#435740 - Sun Oct 12 2008 17:32 PM
Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye
[Re: Raist]
|
|
Fatih Terim e rağmen ne demek ya
|
|
|
|
|
|
#435765 - Sun Oct 12 2008 20:54 PM
[Re: arda_galatasaray]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
Bence Terim iyi bir 11 çıkardı. Neyse. Bence rahat kazanırız. Bosna'dan yedi yiyen takım bizden kaç yer acaba... 0 yeyip 4 tane sallaya da blir.. Malta´ya 2-2 kalan takim buna yenile de bilir.. Bizden hersey beklenir.
|
|
|
|
#435768 - Sun Oct 12 2008 21:22 PM
|
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
Milli takım kadrosuna ve Bosna maçındaki ilk 11 e bak anlarsın... sakat oyuncuların inanılmaz boyuta ulaşması sonucu o kadro çıktı ki bence çıkabilecek en iyi kadroydu diyebilirim halilin yerine batuhanın başlaması haricinde... bu maç için görüşürüm ise ispanya maçı öncesi şöyle iyi futbolla gelecek farklı galibiyet,hem bizlere hem de oyuncu ve teknik heyetimize iyi bir özgüven sağlayacaktır;tabi gol yemeden farklı kazanırsak çok daha sevinirim... ayrıca ümit millilerimiz belarus önünde 1-0 ın rövanşına çıkacak salı günü.onlara da a millilerimizden s.kurtuluş,aydın yılmaz,ceyhun gülselam ve caner erkini göndermişiz.çok heyecanlı bir maç olacaktır ve tahmin ediyorum ki ümitlerimiz ilk maçta olduğu gibi yine yüzümüzü güldürecektir... İki takımımıza da başarılar diliyorum,Allah yar ve yardımcıları olsun...Kalbimiz sizinle...
|
|
|
|
#435771 - Sun Oct 12 2008 21:34 PM
[Re: KingLion]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
ingiltere milli takiminda forvette oynayanlari görseydiniz neden 50dk gol atamadiklarini anlardiniz.Heskey ve Owen.Koskoca Premier Ligten bu 2sini bulmuslar.Gercekten de ingilterede falan kriz var milli takimlarinda.
Tek rahat büyük sansa ispanya almanya haricinde.italyada kriz var yeni bir olusuma basliyorlar,Fransada da öyle.aslinda 2 takimda cok rahat ingiltereye göre.Zira hem italyada hem de fransada cok yetenekli oyuncular geliyor alltan.italyada Giovinco,Paloschi,Forestieri,Balotelli,Rossi geliyor zaten Aquilani,Santacroce var,Pirlo,Gattuso,De Rossi de degisimden etkilenmezler.Chiellini var CBde son zamanlarda cok iyi is yapiyor,yane italya pek sorunla karsilasmaz tabi alttan gelenleri hemen takima monte edemezler zaman gerek.cok iyi bir italya geliyor.
Aslinda hem fransa hemde italya bu degisimi Euro 2008 öncesinde yapmaliydilar ama yapmadilar bu yüzdende zaten cok kötüydüler,Benzema,Ben Harfa,Nasri,Gourcuff,Flamini,Toulalan,Mandanda,Lloris,Briand,Mexes falan.Fransada da altan geliyor ama onlarda zorlanirlar hala bu degisimi yapmiyorlar tamamen.baktimda dün hala forvette henry oynuyor,tamam Gourcuffu falan monte etmis domenech ama Benzema varken neden Henry hala?stoperde Abidal ve Boumsong oynuyordu ya.Domenech iste:)
ingiltere ne italya kadar sansli nede fransa kadar,biraz uzattim konuyu ama.
Fatih terime ragmen lafi cok dogru bir laf bence.
Neden Batuhan ve Kas?Fatih Hoca sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor?Eger o bosnali oyuncu son dakkalarda o pasi verebilse(pasi alan oyuncuyu kaleciyle karsi karsiya birakacak pasi kastediyorum) bugün biz bitmistik.Zaten yanlis tercihler yüzünden Belcikaya 2 puan kaybettik.
acaba ispanyayla oynasaydik ayni cesareti gösterebilirmiydi?Torres ve Villa Kas karsisinda.komedi gibi olurdu ya.Volkanida unutmayalim tabii.
B
Tarafından düzenlendi Raph (Sun Oct 12 2008 21:40 PM)
|
|
|
|
#435810 - Sun Oct 12 2008 23:57 PM
[Re: Serhat1905]
|
Yeni üye
|
evt mehmet yildiza sans vermeliydi bencede
|
|
|
|
|
#435879 - Mon Oct 13 2008 14:56 PM
[Re: gncilyas]
|
|
bu maçtan sonra terim bnce istifa edip gs başına geçicektir
|
|
|
|
|
|
#436149 - Wed Oct 15 2008 18:27 PM
[Re: ASTURIAS]
|
kükre aslanım
|
inşallah yenebiliriz ama ispanya belçikayı yener gibime geliyor,ispanyanın kadro kalitesiyle belçikanınki bir değil ki
|
|
|
|
#436175 - Wed Oct 15 2008 23:52 PM
[Re: CENk]
|
Müdavim

|
Kazim^2 Ayhan Bu iki oyuncu milli takimlar düzeyinde isimler degiller. Halil Altintop Mevlüt Bu iki oyuncu üzerinde durmadan israr ediliyorsa ayni hakki Fatih Tekke´ler, Mehmet Yildiz´lar haketmiyor mu diye düsünmüyor degilim. Ugur Boral Kendi takiminda sakatliktan çikmis adam. --- Yahu neresinden tutarsan tut  Kapris kokuyor hersey.. "Ben daha iyi bilirim, simdi birsey yapayim da sasirin" tripleri.. Yeter Terim yahu.. Kimse "zevkli futbol hedefliyoruz" lagalugasina kulak verip kanmasin lütfen. Su takimin kaç defa zevk vedigini animsiyorsunuz son üç yil? Bos laflar, bos vaadler.. "Nasil etkili olabilirim", ona bakmali.. Ben nasil rakibimi yenebilirim? Ne zevki yahu.. Sen önce triplerden, komplekslerden kurtul da zevkten, dört köseden falan bahset... Zevk vermiyoruz, aksina izdirap çekiyoruz.. Küfürbaz, takti anlayisi kit, oyuncu seçimleri çifte degil, "dörder" standart kokan bir adamin yönetimi altindaki bir milli takimi izliyoruz. Yeter artik... Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi...
Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Oct 15 2008 23:53 PM)
|
|
|
|
#436176 - Thu Oct 16 2008 00:01 AM
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
alınan bu sonucun ardından federasyon terim'İn sözleşmesini yenileyecek mi?
bir ay kadar öncesinde "hem kulüp takımı hem de milli takım çalıştırabilirim" deyip bunların yolunu arayan, bosna hersek karşılaşması öncesinde, mesut'un milli takımı seçip seçmeme konusunda "milli takım formasını pazarlığını yaptırmam" diyerek hem ağır abi moduna bürünen hem de pazarlığın en büyüğünü yapan bu teknik direktörle yola devam etmek ne kadar doğru olabilir bilemiyorum,
"direkten dönen bir top ve kaçan pozisyonlar var ama.." diyecek birileri elbet olacaktır ancak son 2 maçında 10, son 3 maçta 13 gol yiyen bu takım karşısında pozisyona girmenin çok da bir zor iş olacağına inanmıyorum,
sanırım zor olan gol atamamaktır,
onu da başardık,
bir de, bağırıp çağırmak, sağa sola küfür etmek, maç öncesinde yazara, maç sırasında teknik direktöre saldırmayı marifet bilen birinin, kalamşörlerin hakim olduğu bu yapıda, kendisinin çok iyi bir motivatör olduğunu iddia edenleri sokak deyimiyle "Allah çarpar" demek istiyorum,
puan kaybettiğimiz ekiplere dönüp de bir bakın estonya'ya karşı ilk puanlarını kazandırıyoruz grupta, malta vs. cabası.
kendisi gibi oyuncularını da kompleksli yapmış olacak ki, "kolay" diyebileceğimiz maçlarda rakiplere puanlar vermeye devam ediyoruz,
hoca uçmaz müritleri uçururmuş!
Tarafından düzenlendi CENk (Thu Oct 16 2008 00:05 AM)
|
|
|
|
#436190 - Thu Oct 16 2008 04:16 AM
[Re: lover52]
|
|
bence terim galatasaraya gelmek ıcın zemin hazırlıyor.acayıp komplo teorisi oldu dimi.işin şakası maçı izlemedim bi ara ınternetten baktım tamda arda nın sakatlandıgı pozisyon içim cız ettı,lanet ettım butun takım uyuz uyuz sahada dolasırken benım ardam yıne tekmelerle savasıyordu.terim allah aşkına bizleri seviyorsan bizden futbolcu alma milli takıma.
|
|
|
|
|
|
#436191 - Thu Oct 16 2008 09:30 AM
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Katılıyorum.. zevkten gına geldi artık herkes ne zevki her maçta geriden gel son dakkada atabilirsen şansına balına at ondan sonra zevk veriyoruz de... bakın euro 2008de zevk vermeyen yunanistan ilk mağlubiyetini dün aldı evinde isviçreye 2-1 yenildi gruplarda yediği de zaten hepsi bu, 2... adamlar lider biz nerdeyiz peki? yazık... maça tek forvet başlıyor o da halil altıntop.. yahu bu adamcağız kaç kere tek forvet oynamıştır Allah aşkına, madem tek forvet çıkacaksın sahaya başlasana Mehmet Yıldızla... sonra da çift forvete dönüyor ama aldığı adam bosna maçının gol kaçırma rekortmeni mevlüt... Halil altıntopu euro 2008'de kadroya almamıştı çok eleştirmiştik ama bu oyunla terim haklıymış diyorum. fakat bu oyunu oynatan da yine terim... resmen çocuğu harcadı, tek forvet oynatıp ama sonradan çiftlediği halde de gördük yaptıklarını, o yüzden burada terimden özür diliyorum euro 2008de halili almadı diye eleştirmiştim çünkü... daha çok şey var denilecek ama ne gerek var ... hocamız en doğrusunu bilir ondan koca türkiyede bir tane var ders almaz verir o...
|
|
|
|
#436208 - Thu Oct 16 2008 10:42 AM
|
Üye
|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi... iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur... Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim... " Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben"
|
|
|
|
|
|
#436210 - Thu Oct 16 2008 11:01 AM
[Re: IsvicreliAslan91]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi... iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur... Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim... " Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben" Ne alaka şimdi ? Yabancı hoca gelemezmi milli takımın başına.Ayrıca Yılmaz Vural ve milli takım..Rezilliği düşünemiyorum bile..
Tarafından düzenlendi raist1905 (Thu Oct 16 2008 13:44 PM)
|
|
|
|
#436230 - Thu Oct 16 2008 13:45 PM
[Re: brkisilak]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
bende karan ile semih diyorum  tekke ile karan da olur ama semih iste nasil oluyorsa hep gol atiyor karan kazmanın teki semih sakat başka neler diyorsun ? Mevlüt hiç kazma değil demi ?
|
|
|
|
#436232 - Thu Oct 16 2008 14:30 PM
|
Üye

Yer: İzmir
|
bende karan ile semih diyorum  tekke ile karan da olur ama semih iste nasil oluyorsa hep gol atiyor karan kazmanın teki semih sakat başka neler diyorsun ? Mevlüt hiç kazma değil demi ? e biz neden bahsediorz zaten mevlüt olmasın fatih tekke olsun diyoruz =)
|
|
|
|
|
|
#436248 - Thu Oct 16 2008 17:16 PM
[Re: Serhat1905]
|
|
ya halil dana schalke de ilk 11 de oynamiyo adami niye oynatiyo terim anlamiyom ya, oguz cetin demistiki estonya cok sert oynuyo e ozaman sen mehmet yildiz ve mevlüt len oynaman gerek. ikiside pehlivan gibi oyuncular. ayhan hic bise etmedi, sade standart pass atip verdi, orta saha hic yoktu bence, arda ve kazim yoktular. neyse ya olsun tabi kizilicak bir durum ama elden de bisi gelmiyo servet mactan sonra ne dedi????? BIZ TÜRKLER ZORU SEVERIZ !!!
|
|
|
|
|
|
#436249 - Thu Oct 16 2008 17:43 PM
[Re: cem_yilmaz]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Yine bi yığın şey söyleyebiliriz aslında. "Bu niye burda? Şunu şurda oynatsa ya! Şunu niye kadroya almamış?" falan filan...
Onu bunu bırakı da Milli Takım ne yaptı dün akşam? Amacı neydi yani, soyunma odasından çıkarken hoca bunlara ne demiş? "İlerde pres yapın" dememiş, o kesin. "Defansın göbeğinden uzun toplarla çıkın" demiş olabilir belki, ama forvetlere "O uzun topları kovalayın" demeyi unutmuş galiba. Beklere "Bindirme yapın" demiş ama Kazım'la Arda'ya "Sıfıra inin" demeyi unutmuş; Sabri ile Hakan deli dana gibi koşuyor, Kazım'la Arda içeri kat etmiş, paslaşacak adam yok, aynen geri dönüyor. Sabri kırk yılın başı orta açmaya baişladı, bu sefer de kafa vuracak bi allahın kulu yok; gel de Ümit Karan'ı, Fatih Tekke'yi arama...
Ortdan burdan yetenekli, kaliteli futbolcuları bul, giydir Kırmızı - Beyaz formayı; al sana TÜRK MİLLİ TAKIMI. Herkes ayrı telden çalıyor, ne sistem var ne bişey.
|
|
|
|
|
#436272 - Fri Oct 17 2008 00:14 AM
[Re: IsvicreliAslan91]
|
Müdavim

|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi... iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur... Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim... " Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben" Lucescu, ikinci senesinde Galatasaray'in o Fleurquin'li, Bülent Akin'li 3. sinif takimina dünya capinda defans oynatmisti, Sampiyonlar liginde Liverpool, Roma ve Barcelona ile kafa kafaya gidiyorduk, ne cabuk unuttuk?? Galatasaray Türk takimi degil mi? Birakalim bu yanlis laflari. Ne demek defansif oynayamaz?? Oynayabilir, örnekleri de tarihte var iste, Zevk mevk verdigi yok takimin, bari bir isi düzgün yapsinlar. Madem bir ekol yok, bari oturtabilecek en kolay sey, saglam ve kati bir müdafa anlayisi oturtulsun. Bunu basaracak bir yerli hoca da yok ülkemizde su an. Maalesef, ama yok. Yilmaz Vural falan.. Bunlar kim yahu? Yahu daha bir duran topta nasil adam paylasilmasi gerektigini bile bilmiyoruz, inanamiyorum, aklim almiyor.. Amatör küme takiminin yapacagi hatalari bizimkiler durmadan yapiyor, her mac yapiyor, böyle rezalet olur mu yahu? Utanmiyorlar mi? Ögretemeyenlere bakmali... Fatih Terim'ler ve digerleri.. Utanmiyorlar mi?? Sonra ne bu yabanci düsmanligi? Capello aldi Ingiliz takimini ucuruyor.. Guus Hiddink her ugradigi ülkenin milli takimina zirve yaptiriyor.. Bunlar gidip adamlarin milli duygularina mi tecavüz ediyorlar? ... Hayir, sonunda konusulacak yegane sey "Türkiye'nin basarisi" olur.. x adli hocanin degil.. Aurelio orta sahamizda istikrar abidesi iken EURO 2008 basarisi Brezilya'ya atfedildi mi..??
|
|
|
|
#436275 - Fri Oct 17 2008 00:41 AM
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Terim'in artık yüzünü göremeye ya da o acaip konuşma tonunu duymaya dahi tahammül edemez hale geldim ama beni daha çok üzen; yabancı hoca muhabbetlerinin hemen gündeme gelmesi. Ya gerekiyosa yabancı hoca da gelsin, faydalı olacaksa buyursun; başımızın üstünde yeri var. Futbolcu devşirme olayı hala içme sinmedi o ayrı mevzu...
Şunu diyorum; Milli Takım'a şu haliyle hocaların şahını getirirsek hayal kırıklığı olur. Şu an takımı şahlandıracak değil, "TAMİR EDECEK" bi adama ihtiyaç var. Ha tabi o adamı bulmak için Dünya kupası ön elemelerinin ortasına kadar beklemek de federasyonun eşekliği. Gerçi aramaya halen başlamış değiller.
Ben bi Abdullah Avcı'yı Milli Takım'ın başında görmek isterim. "Vay be, Anadolu Takımı çalıştırdı, Milli Takım'a yükseldi; Helal olsun!" demek için değil; Terim'in aksine, hata yaptığını kabul edebilen ve yeniliklere açık bi adam olduğu için. Ama gel gör ki bizim takım için de "PRESTİJ" herhalde hiç bi takımda olmadığı kadar büyük önem taşıyor. Antrenmanda Abdullah Hoca'yı gören futbolcu, söz konusu takımın bizim takım olduğu düşünülürse, savsaklayacaktır.
Terim'e gelince: Dediğim gibi, artık görmeye dahi tahammül edemez hale geldim. Ama bunun Terim'in taktik bilgisiyle alakası yok; daha çok basit bi "insanlık hali" durumu söz konusu. teknik ekipte Terim'in kadro tercihlerine ya da oyuncu dizilişlerine muhalefet edecek bi babayiğit var mıdır? Hiç sanmıyorum... Bu muhalefet boşluğunda Mourinho da, Scolari de, Capello da yanlış yapar. Nasıl ki muhalefetin zayıf olduğu dönemlerde çoğunluktaki bi ikidar partisi içten içe kendini yiyip seçimi kaybederse; muhalif fikirleri dinlemeyen bi hoca da yanlışa sürüklenir.
Sırf yardımcılarıyla değil; kararlarına "gık" diyen herkesle cenk etmeye hazır bi adam bu Terim. İşler böyle yürürken hocanın kim olduğu pek de önemli değil aslında.
Yorumlar gırla gidiyor: "Milli takımda sistem yok... Takım defans yapamıyor... Kadro yanlış... Diziliş yanlış..." Yahu bu şartlarla takımın hangi işi tıkırında olabilir ki? Terim saha kenarında kendi maçını oynuyor; tatmin ede ede egosu nal gibi oldu adamın, hala doymadı şişrmeye.
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |