#441549 - Thu Nov 27 2008 01:11 AM
Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp
[Re: suskun]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Merak ediyorum; eğer Skibbe'yi göndermek için yönetim yardımcılarını kovduğunda Skibbe istifayı bassa idi, "Bizi yüzüstü bıraktı gitti" mi denirdi. Hiç kimse 6 hafta kala, hele ki şampiyonluğa gidilirken takımı bırakmaz. Sayın Feldkamp çok sevdiği Galatasaray'ı isteyerek bırakmadı; bunlar yönetimle konuşulmuştur, Galatasaray'a büyük hizmetler vermiş bir hocayla konuşurken icap eden lisan-ı münasip ile yolların ayrılmak istendiği söylenmiş, Sayın Feldkamp'tan istifası rica edilmiştir.
Eğer Skibbe gibi damdan düşme hoca olsa, istifa etmez; kovulmayı bekler, tazminatı cebine atıp öyle giderdi.
Neyse; bunları yazılanlara kafam takıldığı için yazdım. Benim asıl kafama takılan; Feldkamp geçen sezon kendisini 5'leyen adamla çalışacak, ortamda enteresan bi soğukluk olacağına eminim.
|
|
|
|
|
#441572 - Thu Nov 27 2008 11:40 AM
[Re: bt1905]
|
efeler diyarından
Yer: Aydın
|
Çok güvendiğim Adnan POLAT yönetiminin saçmalıklarından gına geldi Sezon başından bugüne hatalar içindesiniz, getirecekseniz adam gibi hoca getirin yaz boz tahtası mı bu Galatasaray, yazık düştüğümüz durumlara, Adnan SEZGİN onurun varsa istifa edersin , takımın CEO su olarak neden müdahale edemiyorsun, susacaksan çek git kardeşim, Özhan başkanı özlettiniz ya,
|
|
|
|
#441603 - Thu Nov 27 2008 14:15 PM
[Re: K@SIRG@]
|
Galatasaray
Üye

Yer: Ankara
|
Sağlıklı gittiğini ve sağlıklı olarak geri döndüğünü belirten Alman hoca, "Geçen yıl şampiyon olduk. Bu sezon da şampiyonuz" dedi.
Yine şampiyonuz
Galatasaray yönetimi tarafından teknik danışmanlığa getirilen Karl Heinz Feldkamp hızlı bir giriş yaptı. Eşi Helga ile birlikte dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Feldkamp, havaalanı çıkışında soruları yanıtladı. İddialı açıklamalar yapan Kalli, Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve teknik danışman olarak görev yapacağını belirtirken, sağlık durumu ile ilgili bir soru üzerine, ''Sağlıklıyım. Çok sağlıklı bir şekilde gittim, sağlıklı bir şekilde geri geldim. Kimsenin bir şüphesi olmasın'' diye konuştu.
PARA VARSA ALIRIZ "Tekrar göreve getirilmeniz nedeniyle Skibbe'nin rahatsız olacağını düşünüyor musunuz'' sorusu üzerine Feldkamp, ''Ben buraya Galatasaray'ın bir görevlisi olarak geldim'' yanıtını verirken, geçen sezon ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın şampiyon olduğunun hatırlatılması üzerine de, "Geçen sezon şampiyon olduysak, bu sezon da şampiyon olacağız'' dedi. Transfer konusundaki bir soruya ise Feldkamp, "Çok paramız varsa alırız'' diye esprili bir yanıt verdi.
|
|
|
|
#441681 - Fri Nov 28 2008 00:09 AM
[Re: K@SIRG@]
|
Yeni üye
|
Bu Adam'ı Kim Getiriyor ? Niye Getiriyor ? Anlamsız İşler Yapmaktayız Kalli Kimdir Ya 74-75 Yaşında Bir Adamın Futbolcularla Paylaşabilecegi Ne Olabilir Onlara Bir Dost Bir Abi Gibi Davranabilirmi ? Yeri Geldiğinde Onlarla Eğlenebilirmi Hayır O Zaman Bu Niye Burada Yoksa Dünyanın En İyi Taktisyeni Falanda Bizmi Bilmiyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24