Webaslan Forum
Page 3 of 15 < 1 2 3 4 5 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#433579 - Sat Sep 27 2008 19:25 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: 9#Elano]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Yaw bu f5 ten cacık olmaz bu sene dün akşamki sivas maçını seyrettim musa denen adam yerine son vuruşu iyi olan bi adam yakalasaydı o pozisyonları maç 5-1 felan biterdi heralde.Ayrıca maçın hakemide tek kelimeyle rezaletti bence.Colin kazım kendini attırmak için kaç tane kartlık pozisyon yaptı ama hiç birisine kart vermedi...

#433628 - Sun Sep 28 2008 13:11 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Sekiztaş da İ.B.B. Spor karşısında puan kaybetti, artık Konya'yı evireee çevireee bi güzel yenmek farz oldu.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#433904 - Tue Sep 30 2008 09:53 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Bu hafta işimize çok yaradı. Bu fenerbahçe puan kaybetmeye devam eder. Hazır böyle yakaladımmı 5 lemek lazım yine:D

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#433909 - Tue Sep 30 2008 11:51 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: answer111]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

öncelile herkese iyi bayramlar.
ntv sporda altyazı habelerde gördüm.bay gökhan ünal krallıkta ciddi rakip olarak semihi görüyomuş.
gelde böle adamlara sinir olma.antipati toplamak için ellerinden geleni yapıyolar.ya konuşurken birsaniyede ola insan düşünmeli.karşında üç maç oynayıp 6 gol atmış bir adam var.acaba sen ve diğerleri bu adama rakip olabilecekmisinz.:)

#433925 - Tue Sep 30 2008 14:49 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: mrpapila]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: mrpapila
ntv sporda altyazı habelerde gördüm.bay gökhan ünal krallıkta ciddi rakip olarak semihi görüyomuş.
gelde böle adamlara sinir olma.antipati toplamak için ellerinden geleni yapıyolar.ya konuşurken birsaniyede ola insan düşünmeli.karşında üç maç oynayıp 6 gol atmış bir adam var.acaba sen ve diğerleri bu adama rakip olabilecekmisinz.:)

Bu gidişle 2.liği krallık kabul edecekleri için öyle demiştir.

#433943 - Tue Sep 30 2008 20:03 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: gambitxx]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: mrpapila

Bu gidişle 2.liği krallık kabul edecekleri için öyle demiştir.

Tabi insanın aklına ilk "Ulan Baros varkn size ne oluyo?" cümlesi geliyor, fakaaat:

Kewell ve Lincoln de bangır bangır atıyor.

Formsuz dediğimiz Nonda'nın da 2 golü var şimdiden.

Gol kralı olmak için önlerinde 5 kişi var toplam.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#433995 - Wed Oct 01 2008 17:06 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
aslanuefa Offline
kükre aslanım

arkadaşlar inşallah bu sene şampiyonluk bizim febeş olsa olsa 8.olur çünkü sürekli puan kaybediyorlar bu kayıpları devam eder inşallah

#434011 - Wed Oct 01 2008 22:51 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: aslanuefa]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: aslanuefa
arkadaşlar inşallah bu sene şampiyonluk bizim febeş olsa olsa 8.olur çünkü sürekli puan kaybediyorlar bu kayıpları devam eder inşallah

Alex'te bi sakatlanmış diyolar Kiev mçında ama du bakalım. Rakibin de Kayseri olduğu düşünülürse; fenev bu sezonki ilk Saraçoğlu puan kaybına hazırlansın bence.

#434012 - Wed Oct 01 2008 23:33 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: ASTURIAS
İlk Gönderen: aslanuefa

Alex'te bi sakatlanmış diyolar Kiev mçında ama du bakalım. Rakibin de Kayseri olduğu düşünülürse; fenev bu sezonki ilk Saraçoğlu puan kaybına hazırlansın bence.

bu alex in yakında futbol hayatı biter !
tıpkı appiah gibi sakat sakat oynatıolar.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#434437 - Sun Oct 05 2008 15:02 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: uA_f@tih]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Nefes kesen bi Konyaspor - Trabzonspor maçı izledik. BU maçtan çıkarılabilecek sonuçlar;

1-) Geçen hafta sahamızda 4'lediğimiz Konyaspor'un o kadar da boş takım olmadığı,
2-) Önümüzdeki hafta sahamızda kritik bi maç oynayacağımız Trabzonspor'un, Yattara'sız pek de matah bişey olmadığı.

Veysel'in 2 golüyle ve Kaue Da Silva'nın üstün performansıyla öne geçen Konyaspor'u, bizim KAZMA İSMAİL'in yaktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Cihan Haspolatlı bile kendinden beklenmeyecek bi performansla çok iyi bindirmeler yaptı, hatta %100 gol pozisyonunda olduğu bi pozisyon yanlış bi ofsayt kararıyla bölündü. İsmail ise defansta kimseyi tutamazken, isabetsiz paslarıyla da Konya'Nın biçok etkili hücumuna son verdi.

Trabzon çok şanslıydı, özellikle de durum henüz 2-1 Konya'nın üstünlüğü şeklindeyken, Veysel Cihan ve Erdal Kılıçarslan'ın iki pozisyonunun direkten dönmesi konusunda.

Haftaya şu Isaac Promise denen adama dikkat edelim; çok fırsatçı...

#434453 - Sun Oct 05 2008 16:17 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
renktaslar konya-trabzon maçı kesinlikle kimseyi aldatmasın.trabzon tamamen balına kazanmıştır maçı.maçı bizzat seyrettim.konya çok çok akıllı oynadı ama trabzonun 70 dakika içerisinde konya kalesine atabildiği 3 şut vardı zaten üçüde gol oldu.konya kalecisi jeffersonun yediği üçüncü gol zaten skandal.ısaac topa vurmadan adam yattı.konya halkının basından beri bu jeffersondan şüphesi vardı zaten.

gecen hafta ki konya galibiyetimizi hafife almayın kesinlikle.gecen hafta da söylemiştim konya kötü takım değil diye ama zaten galatasaray kime 4 atsa adı ZATEN KÖTÜ TAKIMDI oluyor.trabzonuda abartmaya gerek yok.hücum güçleri düştü diyebiliriz.çok etkisizlerdi.

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Sun Oct 05 2008 16:19 PM)

#434574 - Sun Oct 05 2008 22:16 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: benimdünyam]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
FB 1-2 KayS
Dk.21 Agahowa
Dk.41 Agahowa
Dk.60 Carlos (p)

Dk. 61deyiz

#434578 - Sun Oct 05 2008 22:23 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: arda_galatasaray]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Goooooooool
3-1 Turgay
Hadi Kayseri.
Dk.64

Dk. 69 dayız

#434584 - Sun Oct 05 2008 22:31 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: arda_galatasaray]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
4 oldu bea,Kayseri averaj yapıyor.

#434585 - Sun Oct 05 2008 22:32 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: arda_galatasaray]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Gooooooool Aghaowa
4-1 Dk. 74 Hat-trick yaptı

Dk. 77 deyiz

#434610 - Mon Oct 06 2008 00:04 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: arda_galatasaray]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Kayseri yürüye yürüye yendi f5 i . Belki bastırsalar devamıda gelicekti..F5 in işi zor bu kadroyla...

#434628 - Mon Oct 06 2008 01:10 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Devre arasına kadar fenev böyle devam eder. Hoca değişikliği çözüm değil; kadro belli. Fenev ön libero konusunda bizden bile sıkıntılı(hem onların sakat ön liberosu da yok); Lugano - Edu geçen sezonki performanstan uzak. Ön libero transferi şart, ama kimi getireceksin? Zaten yabancı kontenjanını aşalı yıllar olmuş, kimi türk yapacaksın?

#434631 - Mon Oct 06 2008 01:10 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: ASTURIAS
Devre arasına kadar fenev böyle devam eder. Hoca değişikliği çözüm değil; kadro belli. Fenev ön libero konusunda bizden bile sıkıntılı(hem onların sakat ön liberosu da yok); Lugano - Edu geçen sezonki performanstan uzak. Ön libero transferi şart, ama kimi getireceksin? Zaten yabancı kontenjanını aşalı yıllar olmuş, kimi türk yapacaksın?

Türk yapcak birisini bulur onlar merak etme sen renktaş...

#436731 - Tue Oct 21 2008 19:06 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yanarım, yanarım da Kocaeli'nin, daha dooğrus Yılmaz Vural'ın emeklerine yanarım... Yılmaz Hoca ilk yarı Kocaeli'ye, fenevin ceza sahası ön çizgisine gelinceye kadar çok iyi futbol oynattı; ama kaleyi gören vurdu arkadaş. "Şut çekecem, golü illa ben atacam" diye bi yığın gol pozisyonu harcadı Kocaeli.

Serhat'ın oyundann alınması, maç geneline bakıldığında hataydı. Fenev Tutovic'i havadan geçemeyince yerden oynadı ve 2 gol buldu. Kocaeli savunmaında Tutoic'ten başkaa adam gibi adam da yok zaten...

Sonuç: Sevinme fenev, bu akşam Arsenal'den, haftasonu Bursa'dan çekeceğin var...

#436751 - Tue Oct 21 2008 21:14 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Fenerden bir sey olmaz bu sene.Volkann ne oldugunu hepimiz biliyoruz,Sonra Gökhan Gönülde inanilmaz bir düsüs var,sonra Edu ve Luganoda da var,Sonrasinda Roberto Carlos zaten Turkiyeye emeklilige geldi,ortasahalarinin ortasinda hep ayni tip adamlar var,Selcuk,Maldonado vs hep ayni tip adamlar,Emre hep sakat,oynasada eski Emreyi aratiyor,iste sonra kanatlarda Ugur ve Kazim ne zaman ne yapcagi belli degil,Alex-Semih ve Guiza islerin düzgün oldugu tek yer hucum bölgesi.Herseyden öte Fener Deivid ve Wedersonu cok ariyor,onlar olmadiginda alternatifleri de yok.Sonrasindaysa takimlarinin iskeleti yok,

Besiktasa gelince Denizliyle daha da iyi olcaklar ama Denizlinin elinde cok süper bir kadro yok.Hem bizim hemde fenerin cok asagindalar.Delgado ve Tello gibi oyuncular cok istikrarsiz,böyle oyunculardan ayni perfonmansi beklemek hayal gibi bir sey.Holoskoda bu yil düsüs var,savunmalari bu sene daha iyi ama genede cok gol yemisler,Zapotoncy Udinesede stoperler arasindaki son tercihti ve ilk 11 oyuncusu degildi ama 3-4-3 oyun sistemine Udineseden alisik.Zapotoncy Turkiye ligi icin iyi.Denizli sampiyon yaparsa benim icin cok büyük süpriz olur.

Trabzona gelince,Trabzonda en fazla 3.olur bu ligde o savunmayla ve o kaleciyle.Ortasahasi iyi Colman ve Selcuk cok iyi is yapar,isaacda iyi ama trabzonun alternatifi cok az ve deplasmanlarda bile 3 forvet cikiyorlar,bu trabzon bu yaz tonla transfer yapti ama ortasaha ve savunmaya yapcaklari ilk degisiklik ve hep oynayan bir Tayfun var,onca transfere ragmen hala Tayfun mu oynar bi takimda?ortasahaya ekstra bir presci ekleseler Serkani oraya kaydiriyorlar cünkü alternatif yok.Bu Cale büyük takim oyuncusu degil.Savunmada saglam degil,hucumada cok az etki yapiyor,sonra stoperler hava toplarinda adam paylasmasini bilmiyor,arkaya ve araya atilan her top tehlike.

Page 3 of 15 < 1 2 3 4 5 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı