Webaslan Forum
Page 4 of 4 < 1 2 3 4
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#431405 - Thu Sep 11 2008 00:12 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
degisim akilda baslar arkadaslar. bu takimin basinda Terim oldugu surece milli takimimizin isi tipki Avrupa kupasinda oldugu gibi Allah'a kalmistir. belki yine kor topal, mucizeler sayesinde gideriz dunya kupasina. ancak benim sahada gormek istedigim milli takim kesinlikle bu degil. varsin 10 gol yesin milli takim umurumda olmaz ama bir takim hocasindan kaptanina, kalecisine dunyalari ben yarattim tavri icinde olursa benim de o takimla isim olmaz. icimizden bazilari bu kabadayi tavirlari cok seviyor olabilir, hatta Skibbe'yi elestrirenlerin elestrilerindeki onemli bir etken adamin efendi durusu da olabilir. ancak ben Galatasaray'in basinda bir kulhan beyini gormek yerine Avrupa kulturu almis adam gibi bir adami gormeyi tercih ederim. ayni tercihim milli takim icin de gecerli. bu artistik tavirlarla, millete ders verme edalari ile, onunla bununla dalasmakla bu milli takim bir arpa boyu yol gitmez. dunya sampiyonu bile olsa bir farketmez...

#431408 - Thu Sep 11 2008 00:14 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: timafey]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: timafey
Gokhan zan nasil olurda ilk 11 oynatilir anlayamiyorum.
Benim goremedigim bi ozellikmi var bu adamda?
Benim gordugum Gokhan zan saatli bir bomba ve kazmadir.
ya renkdaş bunlar sinyor terimin kıyaklı adamları hala anlayamadınızmı.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#431414 - Thu Sep 11 2008 00:29 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
renktaslar bu akşam bizim takımın en iyisi yine ardaydı.galatasaraylı olduğum için değil gercekten öyleydi...

#431415 - Thu Sep 11 2008 00:29 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

İlk Gönderen: yfthcn
İlk Gönderen: timafey
Gokhan zan nasil olurda ilk 11 oynatilir anlayamiyorum.
Benim goremedigim bi ozellikmi var bu adamda?
Benim gordugum Gokhan zan saatli bir bomba ve kazmadir.
ya renkdaş bunlar sinyor terimin kıyaklı adamları hala anlayamadınızmı.

ya sinyor terimin bu emre belezoğlan ve gökhan zan aşkını anlamıyorum gercekten...

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Thu Sep 11 2008 00:30 AM)

#431416 - Thu Sep 11 2008 00:31 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: benimdünyam]
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ertuğrul yabancı kontenjanından dolayı oynatıyordu gökhan zanı.haberlerde duyduğuma göre defansta stoper mevkisinde zapatocny-sivok oynayacakmış bu hafta.ve bu yüzden cisse yi kesecekmiş takımdan.

demem o ki ertuğrul sağlam da farkında gökhanda bi numara olmadığının...

#431418 - Thu Sep 11 2008 00:43 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: benimdünyam]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Maçtaydım. Tek kelimeyle berbat bi maçtı.. Tek güzel şey bi ara kale arkası tirbününden cimbom diye tezaurat yapıldı:D

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#431420 - Thu Sep 11 2008 00:46 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: benimdünyam]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: benimdünyam
renktaslar bu akşam bizim takımın en iyisi yine ardaydı.galatasaraylı olduğum için değil gercekten öyleydi...

Ben bi ara selçuk yulanın sağını solunu bilmediğini düşündüm. İlk yarı boyunca sürekli "sağdan etkili geliyoruz ama sol kanatta hiç atağımız yok." dedi durdu. İkinci yarı düzeltti ama kardeşim 45 dakika boyunca gözünden tutan mı vardı senin?

Colin colin dediler, Ermenistan maçını çevirdi dediler(ortayı açanın Arda olmasına rağmen); aha gördük...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#431423 - Thu Sep 11 2008 00:53 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Fatih terim bu kafayla giderse işimiz zor..Herkez demiş zaten gökhan zan meselesi.Bence gökhan zan yerine egemen korkmaz yada başka bi oyuncu oynasa her türlü daha faydalı olur.İkincisi emre meselesi adam ermenistan maçında hiç bişey yapmadığı halde belçika maçındada takımın beyni rolündeydi..Ayrıca mevlüt denen bu adamı bi daha milli takımda görmek istemiorum ya hiç bişey yapmıyo bu adam.

#431428 - Thu Sep 11 2008 00:56 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905
Fatih terim bu kafayla giderse işimiz zor..Herkez demiş zaten gökhan zan meselesi.Bence gökhan zan yerine egemen korkmaz yada başka bi oyuncu oynasa her türlü daha faydalı olur.İkincisi emre meselesi adam ermenistan maçında hiç bişey yapmadığı halde belçika maçındada takımın beyni rolündeydi..Ayrıca mevlüt denen bu adamı bi daha milli takımda görmek istemiorum ya hiç bişey yapmıyo bu adam.

Mevlüt'ü kaybetmek için Terim elinden geleni yapıyor. Ermenistan maçında sahanın iyilerindendi, kaçırdığı pozisyonlarda kötü şutlar çekmedi; ama bu maçta da sanıyorum sağ knat oynadı. Olacak iş değil, terim in işine akıl sır ermiyor.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#431429 - Thu Sep 11 2008 00:59 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: ASTURIAS
İlk Gönderen: raist1905

Mevlüt'ü kaybetmek için Terim elinden geleni yapıyor. Ermenistan maçında sahanın iyilerindendi, kaçırdığı pozisyonlarda kötü şutlar çekmedi; ama bu maçta da sanıyorum sağ knat oynadı. Olacak iş değil, terim in işine akıl sır ermiyor.

Ben yinede hiç beğenmiyorum bu adamın oyun tarzını ya..Ayrıca mevlüt gibi forvet adamınıda kanatta oynatmak ayrı bi saçmalık orası ayrı.

#431432 - Thu Sep 11 2008 01:00 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Fatih terim'e duyduğum güven artık hakkaten azalmaya başladı. Arkadaş hiç görmüyomu bu emre'yi hala kaptanlık yapıyo adam. Şimdi basınla emre hakkında kavga etti ya gidene kadar emreyi kaptan yapar ilk 11 de sahaya sürer. Ben oyuncuyu kazanmaya çalışıyorum diyor. Milli takım oyuncu kazanma yeri değilki. Kim iyiyse, kim hakerdiyorsa onu oynatacaksın... Bu lafı fenev teknittraktörü falan söylese yüreyim yanmiycak. Ama Fatih Terim emreyi kazanıcam diye finalleri kaybedicek haberi yok...

Bir maçta 10 kişi oynamıyorsa arda ne yapsın. ben maçtaydım herşeyi daha dikkatli izledim. 1-0 gerideyiz belçika faul yapıyor. topu bize doğru fırlatıyorlar. Top emre ve bir kaç kişiye doğru geliyor. Oyuna değil başlamak bakmıyorlar bile topa... Arda 25 metre deparla geldikten sonra topu alıyor ve oyunu başlatıyor... İşte milli takımın hali bu!

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#431485 - Thu Sep 11 2008 17:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: answer111]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Biz bide Fatih Hoca takımda kalsın diye yetersiz olan! maaşına ne biçim zam yaptık ben o zamnlar bile hatırlıyorum hani o euro2008 in verdiği gaza rağmen Fatih hoca kalsın dememiştim çünkü orda da yenmemize rağmen yaptıkları ortadaydı artık ama medya maçı yendik mi imparator diye hemen göklere çıkarıyo bence artık Fatih hoca kendini bi sorgulamalı ben ne yapıyorum diye yaptığım tercihlerin anlamı ne neden bi Bosna bile takım oyununu en iyi şekilde oynarken biz böleyiz diye şu Fatih hocadaki yetki bende olcak final oynatırım bu takıma

#431519 - Thu Sep 11 2008 20:48 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
bence şu an futbol spor olmaktan çıkıp siyasi bir satranç halini aldı başta federasyon olmak üzere
ayrıca terim çok ballı HAGİ gibi bir virtiöz sayesinde yıldızı parladı 10un sayesinde başarı kazandı 10suz bir hiçtir terim bu böyle biline

#431526 - Thu Sep 11 2008 21:10 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: ex1969
bence şu an futbol spor olmaktan çıkıp siyasi bir satranç halini aldı başta federasyon olmak üzere
ayrıca terim çok ballı HAGİ gibi bir virtiöz sayesinde yıldızı parladı 10un sayesinde başarı kazandı 10suz bir hiçtir terim bu böyle biline

Yavaş...

Tamam, Terim'e çok şey borçluyuz. Ama bu adam Terim değil; Terim'e duyduğumuz saygıyı sömüren, onun mirasını yiyip bitiren pis bi mirasyedi...

İkisini birbirine karıştırmayalım...

#438484 - Mon Nov 03 2008 03:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
murat_19 Offline

bazı arkadaşlar hariç tabide diğerleri sanki yorum değil ütopya yazıyor:S alla alla

Page 4 of 4 < 1 2 3 4

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı