Webaslan Forum
Page 11 of 22 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 21 22 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#447119 - Wed Feb 11 2009 12:35 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: IsvicreliAslan91]
kewell_baros Offline
Yeni üye

stadta en begendiğim nokta yeşil sahaların bitmesiyle tribünlerin başlayacak olması.türkiyede hemen hemen her stad olimpiyatlara göre yapılmış.sanki ali samiyende yıllardır olimpyatlar yapılıyor.

#447121 - Wed Feb 11 2009 12:47 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: kewell_baros]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
offffff smile taç çizgisinin kenarından maçı izlemek... tabi bir de işin öteki tarafı var. sahaya dalmak! umarım bu zihniyette kimseler olmaz ve bu tür olay hiçbir şekilde yaşanmaz

#447134 - Wed Feb 11 2009 15:10 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
kewell_baros Offline
Yeni üye

olacak olsa kayseri maçında selçuk dereliye dalınırdı.sanmıyorum böyle birşey olacagını.

#447151 - Wed Feb 11 2009 19:28 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: kewell_baros]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Taşıyıcı prekastların çoğu monte edilmiş ve hazır tribün montajına başlanmış çok iyi bir haber bunlar tamamlanınca inşaat görünümünden çıkıp bir stat havası alacaktır buda başkanımızın yaptığı projelerde elini güçlendirir...

#447163 - Thu Feb 12 2009 09:34 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Renato]
shiroi_ch Offline
Üye

merak ettiğim bi soru da futbolcular ve teknik ekibin olacağı kısımlar ingilteredeki çoğu stad gibi tribünlerin içinde mi olacak yoksa yine saha kenarında ayrı bir bölüm mü yapacaklar...

ahanda şekil-a'daki gibi smile

Tarafından düzenlendi shiroi_ch (Thu Feb 12 2009 11:22 AM)

#447179 - Thu Feb 12 2009 13:14 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
kewell_baros Offline
Yeni üye

valla renktas öyle olacagını sanmam çünkü çökerler adama orda.ama etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırsa olabilir.normal şartlarda olmasını isteriz tabiki ama türkiye ve biz atraaftarlar hala bunlara hazır değiliz malesef.

#447185 - Thu Feb 12 2009 13:22 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: kewell_baros]
shiroi_ch Offline
Üye

istanbulu çok fazla bilmem.. çok gelmişliğim var hatta 2007 senesinde 3-4 ay kadar orada çalıştım. Levent'te metrocity yakınlarındaydı ofis. seyrantepe tarafına çok gider gelirdim ama tabi o zamanlar herhangi bi inşaat fln olmadığı için nerede tam olarak bilmiyorum. stadın yerini bilen biri varsa metrocity'i başlangıç noktası alarak tarif edebilir mi?

ayrıca başlığın adını türk telekom arena yapsak mı ?

#447192 - Thu Feb 12 2009 15:20 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
Scarface Offline
Müdavim
**

bence başlık stad açılana kadar aynı kalmalıdır

#447205 - Thu Feb 12 2009 18:15 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
İlk Gönderen: shiroi_ch
merak ettiğim bi soru da futbolcular ve teknik ekibin olacağı kısımlar ingilteredeki çoğu stad gibi tribünlerin içinde mi olacak yoksa yine saha kenarında ayrı bir bölüm mü yapacaklar...

TT Arena ' da kale arkasi tribunlerin sahaya olan uzakligi 8.2 metre . . .yan tribünler ise 6.2 m..zaten uefa kale arkasında 8 m yan taraflara 6m yakınlığa kadar izin veriyormuş...yani kardeş heralde resimdeki gibi olacak...

bi de en çok merak edilen konulardanbiri en alt zamin sahayla aynı seviyede yani ingilteredeki gibi...san siro ve fb nin satdı gibi değilmiş...

#447213 - Fri Feb 13 2009 00:34 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: shiroi_ch

Breh breh breh! Bağır, taktik ver; o derece! laugh

Aslında imkansız değil; sonuçta Avrupa'da bu stadların yapılabiliyo olmasının sebebi, bu durumu kötüye kullanmaya çalışacak olanların çarptırıldığı son derece ağır yaptırımlar. Bi West Ham fanatiğinin, ömrünün geri kalanında takımının maçlarını izlemekten men edilmeyi göze alabileceğini sanmıyorum. Ama o mesafeden küfür kıyamet giydirilir tabi teknik kadroya falan... frown

Bizde yapılsa hiç bi "TARAFTARIN" bunu kötüye kullanacağını sanmam; ama biz politik açıdan Avrupa'nın tüm ülkelerinden daha çalkantılı bi ülkeyiz, provakasyona çok açık bi durum malesef. frown

Ama bunu önlemenin bi yolu var; Sabri oynasın!!! Kimse sahaya yakın koltuklardan bilet almaya cesaret edemez; ön koltuklardakiler, Sabri şut çekerken veya orta açarken "abareey, abareey!!!" diye kaçılmazsa bana da ASTURIAS demesinler! Sabri sakatlanırsa var halimize... laugh

Tarafından düzenlendi ASTURIAS (Fri Feb 13 2009 00:39 AM)

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#447218 - Fri Feb 13 2009 11:36 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: FTH1905]
shiroi_ch Offline
Üye

İlk Gönderen: FTH1905

TT Arena ' da kale arkasi tribunlerin sahaya olan uzakligi 8.2 metre . . .yan tribünler ise 6.2 m..zaten uefa kale arkasında 8 m yan taraflara 6m yakınlığa kadar izin veriyormuş...yani kardeş heralde resimdeki gibi olacak...

bi de en çok merak edilen konulardanbiri en alt zamin sahayla aynı seviyede yani ingilteredeki gibi...san siro ve fb nin satdı gibi değilmiş...

verdiğin bilgiler için teşekkürler... bu konu ile ilgili forumları dolaşırken bir kaç şey okudum. ASY stadının kapalı ve numaralı kısımların üstünü kapatan kısım hafif yukarı doğru ve kısa.

bu da sesin dağılmasına sebep olmaktaymış. çoğu stadın üst kısımları dikkat ederseniz düz ya da hafif aşağı doğru olur. bunun sebebi de buymuş.

liverpool'un sahası Anfield Road

everton'ın sahası Goodison Park

arsenal'in sahası emirates

gibi...

her yeni adımın fotoğrafını görmek beni çok heyecanladırıyor yaw... 11 şubat günü çekilmiş fotoğraflar...

Tarafından düzenlendi shiroi_ch (Fri Feb 13 2009 11:37 AM)

#449525 - Tue Mar 03 2009 14:51 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
shiroi_ch Offline
Üye

stadın yapımı hızla devam ediyor.. yeni fotolara resmi sitemizden bugün baktım... kaba inşaatın bitmesine az kalmış...

şu stat bitip de orada oynamaya başlayınca :

"burası sami yen buradan çıkış yok" sloganına ne olacak yaw? sami yen ruhunu içimzde yaşatıp adı stadın adı ne olursa olsun yine böyle tezahürat etmeye devam mı edecez. saten "burası türk telekom arena buradan çıkış yok" çok garip ve saçma geliyor insana smile

#449593 - Wed Mar 04 2009 12:11 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İşallah işçilerin parası ödenirde bi problem çıkmadan biter şu stad...

#449594 - Wed Mar 04 2009 12:14 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Raist]
shiroi_ch Offline
Üye

İlk Gönderen: raist1905
İşallah işçilerin parası ödenirde bi problem çıkmadan biter şu stad...
şu inşaat devam ettiği sürece bu endişe olacaktır ama er ya da geç bir şekilde bu stat bitecektir...

#449614 - Wed Mar 04 2009 17:16 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
uAsalihli Offline

Yer: sAlihli
tt arena yerine, tt ali sami yen arena olsa harika olur

#449631 - Thu Mar 05 2009 15:24 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: uAsalihli]
shiroi_ch Offline
Üye

işçiler yine paralarını alamadıkları için iş bırakma eylemine gitmişler... belirlenen tarihte bitmesi zor gibi gözüküyor.. gerçi bitsin de tabi da abarık uzak bi tarihte değil...

#449649 - Thu Mar 05 2009 22:28 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
evet ya haberlerde gördüm bende yine işçiler parasını alamamış bu nasıl iştir anlamadım ben bu kaçıncı kez oluyo yaa

#449805 - Sun Mar 08 2009 23:31 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Serhat1905]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
An itibariyle telegolde işçilerin durumunu gösterio.Hakikaten yazık adamlara; mutlaka birisinin el atıp bu durumu düzeltmesi lazım...

#449827 - Mon Mar 09 2009 14:29 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Malesef bu ülkede inşaatlar ve diğer üretimler bu şekilde yürüyor, bu bambaşka bi konu ve bundan bahsetmeyeceğim tabi ki ama ben Saraçoğlu Satadı büyütülürken sebep gösterilmeden çok sayıda işçinin işten çıkarıldığını hatırlıyorum ve kimsenin bundan bahsetmediğini de unutmadım. Neden medyayı sadece ŞİMDİ yaşanan haksızlıklar rahatsız ediyor?

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#449835 - Mon Mar 09 2009 15:39 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: ASTURIAS]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Bu durum gayet normal ve hemen hemen her sektörde olan şeyler işçilerin paralarının geç ödenmesi,bu projede olayın göze batma sebebi ise çok popüler olması ve işçilerin de bunu kullanması.

Page 11 of 22 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 21 22 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı