Webaslan Forum
Page 7 of 10 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#442819 - Tue Dec 09 2008 11:58 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: chelik]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara
AYHAN'A DA BU YAKIŞIR

"Aramızda kimin kaptan çıkacağı problem olmaz".

Hertha Berlin maçı sonrasında Lincoln'ün kaptanlık bandını takmasının takım içinde 'rahatsızlık yarattığı' şeklinde yorumlar yapılmıştı ancak Ayhan Akman bu yorumları boşa çıkardı. Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada kaptanlık bandını geri alan tecrübeli futbolcu, bu konudaki bir soru üzerine, "Aramızda kimin kaptan çıkacağı problem olmaz" diyerek
takdir topladı.

#442829 - Tue Dec 09 2008 13:47 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: K@SIRG@]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Haybeden verilen bir sarı karttı ama sağlık olsun derbi maçında aslan sahada yerini alır.Mehmetle barış ayhanı aratmayacakdır inş...

#443101 - Fri Dec 12 2008 17:45 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: AseKaN]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

"Bilerek kart görmedim"

Galatasarayımızın tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman, Gençlerbirliği'ni yenerek Beşiktaş ile oynayacakları derbi maç öncesi moral kazanmak istediklerini söyledi. Gençlerbirliği maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek olan Ayhan Akman, bir soru üzerine, "Beşiktaş derbi maçında oynamak için özellikle sarı kart görmem söz konusu değil. Bilinçli bir hareket değildi" dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile tecrübeli orta saha oyuncusu Ayhan Akman, Ankamall Alışveriş Merkezi'ndeki Galatasaray Store Mağazası'nda Sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu. Mağaza önünde taraftarların sevgi gösterileriyle karşılanan Ayhan Akman, Galatasaray Store'da taraftarlara bol bol imza dağıttı. Küçük bir taraftar, Ayhan'dan Arda Turan'a selam söylemesini isterken, tecrübeli futbolcu da minik taraftara 'Arda'ya selamını söyleyeceğim' sözünü verdi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, kart cezalısı olmasına rağmen takımla beraber olmak için Ankara'ya geldiğini söyleyerek, "Artık son haftalara giriliyor. Benim de burada olmamı istediler. Ben de takımımı yalnız bırakmadım" diye konuştu.

Sezonun son iki haftasına girildiğine işaret eden Ayhan Akman, son iki haftayı 6 puanla tamamlamaları halinde devreyi çok iyi bir noktada kapatmış olacaklarını ifade etti. Gençlerbirliği ile bu akşam çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Ayhan Akman, 3 puan almaları halinde önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş derbisi için iyi bir moral yakalayacaklarını söyledi.
'Geçen hafta yapılan Ankaragücü maçında, Beşiktaş maçında oynayabilmek için bilinçli mi sarı kart gördün ?' sorusu üzerine tecrübeli futbolcu, özellikle sarı kart görmek için bir hareket yapmadığını belirterek, "Bilinçli bir davranış değildi" dedi.

Ayhan, 'Bu sezon performansın üst düzeyde, bunu neye bağlıyorsun?' sorusu üzerine de, her dönemde elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek, "Geçen sezon da iyi bir performans gösterdim. Bu sezon da iyi gidiyorum. İyi çalışıyorum. Kendimi formda tutmaya çalışıyorum. Şu anda bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, Ayhan Akman'dan bir süre önce Ankamall'e gelerek Galatasaray Store Mağazası'nda taraftarlara imza verdi. Adnan Sezgin, etrafını çeviren Galatasaraylı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA

#445137 - Sun Jan 04 2009 14:02 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: YILMAZ]
Scarface Offline
Müdavim
**

Çok tercübeli ve yetenekli birisi zaten öyle olmasa oynayamazdı galatasarayda Bu sene özellikle takımı sırtlayan isimdi. m.topalla iyi bir ikili oluşturdular

#446464 - Mon Feb 02 2009 16:44 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: Scarface]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

ayhan şu anda türkcell süper ligin en çok sarı kart gören ve en çok kırmızı kart görenlerin başında geliyor.

#446473 - Mon Feb 02 2009 18:43 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: K@SIRG@]
Scarface Offline
Müdavim
**

olabilir ama cok kart goren bir futbolcu kotudur anlamina gelmez ki

#446487 - Tue Feb 03 2009 10:04 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: Scarface]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

İlk Gönderen: Hasan Kewell

ben zaten ayhan çok kart gördüğü için kötü futbolcu demedim sadece ligin en çok kart gören oyuncusu dedim sen bu cümleden ona kötü dediğimi nerden çıkarttın anlayamadım ben ayhanı her zaman desteklemişimdir ve ayhan takımımızda önemli oyunculardan birisidir.

#446500 - Tue Feb 03 2009 12:46 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: K@SIRG@]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: KIZILYILDIZ
İlk Gönderen: Hasan Kewell

ben zaten ayhan çok kart gördüğü için kötü futbolcu demedim sadece ligin en çok kart gören oyuncusu dedim sen bu cümleden ona kötü dediğimi nerden çıkarttın anlayamadım ben ayhanı her zaman desteklemişimdir ve ayhan takımımızda önemli oyunculardan birisidir.

Özür dilerim yanlış anladım

#448303 - Mon Feb 23 2009 06:55 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: Scarface]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

Yer: Uşak
Mutlu Yıllar Ayhan Akman..!!

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Ayhan Akman'ın 31. yaşgününü kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevgi dolu yıllara..Doğum günün kutlu olsun Ayhan Akman.. smile

Tek büyük Galatasaray

#448431 - Mon Feb 23 2009 15:36 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: eMrE sEn]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Mutlu Yıllar Ayhan Akman

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Ayhan Akman'ın 31. yaşgününü kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#448500 - Mon Feb 23 2009 17:44 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: uA_f@tih]
uA_yeliz Offline
Üye

Yer: ...:::ÇaNKıRı:::...
ayhan akman kelimelerle anlatamayacağım kadar çok seviyorum senii...iyiki doğdun iyiki varsın ve iyiki galatasaraydasın.....

#448508 - Mon Feb 23 2009 17:51 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: uA_yeliz]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
allahın molozu ayhan.Milletin gözünü boyuyosun enine attıgın paslarla.Boşa koşuosun başka bişey de yapamıosun.Alan dolduramıosun adam kaçırıosun gol yediriosun 1-2 iyi pas yapınca işte böyle baş tacı ediliyosun.Helal len sana.

Tarafından düzenlendi brkisilak (Mon Feb 23 2009 17:51 PM)

#448511 - Mon Feb 23 2009 17:55 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
uA_yeliz Offline
Üye

nasıl konuşuyosun sen öyle yaaaaa!!! anlattığın gibi biri olsa adama kaptanlık vermezler anladın mı!!

#448562 - Mon Feb 23 2009 21:38 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: uA_yeliz]
brkisilak Offline
Üye
**

o da ayrı bi utanç kaynağı,böyle futbolculara kaptanlık veriolar.Bu yüzden ligde 5.yiz kimsenin haberi yok.Biraz tarafsız olalım ltf.Buraya futbol konuşmaya geliorz..

#448566 - Mon Feb 23 2009 21:58 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
uA_yeliz Offline
Üye

BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN..
YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN...

#448568 - Mon Feb 23 2009 22:07 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: uA_yeliz]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Ayhan'ın kendisini sevmem hatta nefret ederim hatta kaptanlık verilmeside büyük bi yanlış ama bu sene gayet iyi futbol oynuyo bence..

#448656 - Tue Feb 24 2009 17:41 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: uA_yeliz]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: uA_yeliz
BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN..
YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN...
tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma..
Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor..

#448663 - Tue Feb 24 2009 17:47 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: brkisilak
tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma..
Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor..

Bu sene deplasmanlardaki maçlardaki az pozisyon verip hatları sıkı olan Galatasaray'da kilit adamlardan biriydi o nedenle hakkını yemeyelim.Ayrıca ligde 5. olmamız asla bir kişinin üstüne yüklenemez,Ayhan yıllardır bu takımda bu süreçte şampiyonluklar görmedik mi ki bu adam 5.liğin sorumlusu olsun.
Genel olarak baktığımızda da Ayhan bu ülkede oyunun 2 yönünü oynayabilen sayılı oyunculardan,bir tane de sakat Emre var onu mu tercih edersiniz Ayhan'ı mı?

#448739 - Wed Feb 25 2009 12:30 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

ikisini de etmem onun yerine Ernst olsa keşke.Bu arada ben size Ayhan en kötüsü demiyorum.Ama ayhanın orta düzeyde bi futbolcu oldugunu belirtiyorum.Abartılacak bir yanı yok çoğu Türk oyuncu gibi görevini yapmaya çalışan bi oyuncu.Ama yaratıcılık 0 , oyunun yönünü değiştirme 0 , uzun pas 0.Bunların sence üst düzey bi oyuncuda olması gerekmezmi?

#448747 - Wed Feb 25 2009 12:56 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
uA_yeliz Offline
Üye

İlk Gönderen: brkisilak

kardeş ben hiç bişeyi tatmin etmeye çalışmıyorum valla kusura bakma ama saçmaladın sen iyice gülüyorum sana sadece!!

Page 7 of 10 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı