Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#434729 - Mon Oct 06 2008 17:02 PM 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK *****
chelik Offline
Müdavim
*

11.10.2008 21:00
BJK İnönü Stadı - İstanbul
30 kişilik Aday Kadro: şu şekilde

KALECİLER
1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- SERDAR KULBİLGE KOCAELİSPOR
3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- SERDAR KURTULUŞ BEŞİKTAŞ
6- SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
7- SERVET ÇETİN GALATASARAY
8- CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR
9- İBRAHİM KAŞ GETAFE
10- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
11- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
12- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
13- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
14- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
15- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
16- AYDIN YILMAZ GALATASARAY
17- AYHAN AKMAN GALATASARAY
18- MEHMET AURELIO REAL BETIS
19- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
20- NURİ ŞAHİN DORTMUND
21- MEHMET TOPUZ KAYSERİSPOR
22- CANER ERKİN CSKA MOSCOW
23- ARDA TURAN GALATASARAY
24- TURGAY BAHADIR KAYSERİSPOR
25- YUSUF ŞİMŞEK BURSASPOR
HÜCUM OYUNCULARI
26- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
27- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX
28- BATUHAN KARADENİZ BEŞİKTAŞ
29- GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR
30- MEHMET YILDIZ SİVASSPOR

#434751 - Mon Oct 06 2008 18:29 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Büyük ihtimalle berabere kalır veya yeniliriz.
Kalede

Çok kötü maçlar çıkaran Volkan Demirel

Stoperlerimiz

Formsuz Servet Çetin ve
Bence milli takımın ve 8jk nin oyuncusu olmayan Gökhan Zan

Bekler

Formsuz Gökhan Gönül
Düşüşte H.Balta

Orta Sahada

İstikrarsız Ayhan Akman
Yusuf Şimşek
Arda Turan
M.Aurelio

Forvetimiz

Gökhan Ünal
Mehmet Yıldız

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#434806 - Mon Oct 06 2008 22:39 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
____________VOLKAN____________
G.GÖNÜL_G.ZAN_S.ÇETİN_H.BALTA
____________AURELIO____________
A.YILMAZ_______________A.TURAN
_________YUSUF ŞİMŞEK__________
_____________MEHMET YILDIZ_____
____MEVLÜT ERDİNÇ______________

Volkan'ın durumu malum, ama kadroda alternatifi yok. Ben olsam Hakan Balta'nın yerine, defansta daha iyi olan Volkan Yaman'ı kadroya dahil ederdim. Gökhan Gönül'ün yerine de savunmada daha iyi olan Sabri Sarıoğlu düşünülebilir. Marco konusu da malum, alternatifi yok. Yusuf Şimşek'in kadroda olmasına bya sevindim; ama Fatih Terim yine Emre Dallaması'nı oynatacaktır muhtemelen. Arda ve Aydın eğer sakat değillerse mutlaka oynatılsınla. Aydın defansif yönden zayıf olduğu için sağdan biraz atak yiyebiliriz fakat Arda'nın milli takımda dahi alternatifi yok. Herhalde Arda, kendi mevkiisinde oynayan futbolcular arasındaki top çalma rekorunu elinde bulunduruyordur. Mehmet Yıldız - Mevlüt Erdinç ikilisinden de pek şüphem yok. Hiç değilse tecrübe kazanırlar.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#434817 - Mon Oct 06 2008 22:59 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: ASTURIAS
____________VOLKAN____________
G.GÖNÜL_G.ZAN_S.ÇETİN_H.BALTA
____________AURELIO____________
A.YILMAZ_______________A.TURAN
_________YUSUF ŞİMŞEK__________
_____________MEHMET YILDIZ_____
____MEVLÜT ERDİNÇ______________

Volkan'ın durumu malum, ama kadroda alternatifi yok. Ben olsam Hakan Balta'nın yerine, defansta daha iyi olan Volkan Yaman'ı kadroya dahil ederdim. Gökhan Gönül'ün yerine de savunmada daha iyi olan Sabri Sarıoğlu düşünülebilir. Marco konusu da malum, alternatifi yok. Yusuf Şimşek'in kadroda olmasına bya sevindim; ama Fatih Terim yine Emre Dallaması'nı oynatacaktır muhtemelen. Arda ve Aydın eğer sakat değillerse mutlaka oynatılsınla. Aydın defansif yönden zayıf olduğu için sağdan biraz atak yiyebiliriz fakat Arda'nın milli takımda dahi alternatifi yok. Herhalde Arda, kendi mevkiisinde oynayan futbolcular arasındaki top çalma rekorunu elinde bulunduruyordur. Mehmet Yıldız - Mevlüt Erdinç ikilisinden de pek şüphem yok. Hiç değilse tecrübe kazanırlar.

Valla kardeş sen bizim adamları doldurmuşun kadroya ama bizimkilerde gitti mi sağlam gelemiyorlar ki. Takım zaten revir gibi. Bizim yarı sakatları oynatmasın bence.Kadro geniş alternatif bulunur elbet.

#434821 - Mon Oct 06 2008 23:07 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Ya ben de sağlamsa oynasınlar diyorum zaten ama, şöyle bi bakınca: Arda'Nın yerine U.Boral, Aydın'ın yerine Colin oynarsa takım çok zayıflıyo bu sefer de...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#434840 - Mon Oct 06 2008 23:47 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Gökhan Ünal, Gökdeniz Karadeniz ve Emre Belözoğlu ve Mehmet Yıldız kadrodan çıkartılmış.
Gökhan Ünal'la Mehmet Yıldız'ın kadrodan çıkartılması kötü olmuş ya..G.Zan'ın kadrodan çıkması da süper olmuş ha.. smile

#434858 - Tue Oct 07 2008 00:10 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Gökhan Ünal milli takımda hep "Küçük dağları ben yarattım" havasındaydı, çok üzüldüm diyemem; ama Mehmet Yıldız'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyor bu? Tek forvete mi dönecek? Kim olacak o tek forvet, Mevlüt mü?

#434862 - Tue Oct 07 2008 00:15 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Gökhan Ünal milli takımda hep "Küçük dağları ben yarattım" havasındaydı, çok üzüldüm diyemem; ama Mehmet Yıldız'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyor bu? Tek forvete mi dönecek? Kim olacak o tek forvet, Mevlüt mü?

Halil Altıntop yokmu ya ?

#434864 - Tue Oct 07 2008 00:30 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905

Varmış...

#434868 - Tue Oct 07 2008 01:04 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Varmış...

O zaman halil - mevlüt oynar...

#434896 - Tue Oct 07 2008 12:47 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
chelik Offline
Müdavim
*

Batuhan var bir de smile

#434912 - Tue Oct 07 2008 13:34 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: chelik
Batuhan var bir de smile

Batuhan'ı oynatcağını zannetmiorum ya...

#434958 - Tue Oct 07 2008 16:38 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
lige verilen milli maç arasından dolayı topiğin daha göz önünde bulunması açısından ana başlığa taşıyorum...

#434983 - Tue Oct 07 2008 18:11 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: 9#Elano]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Milli Takımda bazı oyuncularımızın sakat olması olumsuz bir durum olduğu kadar aynı zaman diğer futbolcularımızın performansını görmek açısından olumlu.
Herzaman oynayan oyuncuların yanı sıra Süper Ligde veya Avrupa da oynayan oyuncularımızında Milli Takıma ısınması gerekli.

Keşke Mesut Özil de Milli Takım forması giyebilseydi ancak olmadı.İnşallah bundan sonra diğer genç yeteneklerimizi kaybetmeyiz.

#434989 - Tue Oct 07 2008 18:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Ali_Cetiner]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
yha bzim takım arada niye hazırlık maçı tapmıyor şöyle bol paf takviyeli felan

#435048 - Tue Oct 07 2008 21:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: cukurbagliyucel]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Serkan Balcı'yı da çağırmış fatih terim..Ne adamlara kaldık ya..:S:S:S

#435072 - Tue Oct 07 2008 22:09 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...

serkan Balcıyı bu sene ts de izlemedin heralde renktaş adam ts nin en iyilerinden geçen konya maçında 3 golün asistinide o yaptı ayrıca.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#435074 - Tue Oct 07 2008 22:15 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: yfthcn

serkan Balcıyı bu sene ts de izlemedin heralde renktaş adam ts nin en iyilerinden geçen konya maçında 3 golün asistinide o yaptı ayrıca.

Ayrıca sağbek içinde yeterli alternatifimiz yok...

#435127 - Wed Oct 08 2008 09:55 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Ali_Cetiner]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

gökhan gönül varya

ben bu maci alamayiz gibi bir his var arda yok semih sakat heralde ama evde oynayacagimiz icin yene biliriz

#435128 - Wed Oct 08 2008 09:57 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: IsvicreliAslan91]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

simdi birde forvetlerimize baktim.... bu macda gol atarsak orta saha atar veya duran topdan servet filan.... bizim forvetlerlern bir yere varamayiz....

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı