#436208 - Thu Oct 16 2008 10:42 AM
Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye
[Re: KingLion]
|
Üye
|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi... iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur... Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim... " Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben"
|
|
|
|
|
|
#436210 - Thu Oct 16 2008 11:01 AM
[Re: IsvicreliAslan91]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi... iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur... Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim... " Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben" Ne alaka şimdi ? Yabancı hoca gelemezmi milli takımın başına.Ayrıca Yılmaz Vural ve milli takım..Rezilliği düşünemiyorum bile..
Tarafından düzenlendi raist1905 (Thu Oct 16 2008 13:44 PM)
|
|
|
|
#436230 - Thu Oct 16 2008 13:45 PM
[Re: brkisilak]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
bende karan ile semih diyorum  tekke ile karan da olur ama semih iste nasil oluyorsa hep gol atiyor karan kazmanın teki semih sakat başka neler diyorsun ? Mevlüt hiç kazma değil demi ?
|
|
|
|
#436232 - Thu Oct 16 2008 14:30 PM
[Re: Raist]
|
Üye

Yer: İzmir
|
bende karan ile semih diyorum  tekke ile karan da olur ama semih iste nasil oluyorsa hep gol atiyor karan kazmanın teki semih sakat başka neler diyorsun ? Mevlüt hiç kazma değil demi ? e biz neden bahsediorz zaten mevlüt olmasın fatih tekke olsun diyoruz =)
|
|
|
|
|
|
#436248 - Thu Oct 16 2008 17:16 PM
[Re: Serhat1905]
|
|
ya halil dana schalke de ilk 11 de oynamiyo adami niye oynatiyo terim anlamiyom ya, oguz cetin demistiki estonya cok sert oynuyo e ozaman sen mehmet yildiz ve mevlüt len oynaman gerek. ikiside pehlivan gibi oyuncular. ayhan hic bise etmedi, sade standart pass atip verdi, orta saha hic yoktu bence, arda ve kazim yoktular. neyse ya olsun tabi kizilicak bir durum ama elden de bisi gelmiyo servet mactan sonra ne dedi????? BIZ TÜRKLER ZORU SEVERIZ !!!
|
|
|
|
|
|
#436249 - Thu Oct 16 2008 17:43 PM
[Re: cem_yilmaz]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Yine bi yığın şey söyleyebiliriz aslında. "Bu niye burda? Şunu şurda oynatsa ya! Şunu niye kadroya almamış?" falan filan...
Onu bunu bırakı da Milli Takım ne yaptı dün akşam? Amacı neydi yani, soyunma odasından çıkarken hoca bunlara ne demiş? "İlerde pres yapın" dememiş, o kesin. "Defansın göbeğinden uzun toplarla çıkın" demiş olabilir belki, ama forvetlere "O uzun topları kovalayın" demeyi unutmuş galiba. Beklere "Bindirme yapın" demiş ama Kazım'la Arda'ya "Sıfıra inin" demeyi unutmuş; Sabri ile Hakan deli dana gibi koşuyor, Kazım'la Arda içeri kat etmiş, paslaşacak adam yok, aynen geri dönüyor. Sabri kırk yılın başı orta açmaya baişladı, bu sefer de kafa vuracak bi allahın kulu yok; gel de Ümit Karan'ı, Fatih Tekke'yi arama...
Ortdan burdan yetenekli, kaliteli futbolcuları bul, giydir Kırmızı - Beyaz formayı; al sana TÜRK MİLLİ TAKIMI. Herkes ayrı telden çalıyor, ne sistem var ne bişey.
|
|
|
|
|
#436272 - Fri Oct 17 2008 00:14 AM
[Re: IsvicreliAslan91]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi... iyi yazmissinda ... su yabanciligi birakalim... gsnin basinda simdi yerli bi hoca olsa takim bu halde olurmuydu?! sen MILLI TAKIMDA ve özellikle TÜRKIYENIN MILLI TAKIMINDA yabanci hoca istersen ozaman.... dicek bisey yoktur... Sen getir Yilmaz vurali, veya abdullah avciyi... bak nasil top oynuyoruz! ben sana sunu diyim... " Bizim türk takimlari... Milli takim dahil! Defansif Top OOYYNAAAYAAMAZLAR bu bukadar basit bisey" Ofansif oynamamiz lazim defansif oynarlarsa saten maclarina zor bakarim ben" Lucescu, ikinci senesinde Galatasaray'in o Fleurquin'li, Bülent Akin'li 3. sinif takimina dünya capinda defans oynatmisti, Sampiyonlar liginde Liverpool, Roma ve Barcelona ile kafa kafaya gidiyorduk, ne cabuk unuttuk?? Galatasaray Türk takimi degil mi? Birakalim bu yanlis laflari. Ne demek defansif oynayamaz?? Oynayabilir, örnekleri de tarihte var iste, Zevk mevk verdigi yok takimin, bari bir isi düzgün yapsinlar. Madem bir ekol yok, bari oturtabilecek en kolay sey, saglam ve kati bir müdafa anlayisi oturtulsun. Bunu basaracak bir yerli hoca da yok ülkemizde su an. Maalesef, ama yok. Yilmaz Vural falan.. Bunlar kim yahu? Yahu daha bir duran topta nasil adam paylasilmasi gerektigini bile bilmiyoruz, inanamiyorum, aklim almiyor.. Amatör küme takiminin yapacagi hatalari bizimkiler durmadan yapiyor, her mac yapiyor, böyle rezalet olur mu yahu? Utanmiyorlar mi? Ögretemeyenlere bakmali... Fatih Terim'ler ve digerleri.. Utanmiyorlar mi?? Sonra ne bu yabanci düsmanligi? Capello aldi Ingiliz takimini ucuruyor.. Guus Hiddink her ugradigi ülkenin milli takimina zirve yaptiriyor.. Bunlar gidip adamlarin milli duygularina mi tecavüz ediyorlar? ... Hayir, sonunda konusulacak yegane sey "Türkiye'nin basarisi" olur.. x adli hocanin degil.. Aurelio orta sahamizda istikrar abidesi iken EURO 2008 basarisi Brezilya'ya atfedildi mi..??
|
|
|
|
#436275 - Fri Oct 17 2008 00:41 AM
[Re: KingLion]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Terim'in artık yüzünü göremeye ya da o acaip konuşma tonunu duymaya dahi tahammül edemez hale geldim ama beni daha çok üzen; yabancı hoca muhabbetlerinin hemen gündeme gelmesi. Ya gerekiyosa yabancı hoca da gelsin, faydalı olacaksa buyursun; başımızın üstünde yeri var. Futbolcu devşirme olayı hala içme sinmedi o ayrı mevzu...
Şunu diyorum; Milli Takım'a şu haliyle hocaların şahını getirirsek hayal kırıklığı olur. Şu an takımı şahlandıracak değil, "TAMİR EDECEK" bi adama ihtiyaç var. Ha tabi o adamı bulmak için Dünya kupası ön elemelerinin ortasına kadar beklemek de federasyonun eşekliği. Gerçi aramaya halen başlamış değiller.
Ben bi Abdullah Avcı'yı Milli Takım'ın başında görmek isterim. "Vay be, Anadolu Takımı çalıştırdı, Milli Takım'a yükseldi; Helal olsun!" demek için değil; Terim'in aksine, hata yaptığını kabul edebilen ve yeniliklere açık bi adam olduğu için. Ama gel gör ki bizim takım için de "PRESTİJ" herhalde hiç bi takımda olmadığı kadar büyük önem taşıyor. Antrenmanda Abdullah Hoca'yı gören futbolcu, söz konusu takımın bizim takım olduğu düşünülürse, savsaklayacaktır.
Terim'e gelince: Dediğim gibi, artık görmeye dahi tahammül edemez hale geldim. Ama bunun Terim'in taktik bilgisiyle alakası yok; daha çok basit bi "insanlık hali" durumu söz konusu. teknik ekipte Terim'in kadro tercihlerine ya da oyuncu dizilişlerine muhalefet edecek bi babayiğit var mıdır? Hiç sanmıyorum... Bu muhalefet boşluğunda Mourinho da, Scolari de, Capello da yanlış yapar. Nasıl ki muhalefetin zayıf olduğu dönemlerde çoğunluktaki bi ikidar partisi içten içe kendini yiyip seçimi kaybederse; muhalif fikirleri dinlemeyen bi hoca da yanlışa sürüklenir.
Sırf yardımcılarıyla değil; kararlarına "gık" diyen herkesle cenk etmeye hazır bi adam bu Terim. İşler böyle yürürken hocanın kim olduğu pek de önemli değil aslında.
Yorumlar gırla gidiyor: "Milli takımda sistem yok... Takım defans yapamıyor... Kadro yanlış... Diziliş yanlış..." Yahu bu şartlarla takımın hangi işi tıkırında olabilir ki? Terim saha kenarında kendi maçını oynuyor; tatmin ede ede egosu nal gibi oldu adamın, hala doymadı şişrmeye.
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |