ingiltere milli takiminda forvette oynayanlari görseydiniz neden 50dk gol atamadiklarini anlardiniz.Heskey ve Owen.Koskoca Premier Ligten bu 2sini bulmuslar.Gercekten de ingilterede falan kriz var milli takimlarinda.
Tek rahat büyük sansa ispanya almanya haricinde.italyada kriz var yeni bir olusuma basliyorlar,Fransada da öyle.aslinda 2 takimda cok rahat ingiltereye göre.Zira hem italyada hem de fransada cok yetenekli oyuncular geliyor alltan.italyada Giovinco,Paloschi,Forestieri,Balotelli,Rossi geliyor zaten Aquilani,Santacroce var,Pirlo,Gattuso,De Rossi de degisimden etkilenmezler.Chiellini var CBde son zamanlarda cok iyi is yapiyor,yane italya pek sorunla karsilasmaz tabi alttan gelenleri hemen takima monte edemezler zaman gerek.cok iyi bir italya geliyor.
Aslinda hem fransa hemde italya bu degisimi Euro 2008 öncesinde yapmaliydilar ama yapmadilar bu yüzdende zaten cok kötüydüler,Benzema,Ben Harfa,Nasri,Gourcuff,Flamini,Toulalan,Mandanda,Lloris,Briand,Mexes falan.Fransada da altan geliyor ama onlarda zorlanirlar hala bu degisimi yapmiyorlar tamamen.baktimda dün hala forvette henry oynuyor,tamam Gourcuffu falan monte etmis domenech ama Benzema varken neden Henry hala?stoperde Abidal ve Boumsong oynuyordu ya.Domenech iste:)
ingiltere ne italya kadar sansli nede fransa kadar,biraz uzattim konuyu ama.
Fatih terime ragmen lafi cok dogru bir laf bence.
Neden Batuhan ve Kas?Fatih Hoca sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor?Eger o bosnali oyuncu son dakkalarda o pasi verebilse(pasi alan oyuncuyu kaleciyle karsi karsiya birakacak pasi kastediyorum) bugün biz bitmistik.Zaten yanlis tercihler yüzünden Belcikaya 2 puan kaybettik.
acaba ispanyayla oynasaydik ayni cesareti gösterebilirmiydi?Torres ve Villa Kas karsisinda.komedi gibi olurdu ya.Volkanida unutmayalim tabii.
B
Tarafından düzenlendi Raph (Sun Oct 12 2008 21:40 PM)