#433130 - Mon Sep 22 2008 19:26 PM
Re: Rakiplerimizin haftalık performansları...
[Re: benimdünyam]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
anladım renktas. ama alexi takdir etmemek elde değil. fenevbahçe ligde aldığı su 6 puanı da alex le aldı. eger alex sakat ya da cezalı olsa fenevin hali harap. Yanlız Fenevin bu haftaya kadar ahat rakiplerle oynadığını da es geçmeyelim. Trabzon karşısında Alex geçen sene trabzon karşısında maçı tek başına alırdı. Ama bu sene hem trabzon çağ atladı, hem de Alex'in arkasında it gibi koşan bi Aurelio yok. Trabzon sadece örnek, bunun daha Kayser'si de var, osu var busu var... Yav bu arada, son 2 maçta Alex'e top göstermedi Galatasaray; süper istatistik!
|
|
|
|
|
#433136 - Mon Sep 22 2008 21:05 PM
[Re: ASTURIAS]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
anladım renktas. ama alexi takdir etmemek elde değil. fenevbahçe ligde aldığı su 6 puanı da alex le aldı. eger alex sakat ya da cezalı olsa fenevin hali harap. Yanlız Fenevin bu haftaya kadar ahat rakiplerle oynadığını da es geçmeyelim. Trabzon karşısında Alex geçen sene trabzon karşısında maçı tek başına alırdı. Ama bu sene hem trabzon çağ atladı, hem de Alex'in arkasında it gibi koşan bi Aurelio yok. Trabzon sadece örnek, bunun daha Kayser'si de var, osu var busu var... Yav bu arada, son 2 maçta Alex'e top göstermedi Galatasaray; süper istatistik! 3 maç renkdaş hem kupada hem ligdeki son maç,ne zaman Topal karşısında oynadı Alex'in,Alex adım atamaz hala geldi.
|
|
|
|
#433163 - Tue Sep 23 2008 00:32 AM
[Re: gambitxx]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
anladım renktas. ama alexi takdir etmemek elde değil. fenevbahçe ligde aldığı su 6 puanı da alex le aldı. eger alex sakat ya da cezalı olsa fenevin hali harap. Yanlız Fenevin bu haftaya kadar ahat rakiplerle oynadığını da es geçmeyelim. Trabzon karşısında Alex geçen sene trabzon karşısında maçı tek başına alırdı. Ama bu sene hem trabzon çağ atladı, hem de Alex'in arkasında it gibi koşan bi Aurelio yok. Trabzon sadece örnek, bunun daha Kayser'si de var, osu var busu var... Yav bu arada, son 2 maçta Alex'e top göstermedi Galatasaray; süper istatistik! 3 maç renkdaş hem kupada hem ligdeki son maç,ne zaman Topal karşısında oynadı Alex'in,Alex adım atamaz hala geldi. O yüzden Topal'ı 4 gözle bekliyorum, ön liberonun yükünü tek başına çekebilecek bi adam. Geçen sene çift ön libero mu vardı? Ligin en az gol yiyen takımıydık ve tek ön libero oynadık...
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |