#434817 - Mon Oct 06 2008 22:59 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK
[Re: ASTURIAS]
|
Müdavim
|
____________VOLKAN____________ G.GÖNÜL_G.ZAN_S.ÇETİN_H.BALTA ____________AURELIO____________ A.YILMAZ_______________A.TURAN _________YUSUF ŞİMŞEK__________ _____________MEHMET YILDIZ_____ ____MEVLÜT ERDİNÇ______________
Volkan'ın durumu malum, ama kadroda alternatifi yok. Ben olsam Hakan Balta'nın yerine, defansta daha iyi olan Volkan Yaman'ı kadroya dahil ederdim. Gökhan Gönül'ün yerine de savunmada daha iyi olan Sabri Sarıoğlu düşünülebilir. Marco konusu da malum, alternatifi yok. Yusuf Şimşek'in kadroda olmasına bya sevindim; ama Fatih Terim yine Emre Dallaması'nı oynatacaktır muhtemelen. Arda ve Aydın eğer sakat değillerse mutlaka oynatılsınla. Aydın defansif yönden zayıf olduğu için sağdan biraz atak yiyebiliriz fakat Arda'nın milli takımda dahi alternatifi yok. Herhalde Arda, kendi mevkiisinde oynayan futbolcular arasındaki top çalma rekorunu elinde bulunduruyordur. Mehmet Yıldız - Mevlüt Erdinç ikilisinden de pek şüphem yok. Hiç değilse tecrübe kazanırlar. Valla kardeş sen bizim adamları doldurmuşun kadroya ama bizimkilerde gitti mi sağlam gelemiyorlar ki. Takım zaten revir gibi. Bizim yarı sakatları oynatmasın bence.Kadro geniş alternatif bulunur elbet.
|
|
|
|
|
|
#434864 - Tue Oct 07 2008 00:30 AM
[Re: Raist]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Gökhan Ünal milli takımda hep "Küçük dağları ben yarattım" havasındaydı, çok üzüldüm diyemem; ama Mehmet Yıldız'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyor bu? Tek forvete mi dönecek? Kim olacak o tek forvet, Mevlüt mü? Halil Altıntop yokmu ya ? Varmış...
|
|
|
|
|
#434868 - Tue Oct 07 2008 01:04 AM
[Re: ASTURIAS]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
Gökhan Ünal milli takımda hep "Küçük dağları ben yarattım" havasındaydı, çok üzüldüm diyemem; ama Mehmet Yıldız'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyor bu? Tek forvete mi dönecek? Kim olacak o tek forvet, Mevlüt mü? Halil Altıntop yokmu ya ? Varmış... O zaman halil - mevlüt oynar...
|
|
|
|
#435074 - Tue Oct 07 2008 22:15 PM
[Re: Raist]
|
__
Müdavim

Yer: T.C
|
Serkan Balcı'yı da çağırmış fatih terim..Ne adamlara kaldık ya..:S:S:S serkan Balcıyı bu sene ts de izlemedin heralde renktaş adam ts nin en iyilerinden geçen konya maçında 3 golün asistinide o yaptı ayrıca. Ayrıca sağbek içinde yeterli alternatifimiz yok...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|