#430963 - Sun Sep 07 2008 19:55 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA
[Re: postman]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
ben her şeye rağmen semih-mevlüt ikilisiyle başlamayı doğru buluyorum nede olsa kendi sahamızda oynayacağız.. solda arda sağda kazım ii ortalar keserler, orta aladan sağlamsa aurelio deişimez, emre yerine bence ayhanla başlanabilir hatta forvet arkası oynar, lek libero aurelio olur.. bekler gökhan, hakan defansın göbeği servet, (her ne kadar güvenmesemde istikrar açısından)zan, kale volkan.. her zaman için tuncay, emre, topuz, oyunu açabilecek altarnetifler olur.. kazanmamaız için bi sebep göremiyorum Forvet arkasında Ayhan'dan pek emin değilim, Ayhan önünde boşluklar bulduğu zaman çok iyi işler yapabiliyor ama yerleşik savunmayı yıpratabilen bir oyuncu değil. Ayhan'ı hücumda kullanmak istiyosan şunu bileceksin; Ayhan koşmak ister, dribling yapar, orta açar, bazen şut çeker. Forvet arkasında önü tıkalı olduğu için koşabileceği yerler bulamaz, orda sıkışır.
|
|
|
|
|
#430990 - Sun Sep 07 2008 22:29 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
Müdavim
Yer: Samsun
|
Valla doğruya doğru Belçika 7-8 yıl önceki Belçika dan çok uzak.Hala eski jenerasyondan oyuncularla oynuyolar.Bir kaç tane genç oyuncu çıkarttılar onlarda aman aman oyuncular değil.İyi organize olursak farklı skor bile elde edebiliriz.... yanlış düşünüyorsun renktaş. yazdığım oyuncular çok iyi. belçika küllerinden doğuyor. olimpiyatta oynadıkları yarı final bunu kanıtlıyor. Gruplarda Brezilyayı çok zorladılar. 2 oyuncuları atılmasa bence daha iyi oynadılar
|
|
|
|
|
|
#430993 - Sun Sep 07 2008 22:57 PM
[Re: ASTURIAS]
|
-----UA-----
Yeni üye
Yer: Ankara
|
ben her şeye rağmen semih-mevlüt ikilisiyle başlamayı doğru buluyorum nede olsa kendi sahamızda oynayacağız.. solda arda sağda kazım ii ortalar keserler, orta aladan sağlamsa aurelio deişimez, emre yerine bence ayhanla başlanabilir hatta forvet arkası oynar, lek libero aurelio olur.. bekler gökhan, hakan defansın göbeği servet, (her ne kadar güvenmesemde istikrar açısından)zan, kale volkan.. her zaman için tuncay, emre, topuz, oyunu açabilecek altarnetifler olur.. kazanmamaız için bi sebep göremiyorum Forvet arkasında Ayhan'dan pek emin değilim, Ayhan önünde boşluklar bulduğu zaman çok iyi işler yapabiliyor ama yerleşik savunmayı yıpratabilen bir oyuncu değil. Ayhan'ı hücumda kullanmak istiyosan şunu bileceksin; Ayhan koşmak ister, dribling yapar, orta açar, bazen şut çeker. Forvet arkasında önü tıkalı olduğu için koşabileceği yerler bulamaz, orda sıkışır. zaten kastım tam bi forvet arkası deil.. semihle mevlut birine çok benzeyen iki adam birbirine alıştıklarında istedikleri pasları atabilecek oyuncular.. ayhan sadee daha ofansif düşünmeli (ama uzaktan suçaları son derece zayıf,şut atmak yerine ara pas düşünmeli).. aslında bu seçimim emrenin son oyunlarını görünce oldu.. inş fatih hoca damadını kızağa çekebilir bu maç yetersiz kalıyo çünkü.. ayhan günüde olursa ounun iki yönünüde oynar, oyuna onunla başlamak daha sağlam olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24