#407072 - Sun Jun 15 200811:48 AMRe: Resmi Sitemiz Galatasaray.org
[Re: Sercan1905]
westsilwer
UltrAslan
Üye
Yer: istanbul
İlk Gönderen: Sercan1905
Galatasaray gibi bir klübün resmi internet sitesi bence daha işlenir hlade olması gerekiyor,klübü telefonla arayıp yada fax atarak bu durumdan şikayetçi olduğumuzu belirtelim.
yönetimdekiler klübün parasını yemekten başka bişii düşünmüyecekler sizin için websitesi yapacaklar....ben öyle bi adam göremedim klübümüzde...
#446702 - Thu Feb 05 200915:09 PMRe: Resmi Sitemiz Galatasaray.org
[Re: BesLeney_Ganago]
uA_f@tih
Müdavim
Yer: Ĩڪے†...
Alıntı:
Üyelik Sistemi Başlıyor!
Resmi sitemiz Galatasaray.org'da üyelik sistemi 11 Şubat 2009 Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Galatasaray.org'a üye olanlar, isimlerini Galatasaray Üyelik Sistemi'ne kaydettirmenin yanı sıra birçok avantajdan da faydalanma hakkına sahip olacaklar.
Üyeliğin getirdiği avantajlardan bazıları:
- Resmi sitemizin en çok ilgi çeken bölümlerinden olan "Sarı-Kırmızı Medya" sistemin başlamasıyla sadece üyelerimiz tarafından izlenecek.
- Sitemizin ilgi çeken bölümlerinden birisi olan "Taraftar Locası" da kısa bir süre sonra sadece üyelerimize açık olacak.
- Sitemizde düzenlenen ödüllü yarışmalara sadece üyelerimiz katılacak.
- Galatasaray'dan haberleri ve duyuruları içeren çeşitli e-bülten uygulamalarından üyelerimiz faydalanabilecek.
- Kısa bir süre sonra başlayacak olan Galatasaray Taraftarlarına yönelik yeni uygulamalarda üyelerimiz çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.
arkadaşlar bence galatasaray.org güzel bir site.ben şahsen bir galatasaraylı olarak galatasaray org'u beğendim sizinde benim gibi önerilerinizi,galatasaray.org'un nasıl bir site olduğunu yazmanızı rica ediyorum.....
#467264 - Tue Oct 20 200919:23 PMRe: Resmi Sitemiz Galatasaray.org
[Re: Scarface]
Stevie G
SoNsUzLuĞuM
Üye
İlk Gönderen: H@$@N
yakında siteyede paralı üyelik sistemi getirirseler şaşırmayın
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...