#433943 - Tue Sep 30 2008 20:03 PM
Re: Rakiplerimizin haftalık performansları...
[Re: gambitxx]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
öncelile herkese iyi bayramlar. ntv sporda altyazı habelerde gördüm.bay gökhan ünal krallıkta ciddi rakip olarak semihi görüyomuş. gelde böle adamlara sinir olma.antipati toplamak için ellerinden geleni yapıyolar.ya konuşurken birsaniyede ola insan düşünmeli.karşında üç maç oynayıp 6 gol atmış bir adam var.acaba sen ve diğerleri bu adama rakip olabilecekmisinz.:) Bu gidişle 2.liği krallık kabul edecekleri için öyle demiştir. Tabi insanın aklına ilk "Ulan Baros varkn size ne oluyo?" cümlesi geliyor, fakaaat: Kewell ve Lincoln de bangır bangır atıyor. Formsuz dediğimiz Nonda'nın da 2 golü var şimdiden. Gol kralı olmak için önlerinde 5 kişi var toplam.
|
|
|
|
|
#433995 - Wed Oct 01 2008 17:06 PM
[Re: ASTURIAS]
|
kükre aslanım
|
arkadaşlar inşallah bu sene şampiyonluk bizim febeş olsa olsa 8.olur çünkü sürekli puan kaybediyorlar bu kayıpları devam eder inşallah
|
|
|
|
#434012 - Wed Oct 01 2008 23:33 PM
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
arkadaşlar inşallah bu sene şampiyonluk bizim febeş olsa olsa 8.olur çünkü sürekli puan kaybediyorlar bu kayıpları devam eder inşallah Alex'te bi sakatlanmış diyolar Kiev mçında ama du bakalım. Rakibin de Kayseri olduğu düşünülürse; fenev bu sezonki ilk Saraçoğlu puan kaybına hazırlansın bence. bu alex in yakında futbol hayatı biter ! tıpkı appiah gibi sakat sakat oynatıolar.
|
|
|
|
#434437 - Sun Oct 05 2008 15:02 PM
[Re: uA_f@tih]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

|
Nefes kesen bi Konyaspor - Trabzonspor maçı izledik. BU maçtan çıkarılabilecek sonuçlar;
1-) Geçen hafta sahamızda 4'lediğimiz Konyaspor'un o kadar da boş takım olmadığı, 2-) Önümüzdeki hafta sahamızda kritik bi maç oynayacağımız Trabzonspor'un, Yattara'sız pek de matah bişey olmadığı.
Veysel'in 2 golüyle ve Kaue Da Silva'nın üstün performansıyla öne geçen Konyaspor'u, bizim KAZMA İSMAİL'in yaktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Cihan Haspolatlı bile kendinden beklenmeyecek bi performansla çok iyi bindirmeler yaptı, hatta %100 gol pozisyonunda olduğu bi pozisyon yanlış bi ofsayt kararıyla bölündü. İsmail ise defansta kimseyi tutamazken, isabetsiz paslarıyla da Konya'Nın biçok etkili hücumuna son verdi.
Trabzon çok şanslıydı, özellikle de durum henüz 2-1 Konya'nın üstünlüğü şeklindeyken, Veysel Cihan ve Erdal Kılıçarslan'ın iki pozisyonunun direkten dönmesi konusunda.
Haftaya şu Isaac Promise denen adama dikkat edelim; çok fırsatçı...
|
|
|
|
|
#436731 - Tue Oct 21 2008 19:06 PM
[Re: Raist]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

|
Yanarım, yanarım da Kocaeli'nin, daha dooğrus Yılmaz Vural'ın emeklerine yanarım... Yılmaz Hoca ilk yarı Kocaeli'ye, fenevin ceza sahası ön çizgisine gelinceye kadar çok iyi futbol oynattı; ama kaleyi gören vurdu arkadaş. "Şut çekecem, golü illa ben atacam" diye bi yığın gol pozisyonu harcadı Kocaeli.
Serhat'ın oyundann alınması, maç geneline bakıldığında hataydı. Fenev Tutovic'i havadan geçemeyince yerden oynadı ve 2 gol buldu. Kocaeli savunmaında Tutoic'ten başkaa adam gibi adam da yok zaten...
Sonuç: Sevinme fenev, bu akşam Arsenal'den, haftasonu Bursa'dan çekeceğin var...
|
|
|
|
|
#436751 - Tue Oct 21 2008 21:14 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Fenerden bir sey olmaz bu sene.Volkann ne oldugunu hepimiz biliyoruz,Sonra Gökhan Gönülde inanilmaz bir düsüs var,sonra Edu ve Luganoda da var,Sonrasinda Roberto Carlos zaten Turkiyeye emeklilige geldi,ortasahalarinin ortasinda hep ayni tip adamlar var,Selcuk,Maldonado vs hep ayni tip adamlar,Emre hep sakat,oynasada eski Emreyi aratiyor,iste sonra kanatlarda Ugur ve Kazim ne zaman ne yapcagi belli degil,Alex-Semih ve Guiza islerin düzgün oldugu tek yer hucum bölgesi.Herseyden öte Fener Deivid ve Wedersonu cok ariyor,onlar olmadiginda alternatifleri de yok.Sonrasindaysa takimlarinin iskeleti yok,
Besiktasa gelince Denizliyle daha da iyi olcaklar ama Denizlinin elinde cok süper bir kadro yok.Hem bizim hemde fenerin cok asagindalar.Delgado ve Tello gibi oyuncular cok istikrarsiz,böyle oyunculardan ayni perfonmansi beklemek hayal gibi bir sey.Holoskoda bu yil düsüs var,savunmalari bu sene daha iyi ama genede cok gol yemisler,Zapotoncy Udinesede stoperler arasindaki son tercihti ve ilk 11 oyuncusu degildi ama 3-4-3 oyun sistemine Udineseden alisik.Zapotoncy Turkiye ligi icin iyi.Denizli sampiyon yaparsa benim icin cok büyük süpriz olur.
Trabzona gelince,Trabzonda en fazla 3.olur bu ligde o savunmayla ve o kaleciyle.Ortasahasi iyi Colman ve Selcuk cok iyi is yapar,isaacda iyi ama trabzonun alternatifi cok az ve deplasmanlarda bile 3 forvet cikiyorlar,bu trabzon bu yaz tonla transfer yapti ama ortasaha ve savunmaya yapcaklari ilk degisiklik ve hep oynayan bir Tayfun var,onca transfere ragmen hala Tayfun mu oynar bi takimda?ortasahaya ekstra bir presci ekleseler Serkani oraya kaydiriyorlar cünkü alternatif yok.Bu Cale büyük takim oyuncusu degil.Savunmada saglam degil,hucumada cok az etki yapiyor,sonra stoperler hava toplarinda adam paylasmasini bilmiyor,arkaya ve araya atilan her top tehlike.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|