________________???????????????________________
_G.GÖNÜL__E.GÜNGÖR__S.ÇETİN__H.BALTA__
_________________M.TOPAL_________________
_S.SARIOĞLU_____________________T.ŞANLI_ _
_________________A.TURAN__________________
_________N.KAHVECİ________________________
_______________________Ü.KARAN____________
Bitakım gerekli açıklamalar:
Milli takım kalecisiz oynuyor arkadaş, bu Volkan adam değil...
Gökhan Gönül'ün ve Hakan Balta'nın form grafikleri endişe verici. Hakan Balta Euro 2008'de tek kelimeyle MÜKEMMEL oynamış olmasına rağmen sezon başından beri sanki başka bi futbolcu gibi. Sağ bekte ise Uğur Uçar benim hep G.Gönül'den daha etkili bulduğum bi futbolcu olmuştur; ama milli takım için henüz erken olabilir... Özetle bu ikisini adam yokluğundan yazdım.
Marco ve Mehmet ikileminde Mehmet ağır bastı. İkisinin çift ön libero oynaması seçeneği de var, fakat ilerden bi adamı eksiltmek gerekiyor ve bi şekilde Nihat tek forvet kalıyor; olmuyor. Bütün formsuzluğuna rağmen çok nadir bulunur bir ön libero olduğunu düşünüyorum. Önünde oynayan futbolcular ona şut çekebileceği alanları sağlayabilirlerse adama başlı başına bi gol silahı. Ama Emre'yle oynadığı sürece gözümüze kötü görünecektir.
Sabri biraz tartışılacaktır muhtemelen. Bence bu çocuk ligin en iyi kanat oyuncularından biri, sürat eksikliği var fakat top kontrolü harika, Euro 2008'de çalımlayamayacağı adam olmadığını kanıtladı. Uzun zamandır defansa hapsedilmiş olması onun için çok kötü oldu; kaleye uzak kaldığında o muhteşem şutlarını göremiyoruz. Artık ait olduğu yere dönmeli ki taraftarın gönlünü alabilsin.
Tuncay Şanlı'yı T.ŞANLI yazınca "TAVŞANLI" gibi oluyor.

Neyse, milli takımdaki etkisizliği aşikar; fakat kanatta daha çok iş yapabilir. Tuncay koşmak istiyor, topu alıp ayağına metrelerce sürmek istiyor. Bunu forvet arkasında yapamaz, sağında solunda kanat oyuncuları, önünde de stoperler var. Kanatta rahat edecek ve iş yapacaktır.
Arda Belçika maçında, sol kanat oynaasına rağmen, yarım daireye kadar gelip 2 tane "al da atlık pas" tabir edilen pas atınca; "BEN BU 10 NUMARA BOŞLUĞUNU DOLDURURUM ARKADAŞ" dedi. Bence de asıl yeri sol kanat ama Tuncay'dan verim alabilmek için böyle bi değişiklik zorunlu.
Ümit Karan bu ligde oynayan en iyi Türk Santrafor. Semih için belki klasik bulacaksınız ama yorumum değişmedi; yorgun rakiplere karşı kullanılacak adamdır. Ümit topa bile dokunmadan rakibi yoran adamdır. Gerçi ikisi müthiş bi karışım olabilirdi ama ne Semih için ne de Ümit için Nihat'ı kesmeye değmez. Ama Nihat'ın sakat ya da cezalı olduğu maçlarda Ümit - Semih ikilisi görülmeye değer işler yapar bence.