Webaslan Forum
Page 1 of 15 1 2 3 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#431885 - Mon Sep 15 2008 00:11 AM Rakiplerimizin haftalık performansları...
answer111 Offline
Yeni üye
**

Evet arkadaşlar rakiplerimizin her haftaki performanslarını burda tartışalım.

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#431915 - Mon Sep 15 2008 14:49 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: answer111]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Bu hafta rakiplerimizin hepsi puan kaybetti. Ama bizde antalya gibi camdan defansı olan bir takımla hemde içerde puan kaybettik. Elimize geçirdiğimiz şansı geri teptik.

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

#431972 - Tue Sep 16 2008 00:13 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: answer111]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
fenev kadro genişliği olmamasından dolayı ve deivid wederson gibi kanat oyuncuları olmamasından dolayı etkisiz oynamaya devam ediyor.bjk ise trabzondan beraberliğe oynar gibi oynadığı maçtan istediğini aldı.bu haftayı iyi değerlendirmeliydik ama olmadı.

#432772 - Sat Sep 20 2008 23:28 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: benimdünyam]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Fenevi bu sene yine alex kurtardı. Anadolu takımları hala şunu anlayamadı. alexin başına bi baş belası dikersen fenevi dansöz gibi oynatırsın. Dikmezsen böyle olur. 3-0 lık skora aldanmayın. Bu gün g.birliği hiç bir şey oynamadı. 1 tane bile atağı yok!

#432811 - Sun Sep 21 2008 01:39 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: answer111]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Fenev'in ilk 2 golü gördüm; iki akılalmaz savunma hatası. Guiza da gol attı lan sonuda ?!?!?!?!?! laugh

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#432859 - Sun Sep 21 2008 13:11 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: ASTURIAS
Fenev'in ilk 2 golü gördüm; iki akılalmaz savunma hatası. Guiza da gol attı lan sonuda ?!?!?!?!?! laugh

İlk golü atana kadar f5 rezaletti zaten.Gençlerde 10 kişi kalınca film koptu zaten...Hacı bırakta adam atsın artık ya o kadar para verdiler yazık ! smile

#432872 - Sun Sep 21 2008 15:49 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905

İlk golü atana kadar f5 rezaletti zaten.Gençlerde 10 kişi kalınca film koptu zaten...Hacı bırakta adam atsın artık ya o kadar para verdiler yazık ! smile

Ne biliim, ceza sahasında öyle dolanıp rakip kaleciyi çalıştırsın diye aldılar sanmıştım ben onu laugh

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#432878 - Sun Sep 21 2008 17:25 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
burakyigit1989 Offline
Yeni üye

Şimdi ilk olarak Gençlerbirliği'nin forvet hattına bakalım: Burhan ve Mustafa.Böyle bir ikiliyle Kadıköy'de Fenerbahçe'ye gol atamazsınız. Gençlerbirliği ilk gole kadar orta sahada iyi top çevirdi,ayağa pasları da isabetliydi.Fenerbahçeli futbolcuları da kendi ceza sahalarına fazla yaklaştırmadılar. Yalnız rakip ceza alanı önüne ne zaman gitseler hep yanlış işler yaptılar. Ayağında top olan futbolcu 4-5 Fenerbahçelinin arasında dalıp topları ezdi. Solda Engin Baytar'ın maç boyunca isabetli ortası yok. Sağda Mehmet Nas ilk yarıda Mustafa'nın kafasına adrese teslim bir orta yaptı ama 2 Fenerbahçeli arasından cılız bir kafa vuruşu geldi.Fenerbahçe ise göze hoş gelen bir oyun oynamasa da yapması gerekenleri yaptı. Er ya da geç gol atacaklarını bildikleri için ilk etapta Gençlerbirliği'ni sıkı bir presle orta sahada yordular. Alex-Guiza-Uğur Boral işbirliği ile de şık bir gol bulup rakibi çözdüler.Gençlerbirliği defansının göbeğinde oynayan Traore'ye lafım yok ama bu El Saka'ya bu ligdeki Anadolu takımları hala nasıl tahammül edip kadrolarında yer açıyorlar hiçbir anlam veremiyorum.Üstüne bir de kaptanlık vermişler kazmaya. Adam Erman Toroğlu'nun Mısırlı versiyonu!!!!Volkanlardan büyüğünün yokluğu bu maçta fazla hissedilmedi ama küçüğünün esas sınavı önümüzdeki haftaki Sivas deplasmanı olacak. Lakin fazla medet ummamak lazım Sivas'tan da. Malum Odyakmaz-Uygun faktörü.

Tarafından düzenlendi burakyigit1989 (Sun Sep 21 2008 17:27 PM)

#432998 - Mon Sep 22 2008 00:04 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: burakyigit1989]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Beşiktaş bu gün antep defans yapmadığı için yendi. Onun dışında gayet tutuk oynadı... Antep 10 kişi kaldıktan sonra beşiktaş 3 yaptı.

#433002 - Mon Sep 22 2008 00:21 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: answer111]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Beşiktaş ilk 10 dakikada maçı 5-0 a getircek pozisyonları buldu.G.antep inde defans anlayışı bizimkinden kötü ha..Oyuna genellikle antep hakimdi ama gol atamadılar.10 kişi kaldıktan sonra maç koptu zaten...

#433051 - Mon Sep 22 2008 05:12 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

arkadaslar bir gercek var ki alex sezona müthiş basladı.adam harbi iyi ve yürekten oynuyor.ligtv den fenev maçlarını da izliyorum.alex bu kadar koşmazdı.takdir etmemek elde değil.

#433096 - Mon Sep 22 2008 15:08 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: benimdünyam]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: benimdünyam
arkadaslar bir gercek var ki alex sezona müthiş basladı.adam harbi iyi ve yürekten oynuyor.ligtv den fenev maçlarını da izliyorum.alex bu kadar koşmazdı.takdir etmemek elde değil.

Renkdaş çıkar Alex'i zaten bak bakalım f5 napıo?Luganoymuş Semihmiş Guizaymış hepsi yalan olur,Alex oynayan ve oynatan adam f5te.

#433104 - Mon Sep 22 2008 16:08 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: gambitxx]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

anladım renktas. ama alexi takdir etmemek elde değil. fenevbahçe ligde aldığı su 6 puanı da alex le aldı. eger alex sakat ya da cezalı olsa fenevin hali harap.

#433130 - Mon Sep 22 2008 19:26 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: benimdünyam]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

anladım renktas. ama alexi takdir etmemek elde değil. fenevbahçe ligde aldığı su 6 puanı da alex le aldı. eger alex sakat ya da cezalı olsa fenevin hali harap.

Yanlız Fenevin bu haftaya kadar ahat rakiplerle oynadığını da es geçmeyelim. Trabzon karşısında Alex geçen sene trabzon karşısında maçı tek başına alırdı. Ama bu sene hem trabzon çağ atladı, hem de Alex'in arkasında it gibi koşan bi Aurelio yok.

Trabzon sadece örnek, bunun daha Kayser'si de var, osu var busu var...

Yav bu arada, son 2 maçta Alex'e top göstermedi Galatasaray; süper istatistik!

#433136 - Mon Sep 22 2008 21:05 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir

Yanlız Fenevin bu haftaya kadar ahat rakiplerle oynadığını da es geçmeyelim. Trabzon karşısında Alex geçen sene trabzon karşısında maçı tek başına alırdı. Ama bu sene hem trabzon çağ atladı, hem de Alex'in arkasında it gibi koşan bi Aurelio yok.

3 maç renkdaş hem kupada hem ligdeki son maç,ne zaman Topal karşısında oynadı Alex'in,Alex adım atamaz hala geldi.

#433163 - Tue Sep 23 2008 00:32 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: gambitxx]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: gambitxx

3 maç renkdaş hem kupada hem ligdeki son maç,ne zaman Topal karşısında oynadı Alex'in,Alex adım atamaz hala geldi.

O yüzden Topal'ı 4 gözle bekliyorum, ön liberonun yükünü tek başına çekebilecek bi adam. Geçen sene çift ön libero mu vardı? Ligin en az gol yiyen takımıydık ve tek ön libero oynadık...

#433171 - Tue Sep 23 2008 01:41 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

renktaslar benim alex ile ilgili söylemeye çalıştığım su.alex geçmiş yıllarda açıkcası koşmazdı.çünkü asturıas renktasın dediği gibi aurelio denen adam vardı.ama alex i kitleyen fenevi bitiriyordu.demek istediğim alex geçmiş yıllardan farklı olarak çok koşuyor.
burda şunu ilave etmek isterim.koşmayan alex sakatlanmıyordu.koşan alex bu temposunu nereye kadar taşıyacak göreceğiz?

#433189 - Tue Sep 23 2008 13:52 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: benimdünyam]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Alex altın çağını yaşıyo ya f5 de bu sene ama benimdünyam arkadaşın dediği gibi bu sene koşmaya başladı hem lig hem şampiyonlar ligi maçlarının temposunu nereye kadar kaldırır orası meçhul.Ama alex şöyle 2 ay felan bi sakatlansa fener yalan olur ya düşme potasına yaklaşır heralde...

#433237 - Wed Sep 24 2008 00:26 AM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Alex'in sözleşme yenileyip yenilemeyeceği de muamma; geçen LigTV'de izledim...

#433308 - Wed Sep 24 2008 22:06 PM Re: Rakiplerimizin haftalık performansları... [Re: ASTURIAS]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
hadi alex alex dedik sonunda sakatladık adamı laugh
sivas ve kiev maçlarında büyük ihtimal yokmuş.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

Page 1 of 15 1 2 3 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı