Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#434729 - Mon Oct 06 2008 17:02 PM 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK *****
chelik Offline
Müdavim
*

11.10.2008 21:00
BJK İnönü Stadı - İstanbul
30 kişilik Aday Kadro: şu şekilde

KALECİLER
1- VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
2- SERDAR KULBİLGE KOCAELİSPOR
3- TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5- SERDAR KURTULUŞ BEŞİKTAŞ
6- SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY
7- SERVET ÇETİN GALATASARAY
8- CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR
9- İBRAHİM KAŞ GETAFE
10- GÖKHAN ZAN BEŞİKTAŞ
11- HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY
12- ÇAĞLAR BİRİNCİ DENİZLİSPOR
13- UĞUR BORAL FENERBAHÇE

ORTA SAHA OYUNCULARI
14- GÖKDENİZ KARADENİZ RUBIN KAZAN
15- KAZIM KAZIM FENERBAHÇE
16- AYDIN YILMAZ GALATASARAY
17- AYHAN AKMAN GALATASARAY
18- MEHMET AURELIO REAL BETIS
19- EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
20- NURİ ŞAHİN DORTMUND
21- MEHMET TOPUZ KAYSERİSPOR
22- CANER ERKİN CSKA MOSCOW
23- ARDA TURAN GALATASARAY
24- TURGAY BAHADIR KAYSERİSPOR
25- YUSUF ŞİMŞEK BURSASPOR
HÜCUM OYUNCULARI
26- HALİL ALTINTOP SCHALKE 04
27- MEVLUT ERDİNÇ SOCHAUX
28- BATUHAN KARADENİZ BEŞİKTAŞ
29- GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR
30- MEHMET YILDIZ SİVASSPOR

#434751 - Mon Oct 06 2008 18:29 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Büyük ihtimalle berabere kalır veya yeniliriz.
Kalede

Çok kötü maçlar çıkaran Volkan Demirel

Stoperlerimiz

Formsuz Servet Çetin ve
Bence milli takımın ve 8jk nin oyuncusu olmayan Gökhan Zan

Bekler

Formsuz Gökhan Gönül
Düşüşte H.Balta

Orta Sahada

İstikrarsız Ayhan Akman
Yusuf Şimşek
Arda Turan
M.Aurelio

Forvetimiz

Gökhan Ünal
Mehmet Yıldız

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#434806 - Mon Oct 06 2008 22:39 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
____________VOLKAN____________
G.GÖNÜL_G.ZAN_S.ÇETİN_H.BALTA
____________AURELIO____________
A.YILMAZ_______________A.TURAN
_________YUSUF ŞİMŞEK__________
_____________MEHMET YILDIZ_____
____MEVLÜT ERDİNÇ______________

Volkan'ın durumu malum, ama kadroda alternatifi yok. Ben olsam Hakan Balta'nın yerine, defansta daha iyi olan Volkan Yaman'ı kadroya dahil ederdim. Gökhan Gönül'ün yerine de savunmada daha iyi olan Sabri Sarıoğlu düşünülebilir. Marco konusu da malum, alternatifi yok. Yusuf Şimşek'in kadroda olmasına bya sevindim; ama Fatih Terim yine Emre Dallaması'nı oynatacaktır muhtemelen. Arda ve Aydın eğer sakat değillerse mutlaka oynatılsınla. Aydın defansif yönden zayıf olduğu için sağdan biraz atak yiyebiliriz fakat Arda'nın milli takımda dahi alternatifi yok. Herhalde Arda, kendi mevkiisinde oynayan futbolcular arasındaki top çalma rekorunu elinde bulunduruyordur. Mehmet Yıldız - Mevlüt Erdinç ikilisinden de pek şüphem yok. Hiç değilse tecrübe kazanırlar.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#434817 - Mon Oct 06 2008 22:59 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: ASTURIAS
____________VOLKAN____________
G.GÖNÜL_G.ZAN_S.ÇETİN_H.BALTA
____________AURELIO____________
A.YILMAZ_______________A.TURAN
_________YUSUF ŞİMŞEK__________
_____________MEHMET YILDIZ_____
____MEVLÜT ERDİNÇ______________

Volkan'ın durumu malum, ama kadroda alternatifi yok. Ben olsam Hakan Balta'nın yerine, defansta daha iyi olan Volkan Yaman'ı kadroya dahil ederdim. Gökhan Gönül'ün yerine de savunmada daha iyi olan Sabri Sarıoğlu düşünülebilir. Marco konusu da malum, alternatifi yok. Yusuf Şimşek'in kadroda olmasına bya sevindim; ama Fatih Terim yine Emre Dallaması'nı oynatacaktır muhtemelen. Arda ve Aydın eğer sakat değillerse mutlaka oynatılsınla. Aydın defansif yönden zayıf olduğu için sağdan biraz atak yiyebiliriz fakat Arda'nın milli takımda dahi alternatifi yok. Herhalde Arda, kendi mevkiisinde oynayan futbolcular arasındaki top çalma rekorunu elinde bulunduruyordur. Mehmet Yıldız - Mevlüt Erdinç ikilisinden de pek şüphem yok. Hiç değilse tecrübe kazanırlar.

Valla kardeş sen bizim adamları doldurmuşun kadroya ama bizimkilerde gitti mi sağlam gelemiyorlar ki. Takım zaten revir gibi. Bizim yarı sakatları oynatmasın bence.Kadro geniş alternatif bulunur elbet.

#434821 - Mon Oct 06 2008 23:07 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Ya ben de sağlamsa oynasınlar diyorum zaten ama, şöyle bi bakınca: Arda'Nın yerine U.Boral, Aydın'ın yerine Colin oynarsa takım çok zayıflıyo bu sefer de...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#434840 - Mon Oct 06 2008 23:47 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Gökhan Ünal, Gökdeniz Karadeniz ve Emre Belözoğlu ve Mehmet Yıldız kadrodan çıkartılmış.
Gökhan Ünal'la Mehmet Yıldız'ın kadrodan çıkartılması kötü olmuş ya..G.Zan'ın kadrodan çıkması da süper olmuş ha.. smile

#434858 - Tue Oct 07 2008 00:10 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Gökhan Ünal milli takımda hep "Küçük dağları ben yarattım" havasındaydı, çok üzüldüm diyemem; ama Mehmet Yıldız'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyor bu? Tek forvete mi dönecek? Kim olacak o tek forvet, Mevlüt mü?

#434862 - Tue Oct 07 2008 00:15 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Gökhan Ünal milli takımda hep "Küçük dağları ben yarattım" havasındaydı, çok üzüldüm diyemem; ama Mehmet Yıldız'ın yerine kimi oynatmayı düşünüyor bu? Tek forvete mi dönecek? Kim olacak o tek forvet, Mevlüt mü?

Halil Altıntop yokmu ya ?

#434864 - Tue Oct 07 2008 00:30 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905

Varmış...

#434868 - Tue Oct 07 2008 01:04 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Varmış...

O zaman halil - mevlüt oynar...

#434896 - Tue Oct 07 2008 12:47 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
chelik Offline
Müdavim
*

Batuhan var bir de smile

#434912 - Tue Oct 07 2008 13:34 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: chelik
Batuhan var bir de smile

Batuhan'ı oynatcağını zannetmiorum ya...

#434958 - Tue Oct 07 2008 16:38 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
lige verilen milli maç arasından dolayı topiğin daha göz önünde bulunması açısından ana başlığa taşıyorum...

#434983 - Tue Oct 07 2008 18:11 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: 9#Elano]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Milli Takımda bazı oyuncularımızın sakat olması olumsuz bir durum olduğu kadar aynı zaman diğer futbolcularımızın performansını görmek açısından olumlu.
Herzaman oynayan oyuncuların yanı sıra Süper Ligde veya Avrupa da oynayan oyuncularımızında Milli Takıma ısınması gerekli.

Keşke Mesut Özil de Milli Takım forması giyebilseydi ancak olmadı.İnşallah bundan sonra diğer genç yeteneklerimizi kaybetmeyiz.

#434989 - Tue Oct 07 2008 18:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Ali_Cetiner]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
yha bzim takım arada niye hazırlık maçı tapmıyor şöyle bol paf takviyeli felan

#435048 - Tue Oct 07 2008 21:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: cukurbagliyucel]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Serkan Balcı'yı da çağırmış fatih terim..Ne adamlara kaldık ya..:S:S:S

#435072 - Tue Oct 07 2008 22:09 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

serkan Balcıyı bu sene ts de izlemedin heralde renktaş adam ts nin en iyilerinden geçen konya maçında 3 golün asistinide o yaptı ayrıca.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#435074 - Tue Oct 07 2008 22:15 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: yfthcn

serkan Balcıyı bu sene ts de izlemedin heralde renktaş adam ts nin en iyilerinden geçen konya maçında 3 golün asistinide o yaptı ayrıca.

Ayrıca sağbek içinde yeterli alternatifimiz yok...

#435127 - Wed Oct 08 2008 09:55 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Ali_Cetiner]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

gökhan gönül varya

ben bu maci alamayiz gibi bir his var arda yok semih sakat heralde ama evde oynayacagimiz icin yene biliriz

#435128 - Wed Oct 08 2008 09:57 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: IsvicreliAslan91]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

simdi birde forvetlerimize baktim.... bu macda gol atarsak orta saha atar veya duran topdan servet filan.... bizim forvetlerlern bir yere varamayiz....

#435136 - Wed Oct 08 2008 10:48 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: IsvicreliAslan91]
suskun Offline
Müdavim

euro 2008 de çok büyük başarı elde etmedik ki.. hep son dakika golleriyle güldük.. keşke başarılı olsa ama ben pek ihtimal vermiyorum:(
inşallah elemeleri geçip gruplara kalır..
çok sakat futbolcu var:(

#435139 - Wed Oct 08 2008 12:16 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: IsvicreliAslan91]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
bu topicin burada ne işi var ya milli takımlar başlığı altında açılmalıydı ben de baktım oraya açılmamaış oraya açtım ama meğer burada varmış...

#435152 - Wed Oct 08 2008 14:25 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: AslAnibal]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: AslAnibal
bu topicin burada ne işi var ya milli takımlar başlığı altında açılmalıydı ben de baktım oraya açılmamaış oraya açtım ama meğer burada varmış...
Yazılanları okumadan yorum yapmasak daha iyi olacak.
İlk Gönderen: LINC10
lige verilen milli maç arasından dolayı topiğin daha göz önünde bulunması açısından ana başlığa taşıyorum...

İşte bu yüzden.

#435177 - Wed Oct 08 2008 16:42 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
cemo cemo Offline

Türkiye'nin maçı 2-1 ya da 3-2 alacağı kanaatindeyim.

#435183 - Wed Oct 08 2008 16:50 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: cemo cemo]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Kendi sahamızda Bosnayı yenemessek çıkmayalım zaten ne kadar eksiğimizde olsa saha da 11 tane Türkiyenin en iyi oyuncularından olcak mutlaka yenmemiz gereken bi maç Fatih Hoca saçma fantaziler yapmassa iyi olur

#435228 - Wed Oct 08 2008 17:46 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Serhat1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: Serhat1905
Kendi sahamızda Bosnayı yenemessek çıkmayalım zaten ne kadar eksiğimizde olsa saha da 11 tane Türkiyenin en iyi oyuncularından olcak mutlaka yenmemiz gereken bi maç Fatih Hoca saçma fantaziler yapmassa iyi olur

Bosna'yı bu kadar küçümsemesek?

#435230 - Wed Oct 08 2008 17:50 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ASTURIAS]
timafey Offline
Yeni üye
**

Bosnalilar musulmanlar degilmi?
Eger oyleyse kardesce gecsin,
3-0 olsun bizim olsun. smile

Tarafından düzenlendi timafey (Wed Oct 08 2008 17:50 PM)

#435253 - Wed Oct 08 2008 19:12 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: timafey]
nicelife Offline

0-0 biter başkada bi cacık olmas.

#435255 - Wed Oct 08 2008 19:38 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: suskun]
gslimesut Offline

Yer: kırsehır
katlıyorum cok dogrusun bole devam ettt

#435259 - Wed Oct 08 2008 20:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: timafey]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: timafey

Hristiyan olsalardı kardeşçe geçmemesi mi lazım renkdaş,bu tarz ayrımcılıklar yakışmaz bize.
Maça gelirsek Belçika maçında hesapta olmayan 2 puan kaybettik artık sürprize yer yok.

#435262 - Wed Oct 08 2008 20:27 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: nicelife]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: nicelife

servet-g.zan ikilisiyle mutlaka bi gol yeriz.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#435281 - Wed Oct 08 2008 21:54 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: nicelife

servet-g.zan ikilisiyle mutlaka bi gol yeriz.

Gökhan Zan kadrodan çıkartıldı..

#435304 - Thu Oct 09 2008 01:42 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Ben Belçika maçını izledikten sonra takıma, daha doğrusu Terim'e güvenemem bi daha. Gider alır maçı, eyvallah deriz, ama izi kaldı Belçika maçının ve Ermenistan'daki kötü futbolun...

#435327 - Thu Oct 09 2008 09:34 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
AslAnibal Offline
Müdavim

Yazılanları okumadan yorum yapmasak daha iyi olacak.
İlk Gönderen: LINC10

İşte bu yüzden.

iyi de güzel kardeşim bunun çaresi bu değil ki madem lige ara verilmiş o zaman forum listesindeki milli takımlar başlığını en üste taşırsın olur biter... neyse önemli değil...

maça gelirsek; bosna herseki küçümseyen yorumları hayretle okudum, kesinlikle katılmıyorum, bu halimizle bosna maçından kendi evimizde dahi olsa bir puan alabilirsek kar olarak sayacağım... golcü yok, orta saha yok, defans yok... kale deseniz, F7nin yerine hararetle kaleci aradığı hatta onun yerine geçen sene alanyadan bir maçta 3 gol yiyen yedek kaleci volkan babacanı oynattığı volkan demirel yine kalede... sonumuz hayrolsun ne diyeyim hiç umudum yok açıkcası beraberlik sonucu mükemmel olur... ha bu arada beraberlik de 0-0 olmaz heralde mutlaka en az bir gol yeriz...

#435435 - Fri Oct 10 2008 10:54 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: timafey]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: timafey

aynı şey onlar için de geçerli renktaş...

#435437 - Fri Oct 10 2008 11:14 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: AslAnibal]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

ben zor diyorum... beyendigim bir forvet yok bu kadroda...

#435447 - Fri Oct 10 2008 14:23 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: IsvicreliAslan91]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
bosna herseği yenemeyiz

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#435451 - Fri Oct 10 2008 15:30 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: sami dayı]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
bu maç beraberlik gibi gözüküyor bosna milli takımı oldukça güçlü avrupa 2008 elemelerindeki maçi hatırlarsanız

#435466 - Fri Oct 10 2008 16:58 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ONUR1905]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: onur1905
bu maç beraberlik gibi gözüküyor

en iyimser ifade ile gollü beraberlik.. kesin en az bir gol yeriz....

#435593 - Sat Oct 11 2008 01:17 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ONUR1905]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: onur1905
bu maç beraberlik gibi gözüküyor bosna milli takımı oldukça güçlü avrupa 2008 elemelerindeki maçi hatırlarsanız

ben de aynı şekilde düşünüyorum.

#435621 - Sat Oct 11 2008 14:49 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: CENk]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Kesinleşen ilk 11

VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT
yani şöle bi sistem

_______________Volkan_______________
_______Servet____________İ.Kaş_______
_SAbri_____________________H.Balta___
______________M.Aurelio______________
______________Ayhan__________________
___Kazım__________________Arda_______
__________Batuhan___Mevlüt

Tarafından düzenlendi yfthcn (Sat Oct 11 2008 14:52 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#435654 - Sat Oct 11 2008 20:01 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Ayhan o görevi yapabilirse helal olsun son zamanlarda iyi deildi inşallah iyi olur artık geçen seneki Ayhan geri dönsün

#435656 - Sat Oct 11 2008 20:10 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
DOuble_MD Offline
Yeni üye
**

Yer: küçükçekmece
Kesinleşen ilk 11

VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT
yani şöle bi sistem

_______________Volkan_______________
_______Servet____________İ.Kaş_______
_SAbri_____________________H.Balta___
______________M.Aurelio______________
______________Ayhan__________________
___Kazım__________________Arda_______
__________Batuhan___Mevlüt

yhaa anlamıorum bu batuhanla mevlütü hangi akla hizmet alıyo bu kadroyaa yhaa bi oyuncu fatih tekke noldu bunaa sakatt mı ni almıo onu batuhan ondan iyimii fatih tekke hakn şükür gibi adamdı teknik var kafa atbiliyoo nie almmıoo bu fatih terim anlamıomm
Çıkmaz Yol Boyunca
Canım feda oLsun Yoluna
1905 te Dogdu bu efSane
Tutuldum O Kutsal Renklere
bizLer hep Seninle herzaman
heryerde Ölüm olsa VIZ gelir bize!!!

#435658 - Sat Oct 11 2008 20:12 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: DOuble_MD]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Fatih Terim bi oyuncuya taktımı takıyo.Fatih,ümit,yıldıray yıllardır takıma giremiolar...

#435661 - Sat Oct 11 2008 21:52 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk yarıda 3 tane pozisyonumuz vardı üçünüde mevlüt efendi harcadı sağolsun.Bu adamdan cacık olmaz..Ayrıca milli takımda ne bi sistem var ne bi organize atak.2.yarı mevlüt çıksın halil girsin ya adam ayakta duramıyo.Ermenistan maçından sonra demiştim bu mevlütten cacık olmaz die şimdide diyorum....

#435662 - Sat Oct 11 2008 21:53 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Su an oynayan Sabriyle bizdeki Sabri aynı kişi olamaz:)

#435663 - Sat Oct 11 2008 22:06 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
gol yemeden bir maç bitiremeyecez mi?!! frown

#435664 - Sat Oct 11 2008 22:57 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: ßLaXisS

Su an oynayan Sabriyle bizdeki Sabri aynı kişi olamaz:)

Hakikaten sabri maçın adamıydı ya..Sabri'yi hiç böyle izlememiştim ha.Sağ kanadı biraz boş bıraksada defansif anlamda çok kritik hamleler yaptı.İşallah bu formunu sürdürür..

#435666 - Sat Oct 11 2008 23:07 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
lover52 Offline

*

sabri bütün maç boyuncu mükemmel bir performans sergiledi 2.yarı takımı adeta ateşledi 2 golde de payı vardı bir de üstüne sakatlıktan yeni çıktıktan sonra bu performansı göstermesi çok güzel bence bu akşam hayatının maçını oynadı inş bundan sonra bu performansı hep devam ettirir.bir sözümde terime bu akşam'da sabri çıktı kurtardı seni bidaha ki maç napıcaksın bakalım haydi hayırlısı.

#435667 - Sat Oct 11 2008 23:08 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
|uAlone|.. Offline
dalmışım sarhoşluğuna galatasaray
Yeni üye
*

Yer: izmir
sabri sabri sabri şaşırdım kaldım:)
ayrıca bir ortası dısında ön direge hiç açmadı cok şaşırdım:D

#435669 - Sat Oct 11 2008 23:11 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Sabri zamanında böle maçlar çok çıkardı ama neredeyse bir senedır bole bi performans göstermiyodu.Bu performansının da dewamlı olcagını sanmıyorum.
Fatih Terime gelince kadro seçimi yıne hatalıydı.
Ama herzamankı gıbı oyuna müdahaleleri mükemmeldi.
En azından hata yaptıgı kadar oyunu okumayı bılıyor.

#435671 - Sat Oct 11 2008 23:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
lover52 Offline

*

Sabri zamanında böle maçlar çok çıkardı ama neredeyse bir senedır bole bi performans göstermiyodu.Bu performansının da dewamlı olcagını sanmıyorum.
Fatih Terime gelince kadro seçimi yıne hatalıydı.
Ama herzamankı gıbı oyuna müdahaleleri mükemmeldi.
En azından hata yaptıgı kadar oyunu okumayı bılıyor.
renkdaş ben sana terimin oyun okuma özelliği konusun'da katılmıyorum attığımız golün 2 side duran toptan geldi birisini adamlar kendi kalesine attı terimin oıyuna aldığı oyuncuların ne katkısı oldu maçı yine çeviren maça 11'de başlayan sabrinin performansı oldu.

#435672 - Sat Oct 11 2008 23:25 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Sen sanıyormusun ki o pozisyonlar gol olmasaydı biz daha pozisyon üretip gol bulamazdık.
Halillin ilerdeki hareketliliği veya yusufun o güzel pasları bize gol getirmesmiydi.
Öle ya da böle alırdık bu maçı.
Ayrıca oyuncu değişikliği olarak bakma sadece oyuna müdahalelerine.

#435673 - Sat Oct 11 2008 23:36 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
lover52 Offline

*

Sen sanıyormusun ki o pozisyonlar gol olmasaydı biz daha pozisyon üretip gol bulamazdık.
Halillin ilerdeki hareketliliği veya yusufun o güzel pasları bize gol getirmesmiydi.
Öle ya da böle alırdık bu maçı.
Ayrıca oyuncu değişikliği olarak bakma sadece oyuna müdahalelerine.
renkdaş oyuncu değişikliğiyle bakmıyacağız'da neyle bakıcağız batuhanı oynatması zaten yanlış bir karardı hadi saktalanıp çıktı mecburi bir değişiklik yaptı ama alacağı oyuncu nurimi olmalıydı kenarda yusuf varken veya halil,mehmet yıldız dururken veya son yusuf değişikliği zaten öne geçmişsin eğer skoru korumak istiyorsan defans oyuncusu alacaksın yada farkı açıp rahatlamk istiyorsa mehmet yıldız,hatta aydın yılmaz gibi hızlı oyuncuları alması gerekmiyormuydu.

#435674 - Sat Oct 11 2008 23:48 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Batuhanın oynatılması tabiki hatalı dedım ya kadro seçimini herzaman kötü yapıyor Fatih terim.
Bana kalsa Servet Ayhan Sabrı Batuhan Mevlüt bunları oynatırken on kere düsünürdüm bu kadar sakat olmasına ragmen.
Tabiki sadece oyuncu değişikliği olarak değil oyuna mudahale.
Sence niye hep milli maçlarda ilk yarıyla ikinci yarı oynayan takım arasında ucurumlar oluyo?Ve niye hep ikinci yarı oynayan takım daha iyi oluyo?
Tabiki F.terimin oyunu okuyup hatalarından dönmesi , saha kenarından mudahaleleri , motivesi ve yerınde değişiklikleriyle oluyor.

#435675 - Sat Oct 11 2008 23:56 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
lover52 Offline

*

renkdaş sana katıdığım tek konu fatih terimin oyuncuları devre arası soyunma odasında iyi motive ettiği dikkat ediyorum çoğu maçlar'da oyuncu değişiklikleri bazen doğru oluyor ama genelde hep yanlış oluyor ve çoğu zamna şans faktörü hep terimin yanında oluyor bunu euro 2008'de de çok iyi gördük

#435676 - Sun Oct 12 2008 00:01 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Euro 2008 biraz şans biraz özveri biraz da mucizenın eserıydı.
Bu maç için öle bişey denemez.
Abartmaya da gerek yok tabiki.Bosna bizden kötüydü ve sonucunda kaybetti.
Asıl ilerde görücez nasipse.Bu galibiyet Fatih terimi ne yüceltir ne alçaltır.

#435681 - Sun Oct 12 2008 00:06 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Açıkçası bu maçı kazanacağımızığ konusunda şüpheliydim.Neyseki Allah a binlerce kez şükürler olsun kazandık.
Fatih Terim in hataları devam ediyor.Özellikle Mevlüt saç baş yoldurttu.
Bu arada Sabri ve Arda da göz doldurdu.
Ancak bundan sonra işimiz oldukça zor.....

#435684 - Sun Oct 12 2008 00:16 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Ali_Cetiner]
nicelife Offline

fatih hocayı anlamak deveye hendek atlatmaktan daha zor. tamam gençlere öenm verelim sevelim sayalımda, 17 yaşında bir gencide milli takım için düşünmeyelim. aslında düşünebiliriz 16 yaşında da olsa , ama bunun adı batuhan olmaz. hiç haz almadığım umut bulutu koy daha mantıklı. ama boş konuşuyorum ben ne anlatıyorumki deveye:)

Tarafından düzenlendi nicelife (Sun Oct 12 2008 00:16 AM)

#435688 - Sun Oct 12 2008 00:21 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: nicelife]
suskun Offline
Müdavim

renkdaşlar şoktayım.. dediğiniz gibi sabri neydi öyle fırtına gibiydi ya:D gs de böyle değil bu çocuk uçtu resmen niye gs de oynamıyor böyle..maç boyunca 2dk durmadı. nereye baksam sabri vardı..inşallah galatasarayımıza da yansıtır bu oyununu..

#435692 - Sun Oct 12 2008 00:55 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: suskun]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Mactan önce "Sabri oynanacak" dendigine %90´imiz havaya ucmusuzdur itirazdan.. Ben dahil.

Futbol böyle birsey iste. Bazen tutuyor bazi riskler bazen ise tutmuyor. Terim´in karakterinde olan birseydir bu; israrci olmak. Bazen sagliksiz oluyor, bazen "keci inadi" izlenimi veriyor. Bence yanlis idi Sabri tercihi. Tipki Ibrahim Kas ve Ayhan tercihinde oldugu gibi.. Ya Kazim´a ne demeli..??

Batuhan tercihine bu kadar takmamali. Eller Rooney´i 17 yasinda oynatinca "vay, sunlara bak, onlar kadar olamadik, biz niye güvenip de oynatamiyoruz genclerimizi" deriz, biz oynatinca "canim bu cocuk (Batuhan) daha cok genc, ne demeye oynatir onu" deriz.. Evet, Batuhan su an itibariyle bir risk, ama bu risk de alinmali.. Gökhan Ünal falan ondan pek mi iyi?? Gelecek Batuhan´larda..

Asil sorun formsuz olan insanlar üzerindeki israrci yatirimlar; Ayhan, Sabri, Servet, Volkan, Kazim.. Bunlarin hepsi ciddi formsuz insanlar. Nasil oynatirsin?? Milli takim cocuk oyuncagi degil, emaneti o günki ehline vermek gerek. Bugün yine elden gidiyordu puanlar.. Adamlar birazcik daha cesaretli olsa isten bile degildi onlar adina..

...

Duran toplar hala facia. Kimse ögrenemiyor galiba.. Kimse de ögretmiyor anlasilan. Bu kafayla zor.

Tarafından düzenlendi KingLion (Sun Oct 12 2008 00:57 AM)

#435696 - Sun Oct 12 2008 01:39 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: KingLion]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Bu akşam Türk Milli Takımı'nın sağ bekine Dani Alves'i koysak Sabri'nin yaptığından fazlasını yapamazdı şoktayım,ayrıca bu Mevlüt inadı nedir Terim'deki anlayamıyorum bir türlü.

#435700 - Sun Oct 12 2008 02:08 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: gambitxx]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Sabri bu şekilde oynarsa inanılmaz bir güç olur. Fakat sabrinin sağı solu belli olmuyor hiç.=)

#435704 - Sun Oct 12 2008 08:57 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Seradonin]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
Sabri sağ kanatın Lahm'ı gibi oynadı. Eğer bizde de böyle oynarsa... Onu Barça'larda felan görürüz...

#435705 - Sun Oct 12 2008 09:05 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: arda_galatasaray]
mikrobik Offline
Yeni üye
*

Yer: bursa
insallahh bir kac mac bole oynar..3-4 miyon euroya nereye giderse gitsin...
fener bjk barca olimpiyakos farketmez..gitsinde...

#435717 - Sun Oct 12 2008 12:17 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
chelik Offline
Müdavim
*

Yahu nedir bu Sabri nefreti anlamıyorum sizdeki.Niye gidiyomuş arkadaş adamın yerine oynayacak bir tane topcu mu var sanki takımda şu anda.Hem defalarca söyledik Sabri 2 sene önce takımdaki tek yıldızı parlayan futbolcu olarak geçiyordu. Ama insan hafızası zayıf hemen unutuyoruz.Geçen sene çok ağır bir sakatlık geçirdi ve daha tam iyileşmeden Uğur sakatlandı ve hazır olmadan oynamaya başladı.O yüzden çok hata yaptı. Tamam 4/4 lük bir topçu olmadığını herkes kabul etmeli ama alt yapımızdan gelmiş ve daha 23 yaşındaki bir futbolcumuz için bu kadar ön yargılı olmayalım. Sonuçta ondan daha iyisi takımda varken zaten oynayamayacaktır. Alternatif yok ki oynatılıyor.
Maça gelirsek; geçen gün tamamen espri amaçlı;
Batuhan var bir de smile
demiştim. Gerçekten Batuhan'ın oynaması şaka gibiydi. Fatih hoca insanları şaşırtmayı bir marifet sanıyor. Bunun için de çok basit gerçekleri göz ardı ediyor. Batuhan gelecekte belki iyi bir futbolcu olabilir ancak Bjk de bile 3. 4. yedek olan bir topçunun şu anda A Millide ilk 11 giymesi saçmalık. Hemde kenarda Halil dışarda Fatih Tekke ,Mehmet Yıldız falan dururken.Maç bence tamamen bizim kontrolümüzde geçti.Takımı çok beğendim. Batuhan çıktıktan sonraki bölümde ayağa çok iyi pas yaptık. Bu pas yüzdesini tutturduğumuzda karşımızdaki takım ve skor ne olursa olsun maç bize dönüyor zaten.Ancak Belçika maçındaki gibi yine iyi oynadığımız dakikalarda dandik bir gol yedik. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa artık yapılması lazım. Bir de kaleci konusunda Fatih hoca artık yeni alternatifler üzerinde dursa iyi olacak bence.

#435736 - Sun Oct 12 2008 16:35 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: chelik]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Fatih Terim maçtan önce rakibi küçümsememek yönünde açıklamalar yapmasına rağmen forvete koyduğu Batuhan ile aslında rakibi kendisinin küçümsediğini göstermiştir,Batuhan ileride yıldız olabilir ama şu anda Türk Milli takımı ilk onbiri ona fazla geliyor bu açık.

#435759 - Sun Oct 12 2008 20:11 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: gambitxx]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Fatih hoca önüne geleni milli takimi cagirdi,Batuhanida cagirmasa beni hayal kirikligina ugratirdi,Batuhan daha besiktasin ilk11inde oynamiyorki milli takimda oynasin,yane ben acikcasi cok oyuncu yoktu ondan cagirdim sözüne inanmam.Sercan nerde?herseyden ötesi Trabzonsporlu Umut nerde?Bir kere cagirdi sonra unuttu.Fatih hocanin takintilari var,herseyden önce takintisi,Emresiz cikmaz,sonra gercekten stoperde yan yana 2 tane ayni tip adam oynatma takintisi ve walla ben hala bizim sistemimiz ne hala anlamiyorum bir 4-3-3 oluyor bir mac 4-4-2,sonra 4-5-1e dönüyoruz.yane diger milli takimlara bakiyorum,italyaya fransaya falanda,adamlarin yillardir fix bir grup var onlar milli takima cagriliyor,bize bakalim ligde bir mac oynayan adam haftaya milli takimda ilk 11de.Sonra nedir bu Kas meselesi ya?Bu yaz harika bir sezon geciren Emre güngörü cagirmadi milli takima tüm sezon besiktasta az cok oynayan birini cagirdi o da savunmasi sos veren bir takimdan.Allahtan servet sakatlanmistida emreyi tekrar cagirdi.Bu macta gene Kas milli takimda.Neredeyse hatasi gole neden oluyordu?isin garibi Bosna cok zayif,Belcikada öyle aman aman bir takim degil hernekadar ümit veren bir takim olsalarda,daha zamana ihtiyaclari var onlarin.Umarim biz kasla batuhanla ispanyaya karsi oynayamayiz?oynatirsa zaten tarihi farkla döneriz.

tamam 13 sakat falan var diyorlar ama öyle yane aranan adamlar degildi forvettekiler haric.Savunmaya bakiyorsun gökhan gönül yok ama o da cok formsuz sabri gene oynardi olsaydi bile.Sonra Gökhan Zan zaten biliyorsunuz,su aralar form durumu onunda icacici degil.takimin iskeleti sakat degil,savunmadan sadece bi Kas var,sonra ortasahanin iskeletide asagi yukari oynadi,iste bir Tuncay birde Nihat aranir,Semihde süper yedek onuda sayalim bizim sadece 3-4 sakatimiz var,yok Gökhan Ünalida sayiyorlar yok didisinin didisinida.Ama buna ragmen yendigimiz takim Bosna?Kac tane üst düzey oyuncusu var?0.o ortasahada pasör oyun kurucu oynayan oyuncu var bir tek iyi oyuncu diyebilecegimiz.Böyle bir takimi biz sadece 2 duran topla yeneriz Bosna defansi seyretti onlar normal bir avrupa takiminin yemiycegi türden goller.gercekten Bosnali oyuncular son dakkalarda biraz zeki olsalar beraberligi alirlardi,o oyuncu o ara pasini atabilse diger oyuncu karsi karsiya kalacakti.Durum bence parlak degil milli takim acisindan.Böyle bir grup sorun olmaz ispanya haric rakipler zayif ama gerceken fatih hoca sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor,Emrede israrini bitirmeli,sonra Kasla Batuhanla macera aramaya son vermeli,sonra Trabzonun yedek oyuncusu milli takimda Egemen yok,komedi gibi.Sercan ümit milli takimda oynuyor ligin gol krali,besiktasin 4üncü forveti batuhan milli takimda:)Fatih hoca aklina eseni oynatiyor,zaten bu nedenle bir istikrar bir basari gelmesi beklenemez,gücümüzü ispanya karsisinda görcez,bakalim ne kadar güclüyüz?

Sonra bizim milli takim seyircimiz yok,Maca gelenler Besiktas formasiyla geliyorlar,walla tezavuratlari duyunca utandim ya,holey milli takim,bu ne bicim destekleme ya.Zorla.Almanyada isvicrede yasayan gurbetcilerimizden ders almaliyiz tezavurat konusunda,onlar olsaydi stadi inletirlerdi.

Tarafından düzenlendi Raph (Sun Oct 12 2008 20:14 PM)

#435778 - Sun Oct 12 2008 22:23 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raph]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Ya hala Sabri'ye laf ediyolar ya ben Sabriye en kötü zamanında bile savunmuşumdur çünkü genç ve istese parlayabilcek bi oyuncu hala da arkasındayım Sabri şanssız bi dönem atlattı bundan sonra inşallah daha da iyi olacaktır diyorum wink

#435780 - Sun Oct 12 2008 22:29 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Serhat1905]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Maçlık performanslara göre yorum yapmak ne derece doğru bilmiyorum.Sonuçta kötü oynasaydı yerden yere vuruduk.
İyi oynadığı içinde göklere çıkarıyoruz.
Sonuçta Sabri iyi bir performans gösterdi inşallah bole devam eder.....

#436035 - Tue Oct 14 2008 17:03 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: |uAlone|..]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: |uAlone|..
sabri sabri sabri şaşırdım kaldım:)
ayrıca bir ortası dısında ön direge hiç açmadı cok şaşırdım:D

hahaha evet kardeşaynen öyle ben de şaşırdım demek ki ortalarını arka direğe kadar uzatabiliyormuş.. smile

#436037 - Tue Oct 14 2008 17:05 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Serhat1905]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Serhat1905
Ya hala Sabri'ye laf ediyolar ya ben Sabriye en kötü zamanında bile savunmuşumdur çünkü genç ve istese parlayabilcek bi oyuncu hala da arkasındayım Sabri şanssız bi dönem atlattı bundan sonra inşallah daha da iyi olacaktır diyorum wink

sabri bu maçta güzel oynadı hatta mükemmel üstü hem hücuma hem de defansa yönelik olarak mükemmel oynadı. defansta son hamleleri süper yaptı ben çok beğendim ama bu adam daha 5 gün önce oynanan maçta niye böyle oynamadı yoksa avrupa arenasında reklam için mi milli maçlarda iyi oynuyor bize gelince kötü... ya hocaya gıcık, ya hocanın oyun sistemi uymuyor, ya avrupa arenasında prim yapmak için hırslı oynuyor böyle maçlarda, ya da başka bir sorunu var bizde oynamaması için... inşallah avrupa maçlarında böyle oynar da avrupada bir kulübe iyi para karşılığında satarız...

#436038 - Tue Oct 14 2008 17:07 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: gambitxx]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: gambitxx
Fatih Terim maçtan önce rakibi küçümsememek yönünde açıklamalar yapmasına rağmen forvete koyduğu Batuhan ile aslında rakibi kendisinin küçümsediğini göstermiştir,Batuhan ileride yıldız olabilir ama şu anda Türk Milli takımı ilk onbiri ona fazla geliyor bu açık.

terimin şansı da onun sakatlanması oldu işte...

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı