Savunmaya gençliği,dinamizmi ile Eren Güngör iyi olurdu fakat elinde Semih Kaya gibi oyuncu varken çok büyük bedellerle alınması hata olur makul fiyata alınabiliyorsa alınmalıdır diye düşünüyorum.
Forvette bir sıkıntı var bu açık bu nedenle bazı forvet oyuncuları ile yollar ayrılmalı bir tek Baros zaman zaman Ümit ile koca sezonlar bitirilemez.
AZ ' de forma giyen El-Hamdoi bu anlamda ilaç gibi gelebilecek bir isim.
Geçen sezonlarde bulduğunu atacak forvet almalıyız diyorduk bunu başardık şimdi hem orta sahaya yardım edebilecek yeri geldiğinde ileride top saklayabilecek bir oyuncunun ihtiyacını hissediyoruz ve bu oyuncuda da bu özelliklerin bulunduğunu düşünüyorum tabi attığı goller nedeniyle bonsevisi uçmuştur orası ayrı bir konu .
Orta alanda bir jokere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Lincoln'ün yokluğunu aratmayacak biri olmalı,
Zannediyorum joker tanımına uyan en iyi yerli oyuncu Mehmet Topuz'dur.
Satmıyorum Süleyman yine satmazsa onu bilmem.
Uğur oynamaya başlayınca sağbek konusunda bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum.
Yapılmasını öngördüğüm transferler bu yönde isimler değişir fakat bu tarz oyuncuların alınacağını düşünüyorum.
Zaten çok fazla transfere gerek yok kadro oldukça şişkin beşiktaşın 44 kişiyle idman yaptığı zamanları biliyoruz

onlar gibi olmayalım .
Nonda'nın sözleşmesi sezon içinde yenilenmişti şimdi gönderilmesi konuşuluyor ne kadar aldığını bilemiyorum ama zannediyorumki yine "iyi" bir tazminat ödeyeceğiz.