Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#435861 - Mon Oct 13 2008 13:07 PM Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ...
Junior Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul/Türkiye
(A) Milli Futbol Takımı'nın Bosna-Hersek'i mağlup ettiğini şimdi Estonya maçına odaklandıklarını kaydeden Özgener, şöyle dedi:
''Bu yılın son resmi maçını yapacağımız Estonya'yı da yenerek, grupta kendimize rakip olarak gördüğümüz İspanya ile peş peşe yapacağımız müsabakalara avantajlı çıkmayı hedefliyoruz. En az onun kadar önem verdiğimiz Ümit Milli Takımın, Belarus maçı var. Ümit Milli Takıma büyük önem veriyoruz. (A) Milli Takım'dan 4 oyuncumuz Ümit Takıma yollandı. Avrupa Şampiyonasına gidilmesi durumunda yaşları uygun olan Arda, Mehmet Topal gibi oyuncular da bu takımda hizmet verecek. Ümit Milli Takımın altındaki milli takımlar bizim için önemli. Çünkü Türk Futboluna hizmet etmenin yolu altyapıya yapılacak yatırımdan geçiyor. Biz de altyapının üzerinde önemle duruyoruz. Altyapı antrenörlerinin eğitimine katkı sağlıyoruz.'

#435862 - Mon Oct 13 2008 13:25 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: Junior]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
İlk Gönderen: Junior
Biz de altyapının üzerinde önemle duruyoruz.

Durun bakalim durun. Almanci, gurbetçi gençlerin agzina bakacaginiza kendi degerlerinizin üzerinde durun biraz bakalim.. Zararin neresinden dönersen kardir.

Geçen Bosna maçinda özenle saydim; bir ara maçta tam 6 "light" Türk oynuyordu bizim milli takimimiz adina.

Hakan Balta: Almanya´dan
Nuri Sahin: Almanya´dan
Mevlüt Erdinç: Fransa´dan
Halil Altintop: Almanya´dan
Colin Kazim Richards: Nereden oldugunu bile getiremiyorum simdi, Türkçe´si dahi yok.
Mehmet Aurelio: Brezilya´li, Türkiye ile etnik, genetik bir baglantisi yok.

Simdi ben karsi miyim bunlara?? Ben de sonuçta yurtdisinda dogmus ve büyümüs bir insanim, buranin kültürü ile de yogrulmusum, teorik olarak Türkiye ile pek bir alakam, baglantim olmamasi gerekirdi. Kimse de bunu bekleyemez kanimca. Pekala kendimi "yabanci" da hissedebilir, bunun anlayisla karsilanabilinmesi gerektigini de hakkimla savunabilirdim. Ama öyle degil, orasi ayri. Ama öyle düsünenler var, oluyor ve zamanla çogalacak. Mesela en son Mesut Özil vakasi vardir ki Türkiye adina utanç vericidir.
Bre adamlar, kocaaa 70 milyonluk Türkiye´de genç mi kalmadi, gençleri yoguracak tesis mi kalmadi da elin Almaninin yetistirdigi adamlarin agzina bakar, yalvarir yakarir oldunuz? Bu kadar mi küçük düsmeyi göze aldiniz?

Ben utandim.. Gerçekten utandim. Bu ülke 100000 tane Mesut Özil basar be.. Ama onlarin yüzüne kim bakiyor ki... Yabanci olsun tastan olsun. Getirirsiniz siz en iyi liginize Brezilya´dan 4. sinif dansçilari oynatmaya.. Sonra da "yahu, bizim alt yapidan neden oyuncu çikmaz" niye kafanizi kurcalayin...

Ben "Almanci" bir gencin buraya getirilmesi karsiti degilim (Almanci kelimesini de hiç sevmem).. Türk pasaportuna sahip bir Brezilya veyahut Yunan kökenli oyuncunun da Türk milli takim formasini tasimasina birsey demem. Ama ne olur önce bir "Bismillah" densin ve kendimize düsen öncelikle adam gibi yapilsin; tesisler hakkiyla hazirlansin, futbolcu/sporcu egitim sistemi bir sisteme, düzene girsin, yeni gençler de birer birer fidan gibi bitsin.. Görelim iste o zaman bizim de aslinda ne muhtesem bir sporcu gençligimiz oldugunu..

Neyse.. Konu Arda ile Mehmet miydi? Gitsinler bakiyim...!

#435863 - Mon Oct 13 2008 13:37 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: KingLion]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
valla bizim oyunculara yazık ya sonuçta milli takım ama onlar bu sene avrupa şmpiyonasında oynadılar dinlenemediler şimdi bir sakat bir iyiler seneyde orda oynarlarsa bence gelecek sezon bizim açımızdan ii olmaz gibime geldi

#435904 - Mon Oct 13 2008 16:30 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: cukurbagliyucel]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Yani bi dakka şimdi, Ümit Milli Takım, A Milli'lerden kaynak yapacak kadar çaresiz vaziyette öyle mi? "Haksız rekabet" konusuna girmek dahi istemiyorum, sadece Milli Takımımız'ın prestijinden bahsediyorum burda...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#435907 - Mon Oct 13 2008 16:33 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: cukurbagliyucel]
CEHENNEM_UA Offline
Yeni üye

yine sakatlanip gelecekler olan gs ye olacak
-----TOPAL---LINCOLN-----
ARDA------------------KEWEL
----NONDA---BAROS--------

FATIH TERIM

#435920 - Mon Oct 13 2008 16:57 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: CEHENNEM_UA]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Bakalım oyuncularımız kabul edicekmi...

#435929 - Mon Oct 13 2008 17:09 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: Ali_Cetiner]
CasusfirardA Offline
Ankaralı Aslanlar
Üye
*

Yer: Ankara
umıt mıllı takımın basında fatıh terım olacak umıt mıllı avrupa sampıyonasında onun ıcın kabul edıp etmeme gıbı bı ıhtımallerı yok bence
kımısı takıvıye sartmı dıye yazmıs hanı o kadar kotumu bızım umıt mıllı takım dıye arjantın gıbı bı takım messıyı cagırıyorsa brezılya robınyoyu cagırıyorsa bız cagırınca nıye boyle yaygara oluyo onu da anlamadım

#436011 - Tue Oct 14 2008 00:00 AM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: CasusfirardA]
GS_1905_GS Offline
DURAN

Yer: mersin
valla oyuncularımız sakatlanmadan gelsin yeterr

#436085 - Wed Oct 15 2008 08:54 AM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: Junior]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
(A) Milli Futbol Takımı'nın Bosna-Hersek'i mağlup ettiğini şimdi Estonya maçına odaklandıklarını kaydeden Özgener, şöyle dedi:
''Bu yılın son resmi maçını yapacağımız Estonya'yı da yenerek, grupta kendimize rakip olarak gördüğümüz İspanya ile peş peşe yapacağımız müsabakalara avantajlı çıkmayı hedefliyoruz. En az onun kadar önem verdiğimiz Ümit Milli Takımın, Belarus maçı var. Ümit Milli Takıma büyük önem veriyoruz. (A) Milli Takım'dan 4 oyuncumuz Ümit Takıma yollandı. Avrupa Şampiyonasına gidilmesi durumunda yaşları uygun olan Arda, Mehmet Topal gibi oyuncular da bu takımda hizmet verecek. Ümit Milli Takımın altındaki milli takımlar bizim için önemli. Çünkü Türk Futboluna hizmet etmenin yolu altyapıya yapılacak yatırımdan geçiyor. Biz de altyapının üzerinde önemle duruyoruz. Altyapı antrenörlerinin eğitimine katkı sağlıyoruz.'

dün gece Belarus'a 1-0'ın rövaniında 2-0 yenilerek elendiğimiz için artık buna gerek kalmayacak demek ki...

#436086 - Wed Oct 15 2008 08:58 AM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: Junior]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul

17 yaşındaki Batuhanı A Milli takıma çağırıyorlar Fatih Tekke dururken hatta Nobre dururken sonra da kalkıp A Milli takımın as oyuncularını Ümit Milli takıma yolluyorlar, yorum yapamayacağım ne diyeyim...

#436113 - Wed Oct 15 2008 12:53 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: AslAnibal]
chelik Offline
Müdavim
*

Zaten gerek kalmadı, elendi Ümitler..

#436126 - Wed Oct 15 2008 16:26 PM Re: Arda ve Mehmet Topal Ümit Milli`ye ... [Re: chelik]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Valla yaa o kadar üstün oynadık hem burda hem orda ama işte golü atamayınca yiyosun yazık oldu zaten şu duran topları Tanzanya bile öğrendi biz öğrenemedik

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı