Webaslan Forum
Page 1 of 3 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#435720 - Sun Oct 12 2008 13:53 PM 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ 5.GRUP 4.MAÇ

Müsabaka:Estonya - Türkiye

Maç Tarihi:15 Ekim Çarşamba

Stadyum/Yer:A.Le Coq Arena/Tallin

Maç Saati:21:30

Yayın:TRT 1

Hakem:Robert Malek(Polonya)

#435722 - Sun Oct 12 2008 14:01 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: 9#Elano]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Gruptaki en kolay yeneceğimiz rakibimiz.Fatih Terim'e rağmen fazla zorlancağımızı düşünmüyorum.Galip geliriz.Maçın trt1 de olması acaip kötü olmuş.Spikerlerinden tut yayın kalitesine kadar herşeyi kötü...

#435740 - Sun Oct 12 2008 17:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
gsgsgs Offline

Fatih Terim e rağmen ne demek ya

#435742 - Sun Oct 12 2008 17:47 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gsgsgs]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Milli takım kadrosuna ve Bosna maçındaki ilk 11 e bak anlarsın...

#435754 - Sun Oct 12 2008 19:19 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
Bence Terim iyi bir 11 çıkardı. Neyse.
Bence rahat kazanırız. Bosna'dan yedi yiyen takım bizden kaç yer acaba... smile

#435756 - Sun Oct 12 2008 19:50 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: arda_galatasaray]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
valla ona bakacqak olursan bu takım ispanyadan 3 yedi büyük takımlarla oynarken artık ne kadar daha az gol yeriz düşüncesiyle oynarlarsa başlarda biraz zorlanırız ingiltere kazakistan a hemde kendi evinde yaklaşık 50 dakika gol atamadı yani demek istediğim taktikleri 9 defans birtane forvet olursa yeneriz her türlüde birz zorlanırız ama bu tip maçlarda iş erken gol atmaya bakıyor erken gol atarsak benim dediklerimin hiç biri çıkmaz

#435765 - Sun Oct 12 2008 20:54 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: arda_galatasaray]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
İlk Gönderen: arda_galatasaray
Bence Terim iyi bir 11 çıkardı. Neyse.
Bence rahat kazanırız. Bosna'dan yedi yiyen takım bizden kaç yer acaba... smile

0 yeyip 4 tane sallaya da blir..

Malta´ya 2-2 kalan takim buna yenile de bilir..

Bizden hersey beklenir.

#435768 - Sun Oct 12 2008 21:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
9#Elano Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905
Milli takım kadrosuna ve Bosna maçındaki ilk 11 e bak anlarsın...

sakat oyuncuların inanılmaz boyuta ulaşması sonucu o kadro çıktı ki bence çıkabilecek en iyi kadroydu diyebilirim halilin yerine batuhanın başlaması haricinde...

bu maç için görüşürüm ise ispanya maçı öncesi şöyle iyi futbolla gelecek farklı galibiyet,hem bizlere hem de oyuncu ve teknik heyetimize iyi bir özgüven sağlayacaktır;tabi gol yemeden farklı kazanırsak çok daha sevinirim...

ayrıca ümit millilerimiz belarus önünde 1-0 ın rövanşına çıkacak salı günü.onlara da a millilerimizden s.kurtuluş,aydın yılmaz,ceyhun gülselam ve caner erkini göndermişiz.çok heyecanlı bir maç olacaktır ve tahmin ediyorum ki ümitlerimiz ilk maçta olduğu gibi yine yüzümüzü güldürecektir...

İki takımımıza da başarılar diliyorum,Allah yar ve yardımcıları olsun...Kalbimiz sizinle...

#435771 - Sun Oct 12 2008 21:34 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

ingiltere milli takiminda forvette oynayanlari görseydiniz neden 50dk gol atamadiklarini anlardiniz.Heskey ve Owen.Koskoca Premier Ligten bu 2sini bulmuslar.Gercekten de ingilterede falan kriz var milli takimlarinda.

Tek rahat büyük sansa ispanya almanya haricinde.italyada kriz var yeni bir olusuma basliyorlar,Fransada da öyle.aslinda 2 takimda cok rahat ingiltereye göre.Zira hem italyada hem de fransada cok yetenekli oyuncular geliyor alltan.italyada Giovinco,Paloschi,Forestieri,Balotelli,Rossi geliyor zaten Aquilani,Santacroce var,Pirlo,Gattuso,De Rossi de degisimden etkilenmezler.Chiellini var CBde son zamanlarda cok iyi is yapiyor,yane italya pek sorunla karsilasmaz tabi alttan gelenleri hemen takima monte edemezler zaman gerek.cok iyi bir italya geliyor.

Aslinda hem fransa hemde italya bu degisimi Euro 2008 öncesinde yapmaliydilar ama yapmadilar bu yüzdende zaten cok kötüydüler,Benzema,Ben Harfa,Nasri,Gourcuff,Flamini,Toulalan,Mandanda,Lloris,Briand,Mexes falan.Fransada da altan geliyor ama onlarda zorlanirlar hala bu degisimi yapmiyorlar tamamen.baktimda dün hala forvette henry oynuyor,tamam Gourcuffu falan monte etmis domenech ama Benzema varken neden Henry hala?stoperde Abidal ve Boumsong oynuyordu ya.Domenech iste:)

ingiltere ne italya kadar sansli nede fransa kadar,biraz uzattim konuyu ama.

Fatih terime ragmen lafi cok dogru bir laf bence.

Neden Batuhan ve Kas?Fatih Hoca sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor?Eger o bosnali oyuncu son dakkalarda o pasi verebilse(pasi alan oyuncuyu kaleciyle karsi karsiya birakacak pasi kastediyorum) bugün biz bitmistik.Zaten yanlis tercihler yüzünden Belcikaya 2 puan kaybettik.

acaba ispanyayla oynasaydik ayni cesareti gösterebilirmiydi?Torres ve Villa Kas karsisinda.komedi gibi olurdu ya.Volkanida unutmayalim tabii.

B

Tarafından düzenlendi Raph (Sun Oct 12 2008 21:40 PM)

#435784 - Sun Oct 12 2008 22:37 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raph]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Bence de Batuhanla başlaması yanlıştı Allahın işine yine adam sakatlandıda çıktı biz oynamaya başladık sebebi çocuğun kötü olmasından deil bu maçta olmaz orta sahada organize olcak kimse yok herkes nasılsa Batu var diye şişiriyo en sonunda çıktı çocuk mecburen biraz oynamaya başladık

#435790 - Sun Oct 12 2008 22:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Serhat1905]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Çok zorlanmayıcağımızı düşünüyorum.
Ama genede dikkatli olmak lazım....

#435810 - Sun Oct 12 2008 23:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Serhat1905]
CEHENNEM_UA Offline
Yeni üye

evt mehmet yildiza sans vermeliydi bencede
-----TOPAL---LINCOLN-----
ARDA------------------KEWEL
----NONDA---BAROS--------

FATIH TERIM

#435812 - Mon Oct 13 2008 00:02 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: CEHENNEM_UA]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Hersey Sabri ye bağlı Sabri iyi oynarsa yeneriz:))))

#435844 - Mon Oct 13 2008 10:16 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: ßLaXisS]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

2. yaridaki oynadigimiz i baskiyla oynarsak cok kolay aliriz ama öyle oynamazlarsa zor aliriz

#435859 - Mon Oct 13 2008 12:47 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: IsvicreliAslan91]
gncilyas Offline

Yer: Ankara
Ben bu maçta zorlanacağımızı ama galip geleceğimizi düşünüyorum. Yalnız Fatih Terim'in teknik direktörlüğünden şüphe duymaya başladım. Bazen çok saçma işler yapıyor. Ahmet Çakar'ın dediği gibi "Fatih Terim'in özeleştiri yapma zamanı geldi de geçiyor"

#435879 - Mon Oct 13 2008 14:56 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gncilyas]
ouz_mdn Offline

bu maçtan sonra terim bnce istifa edip gs başına geçicektir

#435886 - Mon Oct 13 2008 15:38 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: ouz_mdn]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
2-1 yendiğimiz Bosna'nın 7-0 yendiği takım.....

#436146 - Wed Oct 15 2008 18:04 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: AslAnibal]
9#Elano Offline
Müdavim
**

az kaldı maça...farklı alacağız inşallah...şu belçika-ispanya maçı da berabere biterse değmeyin keyfime:D

#436148 - Wed Oct 15 2008 18:15 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: 9#Elano]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Milli Takımımız'ın kendinden zayıf rakiplere puan kaybedip, kendinden güçlü rakiplere karşı iyi oynadığı hatırlanırsa; saçma sapan "Ehöehe, Bosna'dan 7 yemişler, bizden kaç yerler, ehehehe..." yorumları da tedavülden kalkar.

Yine bi geriden gelip maç çevirme klasiği bizi bekliyor bence.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#436149 - Wed Oct 15 2008 18:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: ASTURIAS]
aslanuefa Offline
kükre aslanım

inşallah yenebiliriz ama ispanya belçikayı yener gibime geliyor,ispanyanın kadro kalitesiyle belçikanınki bir değil ki

#436162 - Wed Oct 15 2008 23:25 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: aslanuefa]
lion_king Offline
Yeni üye
**

Yer: isvicre
tüüh be öyle bisey yok be....estonya yi bile yenemiyoruz ne olacak bu halimiz ???

#436163 - Wed Oct 15 2008 23:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: aslanuefa]
KingLion Offline
Müdavim

Bir Malta klasigi daha... Dedik ya, "bizden hersey beklenir"...

"Yuh" diyorum baska da birsey yok...

Özellikle Halil odununa diyecek pek fazla birsey yok.

Nopostluk isler bunlar.. Terim dahil. Gidip bir kösesinde küfürlerini savurup bizi kendisinden kurtaramadi gitti...

Dünya kupasi bu sonuçla % 20´lik bir ihtimal artik. Geçmis olsun.

#436164 - Wed Oct 15 2008 23:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: lion_king]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Renkdaşlar rica ediyorum bundan sonra kimse Transfer Önerileri tarzı bir başlıkta Mevlüt ve Halil adı yazmasın,şu hale bak rezillik,teknik taktik yorum yapılabilecek hiç bir şey yok sen bu golleri kaçırırsan hangi maçta hangi pozisyonda hangi takıma gol atacaksın?

#436166 - Wed Oct 15 2008 23:33 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gambitxx]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yazıklar olsun ! Başka diycek bişey yok..

#436167 - Wed Oct 15 2008 23:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gambitxx]
lion_king Offline
Yeni üye
**

bos kaleye bile atamiyorlar :@

#436168 - Wed Oct 15 2008 23:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
suskun Offline
Müdavim

bu neydi ya mahalle maçından farkı yoktu..
gerçekten tam rezillik ya..

#436170 - Wed Oct 15 2008 23:41 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: suskun]
KingLion Offline
Müdavim

Buyrun, Ispanya da 2-1 yapmis son dakikada. Büyük takim diye buna derim ben iste.

Ne olduk? Ispanya 12 puan ile açik ara farkla bu grubun tek hakimi ve ustasi oldugunu gösteriyor. Biz ise Belçiak ile 2. sinif takimlar olarak 4 puan geriden izliyoruz. Iki tane üst üste oynayacagimiz Ispanya maçlarindan toplam 3 puan dahi çikarmak mucizevi olacaktir. En iyi ihtimal budur. Bunu dahi basarirsak, disarida Bosna ve Belçika ile oyanayacagiz. O maçlardan toplam 3 puan çikarmak dahi zor olacaktir. Belçika ise bizim iki Ispanya maçi yapacagimiz arada iki Ermenistan (çantada keklik) maçlari oynayip bizim ile olan arayi en azindan bir üçleyecektir...

Arkadaslaaar.. Durum hiç iyi degil...

Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Oct 15 2008 23:42 PM)

#436171 - Wed Oct 15 2008 23:42 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
lion_king Offline
Yeni üye
**

tam hayal kirikligi söyleyecek kelimeler bulamiyorum

#436172 - Wed Oct 15 2008 23:43 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
2 maçta 10 gol yiyen takıma gol atamıyoruz

maçtan 2 gün önce ise "işte benim milli takımım" diyen de bir adam var takımın başında,

işte onun takımı bu..

Tarafından düzenlendi CENk (Wed Oct 15 2008 23:43 PM)

#436173 - Wed Oct 15 2008 23:42 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: suskun]
lover52 Offline

*

halilmiş,mevlütmüş hepsi hikaye ey fatih hoca mevlüde verdiğin şansın 100'de 1'ni mehmet yıldıza verseydin adam atardı atamasa bile en azından onun kadar kötü olmazdı.halilden hiç bahsetmiyorum yusuf desen kaleceiyle karşı karşıya topa gelişine vurma yerine hala önündeki adama çalım atma derdin'de topa vur da ne olursa olsun be adam sabır ya kulüpler ve milli takımlar düzeyin'de resmen çöküş içindeyiz bu gidişle geldiğimzi yere geri döneriz anca.

#436175 - Wed Oct 15 2008 23:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: CENk]
KingLion Offline
Müdavim

Kazim^2
Ayhan

Bu iki oyuncu milli takimlar düzeyinde isimler degiller.

Halil Altintop
Mevlüt

Bu iki oyuncu üzerinde durmadan israr ediliyorsa ayni hakki Fatih Tekke´ler, Mehmet Yildiz´lar haketmiyor mu diye düsünmüyor degilim.

Ugur Boral

Kendi takiminda sakatliktan çikmis adam.

---

Yahu neresinden tutarsan tut smile Kapris kokuyor hersey.. "Ben daha iyi bilirim, simdi birsey yapayim da sasirin" tripleri.. Yeter Terim yahu..

Kimse "zevkli futbol hedefliyoruz" lagalugasina kulak verip kanmasin lütfen. Su takimin kaç defa zevk vedigini animsiyorsunuz son üç yil?

Bos laflar, bos vaadler..

"Nasil etkili olabilirim", ona bakmali.. Ben nasil rakibimi yenebilirim?

Ne zevki yahu.. Sen önce triplerden, komplekslerden kurtul da zevkten, dört köseden falan bahset...

Zevk vermiyoruz, aksina izdirap çekiyoruz..

Küfürbaz, takti anlayisi kit, oyuncu seçimleri çifte degil, "dörder" standart kokan bir adamin yönetimi altindaki bir milli takimi izliyoruz. Yeter artik...

Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi...

Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Oct 15 2008 23:53 PM)

#436176 - Thu Oct 16 2008 00:01 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
alınan bu sonucun ardından federasyon terim'İn sözleşmesini yenileyecek mi?

bir ay kadar öncesinde "hem kulüp takımı hem de milli takım çalıştırabilirim" deyip bunların yolunu arayan, bosna hersek karşılaşması öncesinde, mesut'un milli takımı seçip seçmeme konusunda "milli takım formasını pazarlığını yaptırmam" diyerek hem ağır abi moduna bürünen hem de pazarlığın en büyüğünü yapan bu teknik direktörle yola devam etmek ne kadar doğru olabilir bilemiyorum,

"direkten dönen bir top ve kaçan pozisyonlar var ama.." diyecek birileri elbet olacaktır ancak son 2 maçında 10, son 3 maçta 13 gol yiyen bu takım karşısında pozisyona girmenin çok da bir zor iş olacağına inanmıyorum,

sanırım zor olan gol atamamaktır,

onu da başardık,

bir de, bağırıp çağırmak, sağa sola küfür etmek, maç öncesinde yazara, maç sırasında teknik direktöre saldırmayı marifet bilen birinin, kalamşörlerin hakim olduğu bu yapıda, kendisinin çok iyi bir motivatör olduğunu iddia edenleri sokak deyimiyle "Allah çarpar" demek istiyorum,

puan kaybettiğimiz ekiplere dönüp de bir bakın estonya'ya karşı ilk puanlarını kazandırıyoruz grupta, malta vs. cabası.

kendisi gibi oyuncularını da kompleksli yapmış olacak ki, "kolay" diyebileceğimiz maçlarda rakiplere puanlar vermeye devam ediyoruz,

hoca uçmaz müritleri uçururmuş!

Tarafından düzenlendi CENk (Thu Oct 16 2008 00:05 AM)

#436177 - Thu Oct 16 2008 00:03 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
lover52 Offline

*

bu fatih terim her alanda zarar bu gün puan kaybetmemize sebep oysa dünkü ümit millilerin elenmesine'de sebep fatih terimdir.

#436190 - Thu Oct 16 2008 04:16 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: lover52]
agss Offline

bence terim galatasaraya gelmek ıcın zemin hazırlıyor.acayıp komplo teorisi oldu dimi.işin şakası maçı izlemedim bi ara ınternetten baktım tamda arda nın sakatlandıgı pozisyon içim cız ettı,lanet ettım butun takım uyuz uyuz sahada dolasırken benım ardam yıne tekmelerle savasıyordu.terim allah aşkına bizleri seviyorsan bizden futbolcu alma milli takıma.

#436191 - Thu Oct 16 2008 09:30 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: KingLion
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun.

Katılıyorum.. zevkten gına geldi artık herkes ne zevki her maçta geriden gel son dakkada atabilirsen şansına balına at ondan sonra zevk veriyoruz de... bakın euro 2008de zevk vermeyen yunanistan ilk mağlubiyetini dün aldı evinde isviçreye 2-1 yenildi gruplarda yediği de zaten hepsi bu, 2... adamlar lider biz nerdeyiz peki? yazık...

maça tek forvet başlıyor o da halil altıntop.. yahu bu adamcağız kaç kere tek forvet oynamıştır Allah aşkına, madem tek forvet çıkacaksın sahaya başlasana Mehmet Yıldızla... sonra da çift forvete dönüyor ama aldığı adam bosna maçının gol kaçırma rekortmeni mevlüt... Halil altıntopu euro 2008'de kadroya almamıştı çok eleştirmiştik ama bu oyunla terim haklıymış diyorum. fakat bu oyunu oynatan da yine terim... resmen çocuğu harcadı, tek forvet oynatıp ama sonradan çiftlediği halde de gördük yaptıklarını, o yüzden burada terimden özür diliyorum euro 2008de halili almadı diye eleştirmiştim çünkü... daha çok şey var denilecek ama ne gerek var ... hocamız en doğrusunu bilir ondan koca türkiyede bir tane var ders almaz verir o...

#436192 - Thu Oct 16 2008 09:31 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: AslAnibal]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
A.b.v

#436193 - Thu Oct 16 2008 09:34 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: CENk]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: CENk
.... kendisinin çok iyi bir motivatör olduğunu iddia edenleri sokak deyimiyle "Allah çarpar" demek istiyorum,..

bence çok iyi bir motivatördür evet euro 2008 boyunca da bunu yazdım, ama hocalık hususunda kusura bakmasın lütfen...

#436194 - Thu Oct 16 2008 09:40 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gsgsgs]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: gsgsgs

frown ..... kardeş işte bu demek: 0-0

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Thu Oct 16 2008 09:46 AM)

#436202 - Thu Oct 16 2008 10:28 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: AslAnibal]
brkisilak Offline
Üye
**

Fatih Tekke diyorum başka bişey demiyorum...

#436207 - Thu Oct 16 2008 10:36 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gsgsgs]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: gsgsgs

Anladın sanırım...

#436208 - Thu Oct 16 2008 10:42 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi...

iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur...

Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim...

" Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben"

#436209 - Thu Oct 16 2008 10:44 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

bende karan ile semih diyorum smile tekke ile karan da olur ama semih iste nasil oluyorsa hep gol atiyor

#436210 - Thu Oct 16 2008 11:01 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: IsvicreliAslan91]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: IsvicreliAslan91

iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur...

Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim...

" Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben"

Ne alaka şimdi ? Yabancı hoca gelemezmi milli takımın başına.Ayrıca Yılmaz Vural ve milli takım..Rezilliği düşünemiyorum bile..

Tarafından düzenlendi raist1905 (Thu Oct 16 2008 13:44 PM)

#436227 - Thu Oct 16 2008 13:06 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: IsvicreliAslan91]
brkisilak Offline
Üye
**

bende karan ile semih diyorum smile tekke ile karan da olur ama semih iste nasil oluyorsa hep gol atiyor
karan kazmanın teki semih sakat başka neler diyorsun ? smile

#436230 - Thu Oct 16 2008 13:45 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: brkisilak]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: brkisilak

Mevlüt hiç kazma değil demi ?

#436231 - Thu Oct 16 2008 14:05 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
ZoZo Offline
Yeni üye
*

Yer: her an her yerde =)
rezaLet başka bir şey değiL.. böyLe bir beraberLiğin bahanesi oLmaz.. oLamaz.. oLmamaLı.. Avrupa 3. oLmuş bir takım böyLe sıradan, aLeLade takımLarLa berabere kaLırsa bu işte bir tersLik var demektir.. kaLdı ki MaLta beraberLiği gibi bir örnekte var geçmişte.. beLçikayı beLçikada beLki yenebiLiriz.. ama ispanya ve bosna hersek depLasmanLarında gaLip geLme şansımız %20.. umarım bu Avrupa Şampiyonasındaki gibi şansımız yaver giderde en iyi 2. oLarak gruptan çıkabiLiriz.. bu sonuçLar başka bir teknik adamın sorumLuLuğu aLtında aLınsaydı federasyonun tutumunu açıkcası hepimiz kestirebiLirdik.. ama İmparatorLuk böyLe birşey işte!! şu takıma fatih tekke , çok iyi bir gaLatasarayLı oLmama rağmen oyun stiLini beğenmediğim ümit karan çağrıLsaydı bu maç çok farkLı oLurdu .. yazık oLdu..

#436232 - Thu Oct 16 2008 14:30 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: raist1905
İlk Gönderen: brkisilak

Mevlüt hiç kazma değil demi ?

e biz neden bahsediorz zaten mevlüt olmasın fatih tekke olsun diyoruz =)

#436246 - Thu Oct 16 2008 17:00 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: brkisilak]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Şu takımda Batuhan varken Fatih Tekke'nin olmayışını hiç anlamıyorum oynadığımız futbola gelince resmen kördövüşü futbol böle oynanmıyo malesef İspanya'nın oynadığı futbol şuan bizi darmadağın eder onuda sölim

#436248 - Thu Oct 16 2008 17:16 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Serhat1905]
cem_yilmaz Offline

ya halil dana schalke de ilk 11 de oynamiyo adami niye oynatiyo terim anlamiyom ya, oguz cetin demistiki estonya cok sert oynuyo e ozaman sen mehmet yildiz ve mevlüt len oynaman gerek. ikiside pehlivan gibi oyuncular.
ayhan hic bise etmedi, sade standart pass atip verdi, orta saha hic yoktu bence, arda ve kazim yoktular.
neyse ya olsun tabi kizilicak bir durum ama elden de bisi gelmiyo
servet mactan sonra ne dedi?????
BIZ TÜRKLER ZORU SEVERIZ !!!

#436249 - Thu Oct 16 2008 17:43 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: cem_yilmaz]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yine bi yığın şey söyleyebiliriz aslında. "Bu niye burda? Şunu şurda oynatsa ya! Şunu niye kadroya almamış?" falan filan...

Onu bunu bırakı da Milli Takım ne yaptı dün akşam? Amacı neydi yani, soyunma odasından çıkarken hoca bunlara ne demiş? "İlerde pres yapın" dememiş, o kesin. "Defansın göbeğinden uzun toplarla çıkın" demiş olabilir belki, ama forvetlere "O uzun topları kovalayın" demeyi unutmuş galiba. Beklere "Bindirme yapın" demiş ama Kazım'la Arda'ya "Sıfıra inin" demeyi unutmuş; Sabri ile Hakan deli dana gibi koşuyor, Kazım'la Arda içeri kat etmiş, paslaşacak adam yok, aynen geri dönüyor. Sabri kırk yılın başı orta açmaya baişladı, bu sefer de kafa vuracak bi allahın kulu yok; gel de Ümit Karan'ı, Fatih Tekke'yi arama...

Ortdan burdan yetenekli, kaliteli futbolcuları bul, giydir Kırmızı - Beyaz formayı; al sana TÜRK MİLLİ TAKIMI. Herkes ayrı telden çalıyor, ne sistem var ne bişey.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#436251 - Thu Oct 16 2008 17:55 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: ASTURIAS]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Kadroya bişi diyemem türkiye den hangi futbolcu 11 de oynarsa oynasın estonyanın oyuncularından daha kaliteli futbolculardır.
önemli olan küçük maçlardaki konsantrasyon sorunumuz nedense bu tür maçlara iyi hazırlanamıyoruz buna bi çözüm bulmamız gerekir.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#436253 - Thu Oct 16 2008 18:26 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: uA_f@tih]
uk99 Offline

*

malta'dan da 2 gol yemistik gecen sene..sagımız solumuz belli olmuyor acıkcası boyle bir beraberlik yasanacagıma ihtimal vermiyor degildim..su kaybettigimiz 4 puan baya arancak ilerde..kadıkoydeki belcika beraberliginden ziyade hele bu estonya deplasmanında bırakılan 2 puan cok cok aranacaktır..

buna ragmen kadro secimini sunu bunu tartısmaya hic gerek yok karsındaki estonya bir kere..mazeretsiz puan kaybı yasamadan ayrılman gerekirdi sahadan..yoksa milli takımdaki kadro secimlerinde ne zaman dogru tercihler yapıldı ki..formunun zirvesindeki emre gungoru bile ite kaka almıstı fatih terim euro 2008 kadrosuna..bakalım 3 gun arayla oynayacagımız ispanya maclarında ne gibi suprizler yasayacagız..

#436272 - Fri Oct 17 2008 00:14 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: IsvicreliAslan91]
KingLion Offline
Müdavim

Lucescu, ikinci senesinde Galatasaray'in o Fleurquin'li, Bülent Akin'li 3. sinif takimina dünya capinda defans oynatmisti, Sampiyonlar liginde Liverpool, Roma ve Barcelona ile kafa kafaya gidiyorduk, ne cabuk unuttuk?? Galatasaray Türk takimi degil mi?

Birakalim bu yanlis laflari. Ne demek defansif oynayamaz?? Oynayabilir, örnekleri de tarihte var iste,

Zevk mevk verdigi yok takimin, bari bir isi düzgün yapsinlar. Madem bir ekol yok, bari oturtabilecek en kolay sey, saglam ve kati bir müdafa anlayisi oturtulsun. Bunu basaracak bir yerli hoca da yok ülkemizde su an. Maalesef, ama yok. Yilmaz Vural falan.. Bunlar kim yahu?

Yahu daha bir duran topta nasil adam paylasilmasi gerektigini bile bilmiyoruz, inanamiyorum, aklim almiyor.. Amatör küme takiminin yapacagi hatalari bizimkiler durmadan yapiyor, her mac yapiyor, böyle rezalet olur mu yahu? Utanmiyorlar mi? Ögretemeyenlere bakmali... Fatih Terim'ler ve digerleri.. Utanmiyorlar mi??

Sonra ne bu yabanci düsmanligi? Capello aldi Ingiliz takimini ucuruyor.. Guus Hiddink her ugradigi ülkenin milli takimina zirve yaptiriyor.. Bunlar gidip adamlarin milli duygularina mi tecavüz ediyorlar? ... Hayir, sonunda konusulacak yegane sey "Türkiye'nin basarisi" olur.. x adli hocanin degil.. Aurelio orta sahamizda istikrar abidesi iken EURO 2008 basarisi Brezilya'ya atfedildi mi..??

#436275 - Fri Oct 17 2008 00:41 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Terim'in artık yüzünü göremeye ya da o acaip konuşma tonunu duymaya dahi tahammül edemez hale geldim ama beni daha çok üzen; yabancı hoca muhabbetlerinin hemen gündeme gelmesi. Ya gerekiyosa yabancı hoca da gelsin, faydalı olacaksa buyursun; başımızın üstünde yeri var. Futbolcu devşirme olayı hala içme sinmedi o ayrı mevzu...

Şunu diyorum; Milli Takım'a şu haliyle hocaların şahını getirirsek hayal kırıklığı olur. Şu an takımı şahlandıracak değil, "TAMİR EDECEK" bi adama ihtiyaç var. Ha tabi o adamı bulmak için Dünya kupası ön elemelerinin ortasına kadar beklemek de federasyonun eşekliği. Gerçi aramaya halen başlamış değiller.

Ben bi Abdullah Avcı'yı Milli Takım'ın başında görmek isterim. "Vay be, Anadolu Takımı çalıştırdı, Milli Takım'a yükseldi; Helal olsun!" demek için değil; Terim'in aksine, hata yaptığını kabul edebilen ve yeniliklere açık bi adam olduğu için. Ama gel gör ki bizim takım için de "PRESTİJ" herhalde hiç bi takımda olmadığı kadar büyük önem taşıyor. Antrenmanda Abdullah Hoca'yı gören futbolcu, söz konusu takımın bizim takım olduğu düşünülürse, savsaklayacaktır.

Terim'e gelince: Dediğim gibi, artık görmeye dahi tahammül edemez hale geldim. Ama bunun Terim'in taktik bilgisiyle alakası yok; daha çok basit bi "insanlık hali" durumu söz konusu. teknik ekipte Terim'in kadro tercihlerine ya da oyuncu dizilişlerine muhalefet edecek bi babayiğit var mıdır? Hiç sanmıyorum... Bu muhalefet boşluğunda Mourinho da, Scolari de, Capello da yanlış yapar. Nasıl ki muhalefetin zayıf olduğu dönemlerde çoğunluktaki bi ikidar partisi içten içe kendini yiyip seçimi kaybederse; muhalif fikirleri dinlemeyen bi hoca da yanlışa sürüklenir.

Sırf yardımcılarıyla değil; kararlarına "gık" diyen herkesle cenk etmeye hazır bi adam bu Terim. İşler böyle yürürken hocanın kim olduğu pek de önemli değil aslında.

Yorumlar gırla gidiyor: "Milli takımda sistem yok... Takım defans yapamıyor... Kadro yanlış... Diziliş yanlış..." Yahu bu şartlarla takımın hangi işi tıkırında olabilir ki? Terim saha kenarında kendi maçını oynuyor; tatmin ede ede egosu nal gibi oldu adamın, hala doymadı şişrmeye.

Page 1 of 3 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı