Webaslan Forum
Page 14 of 16 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#436465 - Sun Oct 19 2008 17:45 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. ***** [Re: ASTURIAS]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
TARAFTAR KART şart arkadaşlar...
ayrıca böyle bir kozumuzu kullanmamış olmamız bizim için bir avantaj platinum
gold
classic gibi seçenekler olabilir bunların avantajları,
1- bilet almada sayı ve tarih olarak,
2- gs store alış-verişlerinde indirim oranları olarak,
3- otopark ve özellikle aslantepedeki cafe & restaurant gibi yerlerde indirim olarak,
4- Galatasaray dergisi ücretinde,
5- Almanya başta olmak üzere yurtdışındaki vatandaşlarımızı düşünecek
olursak bir havayolu şirketi ile yapacağımız sponsorluk anlaşması ile gurbetçilerimizin indirimli seyahat etmesi gibi, yurtiçi içinde gerek kara gerekse hava ulaşımı gibi arttırılabilir ta bi sizin de düşünceleriniz bunun gelişiminde önemli bir yol almamızı sağlayabilir.

Ayrıca bu taraftar kartları 1, 3, 5 yıllık geçerlilik ile hizmete sokulabilir.

taraftar karttan sağlanacak gelir tahmini yıllık asgari 12.4 TRİLYON

ayrıca yurtdışı ile bu rakamlara rahat ulaşılabilir eziklerden daha düşük kart ücretiyle onlar kadar rahat satarız düşüncesindeyim.

Başlangıçta ki tahmini yıllık kart üyelik ücretleri toplam geliri 12.4 TRİLYON
Classic kart 30 YTL'den, 80.000 adet.......2.4 trliyon
Gold kart 80 YTL'den, 50.000 adet.........4 trilyon
Platinum kart 300 YTL'den, 20.000 adet..6 trilyon

Yıllık 20 trilyonlara ulaşabilir ta bi biz asgari hesapladık ayrıca bir süreç gerektirir bu ilk yıllarda gelirler daha az olabilir bunu da yukarıda da bahsettiğim gibi 1,3,5 yıllık gibi geçerlilik süreleri ile aşılabilir sisteme başlandıktan 3 ya da 5 yıl sonrasında sisteminde gelişmesi ile yıllık 40 TRİLYON ulaşılabilecek bir rakam.. ayrıca klüp bünyesinde taraftar karta ayrılacak bir bölüm ve yöneticiler kartın kapsamını ve sistemin gelişimini etkileyecek bir faktör olur.

sizinde düşüncelerinizi bekliyorum SONUÇTA HERŞEY GALATASARAY İÇİN...

#436535 - Sun Oct 19 2008 23:08 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: branege]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Oldukça makul ve mantıklı bir düşünce....

Ezikler yapıyor da biz neden yapmayalım...

Tek sorum, yukarıda bahsettiğiniz satışları 1 yılda gerçekleştirebilecek misiniz?...

#436601 - Mon Oct 20 2008 17:11 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: 88A88]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Güzel bir fikir,iyi bir organizasyon ile neden olmasın,hem Store satışlarımızı etkiler hem de kısa sürede ciddi bir nakit girişi sağlar.

#437185 - Fri Oct 24 2008 17:52 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: gambitxx]
realmardinfc Offline
Yeni üye

benim hep düşündüğüm sadece mali kaynak açısından değil taraftar sayısını artırmaya yönelik bir fikrim var fakat nekadar uygulamak mümkün bilmiyorum.
birincisi gs storelarda daha fazla oyuncak satılması üzerinde gs logosu olan ve çocuklarda gs sempatisini artıracak oyuncaklarla sadece forma satışı gibi direkt pazarlaadan gelen gelirin yanında taraftar sayısını da artıracağını düşünüyorum.

ikincisi de bilgisayar oyunu, gerçekten iyi tasarlanmış bir oyun sadece türkiyede değil tüm dunyada galatasaray markasını büyütebilir.
mesela hem futbol hem de max payne veya benzeri belirli bir öykü içeriğini birlikte barındıran bir oyun yapılabilir. sözkonusu oyunun ben bir altyapı oyunu olması gerektiğini düşünüyorum.
boy kilo ve diğer fizksel özelliklerini seçtiğiniz 7-8 yaşında bir çocukla gs altyapısına başvuruyorsunuz ve belirli aşamaları ve testleri geçerek altyapıya katılıyorsunuz. daha sonra antremanlarda(antremanlarda size gösterilen alıştırmaarı belkide defalarca deneyerek yapmaya çalışacaksıznız) çalışarak ve altyapı seviyelerinde maçlar(bu maçlarda fifa veya pes teki gibi tüm oyuncuları değil sadece kendi oyuncunuzu yönetebiliyorsunuz ve bu maçlarda örneğin o altaypı seviesinde antrenörünüzün sizden bekldiği taktik veya teknik beceerileri sergilemeniz gerekiyor) oynayarak oyuncunuzun hem teknik hemde zihinsel özelliklerini geliştirerek her aşamayı yada altyapıdaki minik takım, süpergenç veya paf takım gibi seviyelere yükselip geçiyorsunuz ve oyunun finalinde galatasaray as takımının yıldızı oluyorsunuz.
bilemiyorum belki çok hayalperest bir düşünce olabilir belki böyle bir oyun yapmak çok maliyetli olabilir. sadece bir fikir olarak söylemek istedim.
90'lı yıllarda oynadığımız adını hatırlayamadığım adı soccer miydi neydi o oyunda sadece 16 takım vardı ve bu 16 takım arasaında galatasaray olduğu için birçok arkadaşımın sırf büyüzden galatasaray sempatisi kazandığını hatırlıyorum.

#437191 - Fri Oct 24 2008 18:04 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: realmardinfc]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: realmardinfc
benim hep düşündüğüm sadece mali kaynak açısından değil taraftar sayısını artırmaya yönelik bir fikrim var fakat nekadar uygulamak mümkün bilmiyorum.
birincisi gs storelarda daha fazla oyuncak satılması üzerinde gs logosu olan ve çocuklarda gs sempatisini artıracak oyuncaklarla sadece forma satışı gibi direkt pazarlaadan gelen gelirin yanında taraftar sayısını da artıracağını düşünüyorum.

ikincisi de bilgisayar oyunu, gerçekten iyi tasarlanmış bir oyun sadece türkiyede değil tüm dunyada galatasaray markasını büyütebilir.
mesela hem futbol hem de max payne veya benzeri belirli bir öykü içeriğini birlikte barındıran bir oyun yapılabilir. sözkonusu oyunun ben bir altyapı oyunu olması gerektiğini düşünüyorum.
boy kilo ve diğer fizksel özelliklerini seçtiğiniz 7-8 yaşında bir çocukla gs altyapısına başvuruyorsunuz ve belirli aşamaları ve testleri geçerek altyapıya katılıyorsunuz. daha sonra antremanlarda(antremanlarda size gösterilen alıştırmaarı belkide defalarca deneyerek yapmaya çalışacaksıznız) çalışarak ve altyapı seviyelerinde maçlar(bu maçlarda fifa veya pes teki gibi tüm oyuncuları değil sadece kendi oyuncunuzu yönetebiliyorsunuz ve bu maçlarda örneğin o altaypı seviesinde antrenörünüzün sizden bekldiği taktik veya teknik beceerileri sergilemeniz gerekiyor) oynayarak oyuncunuzun hem teknik hemde zihinsel özelliklerini geliştirerek her aşamayı yada altyapıdaki minik takım, süpergenç veya paf takım gibi seviyelere yükselip geçiyorsunuz ve oyunun finalinde galatasaray as takımının yıldızı oluyorsunuz.
bilemiyorum belki çok hayalperest bir düşünce olabilir belki böyle bir oyun yapmak çok maliyetli olabilir. sadece bir fikir olarak söylemek istedim.
90'lı yıllarda oynadığımız adını hatırlayamadığım adı soccer miydi neydi o oyunda sadece 16 takım vardı ve bu 16 takım arasaında galatasaray olduğu için birçok arkadaşımın sırf büyüzden galatasaray sempatisi kazandığını hatırlıyorum.

Oyuncak fikri güzelde.Oyun olayı zor gibi çünkü yüksek maliyet isteyen bi olay ya...Ama olsa güzel olurdu hani smile

#437224 - Fri Oct 24 2008 19:35 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Geçen bir belgeselde Barcelona'nın ürünlerini satan bir mağazaya girdiler,adamlar Barcelona renklerinde buzdolabı,şarap,ses çıkaran oyuncuların oyuncakları,oyuncuların suratlarından maskeler vb. çeşitte ürün çeşitliliği yapmışlar,biz bu konuda biraz yetersiz kalıyoruz gibi,hemen hemen günlük hayatta kullanılan her şeyi yapmış adamlar,bu strateji izlenebilir Store'lar için.

#437254 - Fri Oct 24 2008 21:42 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: gambitxx]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: gambitxx
Geçen bir belgeselde Barcelona'nın ürünlerini satan bir mağazaya girdiler,adamlar Barcelona renklerinde buzdolabı,şarap,ses çıkaran oyuncuların oyuncakları,oyuncuların suratlarından maskeler vb. çeşitte ürün çeşitliliği yapmışlar,biz bu konuda biraz yetersiz kalıyoruz gibi,hemen hemen günlük hayatta kullanılan her şeyi yapmış adamlar,bu strateji izlenebilir Store'lar için.

Bu topic e öncedende yazmıştım.
Barcelona nın store ını canlı olarak görme imkanım olmuştu.1 dolar dan 10000 dolar a kadar geniş bir ürün yelpazesi var.Acayip büyük bir store.Yani bizim Türkiye deki store ların 10 katı büyüklüğünde diyebilirim.
Futbolcuların üzerlerine giydiği formadan ayakkabılarına vb diğer aksesuarları sürekli açık arttırma satılıyor.
Diyebilirim günde milyon dolar kazanacak kadar iş yapıyorlar.
Ve muhteşem bir gelir elde ediyolar.
Aynı şekilde bizimde store ların ürün yelpazesini geliştirmemiz lazım...

#437329 - Sat Oct 25 2008 16:33 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Ali_Cetiner]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Krediye 'erteleme' isteği
Galatasaray'da kulüp yönetimin Goldman Sachs ile yaptığı kredi ön protokolüyle ilgili yetki talep ettiği olağanüstü genel kurul toplantısında söz alan üyeler, çoğunlukla olumsuz görüş belirtti.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede üyelerin görüşlerini açıkladığı bölüme geçilirken, bu bölümde söz alan isimlerden eski başkan adayı Adnan Öztürk, özellikle verilen teminatların yüksekliğinden yakınırken, mevcut ekonomik durumun da en önemli sorun olduğunu vurguladı.

Yapılan çalışmayla minimum 160, maksimum da 190 milyon dolar kredi kullanılmasının planlandığını aktaran Öztürk, şunları söyledi:

''Bana göre gerekli operasyonlar için 120 milyon dolar yeterli. Ama bu anlaşmayla bize kredi bulması için Goldman Sachs'a 2,5 milyon dolar komisyonu peşin ödeyip, yeni yapılan stadın gelirlerini teminat gösterip, üstüne de VIP koltuk ve locaların satışını yüzde 8 komisyon ile bir İngiliz firmasına verilmesi isteniyor. Bunları sağladıktan sonra Galatasaray için kredi aramaya çıkacaklar.

Ayrıca bugünkü ekonomik şartlar içinde hangi banka bu rakamı kredi olarak verecek, bilemiyorum. Doğru zamanda, doğru rakamlarla, doğru söylem ve yaklaşımla bu genel kurulun önüne gelirseniz, emin olun gerekli her türlü yetkili alırsınız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.''

Anlaşmayla ilgili en sert ifadeleri kullanan üye Fırat Irmak ise 25 yıl bankacılık yapmış biri olarak protokolü ''bir manda anlaşması'', krediyi de ''intihar'' olarak nitelendirerek, ''Bana göre iki sene içinde bu kredi anlaşması patlar ve Galatasaray batar'' dedi.

KOZAK: ''EN AZINDAN ERTELEME ŞART''-

Kredi anlaşmasıyla ilgili Divan Kurulu tarafından hazırlanan komisyonun başkanlığını da yapan Hayrettin Kozak, komisyon üyesi değil de genel kurul üyesi olarak yaptığını söylediği açıklamasında, ertelemeye gidilmesini istedi.

Anlaşmaya baktığında, daha önce AIG firması ile yapılan hisse satışı anlaşmasıyla ilgili kulüp üyesi Hayri Domaniç'in hazırladığı rapordaki, ''Bu anlaşma tamamen bir Sevr Anlaşması'dır'' ifadesini hatırladığını aktaran Kozak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Verilen teminatlar bunu gösteriyor. Goldman Sachs gibi dünyanın en önemli aracı kuruluşlarından biriyle mutabakata giriyorsak, Allah önce yönetimimizin, sonra da Galatasaray camiasının yardımcısı olsun. Katı şartlar her zaman anlaşmalarda olur, ancak bu defa tarihimizde görmediğimiz bir miktarla karşı karşıyayız. Rakam 160 ila 190 milyon dolar arası. İlk 4 yıldaki maliyeti 132 milyon dolardır. Verelim demek kolay ama derinine inerek yapmak mecburiyetindeyiz. Bu kredi çalışmasında en azından erteleme şart. Kur riski olmazsa olmaz bir risktir. Hiç şakası yok.''

Üyelerden Sedat Doğan ise ödemede yaşanılacak sıkıntılarda ne gibi yaptırımlarla karşılaşılabileceğinin yeterince açıklanmadığını ifade ederken, yönetime bu yetkinin bazı sınırlamalarla verilebileceği önerisinde bulundu.

KIRAÇ: ''YÖNETİME GÜVENELİM''

Galatasaray camiasının önde gelen isimleri arasında kabul edilen Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, yönetim kuruluna güvenilmesi gerektiğini savundu.

İnan Kıraç, görev süresi 2 yıl olan yönetimin hiçbir şeye karışmadan zamanını geçirebileceğini, ancak zaman kaybettikçe ve konu çözülmedikçe içeri giren virüsün Galatasaray'ı yok edeceğini savunarak, ''Bakacağız ki Galatasaray yok. Çok doğru bir teşhis koymak ve birilerine güvenmek mecburiyetindeyiz. Bu ekonomik dönemin bizim için şans olduğunu düşünüyorum. Bu kriz anında oynayan rakamları gördük. Bugün birleşme maliyeti 40 milyon dolarlar civarında. Yönetim kuruluna güvenerek gelin bu yetkiyi verelim'' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın ve şirketlerinin çok ciddi bir kriz içinde olduğunu anlatan Taner Aşkın da acil çözüm üretilmesi gerektiğine dikkat çekerek, ''Bu kriz, dünyanın yaşamakta olduğu krizden çok daha önemli ve dibe vurmuş bir krizdir. Bunun kabul ederek ne yapabileceğimizi konuşmamız gerekiyor. El birliğiyle, sırt sırta bu mücadeleyi vermeliyiz. Bu iş yönetimin de tek başına yapacağı bir iş değil. Korkunun ecele faydası yok. Galatasaray buralarda. Arkadaşlarımıza güveneceğiz ve onları destekleyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Aşkın, daha önce Sedat Doğan'ın yaptığı bazı sınırlandırmalarla yetki verilmesi teklifini desteklediğini belirtti.

25.10.2008
Kaynak : İHA

#437330 - Sat Oct 25 2008 16:36 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: TiLki]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

KREDİYE ONAY ÇIKTI!

Galatasaray'da kulüp yönetimi, Goldman Sachs Internatinal ile mutabakata varılan 100 milyon dolarlık kredi ve 50 ila 70 milyon dolar arası tahvil ihracı anlaşmasının uygulamaya sokulmasıyla ilgili kongre üyelerinden yetki aldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 6 saat süren olağanüstü genel kurul toplantısı sonunda üyeler, yönetim kuruluna, söz konusu finans işlemleri ile ilgili sözleşme ve belgeleri kulüp adına müzakere etme, uygun göreceği koşullarda kabul etme, sonlandırma ve akdetme yetkisini oy çokluğuyla verdi.

Kapalı zarf usulüyle gerçekleştirilen oylamaya 503 kişi katılırken, 309 kişinin evet ve 193 kişinin hayır oyu kullandığı, 1 zarfın da boş çıktığı açıklandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, oylama sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, ''Genel kurulumuz teveccüh göstermiştir. Bizi talep ettiğimiz yetkiyle donatmıştır. Göstermiş olduğunuz güvenden ötürü teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray yönetimi, Goldman Sachs'ın aracılığıyla sağlamayı planladığı krediyi, Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş'nin birleştirilmesinin finansmanıyla kulüp ve iştiraklerinin mevcut banka borçlarının yapılandırılmasında kullanmayı planlıyor.

FARUK BİL'E AZAR

Olağanüstü genel kurul toplantısını yöneten Anıl Büyükeroğlu, kulüp yönetim kurulu üyesi Faruk Bil'i oylamaya geçilen bölümde yavaş davranması nedeniyle azarladı.

Kapalı zarf usulüyle yapılan oylamada ilk olarak yönetim kurulu üyeleri zarflarını kutuya atarken, Faruk Bil'in oy kutusu önünde başkan Adnan Polat'ı beklemesi, Anıl Büyükeroğlu'nu sinirlendirdi.

Büyükeroğlu'nun Faruk Bil'i yüksek bir sesle, ''Hadi be kardeşim... Başkan da kullanır'' diyerek azarlaması, salonda gülüşmelere neden oldu.

TOPLANTIYA 663 ÜYE KATILDI

Aidatlarını en geç 18 Eylül 2008 tarihine kadar yatırmış olanların katılabildiği kongreye, 663 üyenin geldiği bildirildi. Toplam 6 bin 315 genel kurul üyesinin kongreye katılım hakkının bulunduğu kaydedilirken, katılımcı sayısının ise 663 olduğu yetkililerce açıklandı.

25.10.2008
Kaynak : DHA ve AA

#437331 - Sat Oct 25 2008 16:37 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: TiLki]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Kredi Kullanımı Olağanüstü Genel Kurul'da Kabul Edildi

Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu&#8217;nun 2 Eylül 2008 tarih ve 032 sayılı kararı ile Tüzüğümüz uyarınca, Genel Kurul&#8217;un olağanüstü toplantısı 25 Ekim 2008 Cumartesi günü Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu&#8217;nda yapıldı.

Toplantı sonunda yapılan oylamaya 663 üye katıldı. 503 oy kullanıldı. Bu oylardan 1'i boş, 309'u evet, 193'ü hayır olarak açıklandı. Bu sonuçlar Yönetim Kurulu'na kredi kullanımı için müzakere etme, kabul etme, sonlandırma ve sözleşme akdetme yetkisi verildi.

Kaynak: galatasaray.org

#437332 - Sat Oct 25 2008 16:43 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: TiLki]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İyi olmuş izin vermeleri ama doların artması yüzünden ödemesi baya bi zor olcak gibi...

#437344 - Sat Oct 25 2008 18:16 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Biz de şu andaki kurla alıcaz krediyi renkdaş,hatta merak etme dolar bizim ödeme yaptığımız sürede tekrar düşecek.

#437368 - Sun Oct 26 2008 00:25 AM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: gambitxx]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Biz de şu andaki kurla alıcaz krediyi renkdaş,hatta merak etme dolar bizim ödeme yaptığımız sürede tekrar düşecek.

Valla pek düşcek gibi durmuyo ama neyse bakalım görücez...

#437375 - Sun Oct 26 2008 02:33 AM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905

Valla pek düşcek gibi durmuyo ama neyse bakalım görücez...

Uzun vadede düşecek endişelenme.

#437758 - Mon Oct 27 2008 23:04 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: gambitxx]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Hayırlısı olur inşallah....

#437933 - Wed Oct 29 2008 17:31 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Ali_Cetiner]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA

#449650 - Thu Mar 05 2009 22:39 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Ali_Cetiner]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
İlk Gönderen: Ali_Cetiner

Barcelona nın store ını canlı olarak görme imkanım olmuştu.1 dolar dan 10000 dolar a kadar geniş bir ürün yelpazesi var.Acayip büyük bir store.Yani bizim Türkiye deki store ların 10 katı büyüklüğünde diyebilirim.
Futbolcuların üzerlerine giydiği formadan ayakkabılarına vb diğer aksesuarları sürekli açık arttırma satılıyor.

işte bizim yönetimde artık bu konuda yerinde saymamalı bu maddi sıkıntıları böle aşmalıyız dünyada marka olan takımlar ne yapmışlar örnek almamız lazım hatta ezeli rakibimizi bile bazı konularda örnek almalıyız örneğin adamlar son olarak fenercelli de başlattı ve yılda 25 trilyon gibi bi para kazandırıcak bu bizde G.Saray olarak böle atılımlar yapmalıyız

#449654 - Fri Mar 06 2009 07:44 AM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Serhat1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: Serhat1905

işte bizim yönetimde artık bu konuda yerinde saymamalı bu maddi sıkıntıları böle aşmalıyız dünyada marka olan takımlar ne yapmışlar örnek almamız lazım hatta ezeli rakibimizi bile bazı konularda örnek almalıyız örneğin adamlar son olarak fenercelli de başlattı ve yılda 25 trilyon gibi bi para kazandırıcak bu bizde G.Saray olarak böle atılımlar yapmalıyız

Fenercell olayında yılda 25 trilyon söz konusu değil renkdaş,eğer 1 milyon sayısı yakalanırsa fener 20 trilyon gibi bir gelir elde edecek o da 1 kerelik,her sene için değil yani satış üzerinden bir gelir olacak.

#449677 - Fri Mar 06 2009 16:56 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: gambitxx]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: Serhat1905
[quote=gambitxx]Geçen bir belgeselde Barcelona'nın ürünlerini satan bir mağazaya girdiler,adamlar Barcelona renklerinde buzdolabı,şarap,ses çıkaran oyuncuların oyuncakları,oyuncuların suratlarından maskeler vb. çeşitte ürün çeşitliliği yapmışlar,biz bu konuda biraz yetersiz kalıyoruz gibi,hemen hemen günlük hayatta kullanılan her şeyi yapmış adamlar,bu strateji izlenebilir Store'lar için.

Aynı şekilde bizimde store ların ürün yelpazesini geliştirmemiz lazım... [quote]

Fenercell olayında yılda 25 trilyon söz konusu değil renkdaş,eğer 1 milyon sayısı yakalanırsa fener 20 trilyon gibi bir gelir elde edecek o da 1 kerelik,her sene için değil yani satış üzerinden bir gelir olacak.

Ayrıca bizim de Galatasaray Mobile için girişimlerimiz var yakında anlaşma sağlanır büyük ihtimal..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#450429 - Sat Mar 14 2009 15:09 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: catlak]
martinluther Offline

Yer: Bursa
galatasaraylı zenginlerin daha çok yardımcı olması lazım takıma ama tabi bu bir proje değil sms yoluyla bazı projeler yapılabilir tabi kötü durumdayız para topluyoruz şeklinde değil ama sms iyi bir yol olabilir

Page 14 of 16 < 1 2 ... 12 13 14 15 16 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı