Webaslan Forum
Page 5 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#427732 - Wed Aug 27 2008 16:01 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler ***** [Re: 10_Hagi_MetinOKT]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
frank de boer hollandada formayı ne çok giyen futbolcu

#427784 - Wed Aug 27 2008 19:15 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: malik_dixon]
uA_46 Offline
46
Yeni üye

Yer: istanbul
hayal kırıklıklarımızdan biri de linderoth olacak düşüncesindeyim, Lincoln'ün formsuzluğuna o kadar kapıldık ki, adam geçen sene ve bu sene hiç denecek kadar az maçta forma giydi farkında değiliz ya da o kadar uzun süredir ortalarda yok ki unuttuk biz de oynadığını smile

#427828 - Wed Aug 27 2008 21:46 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: uA_46]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
de sanctis olmaz inşallah

#427976 - Thu Aug 28 2008 00:04 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: uA_46]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: uA_46
hayal kırıklıklarımızdan biri de linderoth olacak düşüncesindeyim, Lincoln'ün formsuzluğuna o kadar kapıldık ki, adam geçen sene ve bu sene hiç denecek kadar az maçta forma giydi farkında değiliz ya da o kadar uzun süredir ortalarda yok ki unuttuk biz de oynadığını smile

Linderoth kesinlikle hayal kırıklığı olmaz merak etme renkdaş,sadece bir sakatlık geçirdi,yapacağı iş mücadele edip top kazanmak ve kazandığı topları basit oynamak,ki bunu da en iyi şekilde yapacak kapasiteye sahip.

#429390 - Sun Aug 31 2008 11:28 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Bence de . Linderoth hala Türkiye'nin en iyi yabancılarından biridir.Ona hala güvenim tam.

#431522 - Thu Sep 11 2008 21:04 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: çorlultra]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
van gobbel bir numaraydı hayranıydım onun dozer gibi ama kazma değil onu gören topu bırakıp kaçıyordu smile

#431573 - Fri Sep 12 2008 06:13 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: ex1969]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Revivo....İlk çıktığı maçta 3 gol atarak az da olsa umutlandırmıştı ama oda sonradan yalan oldu şimdi israilde takılıo heralde silah tüccarlığı felan smile Bide takım satın almış kendine yanlış hatırlamıosam paşalar gibi takılıo öle..

#431952 - Mon Sep 15 2008 22:47 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: Raist]
pana Offline

Abel Xavier ,Richard Kingson ,Elvir Baljić ,Christian ,Felipe ,Franck Ribery

Bende gerçek hayal kırıklığl yaratanlar.

#432034 - Tue Sep 16 2008 21:27 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: pana]
uk99 Offline

*

İlk Gönderen: pana
Abel Xavier ,Richard Kingson ,Elvir Baljić ,Christian ,Felipe ,Franck Ribery

Bende gerçek hayal kırıklığl yaratanlar.

Felipe ve Ribery'i ayırmak lazım aslında..kısa vadede iyi isler yaptıl 2side..

#438322 - Sun Nov 02 2008 08:06 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: uk99]
rainwatcher Offline
Yeni üye

hasan vezir, revivo, f.de boer, knup, christian, heinz, conceiçao, baliç, xavier, inamoto, hakan yakın... bunlar kariyerlerinin ve klaslarının çok altında performans gösterdiler..

petre,bratu, felipe, saar, lukunku, pinto, lutu, marcio... bunlar neden galatasaray formasını giydiler, sebebini sadece fatih terim biliyor...

iliç, saidou, götz, stumpf, perez, fleurquin, niculescu, capone, tomas, victoria, stauce... bunlar ise çok ucuza mal edilen ve beklentilerin çok üzerinde performans gösteren, paralarını sonuna kadar hakeden oyunculardı.

Tarafından düzenlendi rainwatcher (Sun Nov 02 2008 08:08 AM)

#438432 - Sun Nov 02 2008 22:01 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: rainwatcher]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Benim adamım Lukunkuydu yaa laugh

Altay'a attığı ilk gol hala aklımda laugh

#438623 - Mon Nov 03 2008 23:52 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: Renato]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: Renato
Benim adamım Lukunkuydu yaa laugh

Altay'a attığı ilk gol hala aklımda laugh

Galatasaray kılpayı yırttı o işten; sözleşmesi feshedildikten çok kısa bi süre sonra doping yaptığ ortaya çıktı, sözleşme sürerken çıksa ceza ödüyomuşuz galiba. Düşünün; o dopingli haliymiş yani. :S

Tam hayal kırıklığı diyemem de, iyi başlayıp sona doğru bocalayan butolcular: Revivo, Xavier(adamı stoper oynattık ya!), Felipe(Naz yapmakta Lincoln'e bin basardı bu!), Mohammed Adama Sarr(Fişek gibiydi velet, yaşı da 19 mu neydi.), Cesar Prates(Gönderilecek kadarkötülemiş miydi hala emin değilim.). En çok ümitlendiğim Xavier olmuştu.

Linderoth'un bunların arasına katılacağını sanmıyorum; çokaz maç oynadı, eyvallah. Ama oynadığı açlarda 10 numara futbol oynadı(Buna sezon başındaki Kayseri maçı da dahildir.). Lincoln gibi muhteşem bi dönüş yaparsa utnadırır bizi renkdaşlar; büyük konuşayalım.

Tarafından düzenlendi ASTURIAS (Mon Nov 03 2008 23:54 PM)

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#439094 - Fri Nov 07 2008 18:45 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: ASTURIAS]
kupa_2000 Offline

Yer: kayseri
sezar pratez,sebastian perez,florquin,victorya bunların hiç birine hayalkırıklığı denemez çünkü biz bunlarla şampiyon olduk lucesku döneminde.Zaten hepside bir yıl oynadı.Sonra lucesku gönderilim fatih terim getirildi o zamanlarda herkes çok iyi olacak diye düşünmüştü bu değişikliğin.Ama gördükki çok büyük bi yanlışlık yapmışız o fatih terim denen adam şampiyon takımı aldı eline bu adamları gönderdi asıl hayal kırıklıklarını getirdi takıma bu günkü mali durumda o yanlış tranferlerinde çok etkili olduğunu düşünüyorum

#439247 - Sat Nov 08 2008 18:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: lewo1905
hemen bi tane daha örnek verelim dean sounders

Güzel renkdaş kardeşim sen Dean Sounders için bekleneni veremeyen futbolcu diyorsan sanırım bu adamı hiç izlemedin oynadığı senelerde.İstatistikleri bi araştır bak bakalım Dean Sunders Gs da neler yapmış yada ben bi ara sana Gs da Dean Soundersin neler yaptığını yazayım.

#439328 - Sun Nov 09 2008 12:10 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: AseKaN]
kupa_2000 Offline

Yer: kayseri
asekan,sounders hayalkırıklığı olamaz o ilerleyen yaşta bize gelmesine rağmen ondan çok faydalandık.zaten bizden önce livırpool da harikalar yaratan bi bi futbolcuydu.1995 yılın da türkiye kupası maçı 1-1 devam ederken fenerbahçeye çok güzel bi gol atmıştı kupayı biz almıştık.gream sounus un santraya bayrak diktiği maçtan bahsediyorum türkiye kupası final maçı. sounders kesinlikle hayal kırıklığı olamaz

#439334 - Sun Nov 09 2008 12:56 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: uA_46]
Emrah_Kakac Offline

Yer: Mersin..
İlk Gönderen: uA_46

oldu ßile kardes. smile

#439614 - Mon Nov 10 2008 02:07 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: kupa_2000]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: kupa_2000
asekan,sounders hayalkırıklığı olamaz o ilerleyen yaşta bize gelmesine rağmen ondan çok faydalandık.zaten bizden önce livırpool da harikalar yaratan bi bi futbolcuydu.1995 yılın da türkiye kupası maçı 1-1 devam ederken fenerbahçeye çok güzel bi gol atmıştı kupayı biz almıştık.gream sounus un santraya bayrak diktiği maçtan bahsediyorum türkiye kupası final maçı. sounders kesinlikle hayal kırıklığı olamaz

Renkdaşım bende onu söylüyorum arkadaş sundersı yazmış bekleneni veremeyenler diye şaşırdım ona cevaben yazdım bende.Dean Sunders Galatasaray formasını layıkıyla taşımış misyonunu tamamlamış ve gitmişdir.O maçı hayatta unutmam stattaydım çünkü baya bi arbade yaşamışdık kafama taş bile yemişdim o maçta 2 saat mahsur kalmışdır statda unutmam hiç...

#440290 - Fri Nov 14 2008 03:21 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: lewo1905]
rabbit Offline

önceki sayfaları okudumda sanırım lincoln hakkında en kötü transfer diye düşünenler şimdi utanıyordur smile ilic bencede çok iyi bi transferdi, faydalıydı, hakkı yenildi.

#440533 - Sun Nov 16 2008 13:16 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: rabbit]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
samsun dan gelen serkan vardı hani gol kralı olmuştu oda pek faydalı olamadı bize

#440901 - Wed Nov 19 2008 10:47 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: ONUR1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
fobio pinto,ömer erdogan,murat erdogan,suat usta,abdullah ercan,baliç,danial tözser,ali lukunku,muhammad sar,berkant,serkan,ahmet yıldırım,bülent akın,ınamoto,cesar prates,consesou,frank debour,perez,florgin,morcio,copone,victoria,bratu,petre,tamaş,revivo,sergen yalcın,tolga seyhan,cihan haspolatlı,volkan arslan,saıdo,

Page 5 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı