Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#432178 - Thu Sep 18 2008 14:21 PM Faruk Süren geliyor!
answer111 Offline
Yeni üye
**

Yönetimimiz, 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda Goldman Sachs ile yapılması planlanan kredi anlaşması için yetki isteyecek. Onay çıkarsa, Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.'nin birleşmesi için kaynak sağlanacak.

Sabah gazetesinin 18 Eylül tarihli sayısındaki haberine göre, başta ikinci başkanımız Yiğit Şardan olmak üzere kurmayların en önemli projesi ise oluşacak şirketin başına eski başkanlarımızdan Faruk Süren'i getirmek. Süren'i şirketin başına getirmek Yiğit Şardan'ın uzun süredir aklındaydı. Hatta Özhan Canaydın'la başkanlık için yarışırken 17 Mart 2006 tarihinde SABAH'a, "Seçilirsem, Faruk Süren'e gidip 'Futbol A.Ş.'nin başına geçer misin?' derim. Onun gibi bir değerin orada olması gerekiyor" demişti. Polat'ın, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i de Sportif Direktör olarak görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Galatasaray Dergisi'nde Faruk Süren'in "Polat'a 'Bana ihtiyacın varsa emrindeyim. Adnan Sezgin oraya uygun değil. Futbol A.Ş.'nin başındaki ismin daha genel olması lazım' dedim"

Kaynak: Sabah

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#432214 - Thu Sep 18 2008 19:56 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: answer111]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Gelmesin bence hiç hazzetmiorum bu adamdan...

#432226 - Thu Sep 18 2008 20:29 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: Raist]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Bizi büyük borç altında bırakmıştı geri gelmesinin mantıklı olmayacağını düşünüyorum.

#432227 - Thu Sep 18 2008 20:29 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: Ali_Cetiner]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Ayrıca Adnan Sezgin daha çok hakkediyor bence....

#432338 - Fri Sep 19 2008 00:03 AM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: Ali_Cetiner]
tayfa525 Offline
Yeni üye

Yer: İzmir
Allah korusun Allah yazdıysa bozsun Galatasarayın mali olarak buralara kadar düşmesinin başlıca sebebidir

#432421 - Fri Sep 19 2008 00:54 AM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: tayfa525]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Arkadaşlar borçlanmamız Süren'in suçu değil, falcı değil bu adam herhalde; dolar krizini önceden bilemezdi değil mi? Ayrıca 99-00 yıllarında da bütün paramızı dolara çevirip işlerimizi dolarla yaparken alkışlanıyordu; şimdi "borçlandırdı..." deniyor, hayret...

İyi valla be, IMF Arjantin'de soyal patlama yaratıp Euro'yu yükseltsin, Dolar Euro karşısında değer kaybetsin, Dolarla çalışan kuruluşlar zarar etsin ve suçlusu Faruk Süren olsun...

Ha, benim adamın Mehmet Cansun'dur o ayrı konu...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#432471 - Fri Sep 19 2008 03:07 AM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: ASTURIAS]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
bende sevmiyorum faruk baskanı.ama baskanımızdır her zaman.saygımız bakidir ayrı mesele.bence de adnan sezgine münasip.

#432718 - Sat Sep 20 2008 13:35 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: benimdünyam]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Galatasarayın içinde paradan ticaretten daha çok anlayan insanlar var. Bence bu göreve onlar getirilmeli. Faruk Süren riske girmeyi çok seviyor. Biz bu mali tabloyla riske giricek bir klüp değiliz..

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#432917 - Sun Sep 21 2008 21:28 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: answer111]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Faruk Süren'in tek takdir ettiğim yönü zamanında baskılara rağmen Terim'i takımdan göndermemesi ve istkrarı savunmasıdır ama mali konularda gerek olduğunu sanmıorum.

#432944 - Sun Sep 21 2008 22:42 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: gambitxx]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Faruk Süren in gündemimize gelmesi bile saçma.Piyasada birsürü Ceo var onamı kaldık.Ayrıca bazı arkadaşlar dolar ın yükseleceğini bilemezdi şeklinde yorumlar yapmış.Bizim büyük borcumuzun bir kısma doların yükselmesi sonucu arttı.2000 Yılındaki tüm borçlarımız dolar cinsinden olsaydı Galatasaray iflas ederdi.Veya 400 milyon dolar gibi bir borcumuz olurdu.Adnan Sezgin gibi biri varken Faruk Süren e televizyondan izlemek düşer......

#433039 - Mon Sep 22 2008 02:56 AM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: Ali_Cetiner]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: alicetiner_
Faruk Süren in gündemimize gelmesi bile saçma.Piyasada birsürü Ceo var onamı kaldık.Ayrıca bazı arkadaşlar dolar ın yükseleceğini bilemezdi şeklinde yorumlar yapmış.Bizim büyük borcumuzun bir kısma doların yükselmesi sonucu arttı.2000 Yılındaki tüm borçlarımız dolar cinsinden olsaydı Galatasaray iflas ederdi.Veya 400 milyon dolar gibi bir borcumuz olurdu.Adnan Sezgin gibi biri varken Faruk Süren e televizyondan izlemek düşer......

"Bazı arkadaşlar" demeye lüzum yok, kendimi biliyorum ben...

Faruk Süren paramızı dolara geçirirken bu hamle herkes tarafından alkışlandı; Süren bunu yaptı ama herkesin onayıyla yaptı, hata herkesin hatasıdır, kimsenin şimdi laf etmeye hakkı yok, ortada muhalif yoktu. İş olup bittikten sonra konuşmak kar etmez.

Eminim "büyük yönetici görürdü arkadaş" gibisinden yorumlar olacaktır(çünkü zamanında olmuştu); ben de 2001 krizinin vurduğu bi ailenin çocuğu olarak söylüyorum, 2001 krizi görülebilecek bişey değildi. Ülkemiz üstünde oynanan bi oyundu ve Galatasaray da bu oyunun kurbanlarından biridir.

Her şey ümit edildiği gibi gitse şu an Türkiye'nin en zengin kulübü bizdik. Bu kriz Faruk Süren'in biçok akıllıca yatırım girişimini batırdı(ülkedeki binlerce küçük ve orta ölçekli yatırımcıyla beraber.)

Ama bundan da Faruk Süren'i istediğim anlamı çıkmasın(bunu daha önce de yazdım zaten, uğraştırmayın beni.). Sadece 2001 krizi ile ilgili Faruk Süren'in günah keçisi ilan edilmesinedir sözüm; yoksa başka hataları da olmuştur...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#457639 - Sun May 31 2009 21:44 PM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: ASTURIAS]
kewell_237 Offline

Yer: istanbul
aman aman faruk suren gelmesın yonetıme tekrar

#457654 - Mon Jun 01 2009 08:47 AM Re: Faruk Süren geliyor! [Re: kewell_237]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: kewell_237
aman aman faruk suren gelmesın yonetıme tekrar
Adnan Polat çok mu iyi??????

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı