Webaslan Forum
Page 6 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#440943 - Wed Nov 19 2008 15:14 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler ***** [Re: ONUR1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: ONUR1905
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,

Sergen Yalçın ve Saidou demişsin ama katılmadığımı söylemek zorundayım. Hafi Sergen'in oynadığı sezon Hasan Şaş da çıkıştaydı; Sergen'siz de yapabilirdik. Ama Saidou insanüstü bi performans göstermişti...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#441003 - Thu Nov 20 2008 16:22 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ASTURIAS]
king_lion Offline

Birde bu siyahi futbolcu furyasının yeni yeni çıktığı dönemlerde bizim yönetimde rakiplerden altta kalmamak için iorfa (yazılışı yanlış olabilir ama okunuşu YORFA idi) diye bi futbolcu getirmişlerdi, çok dalga geçilmişti o sene bizimle, hatta biz bile dalga geçiyoduk kendisiyle, yeni açık tribünün önünde bize el sallayısı geldi şimdi aklıma, hayla gülüyorum...

#441073 - Fri Nov 21 2008 18:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: king_lion]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: king_lion
Birde bu siyahi futbolcu furyasının yeni yeni çıktığı dönemlerde bizim yönetimde rakiplerden altta kalmamak için iorfa (yazılışı yanlış olabilir ama okunuşu YORFA idi) diye bi futbolcu getirmişlerdi, çok dalga geçilmişti o sene bizimle, hatta biz bile dalga geçiyoduk kendisiyle, yeni açık tribünün önünde bize el sallayısı geldi şimdi aklıma, hayla gülüyorum...

hangi sezon gelmişti

#441479 - Wed Nov 26 2008 14:07 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
king_lion Offline

İlk Gönderen: king_lion

hangi sezon gelmişti

92-93 sezonunda kadromuzdaydı..

Tarafından düzenlendi king_lion (Wed Nov 26 2008 14:11 PM)

#441565 - Thu Nov 27 2008 10:34 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: king_lion]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

kaleci:mehmet bölülbaşı

#441631 - Thu Nov 27 2008 19:09 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Altan Aksoy geldi bi de aklıma. Kodroda tutulması manasız olacaktı tabi ki, fakat bizde oynadığı sezon çok büyük bi sol kanat sıkıntısı çekiyoduk; kimse faydasız olduğunu söyleyemez. Ama eğer Marek Heinz yerine adam gibi bi sol çk alınsayıd; Altan'a da gerek kalmazdı.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#441830 - Sat Nov 29 2008 12:28 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

DOMINIC IORFA
Türkiye'ye neden geldiği neler yaptığı bir türlü anlaşılamadı. Nijeryalı futbolcu belki en fiyasko transferlerin başında geliyor. Galatasaray formasıyla sadece 14 maça çıkan Iorfa, buna rağmen taraftarlar arasında bir efsane halini aldı. Iorfa hakkında ortaya atılan en büyük iddialardan birisi de Nijeryalının ülkesinde aslında 400 metre koşucusu olduğu yönünde. Zaten oynadığı hemen her kulüpte hızıyla dikkat çeken Iorfa'nın daha sonradan futbolcu olmaya karar verdiği söyleniyor. Hatta Iorfa'nın bazı maçlarda kendi kendine pas attığı ve kendi kendine orta yaptığı iddia edilir.

PIERRE ESSER
1996-97 sezonunda büyük umutlarla Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından alındı. İlk 11'de oynadığı ilk maçta son dakikada Yusuf Tepekule'den yediği hatalı gol sonrası yoğun şekilde eleştirildi. Bu nedenle Galatasaray kariyeri başlamadan sona erdi.

ION LUTU
3 Ağustos 1975 doğumlu olan Rumen futbolcu, Fatih Terim döneminde transfer edildi. Geldiği ilk günlerde 'Yeni Rıdvan' denilen Lutu'nun, ilerleyen günlerde sarı-kırmızılı takıma yarar sağlamayacağı anlaşıldı. Galatasaray için bir başka hayal kırıklığı olan futbolcu, Steua Bükreş'e gitti.

BRUNO QUADROS
1999 yılında Everton'dan transfer edildi. Kısa sürede takıma katkısı olmayacağı anlaşıldı ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Sarı-kırmızılı takımdan sonra kiralik olarak İstanbulspor'a gitti. Daha sonra Flamengo ile anlaşarak, Brezilya'ya döndü.

JERSSON AMUR GONZALEZ DIAZ
Kolombiya'dan büyük umutlarla devre arasında transfer edildi. Ancak sarı-kırmızılı formayı hiç giyemedi. Sezon sonunda Arjantin'in ünlü takımı River Plate'e tranfer oldu. Centauros Villavicencio ile anlaşarak, tekrar Kolombiya Ligi'ne döndü.

MBO MPENZA
2002 yılında Mario Jardel'e karşılık Robert Spehar ve Pavel Horvath'la birlikte Sporting Lizbon Kulübü'nden alındı. Ünlü futbolcu Emila Mpenza'nın kardeşi olan oyuncu, forma şansı bulmakta zorlandı. Belçikalı futbolcu, 2004 yılında bir maçta bile oynamadan gönderildi.

ROBERT SPEHAR
2001-2002 sezonunda Bruges'de oynarken 'Gol makinesi' lakabıyla anılan Spehar, 31 yaşında Galatasaray'a imza attı. 2000 yılında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ısrarla istediği Hırvat oyuncu, G.Saray formasıyla tek maça çıktı. Galatasaray, bu karşılaşmada Bursaspor'a 5-0 yenilmişti.

PAVEL HORVATH
1975 doğumlu olan Çekoslavakyalı futbolcu, 2001 yılında Sportin Lizbon'dan transfer edildi. Lucescu'nun pek şans vermediği futbolcu, sarı-kırmızılı ekipte tutunamadı. Sadece 3 maçta sarı-kırmızı formayı giyen Pavel Horvath, aynı yıl FK Teplice'e imza attı.

RADU NICELESCU
2001-2002 sezonunda gol sorununu çözmesi için transfer edildi. Yedek kulübesinin gediklisi oldu. Galatasaray'dan ayrıldıkatan sonra Beşiktaş'ta antrenmanlara çıktı. Ankaragücü ile sözleşme imzaladı ancak başkent ekibinde de dikiş tutturamadı ve ülkesine döndü.

SERGIO ALMAGUER
Fatih Terim'in isteği üzerine 'yeni Popescu' umuduyla Cruz Azul takımından kiralandı. Transfer döneminin bitimine saatler kala imza attırılan Meksikalı savunma oyuncusu, beğenilmeyerek ülkesine gönderildi. Almaguer, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ilk Meksikalı futbolcu olarak Meksika Futbol tarihine
geçti.

ALİ LUKUNKU
2002-2003 sezonunun ikinci yarısında transfer edildi. Kongo asıllı Fransız futbolcu için Galatasaray'ın kasasından 2 milyon 200 bin dolar çıktı. Fiziği ve hava toplarındaki hamkimiyeti nedeniyle transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, ileride çok ağır kaldı. Oynadığı maçlarda gol sorununa çare olamayan Lukunku, kısa süre sonra yeniden Standard Liege'e döndü.

MAREK HEINZ
EURO 2004'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken futbolu, 2005-2006 sezonunda 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Ülkesinde frikikten attığı gollerle ünlenen Çek futbolcu, Galatasaray'da bu özelliğini gösteremedi. 700 bin euro tazminat ödenerek, sözleşmesi feshedildi.

JUNICHI INAMOTO
G.Saray'ın transfer döneminin kapanmasına bir gün kala İstanbul'a getirerek sözleşme imzaladığı Japon futbolcu Junichi Inamoto'da bekleneni veremedi. İnamoto 2007 yılının başında Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la anlaşarak takımdan ayrıldı
kaynak:sporx

#442700 - Sun Dec 07 2008 23:30 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,

Buradaki oyuncuların çoğundan beklentimiz yoktu ki zaten.
Pinto,De Boer,Bülent Akın,Revivo bekleneni veremeyenler bunların arasında.

#442735 - Mon Dec 08 2008 13:42 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Abdullah Ercan bizde oynadı mı ki ya?

#442873 - Tue Dec 09 2008 20:21 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: chelik]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara
İlk Gönderen: chelik
Abdullah Ercan bizde oynadı mı ki ya?

evet renktaş bir süre oynadı 2003-2004 sezonu sonunda fenerbahçeden galatasaraya transfer olmuştur...

#443282 - Sat Dec 13 2008 14:39 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
necromatrax Offline

Yer: Tekirdag
İlk Gönderen: conqueror
Osman Coşkun:
Gençlerbirliğinden transfer edilen ve ilk maçlarında oldukça dikkat çeken bir isimdi ama Ergün, Hakan Ünsal gibi
başarılı isimlerin arasında zamanla kayboldu. 29 yaşında takım bulamadığı için futbolu bırakmak zorunda kaldı.
Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Futbol Okulu'nda eğitim veriyormuş.
İnanın resimdeki halini görünce siz de çok şaşıracaksınız:
http://img224.imageshack.us/img224/4...ftarlarbe8.jpgALINTIDIR

osman coskun benim eniştem bu arada

ya bu arada herkes bekleneni veremeyenleri yazıoda ben bişi sorcam biz jardeli neden gönderdik ?

#443286 - Sat Dec 13 2008 15:05 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: necromatrax]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Para için neden olacak.Hediye olarak gelmişdi malesef ozamanki yönetim para kazanmak için sattı...Yoksa Jardel in gs da sorunu yokdu veya formsuzluğu bir çoğu durarak top oynuyor dese bile çatır çatır gollerini atıyordu...

#443388 - Sun Dec 14 2008 17:31 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: AseKaN]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: ASEKAN
Para için neden olacak.Hediye olarak gelmişdi malesef ozamanki yönetim para kazanmak için sattı...Yoksa Jardel in gs da sorunu yokdu veya formsuzluğu bir çoğu durarak top oynuyor dese bile çatır çatır gollerini atıyordu...

Giderken bile "Mutlaka geri dönücem" diyodu çocuk... laugh

#443459 - Mon Dec 15 2008 14:42 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

fazla uzaga gitmeyelim geçen seneden ismail bouzid

#443460 - Mon Dec 15 2008 14:47 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

ben bouzid geldiğinde çok iyi bir futbolcu olarak biliyordum ama o kadar iyi olmadığını hatta hiç iyi olmadığını gördüm ve çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım bu transfer keşke yapılmış olmasydı...

#443475 - Mon Dec 15 2008 16:22 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: K@SIRG@]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

ama adamın siona atıgı gol güzel dimi

#443480 - Mon Dec 15 2008 16:28 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

güzeldide bir golle olmuyor bu işler renktaş...

#444043 - Sun Dec 21 2008 12:02 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: K@SIRG@]
UltrAslanSibirya Offline
Yeni üye
**

beyler ben hep bu soruyu soruyorum kendime
biz suan ki kadrodaki oyunculardan daha sohretsiz yabancilar
ve kalitesi biraz daha dusuk turklerle gerets doneminde rekor puanla sampiyon olduk peki sunu merak ediyorum
acaba biz bu kadroyu 2007-2008 sezonuna baslarken geretsi gondermeyip lincoln - linderoth ve nonda ile baslayan aslan yildiz akimini ona teslim etseydik sizce sonuc nasil olurdu ?
sahsi fikrim iyi olurdu diye dusunuyorum ama bilmiyorum bu fikir beni yaniltiyor olabilir mi ?

#444046 - Sun Dec 21 2008 12:08 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: UltrAslanSibirya]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

İlk Gönderen: UltrAslanSibirya
beyler ben hep bu soruyu soruyorum kendime
biz suan ki kadrodaki oyunculardan daha sohretsiz yabancilar
ve kalitesi biraz daha dusuk turklerle gerets doneminde rekor puanla sampiyon olduk peki sunu merak ediyorum
acaba biz bu kadroyu 2007-2008 sezonuna baslarken geretsi gondermeyip lincoln - linderoth ve nonda ile baslayan aslan yildiz akimini ona teslim etseydik sizce sonuc nasil olurdu ?
sahsi fikrim iyi olurdu diye dusunuyorum ama bilmiyorum bu fikir beni yaniltiyor olabilir mi ?

aslında bu senin düşüncen tabikide benim düşüncem şu yöndedir her teknik direktörün kendine has bir oyun kurgusu vardır feldkamp lincolnü nasıl berbat etti ama şimdi skibbeye bakın lincolnü göklere çıkardı lincolnün oynayışı feltkampın düşüncelerine uymuyordu ama şimdi skibbenin taktiğine tam olarak uyuyor

#444691 - Sat Dec 27 2008 03:13 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
kaleci:mehmet bölülbaşı

ben mehmet bölükbaşının başarısız olduğunu düşünmüyorum.tamam çok mükemmel bir kaleci olmayabilir ama şampiyon takımın kalesini korumuş sonuçta.daha sonrada taffarelin arkasında yedek kalması da normal tabi..
burda yazıldımı bilmiyorum ama xavier vardı...

Page 6 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı