Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#433123 - Mon Sep 22 2008 18:52 PM Altyapı için Yapılabilecek Aktiviteler
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Arkadaşlar bunun için açılmış bir konu var mı bilmiyorum, varsa affedin.....

Bu sene hepiniz Özbekistan'da bulunan bir takımın Eto'o, Xavi, Puyol gibi yıldızları klübün düzenlediği aktivitelere davet ederek sükse yaptığını gördünüz....

Takımımız Türkiye'nin en iyi alt yapı tesislerine sahip. Yönetim genç futbolculara çok değer veriyor... Arda, Uğur, Sabri, Aydın, Özgürcan, Semih Kaya bunlardan sadece bir kaçı... Ayrıca her sene transfer döneminde Barış Özbek, Yaser Yıldız, Alparslan Erdem gibi kumaşı iyi futbolcular alıyorlar...

Benim düşüncem yönetim, Zinedine Zidane gibi Pele gibi Paulo Maldini gibi tecrübeli ve futbol dünyasına damgasını vurmuş futbolcuları 1-2 günlük ziyaretler ayarlayarak ve çeşitli aktivitiler düzenleyerek gençlerin altyapımıza yönelmesini sağlayabilir...

Yine Sn. Adnan Polat'ın kişisel imkanlarıyla İtalya'nın önde gelen klüplerine gençlerimizi 1 ay süren kamplara yollayarak hem 1 ay için de olsa bir yurt dışı serüveni sağlar, hem de gençlerimiz Zlatan İbrahimovic, Kaka, Ronaldinho gibi futbolcuları yakından görüp tecrübelerini öğrenebilir...

Sizinde kişisel fikirlerinizi bekliyorum..... Tabi konu açık kalırsa...

#452695 - Fri Apr 03 2009 18:16 PM Re: Altyapı için Yapılabilecek Aktiviteler [Re: 88A88]
Erdi Offline

arkadaşlar
foruma konu açamıyorum nedenini de bilmiyorum ama sesimin duyulmasını istiyorum smile bu oyuncu listesindeki oyuncuları araştırmanızı ve yorum yapmanızı rica ediyorum.. konu açabilen varsa yerime açsın lütfen
John Fleck - Glasgow Rangers
Ivan Perisic - KSV Roeselare
Hassan Rabia - Al-Nasr
Rafael Carioca - Spartak Moskva
Emad Meteb - Al-Ittihad
Eric Bekoe - Petrojet Suez
Almen Abdi - FC Zurich
Ecuele Manga - SCO Angers
Cheick Diabate - AC Ajaccio

#452706 - Fri Apr 03 2009 23:24 PM Re: Altyapı için Yapılabilecek Aktiviteler [Re: Erdi]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: Erdi
arkadaşlar
foruma konu açamıyorum nedenini de bilmiyorum ama sesimin duyulmasını istiyorum smile bu oyuncu listesindeki oyuncuları araştırmanızı ve yorum yapmanızı rica ediyorum.. konu açabilen varsa yerime açsın lütfen
John Fleck - Glasgow Rangers
Ivan Perisic - KSV Roeselare
Hassan Rabia - Al-Nasr
Rafael Carioca - Spartak Moskva
Emad Meteb - Al-Ittihad
Eric Bekoe - Petrojet Suez
Almen Abdi - FC Zurich
Ecuele Manga - SCO Angers
Cheick Diabate - AC Ajaccio

http://www.webaslan.com/forum/ubbthreads.php/topics/452705#Post452705

#452712 - Sat Apr 04 2009 05:05 AM Re: Altyapı için Yapılabilecek Aktiviteler [Re: 88A88]
gamedog Offline

İlk Gönderen: 88A88
Arkadaşlar bunun için açılmış bir konu var mı bilmiyorum, varsa affedin.....

Bu sene hepiniz Özbekistan'da bulunan bir takımın Eto'o, Xavi, Puyol gibi yıldızları klübün düzenlediği aktivitelere davet ederek sükse yaptığını gördünüz....

Takımımız Türkiye'nin en iyi alt yapı tesislerine sahip. Yönetim genç futbolculara çok değer veriyor... Arda, Uğur, Sabri, Aydın, Özgürcan, Semih Kaya bunlardan sadece bir kaçı... Ayrıca her sene transfer döneminde Barış Özbek, Yaser Yıldız, Alparslan Erdem gibi kumaşı iyi futbolcular alıyorlar...

Benim düşüncem yönetim, Zinedine Zidane gibi Pele gibi Paulo Maldini gibi tecrübeli ve futbol dünyasına damgasını vurmuş futbolcuları 1-2 günlük ziyaretler ayarlayarak ve çeşitli aktivitiler düzenleyerek gençlerin altyapımıza yönelmesini sağlayabilir...

Yine Sn. Adnan Polat'ın kişisel imkanlarıyla İtalya'nın önde gelen klüplerine gençlerimizi 1 ay süren kamplara yollayarak hem 1 ay için de olsa bir yurt dışı serüveni sağlar, hem de gençlerimiz Zlatan İbrahimovic, Kaka, Ronaldinho gibi futbolcuları yakından görüp tecrübelerini öğrenebilir...

Sizinde kişisel fikirlerinizi bekliyorum..... Tabi konu açık kalırsa...

Öneriniz ilk bakışta akla yatkın geliyor fakat üzerinde biraz düşününce bazı noktalarının olmaması gerektiği görüşüne varıyorum.

Özbekistan takımından verdiğiniz örnekteki hareketin Galatasaray Klübü tarafından yapılması hoş bir davranış olmaz.Çünkü Galatasaray Özbekistan'da ki bir klüp gibi kendi kabuğu içine sıkışmış değil,büyük hedefleri olan bir klüp.Bundan dolayı yurtdışından başka futbolcuları altyapı için bazı aktivitelere davet etmesi en başta kendi futbolcularımıza saygısızlık olur."Siz bu altyapıya bir şey katamıyorsunuz,bende çareyi dışarda arıyorum" anlamı taşır.Aynı zamanda takımda oynatmaya alamıyor,3-5 günlüğüne klübe davet ediyor gibi de bir alay konusuna hedef olmamız kaçınılmaz olur.

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı