#436451 - Sun Oct 19 2008 14:41 PM
Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat
[Re: chelik]
|
Üye

|
Bu heykel mevzusu çok uzatıldı.Söylem maksadını aştı. O söz Hakan'ın futbol'u bırakması ve dolayısıyla takımı ve kendini yıpratmaması için verilmiş bir vaat,bir teşvikti. Ancak doyumsuz kralımız hersene olduğu gibi bu sene de futbolu bırakamadı ve ortalık karıştı. İşin ilginci geçen sene de bu sene son senem bırakıyorum demişti.Onun için de bir yıllık sözleşme yapılmıştı. Sonra rekor falan kırıp şampiyon da olunca tadı damağında kaldı ve yine hırs yaptı. Halbuki en tatlı yerinde bıraksa gerçekten heykeli dikilebilirdi. Ancak o herzaman olduğu gibi yine polemikleri,uzlaşmazlığı ve eşşeği yokuşa sürmeyi tercih etti. Her hafta gazetelerde kararımı açıklayacağım beyanatları verdi. Ne hikmetse hala o kararını açıklayamadı.Her zaman heryerde söylerim O benim gördüğüm en büyük Türk futbolcusudur.Ancak O hiçbir zaman bununla yetinmek istemedi. Çok doğru söylemişsin. Her hafta gazetelerde polemik. hakan bırakıyormu, bıraktımı, amerikayamı gidecek, katardanmı teklif aldı,hakan şöyle dedi böyle dedi. Bu adam takımdaykende hep polemik konusu olmak için elinden geleni yaptı. Niye bu hırs anlayabilmiş değilim.
|
|
|
|
|
|
#443729 - Thu Dec 18 2008 00:35 AM
[Re: FrancescoTotti]
|
Yek35
Üye

Yer: BUCA
|
Eski bir topic olsa da konu doğrudan eski başkan Canaydın'la alakalı olduğu için buraya yazılması gerektiğini düşündüm. Bilindiği gibi Başkan Canaydın artık köşesine çekildi.Sebebi ise yaşadığı ciddi sağlık problemleri ve gelen haberlere göre Başkan Canaydın'ın sağlık durumu kritik bir aşamadaymış,erken teşhis sayesinde çok tehlikeli olabilecek ve genelde çok geç belirti gösteren pankreasındaki bir oluşum zor bir ameliyatla geçen sene alınmıştı .Ancak Başkan Canaydın o ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldı.Düzenli tedaviye devam etsede simde de karaciğerinde bir ufak tümör olduğu biliniyor. Özhan Başkan geçen hafta sevdiği dostlarından oluşan 200'e yakın kişiye (yorumlandığı üzere bir veda yemeği) bir yemek verdi.Uzun süre konuşma yapmış ve dostlarını duygulandırmış,herkese teşekkür etmiş vs.. Ve son olarak... Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti
15 Kasım 2008 Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.
Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler. Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı. Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı. Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.Bilindiği üzere Başkan Canaydın 4-0'lık maçta kendisine samimi davranmadığı için Aziz Yıldırım'a çok kırgın olduğunu açıklamıştı.Aziz Yıldırım kulüpler birliiği başkanı olan Canaydın'ın olduğu hiçbir toplantıyada katılmamıştı. Dolayısıyla ikili çok uzun süredir görüşmüyordu.Aziz Yıldırım sırt çevirdiği Canaydın'ı sağlık problemleri yaşadığı bir dönemde kalkıp Bursa'ya giderek ziyaret ediyorsa bu durum başkan Canaydın'ın durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koyar. Tüm taraftarların dikkatine... Durum herkesin zannettiğinden daha ciddi sanırım... İyi veya kötü sonuçta bir Galatasaray Başkanı idi taraftar olarak gereken vefayı gösteremedik her ne kadar kendi tabiriyle bir semt adı olmuş olsada..
|
|
|
|
#445106 - Sat Jan 03 2009 12:37 PM
[Re: metyus_2005]
|
|
Ben Adnan Polat a 2.başkan lığı daha çok yakıştırırdım. Okullu olmak ya da o koltuğu taşıyamamakla alakalı değil ; başkan oldugundan beri futbolculara karşı sert duruşu ve açıklamaları hoşuma gitmiyor.Anlaşılan belirli koltuklarda oturan insanlar ciddiyet adına içlerindeki gülümseyen taraftan vazgecmek durumunda kalıyorlar. Teknik direktor Hagi yi de tanıyamamıştık hatırlarsanız.
Ayrıca şu an Adnan Polatın daha önce yaptığı işi yapabilen birisi klüpte malesef yok. Adı var ama sanı yok. Hıncal Uluç bazen çıkıp birşeyler söylüyor biliyorsunuz hepimiz kızıyoruz kendisine. Ama içlerinde doğru noktalar da var. İnsafı biraz eksik o kadar. Benim isteklerimi sıralamak istiyorum.
1. Seyrantepe de grev vs.. haberleri duymak istemiyorum daha fazla 2. Skippe ile ilgili kovuldu, gidiyor haberleri gormek istemiyorum 3. Dünya klüpleriyle arasıra AliSamiYen de özel maçlar düzenlensin 4. Dünya gündeminde GS daha fazla olsun istiyorum 5. Formula daki sponsorluğumuzu kutluyorum gurur duyuyorum ve başka organizasyonlarda da sponsor olmalıyız 6. Ribery nin gidişi onun kötü niyeti desek de sonuçta hukuki olarak haklıysak bunu savunabilecek yetenekte klüp avukatları istiyorum. 7. İşinde 1 numara klüp doktorları istiyorum 8. Çok sert acıklamalarda bulunmanızı yadırgıyorum 9. FB muhattap alınmasın istiyorum. 10. Baros ve Kewell transferleri için sizi tebrik ediyorum. 11. Hakemlere en cok sahip çıkan klüp GS olsun istiyorum itiraz etmesin futbolcularımız sahada. Centilmence oynasınlar istiyorum. 12. Kaptanlık konusu ciddi bir konudur ve GSın kaptanları hep büyük isimler olmuştur. Bu gelenek devam etsin istiyorum ve Ayhandan kaptan olmayacağını düşünüyorum.Futbolu değil kişiliği buna sebep. Her türlü taşın altından çıkan bir kaptan GS a yakışmıyor.Eğer Linderoth geldiğinden beri oynuyor olsaydı Ayhan muhtemelen bugun GSda olmayacaktı.
Tüm GS camiasına güzel bir 2009 diliyorum..başarılar bizim olsun
|
|
|
|
|
|
#445227 - Tue Jan 06 2009 17:31 PM
[Re: Renato]
|
Üye

Yer: New York
|
Eski bir topic olsa da konu doğrudan eski başkan Canaydın'la alakalı olduğu için buraya yazılması gerektiğini düşündüm. Bilindiği gibi Başkan Canaydın artık köşesine çekildi.Sebebi ise yaşadığı ciddi sağlık problemleri ve gelen haberlere göre Başkan Canaydın'ın sağlık durumu kritik bir aşamadaymış,erken teşhis sayesinde çok tehlikeli olabilecek ve genelde çok geç belirti gösteren pankreasındaki bir oluşum zor bir ameliyatla geçen sene alınmıştı .Ancak Başkan Canaydın o ameliyattan sonra 3 gün yoğun bakımda kaldı.Düzenli tedaviye devam etsede simde de karaciğerinde bir ufak tümör olduğu biliniyor. Özhan Başkan geçen hafta sevdiği dostlarından oluşan 200'e yakın kişiye (yorumlandığı üzere bir veda yemeği) bir yemek verdi.Uzun süre konuşma yapmış ve dostlarını duygulandırmış,herkese teşekkür etmiş vs.. Ve son olarak... Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti
15 Kasım 2008 Aziz Yıldırım Canaydın'ı ziyaret etti Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.
Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler. Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı. Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı. Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.Bilindiği üzere Başkan Canaydın 4-0'lık maçta kendisine samimi davranmadığı için Aziz Yıldırım'a çok kırgın olduğunu açıklamıştı.Aziz Yıldırım kulüpler birliiği başkanı olan Canaydın'ın olduğu hiçbir toplantıyada katılmamıştı. Dolayısıyla ikili çok uzun süredir görüşmüyordu.Aziz Yıldırım sırt çevirdiği Canaydın'ı sağlık problemleri yaşadığı bir dönemde kalkıp Bursa'ya giderek ziyaret ediyorsa bu durum başkan Canaydın'ın durumunun ciddiyetini bir kez daha ortaya koyar. Tüm taraftarların dikkatine... Durum herkesin zannettiğinden daha ciddi sanırım... İyi veya kötü sonuçta bir Galatasaray Başkanı idi taraftar olarak gereken vefayı gösteremedik her ne kadar kendi tabiriyle bir semt adı olmuş olsada.. Canaydin gunahi ile sevabi ile iyi bir baskandi bence. Galatasaray'in en onemli ozelligi olan "edep ve terbiye"nin ornegi idi. Cok kizdigimiz donemler de oldu kendisine ama artik bunlardan bahsetmenin anlami yok. Bu gun hepimizin hasretle bekledigi Aslantepe projesini hayata geciren de Ozhan Canaydin'dir. Yillar sonra bile adi hep anilacak baskanin...
|
|
|
|
|
|
#448753 - Wed Feb 25 2009 13:10 PM
[Re: Renato]
|
Yeni üye
Yer: Kayseri
|
Keşke daha önce davranıp da kaliteli takımın başına sezon başında kaliteli bi hoca bulsaydı ama şu anda hatanın neresinden dönülse kardır. Umarım Bülent Hoca ile inşallah yeni ve daha büyük başarılara imza atarız.
|
|
|
|
#449416 - Mon Mar 02 2009 10:23 AM
[Re: romeo]
|
Üye

Yer: İzmir
|
al sen sanki medyaya inanarak yazmamıs mısın ????
ben gercekleri yazdım gönderilen yardımcıları gercek,
kalli gercegi zaten ortada..
adnan polat ın en kısa yoldan çözüm olabilecek teknik direktörü gönderip sempati kazanması da ortadaki en büyük gercek... adamın umrunda mı peki bu? Yine istedigi kadroyu çıkarttı 5 yedirtti 4 yedirtti.Skibbe nin derdi yardımcıları değil kontratıydı.Bu arada geçenlerde çok güzel bir yorumu var Gürcan Bilgiç'in. Eğer Bordeaux maçında Skibbe kenarda olsaydı 11.sn de yenilen o golden sonra tepkisi ne olurdu diye.Skibbe orada olsaydı golden sonra arkasını döner taraftara elini açar ben ne yapayım şeklinde ellerini açar ve oyuncuya sitem ederdi.Bence sadece bu tutumun değişmesi için bile teknik direktör değişebilr. Ayrıca basından kastın Adnan Polat'ın basın toplantısıysa evet basından alıorm haberi 
Tarafından düzenlendi brkisilak (Mon Mar 02 2009 10:26 AM)
|
|
|
|
|
|
#449438 - Mon Mar 02 2009 16:27 PM
[Re: brkisilak]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
Hiç bir Galatasaray teknik direktörü rahat rahat görev yapamadı bu kulüpte,tarihimizin en önemli başarılarını bize yaşatan Fatih Terim bile ne kadar baskı altında dönemler geçirmişti.Gerets ve Skibbe de açıklamalarında bunu belirttiler,kendi hayatlarımızda çok başarılı olmadığımız halde teknik direktörülerden yüzde yüz başarı bekliyoruz,sanırım biraz haksızlık yapıyoruz,camianın bu konuda kendini sorgulama zamanı gelmiştir,yoksa 2 ileri 1 geri devam edecek Galatasaray'ın durumu. Çoğu teknik direktörün başarılı olacaksın yoksa gidersin baskısı altında oldugu dogru.Fatih Terim de bu baskı altında kaldı ama Fatih Terim'in otoriterligi ve görevinde yalnız olması bence o başarıyı getiren önemli etkenlerdendi. Otoriterliği değil Faruk Süren yönetiminin desteğiydi Terim'i görevde tutan,ilk sezonu bile bitiremezdi Terim yoksa,tepkiler o denli büyüktü.Hele de bugün kendini yorumcu zanneden Hıncal Terim'in en büyük düşmanıydı.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|