Webaslan Forum
Page 15 of 15 < 1 2 ... 13 14 15
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#455138 - Sun May 03 2009 21:35 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: 9#Elano]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
bjk:1-fb:2

dk:64 holosko

#455139 - Sun May 03 2009 21:54 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: 9#Elano]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
yaa bjk bir gol daha atsa ne guzel olur ama..

#455140 - Sun May 03 2009 22:06 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: E05]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Bugün Beşikaş genel olarak kötü oynasada bence Tello ve Bobo'nun iğrenç futbolu yüzünden kaybettiler.Ayrıca Serdar'dan bırakın futbolcuyu 3.sınıf bi kebapçıda bulaşıkçı bile olmaz...

#455141 - Sun May 03 2009 22:07 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: answer111]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Edit.. 2 defa yollamışım..

Tarafından düzenlendi Raist (Sun May 03 2009 22:07 PM)

#455142 - Sun May 03 2009 22:09 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
E05 Offline
Üye

of keske kazansalardi yada, berabere falan kalsalardi.. bizim uefada tehlikeye girdi simdi ..

#455144 - Sun May 03 2009 22:15 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: E05]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
bjk balonu fısss.. diye sönmüş oldu böylece kendi sahalarında bu kadar kötü feneri yenemediler şampiyon olıurlarsa vay TSL nin haline ŞL de bi rekor daha kırıp gelirler..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#455145 - Sun May 03 2009 22:19 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: uA_f@tih]
E05 Offline
Üye

İlk Gönderen: uA_f@tih
bjk balonu fısss.. diye sönmüş oldu böylece kendi sahalarında bu kadar kötü feneri yenemediler şampiyon olıurlarsa vay TSL nin haline ŞL de bi rekor daha kırıp gelirler..

haklisin renkdasda, o kötu olan feneri bizde yenemedik malesef.

#455149 - Sun May 03 2009 23:10 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: E05]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: E05
İlk Gönderen: uA_f@tih

haklisin renkdasda, o kötu olan feneri bizde yenemedik malesef.
bize karşı hemen hemen tam kadroyla çıktılar..bi de bugün kü geri dörtlüye bakalım istersen..

ali bilgin--gökhan--yasin--carlos

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#455477 - Wed May 06 2009 21:03 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: uA_f@tih]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
bjk şampiyon yapmayız ama esas ben sivası istemiyorum şampiyon olmasını devrim mevrim hikaye artist bülent olduğu sürece ben o takıma gıcığım yok sa Sivasa bir art niyetim yok

#455491 - Wed May 06 2009 23:51 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: cukurbagliyucel]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: cukurbagliyucel
bjk şampiyon yapmayız ama esas ben sivası istemiyorum şampiyon olmasını devrim mevrim hikaye artist bülent olduğu sürece ben o takıma gıcığım yok sa Sivasa bir art niyetim yok

Usta aslında geçen sene hatta bu senenin ortasına kadar herkezde bi Sivasspor sempatisi vardı ama Bülent artisti yüzünden herkezin sempatisi kayboldu.Bende kesinlikle istemiyorum Sivas'ın şampiyon olmasını.Beşiktaş olsun daha iyi...

#455542 - Thu May 07 2009 14:03 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ben katılmıyorum Sivasspor'un şampiyonluğu anadolu kulüplerine güven getirecek ve ligimizde oynanan fubol kalitesi artacak. Beşiktaş'ın şampiyonluğu kimseye bir faydası olmaz. Ayrıca Sivasspor bu ligde en iyi oynayan takımdır gerek Beşiktaş'a karşı gerek Kocaelispor'a karşı iyi oynadı. Beşiktaş ise her derbi sapır sapır dökülüyor anadolu takımlarından aldığı puanlar olmasaydı şimdi bizden bile daha kötü durumda olacaktı. Mustafa Denizli'in son dönemlerde en yeteneksiz futbolculara (Delgado,Gökhan Zan) inanılmaz bir biçimde banko oynatması Beşiktaş'ın zararına olup gerçekten çok şaşırtıcıdır.

#455555 - Thu May 07 2009 15:09 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Scarface]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: u@_H@$@N
Ayrıca Sivasspor bu ligde en iyi oynayan takımdır

Hiç alakası yok.Sivas kafada 8-9 puanı hakemlerle aldı top felan oynadıklarıda yok bana göre.Haldır huldur ileri top şişir dur..

Beşiktaş ise her derbi sapır sapır dökülüyor anadolu takımlarından aldığı puanlar olmasaydı şimdi bizden bile daha kötü durumda olacaktı.

Fenev tüm derbilerde çatır çatır top oynuyoda noluyo.Derbilerden puan alınmadı diye şampiyon olunmuycak diye bişeymi var..

#455557 - Thu May 07 2009 16:09 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: Raist
Ayrıca Sivasspor bu ligde en iyi oynayan takımdır

Hiç alakası yok.Sivas kafada 8-9 puanı hakemlerle aldı top felan oynadıklarıda yok bana göre.Haldır huldur ileri top şişir dur..

Beğenmiyorsan ayrı ama bizim ona bile yaklaşan oyunumuz yok yav.

#455559 - Thu May 07 2009 16:28 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Scarface]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

[/quote] Beğenmiyorsan ayrı ama bizim ona bile yaklaşan oyunumuz yok yav.

Orası ayrı canım.Şu ligte bizden kötü oynayan bi fenev var zaten..

#455564 - Thu May 07 2009 19:53 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ki oda derbilerde olsun oynuyor

#455693 - Sat May 09 2009 14:27 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

valla benim de sivasa karşı gıcığım var bende sivasın şampiyon olmasını istemiyorum hatta ligin son maçında evimizde farklı yenip havalarını söndürmeyi çok istiyorum..
sivasın futbol oynadığına da katılmıyorum. bence ligde hiç kimse ii değil herkes kötü kim gününde olursa o takım kazanıyor..
umarım bjk şampiyon olur..

#455745 - Sat May 09 2009 22:55 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: suskun]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
ya iz kafanızı yormayın renkdaslar son 2 hafta bjk ve sivası yenip trabzonu şampiyon yapacaz smile laugh smile smile

#457151 - Tue May 26 2009 12:08 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: cukurbagliyucel]
Scarface Offline
Müdavim
**

Beşiktaş'ın şampiyon olması Türk futbolunun ne kadar kötü durumda olduğunu ıspatıdır. Sivas anternörden dolayı şampıyonluğu kaçırmıştır yalanlarla dolu ve kendi takımını tutmadığını belgeleyen açıklamaları futbolcuları ruhen bitiriryor. Yazıklar olsun Bülent Uygun

#461145 - Wed Jul 08 2009 23:35 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Sivasspor yenildi, olaylar çıktı!

Sivasspor, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenildi. Karşılaşma sırasında maçı saha kenarından izleyen Trabzonspor kaşkollu bir taraftar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a hakeret etti. Bunun üzerine kaleci antrenörü Murat Göksu, saha kenarındaki taraftarı yumrukladı. Hollanda polisi, taraftarın şikayeti üzerine Murat Göksu'yu gözaltına aldı. Göksu'nun karakolda ifade verdiği açıklandı.

08.07.2009
Kaynak : DHA

#465214 - Mon Aug 31 2009 15:50 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Scarface]
answer111 Offline
Yeni üye
**

bu hafta hakem fenere resmen maçı verdi.

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

Page 15 of 15 < 1 2 ... 13 14 15

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı