Faruk Süren in gündemimize gelmesi bile saçma.Piyasada birsürü Ceo var onamı kaldık.Ayrıca bazı arkadaşlar dolar ın yükseleceğini bilemezdi şeklinde yorumlar yapmış.Bizim büyük borcumuzun bir kısma doların yükselmesi sonucu arttı.2000 Yılındaki tüm borçlarımız dolar cinsinden olsaydı Galatasaray iflas ederdi.Veya 400 milyon dolar gibi bir borcumuz olurdu.Adnan Sezgin gibi biri varken Faruk Süren e televizyondan izlemek düşer......
"Bazı arkadaşlar" demeye lüzum yok, kendimi biliyorum ben...
Faruk Süren paramızı dolara geçirirken bu hamle herkes tarafından alkışlandı; Süren bunu yaptı ama herkesin onayıyla yaptı, hata herkesin hatasıdır, kimsenin şimdi laf etmeye hakkı yok, ortada muhalif yoktu. İş olup bittikten sonra konuşmak kar etmez.
Eminim "büyük yönetici görürdü arkadaş" gibisinden yorumlar olacaktır(çünkü zamanında olmuştu); ben de 2001 krizinin vurduğu bi ailenin çocuğu olarak söylüyorum, 2001 krizi görülebilecek bişey değildi. Ülkemiz üstünde oynanan bi oyundu ve Galatasaray da bu oyunun kurbanlarından biridir.
Her şey ümit edildiği gibi gitse şu an Türkiye'nin en zengin kulübü bizdik. Bu kriz Faruk Süren'in biçok akıllıca yatırım girişimini batırdı(ülkedeki binlerce küçük ve orta ölçekli yatırımcıyla beraber.)
Ama bundan da Faruk Süren'i istediğim anlamı çıkmasın(bunu daha önce de yazdım zaten, uğraştırmayın beni.). Sadece 2001 krizi ile ilgili Faruk Süren'in günah keçisi ilan edilmesinedir sözüm; yoksa başka hataları da olmuştur...