Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#441531 - Wed Nov 26 2008 22:01 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: bt1905]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara
sonuçta galatasaray için çalışacak inşallah sikibbe ile başarılı olurlar ve geçen sene ki kötü uefa dönemini geri getirmezler...

#441537 - Wed Nov 26 2008 22:31 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: bt1905]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Feldkampla aile bağları var yönetimin öyle demeyin.Kopamıyorlar birbirlerinden şimdilik danışman olur ilerleyen zamanlarda koç olur sonra futbol şubesi falan derken bi bakmışsınız kalli görevde takımda:)Düşünmek istemem gerçekten.Şayet skibbeyi gönderme niyetleri varsa getirecekleri adam lucescu olmalıdır kanımca reckard , blic filan bunlar olmaz bunların daha t.d tecrübeleri yeterli bile değil.Skibbe onlardan daha tecrübeli gelecekse lucescu devre arasında benim düşüncem...

#441540 - Wed Nov 26 2008 22:58 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: AseKaN]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Sacmasapan isler, Adnan´lar yine yapiyor yapacagini.. Feldkamp´lar, Skibbe´ler...

Bir kere Skibbe diye birisini getiren zihniyet basindan kaybetmis demektir. Yanina da defettigin Feldkamp´i getir simdi.. Arti ile eksiyi bir araya getirerek denge mi saglamaya calisiyorlar, ne yapiyor bunlar anlasilir gibi degil..

Önce adami getir, sonra iki üc ay sonra sirdaslarini, yandaslarini, yardimcilarini kov, simdi de basina bir "baba" getir.. Teknik danisman üzerine kurulu bir konsept düsünülüyordu da neden bu derli toplu bir organizenin ürünü degildi de sezonun ortasinda apar topar bir adami getirerek oldu? Böyle amatörlük olur mu?

Olurmus.. Türkiye´de olur.

#441543 - Wed Nov 26 2008 23:50 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: bt1905]
suskun Offline
Müdavim

GEÇEN SENE SON 6 HAFTA KALA BİZİ YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİDEN ADAMDAN MEDET BEKLİYORUZ. SAÇMALIK YA YÖNETİMİN YAPTIĞI DA İŞ Mİ. BEDAVA ÇALIŞMAYI KABUL ETTİ DİYE Mİ ALDILAR ACABA...

Tarafından düzenlendi asi_kiz1905 (Wed Nov 26 2008 23:51 PM)

#441549 - Thu Nov 27 2008 01:11 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: suskun]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Merak ediyorum; eğer Skibbe'yi göndermek için yönetim yardımcılarını kovduğunda Skibbe istifayı bassa idi, "Bizi yüzüstü bıraktı gitti" mi denirdi. Hiç kimse 6 hafta kala, hele ki şampiyonluğa gidilirken takımı bırakmaz. Sayın Feldkamp çok sevdiği Galatasaray'ı isteyerek bırakmadı; bunlar yönetimle konuşulmuştur, Galatasaray'a büyük hizmetler vermiş bir hocayla konuşurken icap eden lisan-ı münasip ile yolların ayrılmak istendiği söylenmiş, Sayın Feldkamp'tan istifası rica edilmiştir.

Eğer Skibbe gibi damdan düşme hoca olsa, istifa etmez; kovulmayı bekler, tazminatı cebine atıp öyle giderdi.

Neyse; bunları yazılanlara kafam takıldığı için yazdım. Benim asıl kafama takılan; Feldkamp geçen sezon kendisini 5'leyen adamla çalışacak, ortamda enteresan bi soğukluk olacağına eminim.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#441550 - Thu Nov 27 2008 08:48 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: ASTURIAS]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Valla size şukadarını söylim Bu skibbede ne gurur varmış ne haysiyet. Çünkü galatasaraydan başka biryerde cacık olmaz bundan. Biliyor bunuda. Katlanıyor garibim kişiliğinden uzak. Güvenmiyorlar işte sana skibbe...Yönetim ise tamamen sıfır artık gözümde. Vallahi daha düne kadar yaptılar skibbede bir hata dedim ama yine bekledim, doğru iş yapacaklar diye. Size şukadarını söylim yazıklar olsun valla yönetime. Adnan polatı yıllardır inanılmaz derecede severim. Kişiliğini hala severim. Ama şu işle valla yazıklar olsun diyorum.

#441568 - Thu Nov 27 2008 10:42 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: ultraking]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Arkadaşlar biz metlist maçını kaybedersek skibbe gider diyoruz onlar kimi danısman getırdı. Ben yenilsekten gönderilmeyeceğini düşünmeye başladım. Sonsuza kadar feldkampın yanındaymıs polat. Sonsuz ona çok uzak olmasa gerek.

#441572 - Thu Nov 27 2008 11:40 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: bt1905]
reisbey1967 Offline
efeler diyarından

Yer: Aydın
Çok güvendiğim Adnan POLAT yönetiminin saçmalıklarından gına geldi Sezon başından bugüne hatalar içindesiniz, getirecekseniz adam gibi hoca getirin yaz boz tahtası mı bu Galatasaray, yazık düştüğümüz durumlara, Adnan SEZGİN onurun varsa istifa edersin , takımın CEO su olarak neden müdahale edemiyorsun, susacaksan çek git kardeşim, Özhan başkanı özlettiniz ya,

#441576 - Thu Nov 27 2008 11:42 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: reisbey1967]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: reisbey1967
Çok güvendiğim Adnan POLAT yönetiminin saçmalıklarından gına geldi Sezon başından bugüne hatalar içindesiniz, getirecekseniz adam gibi hoca getirin yaz boz tahtası mı bu Galatasaray, yazık düştüğümüz durumlara, Adnan SEZGİN onurun varsa istifa edersin , takımın CEO su olarak neden müdahale edemiyorsun, susacaksan çek git kardeşim, Özhan başkanı özlettiniz ya,

hakkaten abi dogru söylüyorsu ben özhanı hiç sevmezdim boşuna dememişler gelen gideni aratır diye

#441580 - Thu Nov 27 2008 12:43 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: ONUR1905]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Kalli nin bu pozisyonda teknik direktorluge gore daha faydali olacagina inaniyorum....

#441595 - Thu Nov 27 2008 13:54 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: Ali_Cetiner]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

G.Saray Kalli'ye mecbur!

G.Saray'a danışman olarak geri dönen Karl Heinz Feldkamp'ın parasızlık nedeniyle tercih edildiği ortaya çıktı. Michael Skibbe'den memnun olmayan ancak alternatif isimlerin de talep ettiği yüksek ücretler nedeniyle istediği adımı atamayan Sarı - Kırmızılılar, gönüllü olan deneyimli teknik adama ekonomik nedenler yüzünden 'evet' dedi. Listede bulunan teknik direktörlerin ise maliyetlerinin yanı sıra, futbolcu transferini de şart koştukları belirlendi. Bundan dolayı da parayı hiç gündeme getirmeyen Kalli'yle anlaşıldı. Deneyimli çalıştırıcı, A takım ve altyapıyla ilgili olarak danışmanlık yapacak. Ayrıca kulüp adına rakip takımları analiz edecek ve transfer için liste sunacak. Kalli'nin gelişi oyuncular arasında ise soğuk karşılandı. Özellikle geçen sezon kadro dışı bıraktığı Lincoln duyduğu rahatsızlığı yöneticilere iletti. Bütün bu gelişmeler yaşanırken Skibbe hiçbir şey olmamış gibi görevinin başında duruyor. Florya'da genç çalıştırıcıya Feldkamp'ın gelişi soruldu. Verdiği yanıt ise bir hayli ilginçti: "Geldiğine göre anlaşıldı. Ben de sevinçliyim. Birkaç hafta evvel bizim için birkaç maç izlemeye gitmişti. O konu da kendisiyle telefonla görüşmüştüm. Sayın Feldkamp'ın, futbolda olan tecrübesiyle takıma olduğu kadar bana da destek olacağını düşünüyorum. Daha geçen yıl telefonla kendisiyle görüştüğümüzde, bu yıl için faal teknik direktör olarak çalışmayacağını, danışman olarak devam edeceğini, o yüzden boşalttığı göreve de benim düşünüldüğümü söylemişti. O maçtan sonra söylemişti. Teknik direktör olarak devam etmeyeceğini biliyordu."

#441603 - Thu Nov 27 2008 14:15 PM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: K@SIRG@]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Sağlıklı gittiğini ve sağlıklı olarak geri döndüğünü belirten Alman hoca, "Geçen yıl şampiyon olduk. Bu sezon da şampiyonuz" dedi.

Yine şampiyonuz

Galatasaray yönetimi tarafından teknik danışmanlığa getirilen Karl Heinz Feldkamp hızlı bir giriş yaptı. Eşi Helga ile birlikte dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Feldkamp, havaalanı çıkışında soruları yanıtladı. İddialı açıklamalar yapan Kalli, Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve teknik danışman olarak görev
yapacağını belirtirken, sağlık durumu ile ilgili bir soru üzerine, ''Sağlıklıyım. Çok sağlıklı bir şekilde gittim, sağlıklı bir şekilde geri geldim. Kimsenin bir şüphesi olmasın'' diye konuştu.

PARA VARSA ALIRIZ
"Tekrar göreve getirilmeniz nedeniyle Skibbe'nin rahatsız olacağını düşünüyor musunuz'' sorusu üzerine Feldkamp, ''Ben buraya Galatasaray'ın bir görevlisi olarak geldim'' yanıtını verirken, geçen sezon ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın şampiyon olduğunun hatırlatılması üzerine de, "Geçen sezon şampiyon olduysak, bu sezon da şampiyon olacağız'' dedi. Transfer konusundaki bir soruya ise Feldkamp, "Çok paramız varsa alırız'' diye esprili bir yanıt verdi.

#441681 - Fri Nov 28 2008 00:09 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: K@SIRG@]
Eldarian Offline
Yeni üye

Bu Adam'ı Kim Getiriyor ? Niye Getiriyor ? Anlamsız İşler Yapmaktayız Kalli Kimdir Ya 74-75 Yaşında Bir Adamın Futbolcularla Paylaşabilecegi Ne Olabilir Onlara Bir Dost Bir Abi Gibi Davranabilirmi ? Yeri Geldiğinde Onlarla Eğlenebilirmi Hayır O Zaman Bu Niye Burada Yoksa Dünyanın En İyi Taktisyeni Falanda Bizmi Bilmiyoruz

#441689 - Fri Nov 28 2008 00:37 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: Eldarian]
suskun Offline
Müdavim

dediğim gibi çıktı. KIZILYILDIZ renkdaşın yazdığı haberi okuyun renkdaşlar takımda para yok adam bedava çalışmayı kabul ettiği için evet denilmiş.

#441703 - Fri Nov 28 2008 10:08 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: suskun]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Adamın kendine hayrı yok bize ne faydası olacak. Ertugrul Sağlam Skibbeye o kadar metalısı anlattıda ne oldu. Sahamızda berabere kalarak gruptan çıkmamız garantiyken yenildik.

#441820 - Sat Nov 29 2008 05:09 AM Re: Teknik Danışmanımız Karl-Heinz Feldkamp [Re: TiLki]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Aman renkdaşlar özhan başkan filan demeyin.Tamam bu yaşananlar yönetim adına skandal olmayabilir bizim gözümüzde gerçekden skandal kallidir bu istikrasızlık kötü sonuçlar vs.vs.Bu klubün tek yolunu dört gözle beklemeyeceği başkanı Özhan Canaydındır.

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı