Webaslan Forum
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#436162 - Wed Oct 15 2008 23:25 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: aslanuefa]
lion_king Offline
Yeni üye
**

Yer: isvicre
tüüh be öyle bisey yok be....estonya yi bile yenemiyoruz ne olacak bu halimiz ???

#436163 - Wed Oct 15 2008 23:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: aslanuefa]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Bir Malta klasigi daha... Dedik ya, "bizden hersey beklenir"...

"Yuh" diyorum baska da birsey yok...

Özellikle Halil odununa diyecek pek fazla birsey yok.

Nopostluk isler bunlar.. Terim dahil. Gidip bir kösesinde küfürlerini savurup bizi kendisinden kurtaramadi gitti...

Dünya kupasi bu sonuçla % 20´lik bir ihtimal artik. Geçmis olsun.

#436164 - Wed Oct 15 2008 23:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: lion_king]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Renkdaşlar rica ediyorum bundan sonra kimse Transfer Önerileri tarzı bir başlıkta Mevlüt ve Halil adı yazmasın,şu hale bak rezillik,teknik taktik yorum yapılabilecek hiç bir şey yok sen bu golleri kaçırırsan hangi maçta hangi pozisyonda hangi takıma gol atacaksın?

#436166 - Wed Oct 15 2008 23:33 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gambitxx]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Yazıklar olsun ! Başka diycek bişey yok..

#436167 - Wed Oct 15 2008 23:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gambitxx]
lion_king Offline
Yeni üye
**

bos kaleye bile atamiyorlar :@

#436168 - Wed Oct 15 2008 23:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: Raist]
suskun Offline
Müdavim

bu neydi ya mahalle maçından farkı yoktu..
gerçekten tam rezillik ya..

#436170 - Wed Oct 15 2008 23:41 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: suskun]
KingLion Offline
Müdavim

Buyrun, Ispanya da 2-1 yapmis son dakikada. Büyük takim diye buna derim ben iste.

Ne olduk? Ispanya 12 puan ile açik ara farkla bu grubun tek hakimi ve ustasi oldugunu gösteriyor. Biz ise Belçiak ile 2. sinif takimlar olarak 4 puan geriden izliyoruz. Iki tane üst üste oynayacagimiz Ispanya maçlarindan toplam 3 puan dahi çikarmak mucizevi olacaktir. En iyi ihtimal budur. Bunu dahi basarirsak, disarida Bosna ve Belçika ile oyanayacagiz. O maçlardan toplam 3 puan çikarmak dahi zor olacaktir. Belçika ise bizim iki Ispanya maçi yapacagimiz arada iki Ermenistan (çantada keklik) maçlari oynayip bizim ile olan arayi en azindan bir üçleyecektir...

Arkadaslaaar.. Durum hiç iyi degil...

Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Oct 15 2008 23:42 PM)

#436171 - Wed Oct 15 2008 23:42 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
lion_king Offline
Yeni üye
**

tam hayal kirikligi söyleyecek kelimeler bulamiyorum

#436172 - Wed Oct 15 2008 23:43 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
2 maçta 10 gol yiyen takıma gol atamıyoruz

maçtan 2 gün önce ise "işte benim milli takımım" diyen de bir adam var takımın başında,

işte onun takımı bu..

Tarafından düzenlendi CENk (Wed Oct 15 2008 23:43 PM)

#436173 - Wed Oct 15 2008 23:42 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: suskun]
lover52 Offline

*

halilmiş,mevlütmüş hepsi hikaye ey fatih hoca mevlüde verdiğin şansın 100'de 1'ni mehmet yıldıza verseydin adam atardı atamasa bile en azından onun kadar kötü olmazdı.halilden hiç bahsetmiyorum yusuf desen kaleceiyle karşı karşıya topa gelişine vurma yerine hala önündeki adama çalım atma derdin'de topa vur da ne olursa olsun be adam sabır ya kulüpler ve milli takımlar düzeyin'de resmen çöküş içindeyiz bu gidişle geldiğimzi yere geri döneriz anca.

#436175 - Wed Oct 15 2008 23:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: CENk]
KingLion Offline
Müdavim

Kazim^2
Ayhan

Bu iki oyuncu milli takimlar düzeyinde isimler degiller.

Halil Altintop
Mevlüt

Bu iki oyuncu üzerinde durmadan israr ediliyorsa ayni hakki Fatih Tekke´ler, Mehmet Yildiz´lar haketmiyor mu diye düsünmüyor degilim.

Ugur Boral

Kendi takiminda sakatliktan çikmis adam.

---

Yahu neresinden tutarsan tut smile Kapris kokuyor hersey.. "Ben daha iyi bilirim, simdi birsey yapayim da sasirin" tripleri.. Yeter Terim yahu..

Kimse "zevkli futbol hedefliyoruz" lagalugasina kulak verip kanmasin lütfen. Su takimin kaç defa zevk vedigini animsiyorsunuz son üç yil?

Bos laflar, bos vaadler..

"Nasil etkili olabilirim", ona bakmali.. Ben nasil rakibimi yenebilirim?

Ne zevki yahu.. Sen önce triplerden, komplekslerden kurtul da zevkten, dört köseden falan bahset...

Zevk vermiyoruz, aksina izdirap çekiyoruz..

Küfürbaz, takti anlayisi kit, oyuncu seçimleri çifte degil, "dörder" standart kokan bir adamin yönetimi altindaki bir milli takimi izliyoruz. Yeter artik...

Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun. Emanet ehline verilsin; seçilen oyuncular o formaya layik olsun.. Yeter yahu. Ne bu kulüpçülük ve hak gaspi...

Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Oct 15 2008 23:53 PM)

#436176 - Thu Oct 16 2008 00:01 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
alınan bu sonucun ardından federasyon terim'İn sözleşmesini yenileyecek mi?

bir ay kadar öncesinde "hem kulüp takımı hem de milli takım çalıştırabilirim" deyip bunların yolunu arayan, bosna hersek karşılaşması öncesinde, mesut'un milli takımı seçip seçmeme konusunda "milli takım formasını pazarlığını yaptırmam" diyerek hem ağır abi moduna bürünen hem de pazarlığın en büyüğünü yapan bu teknik direktörle yola devam etmek ne kadar doğru olabilir bilemiyorum,

"direkten dönen bir top ve kaçan pozisyonlar var ama.." diyecek birileri elbet olacaktır ancak son 2 maçında 10, son 3 maçta 13 gol yiyen bu takım karşısında pozisyona girmenin çok da bir zor iş olacağına inanmıyorum,

sanırım zor olan gol atamamaktır,

onu da başardık,

bir de, bağırıp çağırmak, sağa sola küfür etmek, maç öncesinde yazara, maç sırasında teknik direktöre saldırmayı marifet bilen birinin, kalamşörlerin hakim olduğu bu yapıda, kendisinin çok iyi bir motivatör olduğunu iddia edenleri sokak deyimiyle "Allah çarpar" demek istiyorum,

puan kaybettiğimiz ekiplere dönüp de bir bakın estonya'ya karşı ilk puanlarını kazandırıyoruz grupta, malta vs. cabası.

kendisi gibi oyuncularını da kompleksli yapmış olacak ki, "kolay" diyebileceğimiz maçlarda rakiplere puanlar vermeye devam ediyoruz,

hoca uçmaz müritleri uçururmuş!

Tarafından düzenlendi CENk (Thu Oct 16 2008 00:05 AM)

#436177 - Thu Oct 16 2008 00:03 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
lover52 Offline

*

bu fatih terim her alanda zarar bu gün puan kaybetmemize sebep oysa dünkü ümit millilerin elenmesine'de sebep fatih terimdir.

#436190 - Thu Oct 16 2008 04:16 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: lover52]
agss Offline

bence terim galatasaraya gelmek ıcın zemin hazırlıyor.acayıp komplo teorisi oldu dimi.işin şakası maçı izlemedim bi ara ınternetten baktım tamda arda nın sakatlandıgı pozisyon içim cız ettı,lanet ettım butun takım uyuz uyuz sahada dolasırken benım ardam yıne tekmelerle savasıyordu.terim allah aşkına bizleri seviyorsan bizden futbolcu alma milli takıma.

#436191 - Thu Oct 16 2008 09:30 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: KingLion]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: KingLion
Getirin su takima defansi iyi bilen, çelik gibi müdafa yaptiran, ayni zamanda topun en etkili nasil kullanilmasi gerektigini bilen ve ögretebilen bir yabanci. Varsin fazla zevk vermesin, ama etkili, kaya gibi bir takim olusuturulsun.

Katılıyorum.. zevkten gına geldi artık herkes ne zevki her maçta geriden gel son dakkada atabilirsen şansına balına at ondan sonra zevk veriyoruz de... bakın euro 2008de zevk vermeyen yunanistan ilk mağlubiyetini dün aldı evinde isviçreye 2-1 yenildi gruplarda yediği de zaten hepsi bu, 2... adamlar lider biz nerdeyiz peki? yazık...

maça tek forvet başlıyor o da halil altıntop.. yahu bu adamcağız kaç kere tek forvet oynamıştır Allah aşkına, madem tek forvet çıkacaksın sahaya başlasana Mehmet Yıldızla... sonra da çift forvete dönüyor ama aldığı adam bosna maçının gol kaçırma rekortmeni mevlüt... Halil altıntopu euro 2008'de kadroya almamıştı çok eleştirmiştik ama bu oyunla terim haklıymış diyorum. fakat bu oyunu oynatan da yine terim... resmen çocuğu harcadı, tek forvet oynatıp ama sonradan çiftlediği halde de gördük yaptıklarını, o yüzden burada terimden özür diliyorum euro 2008de halili almadı diye eleştirmiştim çünkü... daha çok şey var denilecek ama ne gerek var ... hocamız en doğrusunu bilir ondan koca türkiyede bir tane var ders almaz verir o...

#436192 - Thu Oct 16 2008 09:31 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: AslAnibal]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
A.b.v

#436193 - Thu Oct 16 2008 09:34 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: CENk]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: CENk
.... kendisinin çok iyi bir motivatör olduğunu iddia edenleri sokak deyimiyle "Allah çarpar" demek istiyorum,..

bence çok iyi bir motivatördür evet euro 2008 boyunca da bunu yazdım, ama hocalık hususunda kusura bakmasın lütfen...

#436194 - Thu Oct 16 2008 09:40 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gsgsgs]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: gsgsgs
Fatih Terim e rağmen ne demek ya

frown ..... kardeş işte bu demek: 0-0

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Thu Oct 16 2008 09:46 AM)

#436202 - Thu Oct 16 2008 10:28 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: AslAnibal]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Fatih Tekke diyorum başka bişey demiyorum...

#436207 - Thu Oct 16 2008 10:36 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemeleri : Estonya - Türkiye [Re: gsgsgs]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: gsgsgs
Fatih Terim e rağmen ne demek ya

Anladın sanırım...

Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı