#435692 - Sun Oct 12 2008 00:55 AM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK

[Re: suskun]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
Mactan önce "Sabri oynanacak" dendigine %90´imiz havaya ucmusuzdur itirazdan.. Ben dahil.
Futbol böyle birsey iste. Bazen tutuyor bazi riskler bazen ise tutmuyor. Terim´in karakterinde olan birseydir bu; israrci olmak. Bazen sagliksiz oluyor, bazen "keci inadi" izlenimi veriyor. Bence yanlis idi Sabri tercihi. Tipki Ibrahim Kas ve Ayhan tercihinde oldugu gibi.. Ya Kazim´a ne demeli..??
Batuhan tercihine bu kadar takmamali. Eller Rooney´i 17 yasinda oynatinca "vay, sunlara bak, onlar kadar olamadik, biz niye güvenip de oynatamiyoruz genclerimizi" deriz, biz oynatinca "canim bu cocuk (Batuhan) daha cok genc, ne demeye oynatir onu" deriz.. Evet, Batuhan su an itibariyle bir risk, ama bu risk de alinmali.. Gökhan Ünal falan ondan pek mi iyi?? Gelecek Batuhan´larda..
Asil sorun formsuz olan insanlar üzerindeki israrci yatirimlar; Ayhan, Sabri, Servet, Volkan, Kazim.. Bunlarin hepsi ciddi formsuz insanlar. Nasil oynatirsin?? Milli takim cocuk oyuncagi degil, emaneti o günki ehline vermek gerek. Bugün yine elden gidiyordu puanlar.. Adamlar birazcik daha cesaretli olsa isten bile degildi onlar adina..
...
Duran toplar hala facia. Kimse ögrenemiyor galiba.. Kimse de ögretmiyor anlasilan. Bu kafayla zor.
Tarafından düzenlendi KingLion (Sun Oct 12 2008 00:57 AM)
|
|
|
|
#435717 - Sun Oct 12 2008 12:17 PM
[Re: chelik]
|
Müdavim
|
Yahu nedir bu Sabri nefreti anlamıyorum sizdeki.Niye gidiyomuş arkadaş adamın yerine oynayacak bir tane topcu mu var sanki takımda şu anda.Hem defalarca söyledik Sabri 2 sene önce takımdaki tek yıldızı parlayan futbolcu olarak geçiyordu. Ama insan hafızası zayıf hemen unutuyoruz.Geçen sene çok ağır bir sakatlık geçirdi ve daha tam iyileşmeden Uğur sakatlandı ve hazır olmadan oynamaya başladı.O yüzden çok hata yaptı. Tamam 4/4 lük bir topçu olmadığını herkes kabul etmeli ama alt yapımızdan gelmiş ve daha 23 yaşındaki bir futbolcumuz için bu kadar ön yargılı olmayalım. Sonuçta ondan daha iyisi takımda varken zaten oynayamayacaktır. Alternatif yok ki oynatılıyor. Maça gelirsek; geçen gün tamamen espri amaçlı; Batuhan var bir de  demiştim. Gerçekten Batuhan'ın oynaması şaka gibiydi. Fatih hoca insanları şaşırtmayı bir marifet sanıyor. Bunun için de çok basit gerçekleri göz ardı ediyor. Batuhan gelecekte belki iyi bir futbolcu olabilir ancak Bjk de bile 3. 4. yedek olan bir topçunun şu anda A Millide ilk 11 giymesi saçmalık. Hemde kenarda Halil dışarda Fatih Tekke ,Mehmet Yıldız falan dururken.Maç bence tamamen bizim kontrolümüzde geçti.Takımı çok beğendim. Batuhan çıktıktan sonraki bölümde ayağa çok iyi pas yaptık. Bu pas yüzdesini tutturduğumuzda karşımızdaki takım ve skor ne olursa olsun maç bize dönüyor zaten.Ancak Belçika maçındaki gibi yine iyi oynadığımız dakikalarda dandik bir gol yedik. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa artık yapılması lazım. Bir de kaleci konusunda Fatih hoca artık yeni alternatifler üzerinde dursa iyi olacak bence.
|
|
|
|
|
|
#435759 - Sun Oct 12 2008 20:11 PM
[Re: gambitxx]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Fatih hoca önüne geleni milli takimi cagirdi,Batuhanida cagirmasa beni hayal kirikligina ugratirdi,Batuhan daha besiktasin ilk11inde oynamiyorki milli takimda oynasin,yane ben acikcasi cok oyuncu yoktu ondan cagirdim sözüne inanmam.Sercan nerde?herseyden ötesi Trabzonsporlu Umut nerde?Bir kere cagirdi sonra unuttu.Fatih hocanin takintilari var,herseyden önce takintisi,Emresiz cikmaz,sonra gercekten stoperde yan yana 2 tane ayni tip adam oynatma takintisi ve walla ben hala bizim sistemimiz ne hala anlamiyorum bir 4-3-3 oluyor bir mac 4-4-2,sonra 4-5-1e dönüyoruz.yane diger milli takimlara bakiyorum,italyaya fransaya falanda,adamlarin yillardir fix bir grup var onlar milli takima cagriliyor,bize bakalim ligde bir mac oynayan adam haftaya milli takimda ilk 11de.Sonra nedir bu Kas meselesi ya?Bu yaz harika bir sezon geciren Emre güngörü cagirmadi milli takima tüm sezon besiktasta az cok oynayan birini cagirdi o da savunmasi sos veren bir takimdan.Allahtan servet sakatlanmistida emreyi tekrar cagirdi.Bu macta gene Kas milli takimda.Neredeyse hatasi gole neden oluyordu?isin garibi Bosna cok zayif,Belcikada öyle aman aman bir takim degil hernekadar ümit veren bir takim olsalarda,daha zamana ihtiyaclari var onlarin.Umarim biz kasla batuhanla ispanyaya karsi oynayamayiz?oynatirsa zaten tarihi farkla döneriz.
tamam 13 sakat falan var diyorlar ama öyle yane aranan adamlar degildi forvettekiler haric.Savunmaya bakiyorsun gökhan gönül yok ama o da cok formsuz sabri gene oynardi olsaydi bile.Sonra Gökhan Zan zaten biliyorsunuz,su aralar form durumu onunda icacici degil.takimin iskeleti sakat degil,savunmadan sadece bi Kas var,sonra ortasahanin iskeletide asagi yukari oynadi,iste bir Tuncay birde Nihat aranir,Semihde süper yedek onuda sayalim bizim sadece 3-4 sakatimiz var,yok Gökhan Ünalida sayiyorlar yok didisinin didisinida.Ama buna ragmen yendigimiz takim Bosna?Kac tane üst düzey oyuncusu var?0.o ortasahada pasör oyun kurucu oynayan oyuncu var bir tek iyi oyuncu diyebilecegimiz.Böyle bir takimi biz sadece 2 duran topla yeneriz Bosna defansi seyretti onlar normal bir avrupa takiminin yemiycegi türden goller.gercekten Bosnali oyuncular son dakkalarda biraz zeki olsalar beraberligi alirlardi,o oyuncu o ara pasini atabilse diger oyuncu karsi karsiya kalacakti.Durum bence parlak degil milli takim acisindan.Böyle bir grup sorun olmaz ispanya haric rakipler zayif ama gerceken fatih hoca sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor,Emrede israrini bitirmeli,sonra Kasla Batuhanla macera aramaya son vermeli,sonra Trabzonun yedek oyuncusu milli takimda Egemen yok,komedi gibi.Sercan ümit milli takimda oynuyor ligin gol krali,besiktasin 4üncü forveti batuhan milli takimda:)Fatih hoca aklina eseni oynatiyor,zaten bu nedenle bir istikrar bir basari gelmesi beklenemez,gücümüzü ispanya karsisinda görcez,bakalim ne kadar güclüyüz?
Sonra bizim milli takim seyircimiz yok,Maca gelenler Besiktas formasiyla geliyorlar,walla tezavuratlari duyunca utandim ya,holey milli takim,bu ne bicim destekleme ya.Zorla.Almanyada isvicrede yasayan gurbetcilerimizden ders almaliyiz tezavurat konusunda,onlar olsaydi stadi inletirlerdi.
Tarafından düzenlendi Raph (Sun Oct 12 2008 20:14 PM)
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|