Webaslan Forum
Page 2 of 150 < 1 2 3 4 ... 149 150 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#447589 - Mon Feb 16 2009 19:45 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri **** [Re: Ali_Cetiner]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
kayseri Topuz'a 2.5 milyon veriyor olabilir mi gercekten!! valla dogru ise cok sasirtici kayseri'nin bir oyuncusuna bu kadar para verebilmesi. anadolu kulupleri de soylendigi kadar gariban degil o zaman. valla topuz'a Galatasaray'da 2.5 verilmez. oyle ise kalsin kayseri'de ya da fener'e gitsin. yabanci konusunda hep sikinti yasiyoruz, o yuzden iyi yerli futbolcular bulmak gerek. dusunuyorum da birinci lig'de Galatasaray ayarinda yerli oyuncu sayisi cok cok az. belki ikinci lig'de falan vardir iyi oyuncular ama gelen oyuncu hazir olmali birinci lig'de forma giymeye. yoksa sabri'nin arkasinda yedek bekleyecekse ne faydasi var. soyle Arsenal'in gencleri gibi canavar gencler bulabilsek keske. bizde genc yetenek denilan adamlar 23-24 yasinda. genc yetenek 17-18 yasinda ortaya cikmali bence. emre gibi mesela, 16 yasinda Galatasaray formasi ile cikacak sahaya ki genc yetenek olsun.

Tarafından düzenlendi CimBomAsigi (Mon Feb 16 2009 19:46 PM)

#447590 - Mon Feb 16 2009 19:51 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: CimBomAsigi]
ozan111 Offline
Üye
**

2,5 milyon belki 4-5 seneliktir. Kayserideki zengin is adamlarini unutmayalim. Koca stat diktiler.

#447597 - Mon Feb 16 2009 20:16 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: ozan111]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Savunmaya gençliği,dinamizmi ile Eren Güngör iyi olurdu fakat elinde Semih Kaya gibi oyuncu varken çok büyük bedellerle alınması hata olur makul fiyata alınabiliyorsa alınmalıdır diye düşünüyorum.

Forvette bir sıkıntı var bu açık bu nedenle bazı forvet oyuncuları ile yollar ayrılmalı bir tek Baros zaman zaman Ümit ile koca sezonlar bitirilemez.

AZ ' de forma giyen El-Hamdoi bu anlamda ilaç gibi gelebilecek bir isim.
Geçen sezonlarde bulduğunu atacak forvet almalıyız diyorduk bunu başardık şimdi hem orta sahaya yardım edebilecek yeri geldiğinde ileride top saklayabilecek bir oyuncunun ihtiyacını hissediyoruz ve bu oyuncuda da bu özelliklerin bulunduğunu düşünüyorum tabi attığı goller nedeniyle bonsevisi uçmuştur orası ayrı bir konu .

Orta alanda bir jokere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Lincoln'ün yokluğunu aratmayacak biri olmalı,
Zannediyorum joker tanımına uyan en iyi yerli oyuncu Mehmet Topuz'dur.
Satmıyorum Süleyman yine satmazsa onu bilmem.

Uğur oynamaya başlayınca sağbek konusunda bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum.

Yapılmasını öngördüğüm transferler bu yönde isimler değişir fakat bu tarz oyuncuların alınacağını düşünüyorum.
Zaten çok fazla transfere gerek yok kadro oldukça şişkin beşiktaşın 44 kişiyle idman yaptığı zamanları biliyoruz laugh onlar gibi olmayalım .

Nonda'nın sözleşmesi sezon içinde yenilenmişti şimdi gönderilmesi konuşuluyor ne kadar aldığını bilemiyorum ama zannediyorumki yine "iyi" bir tazminat ödeyeceğiz.

#447664 - Tue Feb 17 2009 18:38 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Renato]
gala1986 Offline
Yeni üye
**

biglia (anderlecht)
Fred (lyon) Bonservissiz
Mevlut( sochaux)
mehmet ekici(bayern)
Bruno mezenga (Ordu) !!!!!!!!!!!!!
Theo weeks (Ankaraspor) !!!!!!!!!
Caner erkin (Cska)
Eren derdiyok (basel) !!!!!!!!
Suazo (Inter- benfica)
Sercan yildirim (bursaspor) !!!!!!!!!!!!!
Murat Ceylan(antep) !!!!!!!!!!!!!!!
Orhan sam ( genclerbirgili) !!!!!!!!!!!
Ozer hurmaci (ankaraspor)
Nuri sahiin(dortmun)
Sinan bolat (genk)
Serkan kirintili (ankaragucu)
Batuhan (bjk) !!!!! AHH KESKE
Keirrson (cruzeiro) !!!!!!!!!!!
Ibrahim Kas (getafe)
Serdat tasci !!!!!!!!!!!
Halil altintop (Schalke)
Hamit(bayern)
Jem karacan (reading)
Elia (twente)
Aurelio(Betis)!!!!!!!!!
Tuncay sanli( middles) !!!!!!!!!!!!
Bruce djite( gencler)
james troisi (gencler)
Hakan aslantas (gencler)
gomis (santettiene)!!!!!!!!!!!!
Gourcuff (milan-bordeaux)!!!!!!!!
Arnautovic (twente)
Topuz (kayseri)
Gokdeniz (rubin)
Fatih tekke (zenit)
Kerlon (inter)
Nelson rivas (inter)
Obinna (inter)
Cicinho (roma)
El-Hamdoi (AZ)
Kennedy (ajax)
Leonardo (ajax)!!!!!!!!
Suarez (ajax) !!!!!!!
De zeeuw (AZ)
Steven defour (Luik)
Ben sahar (chelsea)
Seseggnon (psg)
deniz yilmaz (bayern)

vs vs vs

***Bu listeden 5 isim takimi ucurur***

Tarafından düzenlendi gala1986 (Tue Feb 17 2009 19:30 PM)

#447670 - Tue Feb 17 2009 19:25 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: gala1986]
Scarface Offline
Müdavim
**

nerde o günler

#447704 - Tue Feb 17 2009 23:12 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: ozan111]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: ozan111
2,5 milyon belki 4-5 seneliktir. Kayserideki zengin is adamlarini unutmayalim. Koca stat diktiler.

Geçen Stadyumda M.Demirkol söledi doğru olacağını sanıyorum...

#447730 - Wed Feb 18 2009 14:35 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Ali_Cetiner]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Santon(inter)
De Silvestri(Lazio)
Motta(Udinese/Roma)
Rakitic(Schalke 04)
Moutinho(Sporting Lizbon)
Zapata(Udinese)
Pepe(Udinese)
Cigarini(Parma/Atalanta)
Balotelli(inter)
Acquafresca(inter/Cagliari)
Paloschi(Milan/Parma)
Dessena(Sampdoria)
Floccari(Atalanta)
Esposito(Lecce)
Jovetic(Fiorentina)
Santacroce(Napoli)
Gargano(Napoli)
Blasi(Napoli)
Eren Güngör(Kayserispor)
Dabo(St.Etiente)
Dİarra(Bordeaux)
Mehmet Topuz(Kayserispor)
Hamit Altintop(Bayern)
Zuniga(Siena)
Milito(Genoa)
Maxwell(inter)
Lulinha(Corinthians)
Antonini(Milan)
jankulovski(Milan)
Shevchenko(Milan)
iaquinta(juventus)
Kjaer(Palermo)
Abate(Milan/Torino)
Rubin(Torino)
Ledesma(Lazio)
Zarate(Lazio)

Tarafından düzenlendi Raph (Wed Feb 18 2009 14:40 PM)

#447765 - Wed Feb 18 2009 18:22 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Raph]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Raph, listen yanılmıyorsam Serie A ağırlıklı. Listendeki oyuncuların her biri gerçekten kaliteli ve de becerikli oyuncular. Bana yeterli kaynak verilse ve de yukarıdaki oyuncular gelmeye hevesli olsalar alacağım 2 tane futbolcu olur...

1-Davide Santon 2-Alberto Paloschi. Bu iki genç çok yakında İtalyan Milli Takımına da çağırılacaklar ve de henüz 18 yaşlarında olmalarına rağmen ikiside inanılmaz oyuncular. 25 yaşlarındaki hallerini düşünmek bile istemiyorum...

Fakat bildiğim kadarıyla Santon, şu anda Inter a takımında forma şansı bulmaya başladı ve de Paloschi'nin durumunu bilmesemde Milan onu geri alacaktır. Bu nedenle sadece hayalden öteye gitmez bizimkisi...

#447767 - Wed Feb 18 2009 18:26 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

El-Hamdoui konusuna gelince, bilmenizi isterim ki renkdaşlar Hamdoui Van Gaal'in kumarlarından biriydi ve tuttu. Sene başına kadar sakattı ve de bu sakatlığı 18 yaşından beri olan kronik bir rahatsızlıktı. Şu anda gösteridiği performans havkulade fakat yönetimimiz böyle geçmişi olan bir futbolcuyu takıma almak istemez. Hele ki Linderoth olayından sonra hiç.

Tobbi'nin de Galatasaray'da sadece 15 maç forma giyebilmesi ve Galatasaray'a gelmeden önce lakabının 1Biyonik Adam1 olması da ayrı ve üzücü bir ironi...

#447768 - Wed Feb 18 2009 18:27 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Gönlüm Mamadou Sakho diyor PSG'deki genç yıldız ama malesef çok zor bir transfer,bir terslik olmazsa yeni Thuram olacak kendisi şu an 18 yaşında.

#447773 - Wed Feb 18 2009 18:38 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: gambitxx]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

İlk Gönderen: gambitxx
Gönlüm Mamadou Sakho diyor PSG'deki genç yıldız ama malesef çok zor bir transfer,bir terslik olmazsa yeni Thuram olacak kendisi şu an 18 yaşında.

Hehehehe... Bence de takımda görmek isteyeceğim ender yabancı gençlerden biri. Ancak bize yar etmezler. Ayrıca PSG onu 5 milyon gibi bir paraya bırakmaz...

#447780 - Wed Feb 18 2009 19:19 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
ME55 Offline

**

Eger De Santics in Bonservisi alinmayacaksa Mutlaka
"Logan Bailly" 21 yasinda, takim: Mönchengladbach(almanya), Belcikali. Izlenmesi lazim.inanilmaz bir yetenek

#447781 - Wed Feb 18 2009 19:25 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: ME55]
Scarface Offline
Müdavim
**

geçen sezon TÜRK kalecilerle ligin en az gol yiyen takımıydık şimdi ise YABANCI kaleciyle çok daha fazla yiyoruz

#447810 - Wed Feb 18 2009 22:49 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Scarface]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: Hasan Kewell
geçen sezon TÜRK kalecilerle ligin en az gol yiyen takımıydık şimdi ise YABANCI kaleciyle çok daha fazla yiyoruz

Açıkçası bu tarz bir orantıyı çok saçma buluyorum.
Fazla gol yesede De Santis in Aykut ve Orkundan daha iyi olduğuna eminim....

#447813 - Wed Feb 18 2009 23:38 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Ali_Cetiner]
ozan111 Offline
Üye
**

Defansda fark vardir.

#447819 - Wed Feb 18 2009 23:52 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Scarface]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: Hasan Kewell

Avrupa'da ise tam tersi çok az gol yiyoruz yediğimiz gollerin 2sini zaten Aykut yemişti(Steau maçı),zaten gol yemek kaleciye endekslenemez,takım savunman iyi değilse kalende Buffon olsa da fazla bir şey değişmez en fazla 5-6 gol az yersin.

#447889 - Thu Feb 19 2009 16:17 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: gambitxx]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Bu takıma gerekli takviyeler belirli...

Öncelikle yerli konusunda Gaziantepspor forması giyen Murat Ceylan iyi bir başlangıç olabilir. Kendisi tek başına 4 kişilik Fener orta sahasını Saraçoğlu'nda parçalamıştı. İzleyen arkadaşlar belki daha sağlıklı yorum yapar ama bende iyi bir intiba bırakmıştı...

Yabancı konusuna gelecek olursak bence şu kriterler esas alınmalı...

1-) 23 yaşını geçmemiş olmalı...
2-) Alt yapı eğitimi ve tekniği üst düzey olmalı...
3-) Büyük çapta başarılar elde etmemiş olmalı...
4-) Zeki ve oyuna hakim olmalı...

#447902 - Thu Feb 19 2009 17:27 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: 88A88
Bu takıma gerekli takviyeler belirli...

Öncelikle yerli konusunda Gaziantepspor forması giyen Murat Ceylan iyi bir başlangıç olabilir. Kendisi tek başına 4 kişilik Fener orta sahasını Saraçoğlu'nda parçalamıştı. İzleyen arkadaşlar belki daha sağlıklı yorum yapar ama bende iyi bir intiba bırakmıştı...

Yabancı konusuna gelecek olursak bence şu kriterler esas alınmalı...

1-) 23 yaşını geçmemiş olmalı...
2-) Alt yapı eğitimi ve tekniği üst düzey olmalı...
3-) Büyük çapta başarılar elde etmemiş olmalı...
4-) Zeki ve oyuna hakim olmalı...

Gösterdiğim kriterlere uyan iki oyuncu biliyorum...
1-Lulinha -Corinthians
2-Pablo Barrientos - San Lorenzo

#447904 - Thu Feb 19 2009 18:02 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Ali_Cetiner]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Lulinha çok zor bir iş de Barrientos daha mantıklı geliyor tabi ama yine de ayrıntıları bilmeden yönetimi baskı altına alamayız bu tip konularda,eğer Linderoth gönderilecekse Diarra'yı çok isterim yerine o olmazsa da onun tipinde oyuncular Fransa Liginde mevcut,zaten Essien,Mamadou Diarra,Lassana Diarra,Vieira ve niceleri hep Fransa Liginde yetişmiş oyuncular.

#447905 - Thu Feb 19 2009 19:26 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: gambitxx]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: gambitxx
Lulinha çok zor bir iş de Barrientos daha mantıklı geliyor tabi ama yine de ayrıntıları bilmeden yönetimi baskı altına alamayız bu tip konularda,eğer Linderoth gönderilecekse Diarra'yı çok isterim yerine o olmazsa da onun tipinde oyuncular Fransa Liginde mevcut,zaten Essien,Mamadou Diarra,Lassana Diarra,Vieira ve niceleri hep Fransa Liginde yetişmiş oyuncular.

Topal, Barış ve Ayhan varken yabancı hakkını bi ön libero için harcamayı istemem. Ben Uğur'dan bu sezon hayır geleceğini sanmıyorum, hatta artık kendini bulması çok zor görünüyor. İşimizi garantiye alıp o mevkiiye sağlam bi Brezilyalı alalım derim.

Ayrıca gelecek vaadeden 25 yaş altı futbolcularla ilgili hatırlatmak istediğim bişey var. Listeler, öneriler iyi güzel de; bu futbolcular, Galatasaray gibi orta ölçekli takımları, 1. sınıf takımlara geçmek için kullanılacak bi atlama taşı olarak görürler. Yani, defalarca söylediğimiz gibi, bu bi menejerlik oyunıu değil; bu futbolcular Galatasaray'la 1 ya da belki 2 sezonluk mukavele yaparlar en fazla. Bu kadar kısa bi süre için de bonservis ücreti ödemeye değmez.

Tarafından düzenlendi ASTURIAS (Thu Feb 19 2009 22:19 PM)

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

Page 2 of 150 < 1 2 3 4 ... 149 150 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı