Arkadaşlar bunun için açılmış bir konu var mı bilmiyorum, varsa affedin.....
Bu sene hepiniz Özbekistan'da bulunan bir takımın Eto'o, Xavi, Puyol gibi yıldızları klübün düzenlediği aktivitelere davet ederek sükse yaptığını gördünüz....
Takımımız Türkiye'nin en iyi alt yapı tesislerine sahip. Yönetim genç futbolculara çok değer veriyor... Arda, Uğur, Sabri, Aydın, Özgürcan, Semih Kaya bunlardan sadece bir kaçı... Ayrıca her sene transfer döneminde Barış Özbek, Yaser Yıldız, Alparslan Erdem gibi kumaşı iyi futbolcular alıyorlar...
Benim düşüncem yönetim, Zinedine Zidane gibi Pele gibi Paulo Maldini gibi tecrübeli ve futbol dünyasına damgasını vurmuş futbolcuları 1-2 günlük ziyaretler ayarlayarak ve çeşitli aktivitiler düzenleyerek gençlerin altyapımıza yönelmesini sağlayabilir...
Yine Sn. Adnan Polat'ın kişisel imkanlarıyla İtalya'nın önde gelen klüplerine gençlerimizi 1 ay süren kamplara yollayarak hem 1 ay için de olsa bir yurt dışı serüveni sağlar, hem de gençlerimiz Zlatan İbrahimovic, Kaka, Ronaldinho gibi futbolcuları yakından görüp tecrübelerini öğrenebilir...
Sizinde kişisel fikirlerinizi bekliyorum..... Tabi konu açık kalırsa...
Öneriniz ilk bakışta akla yatkın geliyor fakat üzerinde biraz düşününce bazı noktalarının olmaması gerektiği görüşüne varıyorum.
Özbekistan takımından verdiğiniz örnekteki hareketin Galatasaray Klübü tarafından yapılması hoş bir davranış olmaz.Çünkü Galatasaray Özbekistan'da ki bir klüp gibi kendi kabuğu içine sıkışmış değil,büyük hedefleri olan bir klüp.Bundan dolayı yurtdışından başka futbolcuları altyapı için bazı aktivitelere davet etmesi en başta kendi futbolcularımıza saygısızlık olur."Siz bu altyapıya bir şey katamıyorsunuz,bende çareyi dışarda arıyorum" anlamı taşır.Aynı zamanda takımda oynatmaya alamıyor,3-5 günlüğüne klübe davet ediyor gibi de bir alay konusuna hedef olmamız kaçınılmaz olur.