Webaslan Forum
Page 17 of 19 < 1 2 ... 15 16 17 18 19 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#440499 - Sat Nov 15 2008 19:33 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta *** [Re: YILMAZ]
kapona24 Offline

ya arkadaşlar ben yanlış maçlarımı izliyorum yav hakan baltayı yaptınız dünyanın en iyi sol beki yav adamı koy sol tarafa akşama kadar mal gibi orada dursun geleni karşılasın ileri gideyimde iki orta yapayımda yok ardayıda yanlız bırakıyor arkadas sol bek dediğin hakan ünsal gibi ileriyede çıkacak ama nerde biraz daha düşünüp konuşalım arkadaşlar

#440671 - Mon Nov 17 2008 11:59 AM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: kapona24]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

bence sen yanlis maclari izliyorsun...

#440764 - Tue Nov 18 2008 06:29 AM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: IsvicreliAslan91]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
bence sen yanlis maclari izliyorsun...

laugh

Süper oldu; birinin bunu demesi gerekiyodu...

Yanlız yine de, Hakan Balta'yı pek beğendiğimi söyleyemem...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#440861 - Tue Nov 18 2008 19:53 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: ASTURIAS]
kewell_baros Offline
Yeni üye

yaptıgı ortaların hemen hemen hepsi rakipten geri dönüyor.yani buda sallama bi orta yapıyor anlamına gelirki bu bize yakısmaz.kafasını kaldırıp ceza sahasına bi baksa yada en azından onunde rakip varmı diye baksa...

#440914 - Wed Nov 19 2008 12:34 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: kewell_baros]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

İlk Gönderen: kewell_baros
yaptıgı ortaların hemen hemen hepsi rakipten geri dönüyor.yani buda sallama bi orta yapıyor anlamına gelirki bu bize yakısmaz.kafasını kaldırıp ceza sahasına bi baksa yada en azından onunde rakip varmı diye baksa...
peki sana bi soru... türkiyenin gelmis gecmis futbolculardan kac tanesi orta yapabiliyordu? tang tung ortalar hepsi (cogunlukla demek istiyorum yani) su an milli takimimizda veya türk futbolculardan 2 kisi biliyorum orta yapabilen arda kazim kanat oyuncular ikiside yani kanat oyuncularin özelliginden birileri ortala yapabilmektir ama SU AN tek arda kazim varsa biz nasil cikipta hakan elestirelim? bütün türk futbolcularini elestirmek gerek... gökhan gönülde bazen nefis orta yapiyor ve bazi maclarda hepsi defanstan geri dönüyor... sabride orta yapamiyor... hep ya kisa düsüyor yada stadtan disari atiyor

#440938 - Wed Nov 19 2008 14:49 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: IsvicreliAslan91]
kewell_baros Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
İlk Gönderen: kewell_baros
peki sana bi soru... türkiyenin gelmis gecmis futbolculardan kac tanesi orta yapabiliyordu? tang tung ortalar hepsi (cogunlukla demek istiyorum yani) su an milli takimimizda veya türk futbolculardan 2 kisi biliyorum orta yapabilen arda kazim kanat oyuncular ikiside yani kanat oyuncularin özelliginden birileri ortala yapabilmektir ama SU AN tek arda kazim varsa biz nasil cikipta hakan elestirelim? bütün türk futbolcularini elestirmek gerek... gökhan gönülde bazen nefis orta yapiyor ve bazi maclarda hepsi defanstan geri dönüyor... sabride orta yapamiyor... hep ya kisa düsüyor yada stadtan disari atiyor

dostum ümit davala hasan sas böylemiydi ? allah aşkına hakan şükürü kral yapan futbolcular kimlerdi ? benim demek istediğim tam milimetrelik değil ama yaptıkları orta azcıkda olsa tehlike yaratsın...ama oda yok.demekki sallama orta yapıyor.yalnışmıyım ?

#440945 - Wed Nov 19 2008 15:22 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: kewell_baros]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Hakan Balta şu an itibarıyle pek beğendiğim bi bek değil fakat; bek oyuncularını da sadece ofansif yönden değerlendirmek doğru değil. Stoperlerimiz yan toplarda tel tel dökülüyor, bu durum göz önünde bulundurulduğunda yediğimiz gol sayısı oldukça az.

Hakan ve Sabri orta açamıyolar belki ama; rakibe de açtırmıyolar. Adam paylaşımı zaafımız sağolsun; ceza sahamıza açılan her orta %50 gol oluyor maşallah...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#441144 - Sat Nov 22 2008 21:15 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: ASTURIAS]
azeroth Offline
Yeni üye
*

yaw bu hakana nasıl dayanıyorlar hayret verici bişey...adam fenerbahçe maçından sonra büyük bi düşüşe geçti..zaten o maçtada korkudan yüzü bembeyaz kesilmişti..bugünkü ankaraspor maçındada gördük ki hakandan ne sol bek ne sol kanat ne de önlibero olurmuş...defansif yönü çok iyiyse ki bazıları öle iddia etmiş o zmn stoper oynasın ki yine kadroya dahi giremez..ben çok sıkıldım bu pasif futbolundan...ruhsuz ,isteksiz , korkak bi şekilde oynuyor..sol bek iken yarı alanı geçtiğini göremedim...

#441188 - Sun Nov 23 2008 12:46 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: azeroth]
kewell_baros Offline
Yeni üye

topla beraber 10 mt depar atsın topu ayagına carsaf gibi doluyo...

#441202 - Sun Nov 23 2008 14:11 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: kewell_baros]
DOuble_MD Offline
Yeni üye
**

Yer: küçükçekmece
walla arkadaşlar Ben Hakan BAltayıı Seviyorum İyiki bizim TAkımda Onun Gİbi Bİr oyuncu var yha yapmayın lütfen yhaa 1 2 maç la adamı nasıl yerden yere vurabiliyorusunuz untunuz Herhalde Bizi Şampiyonluğu GEtirdiği O mükemmel Golu dogrudur düşüşe Geçti ama Sadece o değil TAkım Halinde düşüşe Geçtikk Düzelicez İnş
Çıkmaz Yol Boyunca
Canım feda oLsun Yoluna
1905 te Dogdu bu efSane
Tutuldum O Kutsal Renklere
bizLer hep Seninle herzaman
heryerde Ölüm olsa VIZ gelir bize!!!

#441210 - Sun Nov 23 2008 15:39 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: DOuble_MD]
kewell_baros Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: DOuble_MD
walla arkadaşlar Ben Hakan BAltayıı Seviyorum İyiki bizim TAkımda Onun Gİbi Bİr oyuncu var yha yapmayın lütfen yhaa 1 2 maç la adamı nasıl yerden yere vurabiliyorusunuz untunuz Herhalde Bizi Şampiyonluğu GEtirdiği O mükemmel Golu dogrudur düşüşe Geçti ama Sadece o değil TAkım Halinde düşüşe Geçtikk Düzelicez İnş

dostum bu takımda inamoto bile gol attı.futbolda dün yoktur bugün vardır.yıllar sonra ilk defa boyle kanat oyuncuları goruyorum.ofansa hıc katkısı olmayan.

#441215 - Sun Nov 23 2008 16:24 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: kewell_baros]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Bu hakanı geldiğinden beri sol bekmi sol açıkmı çözemedim gitti.Hakan orta sahada oynayamayacağı aşikar zaten sırıtıyor dünki maçta ve orta sahda oynadığı bütün maçlarda gördük bunu ama demekki bizim t.d ümüz daha çözememiş adamı.Eminim Hakanda gülüyordur kendine benim orta sahada ne işim var ya diye.Milli takımda terim hakanı orta sahada oynatsa yer yerinden oynar topa tutarlar.Ama bizde nedense kimse bu adamın orta sahada ne işi var başka futbolcumu yok orta sahaya yerleştirecek bile demiyor.Hakan kötü futbolcu değil ama mevkisi orta saha değil bence bekde kalmalı bek görevini iyi yapıyor en azından ondan daha iyisi gelene kadar...

#441239 - Sun Nov 23 2008 17:37 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: AseKaN]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Yer: Ankara
hakan ankara maçında varla yok arasında bişi oynadı sahada görülmedi...

#441453 - Wed Nov 26 2008 04:05 AM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: K@SIRG@]
AseKaN Offline
Yeni üye

Kim görüldüki o görülsün genelinden bahsettim hakanın zaten maça dayalı değil.

#441586 - Thu Nov 27 2008 13:34 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: AseKaN]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

hakan bu maçta bari iyi oynasada kendini affettirmeye çalışsa...

#441600 - Thu Nov 27 2008 14:10 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: K@SIRG@]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

Balta için 5 milyon; Rus basını: Lokomotif Moskova G.Saray'ın sol bekinin peşinde. Galatasaray'ın başarılı sol beki Hakan Balta'ya Rusya'dan talip çıktı. Rus basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılı futbolcu için Lokomotif Moskova kulübü, Galatasaray'a resmi teklifte bulundu. Haberde, Lokomotif'in Hakan için 5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtildi. Yöneticiler arasında görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü ve ilerleyen günlerde orta noktada buluşulabileceği belirtiliyor.

Tarafından düzenlendi KIZILYILDIZ (Thu Nov 27 2008 14:25 PM)

#441822 - Sat Nov 29 2008 05:14 AM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: K@SIRG@]
AseKaN Offline
Yeni üye

Valla 5 milyon euro veren varsa hemen satın abicim o paraya çok iyi bir yabancı sol bek alabilirsin.

#441846 - Sat Nov 29 2008 14:25 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: AseKaN]
K@SIRG@ Offline
Galatasaray
Üye
**

HAKAN RİSKE ETMEYECEK

Metalıst maçının kadrosundan son anda çıkarılan Hakan Balta, dün idmana çıkmadı. Bel ağrısı ve hareket kısıtlılığı şikayeti olan futbolcunun tedavisine devam edildi. Skibbe'nin Hakan'ı yarınki Hacettepe maçında riske etmeyeceği öğrenildi.

Kaynak: Pasfotomaç

#444688 - Sat Dec 27 2008 02:10 AM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: K@SIRG@]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
bence hakan balta iyi bir kanat oyuncusu değil.oyunu tek yönlü oynuyor.bence sol bek için hakan ünsal,abdullah ercan gibi oyunu çift yönlü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.tabi bu sağ bek içinde geçerli.

#448547 - Mon Feb 23 2009 20:51 PM Re: # 22 Hakan Kadir Balta [Re: fatihcam10]
Scarface Offline
Müdavim
**

Hakanı tebrik etmek gerekir. maça ısırken sakatlanmayı becerebilen tek fubolcu

Page 17 of 19 < 1 2 ... 15 16 17 18 19 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı