#431952 - Mon Sep 15 2008 22:47 PM
Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl
[Re: Raist]
|
|
Abel Xavier ,Richard Kingson ,Elvir Baljić ,Christian ,Felipe ,Franck Ribery
Bende gerçek hayal kırıklığl yaratanlar.
|
|
|
|
|
|
#438322 - Sun Nov 02 2008 08:06 AM
[Re: uk99]
|
Yeni üye

|
hasan vezir, revivo, f.de boer, knup, christian, heinz, conceiçao, baliç, xavier, inamoto, hakan yakın... bunlar kariyerlerinin ve klaslarının çok altında performans gösterdiler..
petre,bratu, felipe, saar, lukunku, pinto, lutu, marcio... bunlar neden galatasaray formasını giydiler, sebebini sadece fatih terim biliyor...
iliç, saidou, götz, stumpf, perez, fleurquin, niculescu, capone, tomas, victoria, stauce... bunlar ise çok ucuza mal edilen ve beklentilerin çok üzerinde performans gösteren, paralarını sonuna kadar hakeden oyunculardı.
Tarafından düzenlendi rainwatcher (Sun Nov 02 2008 08:08 AM)
|
|
|
|
|
|
#438623 - Mon Nov 03 2008 23:52 PM
[Re: Renato]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Benim adamım Lukunkuydu yaa  Altay'a attığı ilk gol hala aklımda  Galatasaray kılpayı yırttı o işten; sözleşmesi feshedildikten çok kısa bi süre sonra doping yaptığ ortaya çıktı, sözleşme sürerken çıksa ceza ödüyomuşuz galiba. Düşünün; o dopingli haliymiş yani. :S Tam hayal kırıklığı diyemem de, iyi başlayıp sona doğru bocalayan butolcular: Revivo, Xavier(adamı stoper oynattık ya!), Felipe(Naz yapmakta Lincoln'e bin basardı bu!), Mohammed Adama Sarr(Fişek gibiydi velet, yaşı da 19 mu neydi.), Cesar Prates(Gönderilecek kadarkötülemiş miydi hala emin değilim.). En çok ümitlendiğim Xavier olmuştu. Linderoth'un bunların arasına katılacağını sanmıyorum; çokaz maç oynadı, eyvallah. Ama oynadığı açlarda 10 numara futbol oynadı(Buna sezon başındaki Kayseri maçı da dahildir.). Lincoln gibi muhteşem bi dönüş yaparsa utnadırır bizi renkdaşlar; büyük konuşayalım.
Tarafından düzenlendi ASTURIAS (Mon Nov 03 2008 23:54 PM)
|
|
|
|
|
#439247 - Sat Nov 08 2008 18:56 PM
Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler
[Re: lewo1905]
|
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye
Yer: İstanbul
|
hemen bi tane daha örnek verelim dean sounders Güzel renkdaş kardeşim sen Dean Sounders için bekleneni veremeyen futbolcu diyorsan sanırım bu adamı hiç izlemedin oynadığı senelerde.İstatistikleri bi araştır bak bakalım Dean Sunders Gs da neler yapmış yada ben bi ara sana Gs da Dean Soundersin neler yaptığını yazayım.
|
|
|
|
|
|
#440290 - Fri Nov 14 2008 03:21 AM
[Re: lewo1905]
|
|
önceki sayfaları okudumda sanırım lincoln hakkında en kötü transfer diye düşünenler şimdi utanıyordur  ilic bencede çok iyi bi transferdi, faydalıydı, hakkı yenildi.
|
|
|
|
#440901 - Wed Nov 19 2008 10:47 AM
[Re: ONUR1905]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24