Webaslan Forum
Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#435621 - Sat Oct 11 2008 14:49 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK ***** [Re: CENk]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Kesinleşen ilk 11

VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT
yani şöle bi sistem

_______________Volkan_______________
_______Servet____________İ.Kaş_______
_SAbri_____________________H.Balta___
______________M.Aurelio______________
______________Ayhan__________________
___Kazım__________________Arda_______
__________Batuhan___Mevlüt

Tarafından düzenlendi yfthcn (Sat Oct 11 2008 14:52 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#435654 - Sat Oct 11 2008 20:01 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Ayhan o görevi yapabilirse helal olsun son zamanlarda iyi deildi inşallah iyi olur artık geçen seneki Ayhan geri dönsün

#435656 - Sat Oct 11 2008 20:10 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: uA_f@tih]
DOuble_MD Offline
Yeni üye
**

Yer: küçükçekmece
İlk Gönderen: yfthcn
Kesinleşen ilk 11

VOLKAN DEMİREL
SABRİ
İBRAHİM KAŞ
SERVET
HAKAN BALTA
MEHMET AURELIO
AYHAN
KAZIM
ARDA
BATUHAN
MEVLÜT
yani şöle bi sistem

_______________Volkan_______________
_______Servet____________İ.Kaş_______
_SAbri_____________________H.Balta___
______________M.Aurelio______________
______________Ayhan__________________
___Kazım__________________Arda_______
__________Batuhan___Mevlüt

yhaa anlamıorum bu batuhanla mevlütü hangi akla hizmet alıyo bu kadroyaa yhaa bi oyuncu fatih tekke noldu bunaa sakatt mı ni almıo onu batuhan ondan iyimii fatih tekke hakn şükür gibi adamdı teknik var kafa atbiliyoo nie almmıoo bu fatih terim anlamıomm
Çıkmaz Yol Boyunca
Canım feda oLsun Yoluna
1905 te Dogdu bu efSane
Tutuldum O Kutsal Renklere
bizLer hep Seninle herzaman
heryerde Ölüm olsa VIZ gelir bize!!!

#435658 - Sat Oct 11 2008 20:12 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: DOuble_MD]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Fatih Terim bi oyuncuya taktımı takıyo.Fatih,ümit,yıldıray yıllardır takıma giremiolar...

#435661 - Sat Oct 11 2008 21:52 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk yarıda 3 tane pozisyonumuz vardı üçünüde mevlüt efendi harcadı sağolsun.Bu adamdan cacık olmaz..Ayrıca milli takımda ne bi sistem var ne bi organize atak.2.yarı mevlüt çıksın halil girsin ya adam ayakta duramıyo.Ermenistan maçından sonra demiştim bu mevlütten cacık olmaz die şimdide diyorum....

#435662 - Sat Oct 11 2008 21:53 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Su an oynayan Sabriyle bizdeki Sabri aynı kişi olamaz:)

#435663 - Sat Oct 11 2008 22:06 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
gol yemeden bir maç bitiremeyecez mi?!! frown

#435664 - Sat Oct 11 2008 22:57 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: ßLaXisS

Su an oynayan Sabriyle bizdeki Sabri aynı kişi olamaz:)

Hakikaten sabri maçın adamıydı ya..Sabri'yi hiç böyle izlememiştim ha.Sağ kanadı biraz boş bıraksada defansif anlamda çok kritik hamleler yaptı.İşallah bu formunu sürdürür..

#435666 - Sat Oct 11 2008 23:07 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
lover52 Offline

*

sabri bütün maç boyuncu mükemmel bir performans sergiledi 2.yarı takımı adeta ateşledi 2 golde de payı vardı bir de üstüne sakatlıktan yeni çıktıktan sonra bu performansı göstermesi çok güzel bence bu akşam hayatının maçını oynadı inş bundan sonra bu performansı hep devam ettirir.bir sözümde terime bu akşam'da sabri çıktı kurtardı seni bidaha ki maç napıcaksın bakalım haydi hayırlısı.

#435667 - Sat Oct 11 2008 23:08 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Raist]
|uAlone|.. Offline
dalmışım sarhoşluğuna galatasaray
Yeni üye
*

Yer: izmir
sabri sabri sabri şaşırdım kaldım:)
ayrıca bir ortası dısında ön direge hiç açmadı cok şaşırdım:D

#435669 - Sat Oct 11 2008 23:11 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Sabri zamanında böle maçlar çok çıkardı ama neredeyse bir senedır bole bi performans göstermiyodu.Bu performansının da dewamlı olcagını sanmıyorum.
Fatih Terime gelince kadro seçimi yıne hatalıydı.
Ama herzamankı gıbı oyuna müdahaleleri mükemmeldi.
En azından hata yaptıgı kadar oyunu okumayı bılıyor.

#435671 - Sat Oct 11 2008 23:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
lover52 Offline

*

Sabri zamanında böle maçlar çok çıkardı ama neredeyse bir senedır bole bi performans göstermiyodu.Bu performansının da dewamlı olcagını sanmıyorum.
Fatih Terime gelince kadro seçimi yıne hatalıydı.
Ama herzamankı gıbı oyuna müdahaleleri mükemmeldi.
En azından hata yaptıgı kadar oyunu okumayı bılıyor.
renkdaş ben sana terimin oyun okuma özelliği konusun'da katılmıyorum attığımız golün 2 side duran toptan geldi birisini adamlar kendi kalesine attı terimin oıyuna aldığı oyuncuların ne katkısı oldu maçı yine çeviren maça 11'de başlayan sabrinin performansı oldu.

#435672 - Sat Oct 11 2008 23:25 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Sen sanıyormusun ki o pozisyonlar gol olmasaydı biz daha pozisyon üretip gol bulamazdık.
Halillin ilerdeki hareketliliği veya yusufun o güzel pasları bize gol getirmesmiydi.
Öle ya da böle alırdık bu maçı.
Ayrıca oyuncu değişikliği olarak bakma sadece oyuna müdahalelerine.

#435673 - Sat Oct 11 2008 23:36 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
lover52 Offline

*

Sen sanıyormusun ki o pozisyonlar gol olmasaydı biz daha pozisyon üretip gol bulamazdık.
Halillin ilerdeki hareketliliği veya yusufun o güzel pasları bize gol getirmesmiydi.
Öle ya da böle alırdık bu maçı.
Ayrıca oyuncu değişikliği olarak bakma sadece oyuna müdahalelerine.
renkdaş oyuncu değişikliğiyle bakmıyacağız'da neyle bakıcağız batuhanı oynatması zaten yanlış bir karardı hadi saktalanıp çıktı mecburi bir değişiklik yaptı ama alacağı oyuncu nurimi olmalıydı kenarda yusuf varken veya halil,mehmet yıldız dururken veya son yusuf değişikliği zaten öne geçmişsin eğer skoru korumak istiyorsan defans oyuncusu alacaksın yada farkı açıp rahatlamk istiyorsa mehmet yıldız,hatta aydın yılmaz gibi hızlı oyuncuları alması gerekmiyormuydu.

#435674 - Sat Oct 11 2008 23:48 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Batuhanın oynatılması tabiki hatalı dedım ya kadro seçimini herzaman kötü yapıyor Fatih terim.
Bana kalsa Servet Ayhan Sabrı Batuhan Mevlüt bunları oynatırken on kere düsünürdüm bu kadar sakat olmasına ragmen.
Tabiki sadece oyuncu değişikliği olarak değil oyuna mudahale.
Sence niye hep milli maçlarda ilk yarıyla ikinci yarı oynayan takım arasında ucurumlar oluyo?Ve niye hep ikinci yarı oynayan takım daha iyi oluyo?
Tabiki F.terimin oyunu okuyup hatalarından dönmesi , saha kenarından mudahaleleri , motivesi ve yerınde değişiklikleriyle oluyor.

#435675 - Sat Oct 11 2008 23:56 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: ßLaXisS]
lover52 Offline

*

renkdaş sana katıdığım tek konu fatih terimin oyuncuları devre arası soyunma odasında iyi motive ettiği dikkat ediyorum çoğu maçlar'da oyuncu değişiklikleri bazen doğru oluyor ama genelde hep yanlış oluyor ve çoğu zamna şans faktörü hep terimin yanında oluyor bunu euro 2008'de de çok iyi gördük

#435676 - Sun Oct 12 2008 00:01 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
ßLaXisS Offline
Yeni üye
*

Euro 2008 biraz şans biraz özveri biraz da mucizenın eserıydı.
Bu maç için öle bişey denemez.
Abartmaya da gerek yok tabiki.Bosna bizden kötüydü ve sonucunda kaybetti.
Asıl ilerde görücez nasipse.Bu galibiyet Fatih terimi ne yüceltir ne alçaltır.

#435681 - Sun Oct 12 2008 00:06 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: lover52]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Açıkçası bu maçı kazanacağımızığ konusunda şüpheliydim.Neyseki Allah a binlerce kez şükürler olsun kazandık.
Fatih Terim in hataları devam ediyor.Özellikle Mevlüt saç baş yoldurttu.
Bu arada Sabri ve Arda da göz doldurdu.
Ancak bundan sonra işimiz oldukça zor.....

#435684 - Sun Oct 12 2008 00:16 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: Ali_Cetiner]
nicelife Offline

fatih hocayı anlamak deveye hendek atlatmaktan daha zor. tamam gençlere öenm verelim sevelim sayalımda, 17 yaşında bir gencide milli takım için düşünmeyelim. aslında düşünebiliriz 16 yaşında da olsa , ama bunun adı batuhan olmaz. hiç haz almadığım umut bulutu koy daha mantıklı. ama boş konuşuyorum ben ne anlatıyorumki deveye:)

Tarafından düzenlendi nicelife (Sun Oct 12 2008 00:16 AM)

#435688 - Sun Oct 12 2008 00:21 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: TÜRKİYE -BOSNA HERSEK [Re: nicelife]
suskun Offline
Müdavim

renkdaşlar şoktayım.. dediğiniz gibi sabri neydi öyle fırtına gibiydi ya:D gs de böyle değil bu çocuk uçtu resmen niye gs de oynamıyor böyle..maç boyunca 2dk durmadı. nereye baksam sabri vardı..inşallah galatasarayımıza da yansıtır bu oyununu..

Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı