Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#430878 - Sun Sep 07 2008 08:56 AM 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
2010 Dünya Kupası Elemeleri 2.Maç

Türkiye - Belçika

10 Eylül 2008 Çarşamba

Şükrü Saraçoğlu Stadı

#430879 - Sun Sep 07 2008 09:11 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: 9#Elano]
arda_galatasaray Offline
Müdavim
**

Yer: Ankara
kazanalımda ne olursa olsun.

#430880 - Sun Sep 07 2008 09:44 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: arda_galatasaray]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
şiddetle kazanmamız lazım.Bu maçı alamazsak bide Belçika'da puan kaybedersek çıkmamız imkansız gruptan...

#430888 - Sun Sep 07 2008 12:06 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: brkisilak]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
bir sürpriz olmazsa maçı evimizde yeneriz

#430893 - Sun Sep 07 2008 12:50 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: malik_dixon]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Valla hiç belli etmez Belçika Ermenistan a göre çok daha dişli bir takım dikkatli olmak lazım.Maça gene Ermenistan maçına başladığımız gibi başlıarsak işimiz zora girer.Onun için maça hızlı ve iyi organize olabilecek şekilde başlamalıyız.....

#430894 - Sun Sep 07 2008 12:58 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
beste Offline
Üye

herşeyi zamana bırakmalıyız dündn itibaren lider başladık lider bitiririz inşallah grupları

Tarafından düzenlendi beste (Sun Sep 07 2008 13:08 PM)

#430896 - Sun Sep 07 2008 13:32 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: beste]
AGE_IT Offline

*

Yer: Trabzon
ermenistan maçı gibi olursa işimiz zor valla

#430897 - Sun Sep 07 2008 13:31 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: AGE_IT]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Çok rahat yenicez bence...

#430898 - Sun Sep 07 2008 13:36 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: beste]
chelik Offline
Müdavim
*

Belçika ilk maçta Estonya'yı kendi sahasında 3-2 yendi. Maçı seyretmediğim için bir yorumda bulunamayacağım ama otoritelerin genel görüşü normal oyunumuzu oynadığımızda Belçika'nın bize rakip olamayacağı yönünde.

#430899 - Sun Sep 07 2008 13:36 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: chelik]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

2-0 la skoruda bildim bu arada bu zeminde ve rüzgarda iyi bi galibiyet aldık aslında daha iyi futbol olması lazım ama Belçika maçına artık

#430913 - Sun Sep 07 2008 14:51 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Ermenistan maçı ölçü değil, tam izlemelik, futbolcuların daha ciidye lacağı bir maç olacak. Biraları hazırlayayım şimdiden...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#430956 - Sun Sep 07 2008 17:49 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

ben her şeye rağmen semih-mevlüt ikilisiyle başlamayı doğru buluyorum nede olsa kendi sahamızda oynayacağız.. solda arda sağda kazım ii ortalar keserler, orta aladan sağlamsa aurelio deişimez, emre yerine bence ayhanla başlanabilir hatta forvet arkası oynar, lek libero aurelio olur.. bekler gökhan, hakan defansın göbeği servet, (her ne kadar güvenmesemde istikrar açısından)zan, kale volkan.. her zaman için tuncay, emre, topuz, oyunu açabilecek altarnetifler olur.. kazanmamaız için bi sebep göremiyorum wink

Tarafından düzenlendi postman (Sun Sep 07 2008 17:49 PM)

#430963 - Sun Sep 07 2008 19:55 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: postman]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: postman
ben her şeye rağmen semih-mevlüt ikilisiyle başlamayı doğru buluyorum nede olsa kendi sahamızda oynayacağız.. solda arda sağda kazım ii ortalar keserler, orta aladan sağlamsa aurelio deişimez, emre yerine bence ayhanla başlanabilir hatta forvet arkası oynar, lek libero aurelio olur.. bekler gökhan, hakan defansın göbeği servet, (her ne kadar güvenmesemde istikrar açısından)zan, kale volkan.. her zaman için tuncay, emre, topuz, oyunu açabilecek altarnetifler olur.. kazanmamaız için bi sebep göremiyorum wink

Forvet arkasında Ayhan'dan pek emin değilim, Ayhan önünde boşluklar bulduğu zaman çok iyi işler yapabiliyor ama yerleşik savunmayı yıpratabilen bir oyuncu değil. Ayhan'ı hücumda kullanmak istiyosan şunu bileceksin; Ayhan koşmak ister, dribling yapar, orta açar, bazen şut çeker. Forvet arkasında önü tıkalı olduğu için koşabileceği yerler bulamaz, orda sıkışır.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#430965 - Sun Sep 07 2008 20:00 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Ben olsam Aurelionun önüne Mehmet Topuzu koyardım Tuncay'ı da Mevlütün yerine forvete çekerdim.

#430981 - Sun Sep 07 2008 20:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

mevlüt oynamasında kim oynarsa oynasın

#430988 - Sun Sep 07 2008 22:12 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: malik_dixon]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Valla doğruya doğru Belçika 7-8 yıl önceki Belçika dan çok uzak.Hala eski jenerasyondan oyuncularla oynuyolar.Bir kaç tane genç oyuncu çıkarttılar onlarda aman aman oyuncular değil.İyi organize olursak farklı skor bile elde edebiliriz....

#430989 - Sun Sep 07 2008 22:28 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

Yer: Samsun
çok zorlu maç olacak. marouane fellaini var ön libero. everton aldı
15 mn euroya. çok iyi top tekniği var genç bir oyuncu.
Kevin Mirallas var. Lillede oynuyor. Çok iyi bir oyuncu oda.
Vincent Kompanyi tanıyorsunuz herhalde. Anthony Vanden Borre
var çok iyi oda. Tom Vermaelen iyibir stoper diyebilirim.
Moussa Démbéle var. AZ 'de oynuyor. Mirallasla iyibir ikililer.

#430990 - Sun Sep 07 2008 22:29 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: alicetiner_
Valla doğruya doğru Belçika 7-8 yıl önceki Belçika dan çok uzak.Hala eski jenerasyondan oyuncularla oynuyolar.Bir kaç tane genç oyuncu çıkarttılar onlarda aman aman oyuncular değil.İyi organize olursak farklı skor bile elde edebiliriz....

yanlış düşünüyorsun renktaş. yazdığım oyuncular çok iyi.
belçika küllerinden doğuyor. olimpiyatta oynadıkları yarı final bunu kanıtlıyor. Gruplarda Brezilyayı çok zorladılar. 2 oyuncuları atılmasa
bence daha iyi oynadılar

#430993 - Sun Sep 07 2008 22:57 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

İlk Gönderen: ASTURIAS
İlk Gönderen: postman

Forvet arkasında Ayhan'dan pek emin değilim, Ayhan önünde boşluklar bulduğu zaman çok iyi işler yapabiliyor ama yerleşik savunmayı yıpratabilen bir oyuncu değil. Ayhan'ı hücumda kullanmak istiyosan şunu bileceksin; Ayhan koşmak ister, dribling yapar, orta açar, bazen şut çeker. Forvet arkasında önü tıkalı olduğu için koşabileceği yerler bulamaz, orda sıkışır.

zaten kastım tam bi forvet arkası deil.. semihle mevlut birine çok benzeyen iki adam birbirine alıştıklarında istedikleri pasları atabilecek oyuncular.. ayhan sadee daha ofansif düşünmeli (ama uzaktan suçaları son derece zayıf,şut atmak yerine ara pas düşünmeli).. aslında bu seçimim emrenin son oyunlarını görünce oldu.. inş fatih hoca damadını kızağa çekebilir bu maç yetersiz kalıyo çünkü.. ayhan günüde olursa ounun iki yönünüde oynar, oyuna onunla başlamak daha sağlam olur..

#430996 - Sun Sep 07 2008 23:51 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: postman]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

aslında selçukta var.. takıma monte edilmeli şutları, ortaları.. ofansif yöne ii yani

#430998 - Mon Sep 08 2008 00:19 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: postman]
brkisilak Offline
Üye
**

Çok iyi oynamamız lazım demişsiniz.Bence biz normal oynasak onlar iyi oynasa yine bizim olur bu maç.Ama tabi kesinlikle kazanmalıyız.Avrupa elemelerinde gördük ki her maçı ciddiye almalıyız.Malta'ya puan kaptırırsan son maça kadar sürünürsün...

#431004 - Mon Sep 08 2008 00:35 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Hafife almamak lazım çok iyi bir jenerasyon yakaldılar ama daha yolun başındalar,kazanmamak için bir sebep yok,küçümsememek lazım.

#431034 - Mon Sep 08 2008 01:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Bence bizim takımın maç sonuçları tamamen bizim oyunumuza bağlı. Löw de demişti ya Euro2008 de; biz iyi oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok, ama kötü oynadığımızda her takım bizi yener. İstek ve hırs bizim en büyük kozumuz. Galibiyeti istediğimiz anda o maç bitiyor kafalarda.En önemli şey bu bence. Yoksa ki rakip bence o kadar önemli değil.

#431046 - Mon Sep 08 2008 01:20 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: chelik]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Belçika'nın öyle üst düzey takımlarda devamlı oynayan futbolcuları yok(gerçi o bizde de pek yok) ama iyi bi takım oyunu anlayışları var(o bizde hiç yok)...

Sahaya çıkarken Euro 2008'de yaptıklarımız bizim için önemli bi psikolojik koz olacak. Geçen sezon mesela bi Mehmet Topal bu amaç 11'de çıkacak olsa yanlış karar olurdu; ama Euro 2008'den sonra her maçı gözüm kapalı emanet ederim ben olsam. Bu daha biçok futbolcumuz için geçerli.

Kazanırsak bireysel beceriyle kazanırız....

#431050 - Mon Sep 08 2008 01:29 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Belçika'nın çokda büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum..Kendi futbolumuzu oynarsak çok rahat kazanırız....

#431094 - Mon Sep 08 2008 13:34 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Raist]
Sercangs35 Offline
Yeni üye
**

Yer: İZMİR TAM 35
stoperleri bizden iyi arkadaşlar kompany van buyten orta sahaları da fena değil defour felliani yeni bi jenerasyon yakaladılar dikkatli olmak lazım gerçi son maçta savunmada çok basit hatalar yapmışlar ama bizim maça daha iyi konsantre olacaklardır bizim takıma gelince artk orta saha ikilisinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum emrenin bu saatten sonra bi faydası olmaz bnce orta sahada mehmet topal nuri şahin ikilisi milli takımı 10 sene çok rahat götürür birbirini tamamlayan oyuncular ikisi topal geçen sene şans buldu patlama yaptı bu potansiyelin nuride de olduğuna inanıyorum arda dışında pek yaratıcı oyuncumuz yok ben gerçekten nuri hayranıyım şili maçında 10 dk oynadı kalitesini gösterdi hemen ayrıca fatih terimin gökhan zan sevdasından nezaman vazgeçeğini çok merak ediyorum

#431095 - Mon Sep 08 2008 13:42 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Sercangs35]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: Thykeee
stoperleri bizden iyi arkadaşlar kompany van buyten orta sahaları da fena değil defour felliani yeni bi jenerasyon yakaladılar dikkatli olmak lazım gerçi son maçta savunmada çok basit hatalar yapmışlar ama bizim maça daha iyi konsantre olacaklardır bizim takıma gelince artk orta saha ikilisinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum emrenin bu saatten sonra bi faydası olmaz bnce orta sahada mehmet topal nuri şahin ikilisi milli takımı 10 sene çok rahat götürür birbirini tamamlayan oyuncular ikisi topal geçen sene şans buldu patlama yaptı bu potansiyelin nuride de olduğuna inanıyorum arda dışında pek yaratıcı oyuncumuz yok ben gerçekten nuri hayranıyım şili maçında 10 dk oynadı kalitesini gösterdi hemen ayrıca fatih terimin gökhan zan sevdasından nezaman vazgeçeğini çok merak ediyorum
kompany asıl yeri stoper deil sağ bek.van buyten son maçlarda ve en son oynanan estonya maçını izleyin tam anlamıyla berbat oynamış belçika td si de onu dier maçta oynatmıcam demiş kompany ide tekrar asıl mevkisi sağ beke çekicekmiş yani bizim maçta defans düzenleri tamamen deişiyo.bizim stoperlerimize gelince onlar da tam bi saatli bomba her an çok kolay hatalar yapabilicek futbolcu ikiside.sol bekte h.balta oynuo adamın hiç bi ofansa katkısı yok ön libero da oynayan aurelio gerçekten müthiş bi oyuncu olduğunu ermenistan maçındada kanıtladı öncelikle çok iyi bi top kesici ve ofansa da müthiş yardım edio.emreye gelince fatih terimin ondan vazgeçiceğini zanetmiyorum sakat olmadığı sürece iyi oynasada kötü de oynasa oynatır.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#431108 - Mon Sep 08 2008 16:20 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Kompany asıl olarak sağ bek değil,hem savunmanın gobeğinde hem de ön libero oynayan bir oyuncu.sağ bek olarak vanden borre'yi tercih ediyorlar ve Borre de tehlikeli bir oyuncu,Chelsea,Inter,Bayern gibi takımların istediği bilinior bu sene onu.

#431109 - Mon Sep 08 2008 16:46 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: gambitxx
Kompany asıl olarak sağ bek değil,hem savunmanın gobeğinde hem de ön libero oynayan bir oyuncu.sağ bek olarak vanden borre'yi tercih ediyorlar ve Borre de tehlikeli bir oyuncu,Chelsea,Inter,Bayern gibi takımların istediği bilinior bu sene onu.
ben sağ bek diye biliyorum ama savunmanın her bölgesinde rahatça oynayabilio

yani adam her eve lazım bi oyuncu.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#431114 - Mon Sep 08 2008 18:47 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
aslanyuvası Offline

Belçika ,siz genç kardeşlerimin yetişemediği geçmiş dönemlerde futbolda bir ekoldü.

Bugün futbol literatüre" for-checking sistemini "hediye eden onlardır.Dünyada ilk ileride blok halinde basan,top rakibe geçtiğinde de savunmayı rakip sahadan forvetten başlayarak kuranlar Belçikalılardır.

Anderlect, senelerce tüm avrupanın korkulu rüyası olmuştur.Bugün eski gücünde olmadığı yolundaki inanışlar,Hakan Şükürün Belçika kalecisi Grobelar ın üstünden seken topta kafa ile aşırıp ,attığı gole kadar dayanmaktadır.Ancak yanıltıcıdır.

Belçika,küçük fakat avrupa için stratejik öneme sahip bir refah ülkesidir.

Tıpkı sovyetler Birliğinden kopan ,eski demir perde ülkeleri( litvanya,ukrayna örnekler çoğaltılabilinir ) gibi futbolda kıta avrupasında yeniden söz sahibi olma peşindedirler.Son aldıkları 4. cülük gençlere yaptıkları yatırımları geri almaya başladıklarını göstermektedir.

Çarşamba Akşamı Stadın dolu olması birinci şarttır.Ayrıca rakibi maç başlar başlamaz sahasında basmak,sersemliği üzerlerinden atamadan ilk 15-20 dk da işlerini bitirmek icap etmektedir.

Böylece galibiyet için tüm maç boyunca yırtınmaya gerek kalmayacaktır.Kendi sahamızda golün gelmediği her dakika kendi ,kendimizi strese sokuyoruz çünkü.....

#431117 - Mon Sep 08 2008 19:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: aslanyuvası]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

genç bir takım hafife alınmaması gereken bir ekip ekip bir anlık hata gol atabilir kontratakları çok etkili umarım defansta gökhan zan-servet ikilisi top geçirtmezler

#431118 - Mon Sep 08 2008 20:31 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: malik_dixon]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

çok iyi takım ama savunmada hata yapıyorlar. çok iyi savunmaları var ama uyum sağlayamıyorlar. fransa gibi yani.
Van Buyten-Kompany-Vermaelen önlerinde Fellaini. çok iyi. ama savunmada çok saçma hatalar yapıyorlar. estonyadan yedikleri gollere bakarsanız hataları görürsünüz

#431193 - Tue Sep 09 2008 03:44 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ÇYeni]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Savunmasında çok kaliteli hatta bireysel ele alındığında bizden iyi adamlar olmasına rağmen çok hata yapıyorlar zaten en büyük zaafları o.

#431219 - Tue Sep 09 2008 17:13 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Geçen Hsv-Real Madrid maçını izlemiştim.Kompany maça stoper başladı.İkinci yarının ortasına doğru on liberoda oynadı maçın son 5 dakkasında Santrfor oynadı.Evet Kompany aslında stoper mevkisinde oynayıpta 10 numarı giyen ender oyunculardan biridir.Ve çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncudur.....

#431315 - Wed Sep 10 2008 05:18 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
dolce_dias Offline
COMPARES TO YOU

Yer: genk-BELGIUM
arkadaslar ben belcikada yasiyorum merak etmeyin butun belcika turkiyeden acayip korkuyor tek guvendikleri sey su anda ramazan ayinda olmamiz onu avantaj goruyorlar maca gelince belcika futbolu fizik gucu ve hiza dayali acikcasi cok hizlilar ve servet oynarsa dikkat etmesi gerekir turkiye normal oyununu oynarsa maci alir burda yasan belcikaliliarin cogu maci 4-0 gibi farkli bir skorla kaybedecegini dusunuyorlar
TURKIE ECHTE NUKE TEGE BELGIE

#431317 - Wed Sep 10 2008 05:38 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: dolce_dias]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
gencç bir takım fakat bizim dişimizde bir rakip değil eğer bahanelerin arkadasına saklanmayıp aslanlar gibi sahaya çıkıp istediğimiz topu oynarsak sonucu farka gotururuz yok eğer yansıtamayıp oyunu acamazsak,bocalarsak işte o zaman vay halimize diyorum ...maçın skoru 2-1

#431324 - Wed Sep 10 2008 09:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ErenMetin]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
Bakalim digiturkwebtv bu macin da icine edecek mi. Cumartesi macin baslamasina 1 dakika kala trt1 yayini "teknik ariza" yuzunden kesildi ve de mac bittikten sonra yaklasik 2-3 dakika sonra geri geldi. Diger kanallarin hepsi calisiyordu, bir tek trt1 gitti. Amerika'da olan ve de dish network'u seyretme imkani olanlar maci Setanta'dan canli izleyebilir (son maci da canli verdi, yarinkini de canli veriyor).

Insallah Emre'yi oynatmaz diyecegim ama yine de oynatacak nasilsa frown

#431327 - Wed Sep 10 2008 10:27 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: TurKk001]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: TurKk001
Bakalim digiturkwebtv bu macin da icine edecek mi. Cumartesi macin baslamasina 1 dakika kala trt1 yayini "teknik ariza" yuzunden kesildi ve de mac bittikten sonra yaklasik 2-3 dakika sonra geri geldi. Diger kanallarin hepsi calisiyordu, bir tek trt1 gitti. Amerika'da olan ve de dish network'u seyretme imkani olanlar maci Setanta'dan canli izleyebilir (son maci da canli verdi, yarinkini de canli veriyor).

Insallah Emre'yi oynatmaz diyecegim ama yine de oynatacak nasilsa frown
annesi kalp krizi geçirmiş kampdan ayrılmış emrenin oynamayabilir.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#431342 - Wed Sep 10 2008 14:20 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Son bir haftaya kadar önemsenmeyen, çantada keklin olarak gösterilen Belçika su son günlerde birden büyütülmeye baslandi.. Sadece isimlere ve yüzeysel bir edayla takimin söye bir "son yillarina" bakan medya önce orali bile olmadi, ama birazcik arastirma yapma zahmetine girince Belçika´nin hiç de küçümsenmeyecek bir takim oldugunu anladi.

Elbetteki bir Ispanya´dan bahsetmiyoruz, elbette potansiyelimizin hakkini verdigimiz vakit Ispanya ile el ele bu gruptan çikmamiz gerekir. Ama hersey bu laflar ile bitmiyor, önemli olan sahada nelerin olacagi.

Belçika bizden zayif bir takim, bu kesin. Normal sartlarda da onlari büyük sorun yasamadan geçebilmemiz gerekir. Üstelik de kendi sahamizda oynayacagiz.

Insallah yenecegiz.

#431352 - Wed Sep 10 2008 16:01 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Biz kendimiz gibi oynayalım Belçika fark yer bunu diyorum

#431357 - Wed Sep 10 2008 16:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
chelik Offline
Müdavim
*

Kimse farkında değil ama bu eleme sisteminde gruptan sadece 1 takım çıkıyor. İkinci olanın şansı her takımı eşit güçte kabul edersek 4/9 yani %44. Bu sebepten işi şansa bırakmamak için gruptan direk çıkmamız lazım.Onun için de her maçımızı kazanmamız lazım. Ta ki İspanya deplasmanına kadar.

#431359 - Wed Sep 10 2008 17:21 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: chelik]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Hakan Balta da sakatlanmış yav. Aurelio sorun değildi ama, şimdi o mevkiide sanırım Uğur Boral oynayacak. Volkan Yaman kadroda yoktu herhalde. Uğur'un defansı zayıf, sol bekimiz sıkıntılı; G.Gönül Ermenistan maçındaki gibi oynarsa sağ bekimiz de sıkıntılı...

#431376 - Wed Sep 10 2008 21:54 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
Ermenistan macindan daha iyi oynuyoruz. Emre topa degil rakibe konsantre olmus gibi. Tuncay'in sakatlanmasi kotu oldu ama yine de fena oynamiyoruz.

Golde adami tutan olmadi, Gokhan Zan kaleye bile yakin degildi. Mehmet Topal son anda yakalamaya calisti ama yetisemedi. Volkan'in 1 metre yanindan yedik, adam hareket bile etmedi. Oyle onden gelen topu Aykut filan rahat cikariridi. Ikinci golu de neredeyse yiyorduk, Volkan ona da cikacagina yerinden kimildamadi ve de seyretti. Bu adamin yerine baska bir kaleci bulmak sart.

Setanta'dan seyrediyorum, Ingiliz spiker son 4-5 macta oldugu gibi acik acik Turkiye'nin kazanmasini istiyor yine hehe. Tek sinir ettigi konu ise Caglar'a Hakan Balta deyip duruyor, tum yari Hakan Balta dedi. Bakalim 2. yari duzelten olacak mi.

#431377 - Wed Sep 10 2008 21:56 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: TurKk001]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Halil girdi ama çok etkisiz şu anda,Emre değil de Mehmet Topuzu denese orda 2. yarı sanki daha iyi olur gibi.

#431381 - Wed Sep 10 2008 22:06 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
yenilirse bahane hazır hıncal uluç eee doğru söyleyeni dokuz köyden misali

#431384 - Wed Sep 10 2008 22:25 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

semih ve mehmet topal hıncal uluç yüzünden sarı kart kart gördü ah hıncal ah öyle mübarek dini bütün müslüman çocuğa o lafları nasıl edersin sen bakem

#431385 - Wed Sep 10 2008 23:04 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
KingLion Offline
Müdavim

Terim'in hatalari...

Tuncay'in karsiligi Halil olmamaliydi. Hic sevmedim Halil'i.. Tek özellikli bir oyuncu cünkü. Sutlarindan baska birseyi göremezsin. Tuncay'in yeri Halil mi olmaliydi?? Nitekim macta esamesi bile okunmadi sahada olan adamin; Halil'i araki bulasin, yoktu ortalarda.

Mevlüt ise hala bir muamma. En azindan milli takim baglaminda. Yerlestirildigi mevkii de tuhaf idi.. Hic birseycik yapamadi.

Semih gününde degildi, yakaladiklarini ne yazik ki cömertce harcadi.

Ben olsam Emre Belözoglu'na pek tahamül etmezdim. Koyardim Topuz'u basindan..

Sahada olumlu anlamda göze carpanlardan özellikle gayretiyle Arda vardi..

Yedigimiz gol bir Türk hastaligi; yan top, duran toplarda adam paylasma özürlüsüyüz. En önemli adamlarini bombos biraktik, kim inanir? Bir profesyonel üst düzey takimda bunlar oluyor.. En azindan bizde oluyor.

Genel taktik de yanlisti. Adamlarin defansi uzun ve güclü, bunlari Semih gibi minyatürler ile doldur bosalt modeliyle gececek degilsin ki..?? Ya da ben mi birseyden anlamiyorum??

Su bir gercek ki bu takima bir Hakan Sükür daha cok zor gelir...

---

Isimizi yine ve yeniden ta basindan cok zora soktuk. Simdi sen git Belcika'yi deplasmanda yen, Ispanya karsilasmalarindan 3 puan cikar, Bosna'yi deplasmanda yen... Ohoooo..

Belcika ile ikincilik mücadelesi zor olacak gibi görünüyor.

#431386 - Wed Sep 10 2008 23:09 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

lan belçikayı bile kendi sahamızda yenemedik yaa ne diyim artık yine şu duran top sorunumuz yüzünden dandik bi gol yedik adam bomboştu solbek çağlar ardayı yalnız bıraktı soldan hiç gelemedik kısacası istediğimiz gibi oynayamadık forvetlerle bağlantıyı iyi kurmayınca bugünkü gibi gol atmada çok zorlanırsınız inşallah diğer maçlarımızı yeneriz

#431388 - Wed Sep 10 2008 23:13 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
KingLion Offline
Müdavim

Ayrica Ugur Boral dururken bu Caglar nedir yahu?? Adam kazik gibi kaldi yerinde, ileriye ya bir ya iki sefer cikma cesareti gözterebildi.

Macta en sinir oldugum sey Halil & Semih ikilisinin etkisizligiydi. Bunu cözemeyen Terim'e de ne kadar kizsak az olur. Ne Halil ne de Semih "patlayabilen" oyuncular.. Onlara anca top verirsin, onlar da düzeltir atar.. Ama hic biri topu alip da 10-20-30 metre sürüp, adam gececek tip degiller.. Bunun icin cok daha öncesi ileride Mevlüt denenmeliydi... Cocugu sen al sag kanada koy kurtarici diye..

Bir not da su profesyonel Belcika'lilara.. FIFA su islere el koysa artik.. Futbolun icine ediyor bu hareketler.. Gecen sene de Bordeaux karsisinda biz yapmistik bu asagilik hareketleri.. Cikin adam gibi futbolunuzu oynayin, ne artist gibi yere yigilip zirliyorsunuz? Futbol oynuyoruz burda futbol, yesil saha burasi, Hollywood degil...

#431392 - Wed Sep 10 2008 23:17 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
KingLion Offline
Müdavim

"Belcika ile 2. mücadelesi cok zor olacak" demistim de... Bosna Estonya'yi 7-0 dagitmis.. Ilk üce girebilecek miyiz, onu hesaplayalim...

#431393 - Wed Sep 10 2008 23:18 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Çağlar olayı malesef Fatih Terim'in rakibi küçümsemesidir,koy Uğuru savunması çok iyi değil ama Belçikanın gelmek gibi bir niyeti zaten yok belli,Arda çok yalnız kaldı ne zaman alsa karşısında 2 kişi vardı e doğal olarak çok kolay orta şansı bulamadı.

#431394 - Wed Sep 10 2008 23:28 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Ne biçim bi gol yedik anlamadım ki, hadi Servet rakibin kıvırcık 17 numarasını tutuyodu; kardeşim Sonck'u Mehmet Topal mı tutar, Gökhan Zan nerde?

Arda'yı alnından öpmek lazım. Arkasında maç boyunca sadece 1'i başarısız olmak üzere 2 bindirme yapan bi bekle bu kadar etkili olabildiği için. Ayrıca solda oynamasına rağmen sağ taraftan açtığı orta sayısı Colin'den daha fazla.

Tuncay'ın sakatlanması mevzu değil, Euro 2008'den beri bi icraatını göremedik zaten. Ha yok bu maç patlama yapacağı maç olacaktıysa kötü olmuş tabi. Yanlız Mehmet Topuz dururken niye Halil?

Mehmet Topuz demişken; "Ben ağzımla kuş tutsam bu takımda kalıcı olamam" havasındaydı. Eee, tanıyo Fatih Terim'i... Elinden geleni yaptıysa da mental konsantrasyon yeterli olmayınca bi işe yaramıyor.

Terim, şu takımı 10 kişi oynatan Emre'ye tahammül etmekle kalmayıp bi de kaptan yaptın ya; sana daha lafım yok, muhattabım değilsin...

Emre; hiç ananı bahane etme, Ermenistan maçını da, Portekiz maçını da unutmuş değilim, Terim'e dua et. Ayhan hakeme "Hadi lan!" der, LigTV'de haftalarca manşet olur; bu herifin, hakem dilimizi anlamıyo diye, adamın yüzüne yüz "ananı s......... senin" dediğini medya görmezden gelir...

Semih'e top taşıyamadık, o da atamadı; bu kadar basit. Kanatların n kadar çalışırsa Semih'ten o kadar randıman bekleyeceksin.

Mevlüt nerde oynadı anlayan var mı?

#431395 - Wed Sep 10 2008 23:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
o soruyu fatih hocaya sormak lazım???????????

#431396 - Wed Sep 10 2008 23:34 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Mevlüt Erdinç i ,Emre Belözoğlu nu ve Fatih Terim i bu takımda görmeye tahammul edemiyorum.Evet söylediklerim size belki saçma gelicek ama Fatih Terim in Euro 2008 de içinde olmak üzere Milli Takımın başına geldiği günden beri inanılmaz taktiksel hataları oldu.Sadece bu maç için değil genelde hep bu şekilde....
İki yıldan beri yan toplarda zaafımız olmasına rağmen Fatih Terim bir türlü defans oyuncularına yan toplardaki adam paylaşımına alıştıramadı.
İki yıldan beri başladığımız tüm maçlara kötü başladık ve ilk golü kalemizde gören hep biz olduk.
Birisi bana Fatih Terim in Emre ve Mevlut uzerinde bu kadar durmasını açıklasın.Bugun ki maç için konuşursak.İlk yarı organize olamamamızın sebebi Emre ydi.Defans tan aldığı topları ileriye taşıyamadı.Bundan dolayı ilk yarı oynayamadık.Allah ınızı severseniz söleyin MEvlüt ü hangi pozisyonda oynattı?Mevlüt tek bir pas atabildimi? Gökhan Ünal ın oynaması için ne yapması lazım.
Emre nin yerine Selçuk İnan veya Mehmet Topuz un oynaması gerekmezmiydi.Sol kanatta pasif kaldığımızı görmesine rağmen neden o bolgeye takviye yapmaktan kaçındı ?
Fatih Terim i severim ama kişilik olarak.Teknik direktörlüğünü bizde başarılar kazandığı zaman bile sevmedim.Evet Fatih Terim futbolu sadece yürek oyunu olarak görmeyi bırakmadığı sürece Milli Takım ın işi zor.Ancak yürek le beraber akıllı oynamayı öğrenirse o zman hakettiğimiz noktaya geliriz....

#431397 - Wed Sep 10 2008 23:37 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
BartuSs Offline

*

Yer: Hannover
İlk Gönderen: alicetiner_
Mevlüt Erdinç i ,Emre Belözoğlu nu ve Fatih Terim i bu takımda görmeye tahammul edemiyorum.Evet söylediklerim size belki saçma gelicek ama Fatih Terim in Euro 2008 de içinde olmak üzere Milli Takımın başına geldiği günden beri inanılmaz taktiksel hataları oldu.Sadece bu maç için değil genelde hep bu şekilde....
İki yıldan beri yan toplarda zaafımız olmasına rağmen Fatih Terim bir türlü defans oyuncularına yan toplardaki adam paylaşımına alıştıramadı.
İki yıldan beri başladığımız tüm maçlara kötü başladık ve ilk golü kalemizde gören hep biz olduk.
Birisi bana Fatih Terim in Emre ve Mevlut uzerinde bu kadar durmasını açıklasın.Bugun ki maç için konuşursak.İlk yarı organize olamamamızın sebebi Emre ydi.Defans tan aldığı topları ileriye taşıyamadı.Bundan dolayı ilk yarı oynayamadık.Allah ınızı severseniz söleyin MEvlüt ü hangi pozisyonda oynattı?Mevlüt tek bir pas atabildimi? Gökhan Ünal ın oynaması için ne yapması lazım.
Emre nin yerine Selçuk İnan veya Mehmet Topuz un oynaması gerekmezmiydi.Sol kanatta pasif kaldığımızı görmesine rağmen neden o bolgeye takviye yapmaktan kaçındı ?
Fatih Terim i severim ama kişilik olarak.Teknik direktörlüğünü bizde başarılar kazandığı zaman bile sevmedim.Evet Fatih Terim futbolu sadece yürek oyunu olarak görmeyi bırakmadığı sürece Milli Takım ın işi zor.Ancak yürek le beraber akıllı oynamayı öğrenirse o zman hakettiğimiz noktaya geliriz....

+++1905

Tarafından düzenlendi BartuSs (Wed Sep 10 2008 23:37 PM)

#431398 - Wed Sep 10 2008 23:40 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
Medusa126 Offline
Üye
**

Yer: Karanlıkların İçinden
İlk olarak şunu söyliyim hem Galatasaray'ın hem bugünkü milli takımın sorunu galiba belli oldu.Mehmet Topal'ın defansif meziyetlerine ve futbolculuğuna bi şey diyemem ama eğer orta sahada iki tene oyuncu oynuyacaksa Mehmet Topal'ın o takımda 11'de işi yok tek ön libero oynanıcaksa bir numara ama bu sistemde hem takımı yavaşlatıyor, hücum yönünü zayıflatıyor yanındaki adamın çok yalnız kalmasına neden oluyor ve dolayısıyla bu oynanan sistem çökmüş oluyor.Zaten Aurelio geldikten sonra M.Topal oynayamaz ama bizimde acilen orta sahamızı Ayhan-Lindeoth ikilisinden kurmamız lazım.

Maça gelirsek Mehmet Topal çıkana kadar bir şey yapamadık.Topal çıktıktan sonra biraz sistem olarak kendimize geldiğimiz için iyi oynuyor görüntüsü verdik ama bu seferde doğru oyuncular sahada değildi.Uğur Boral oynamalıydı.Topal'ın yerine giren oyuncu Ayhan olmalıydı.Mehmet Topuz sağa geçmeliydi.Birde işin şu boyutu var Tabi bu benim batıl inancım Saraçoğlu uğursuz stat biz ne yaparsak yapalım orada istediğimiz sonucu alamayız.Son sözde ATV'ye bir dahaki sefere fanatik olmayan yorumcu koyun oraya.Selçuk Yula sadece Fenerbahçeli futbolcular üzerine yorum yaptı.Bana kalsa Gökhan Gönül hariç hiç birini milli takma almam gerçi hala hayret ediyorum Gökhan Gönül nasıl Fenerbahçeliyse eminim gerçekte Galatasaray'lıdır...

#431400 - Wed Sep 10 2008 23:55 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Medusa126]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Topal çıktıktan sonra iyi oynamaya başladığımıza katılmıyorum. Yarı sahadan içeri doldurduk, savunma çıkardı sonra aynı şeyi bi daha yaptık yine karavana...

Mehmet Topal topu oyuna sokmakta zaaf gösterdi ama orta sahadaki direncimizdi, oyunda kaldığı sürece Belçika atakları hep Mehmet'te bitti. Fakat pas verirken de çok top kaybetti Mehmet, ona bişey diyemem.

Eğer Emre, Mehmet'in şut çekmek için ihtiyacı olan boşlukları sağlayabilseydi bu maçı almamız işten bile değildi.

#431401 - Thu Sep 11 2008 00:01 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Medusa126 Offline
Üye
**

Yer: Karanlıkların İçinden
Alıntı:
Eğer Emre, Mehmet'in şut çekmek için ihtiyacı olan boşlukları sağlayabilseydi bu maçı almamız işten bile değildi.

Eğer Emre o yetenekte olsaydı zaten Fenerbahçede değil Barcelona'da falan oynuyor olurdu.M.Topal'a boşluğu ancak Xavi, İniesta gibi futbolcular yaratabilir...

Tarafından düzenlendi Medusa126 (Thu Sep 11 2008 00:03 AM)

#431402 - Thu Sep 11 2008 00:08 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
timafey Offline
Yeni üye
**

Gokhan zan nasil olurda ilk 11 oynatilir anlayamiyorum.
Benim goremedigim bi ozellikmi var bu adamda?
Benim gordugum Gokhan zan saatli bir bomba ve kazmadir.

#431403 - Thu Sep 11 2008 00:06 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Medusa126]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yav harikalar yaratsın demiyoruz, boşluk yaratsın diyoruz. İşine geldi mi 3 kişinin arasına çalım yaparak girmeyi biliyo, birini sürükleyi sağa sola götüremez mi?

Onun bencilliği evimizde kaybedilen 2 puana mal oldu...

#431405 - Thu Sep 11 2008 00:12 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
degisim akilda baslar arkadaslar. bu takimin basinda Terim oldugu surece milli takimimizin isi tipki Avrupa kupasinda oldugu gibi Allah'a kalmistir. belki yine kor topal, mucizeler sayesinde gideriz dunya kupasina. ancak benim sahada gormek istedigim milli takim kesinlikle bu degil. varsin 10 gol yesin milli takim umurumda olmaz ama bir takim hocasindan kaptanina, kalecisine dunyalari ben yarattim tavri icinde olursa benim de o takimla isim olmaz. icimizden bazilari bu kabadayi tavirlari cok seviyor olabilir, hatta Skibbe'yi elestrirenlerin elestrilerindeki onemli bir etken adamin efendi durusu da olabilir. ancak ben Galatasaray'in basinda bir kulhan beyini gormek yerine Avrupa kulturu almis adam gibi bir adami gormeyi tercih ederim. ayni tercihim milli takim icin de gecerli. bu artistik tavirlarla, millete ders verme edalari ile, onunla bununla dalasmakla bu milli takim bir arpa boyu yol gitmez. dunya sampiyonu bile olsa bir farketmez...

#431408 - Thu Sep 11 2008 00:14 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: timafey]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: timafey
ya renkdaş bunlar sinyor terimin kıyaklı adamları hala anlayamadınızmı.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#431414 - Thu Sep 11 2008 00:29 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
renktaslar bu akşam bizim takımın en iyisi yine ardaydı.galatasaraylı olduğum için değil gercekten öyleydi...

#431415 - Thu Sep 11 2008 00:29 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

İlk Gönderen: yfthcn
İlk Gönderen: timafey
ya renkdaş bunlar sinyor terimin kıyaklı adamları hala anlayamadınızmı.

ya sinyor terimin bu emre belezoğlan ve gökhan zan aşkını anlamıyorum gercekten...

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Thu Sep 11 2008 00:30 AM)

#431416 - Thu Sep 11 2008 00:31 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: benimdünyam]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

ertuğrul yabancı kontenjanından dolayı oynatıyordu gökhan zanı.haberlerde duyduğuma göre defansta stoper mevkisinde zapatocny-sivok oynayacakmış bu hafta.ve bu yüzden cisse yi kesecekmiş takımdan.

demem o ki ertuğrul sağlam da farkında gökhanda bi numara olmadığının...

#431418 - Thu Sep 11 2008 00:43 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: benimdünyam]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Maçtaydım. Tek kelimeyle berbat bi maçtı.. Tek güzel şey bi ara kale arkası tirbününden cimbom diye tezaurat yapıldı:D

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#431420 - Thu Sep 11 2008 00:46 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: benimdünyam]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: benimdünyam
renktaslar bu akşam bizim takımın en iyisi yine ardaydı.galatasaraylı olduğum için değil gercekten öyleydi...

Ben bi ara selçuk yulanın sağını solunu bilmediğini düşündüm. İlk yarı boyunca sürekli "sağdan etkili geliyoruz ama sol kanatta hiç atağımız yok." dedi durdu. İkinci yarı düzeltti ama kardeşim 45 dakika boyunca gözünden tutan mı vardı senin?

Colin colin dediler, Ermenistan maçını çevirdi dediler(ortayı açanın Arda olmasına rağmen); aha gördük...

#431423 - Thu Sep 11 2008 00:53 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Fatih terim bu kafayla giderse işimiz zor..Herkez demiş zaten gökhan zan meselesi.Bence gökhan zan yerine egemen korkmaz yada başka bi oyuncu oynasa her türlü daha faydalı olur.İkincisi emre meselesi adam ermenistan maçında hiç bişey yapmadığı halde belçika maçındada takımın beyni rolündeydi..Ayrıca mevlüt denen bu adamı bi daha milli takımda görmek istemiorum ya hiç bişey yapmıyo bu adam.

#431428 - Thu Sep 11 2008 00:56 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Raist]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: raist1905
Fatih terim bu kafayla giderse işimiz zor..Herkez demiş zaten gökhan zan meselesi.Bence gökhan zan yerine egemen korkmaz yada başka bi oyuncu oynasa her türlü daha faydalı olur.İkincisi emre meselesi adam ermenistan maçında hiç bişey yapmadığı halde belçika maçındada takımın beyni rolündeydi..Ayrıca mevlüt denen bu adamı bi daha milli takımda görmek istemiorum ya hiç bişey yapmıyo bu adam.

Mevlüt'ü kaybetmek için Terim elinden geleni yapıyor. Ermenistan maçında sahanın iyilerindendi, kaçırdığı pozisyonlarda kötü şutlar çekmedi; ama bu maçta da sanıyorum sağ knat oynadı. Olacak iş değil, terim in işine akıl sır ermiyor.

#431429 - Thu Sep 11 2008 00:59 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: ASTURIAS
İlk Gönderen: raist1905

Mevlüt'ü kaybetmek için Terim elinden geleni yapıyor. Ermenistan maçında sahanın iyilerindendi, kaçırdığı pozisyonlarda kötü şutlar çekmedi; ama bu maçta da sanıyorum sağ knat oynadı. Olacak iş değil, terim in işine akıl sır ermiyor.

Ben yinede hiç beğenmiyorum bu adamın oyun tarzını ya..Ayrıca mevlüt gibi forvet adamınıda kanatta oynatmak ayrı bi saçmalık orası ayrı.

#431432 - Thu Sep 11 2008 01:00 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
answer111 Offline
Yeni üye
**

Fatih terim'e duyduğum güven artık hakkaten azalmaya başladı. Arkadaş hiç görmüyomu bu emre'yi hala kaptanlık yapıyo adam. Şimdi basınla emre hakkında kavga etti ya gidene kadar emreyi kaptan yapar ilk 11 de sahaya sürer. Ben oyuncuyu kazanmaya çalışıyorum diyor. Milli takım oyuncu kazanma yeri değilki. Kim iyiyse, kim hakerdiyorsa onu oynatacaksın... Bu lafı fenev teknittraktörü falan söylese yüreyim yanmiycak. Ama Fatih Terim emreyi kazanıcam diye finalleri kaybedicek haberi yok...

Bir maçta 10 kişi oynamıyorsa arda ne yapsın. ben maçtaydım herşeyi daha dikkatli izledim. 1-0 gerideyiz belçika faul yapıyor. topu bize doğru fırlatıyorlar. Top emre ve bir kaç kişiye doğru geliyor. Oyuna değil başlamak bakmıyorlar bile topa... Arda 25 metre deparla geldikten sonra topu alıyor ve oyunu başlatıyor... İşte milli takımın hali bu!

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#431485 - Thu Sep 11 2008 17:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: answer111]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Biz bide Fatih Hoca takımda kalsın diye yetersiz olan! maaşına ne biçim zam yaptık ben o zamnlar bile hatırlıyorum hani o euro2008 in verdiği gaza rağmen Fatih hoca kalsın dememiştim çünkü orda da yenmemize rağmen yaptıkları ortadaydı artık ama medya maçı yendik mi imparator diye hemen göklere çıkarıyo bence artık Fatih hoca kendini bi sorgulamalı ben ne yapıyorum diye yaptığım tercihlerin anlamı ne neden bi Bosna bile takım oyununu en iyi şekilde oynarken biz böleyiz diye şu Fatih hocadaki yetki bende olcak final oynatırım bu takıma

#431519 - Thu Sep 11 2008 20:48 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

bence şu an futbol spor olmaktan çıkıp siyasi bir satranç halini aldı başta federasyon olmak üzere
ayrıca terim çok ballı HAGİ gibi bir virtiöz sayesinde yıldızı parladı 10un sayesinde başarı kazandı 10suz bir hiçtir terim bu böyle biline

#431526 - Thu Sep 11 2008 21:10 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

İlk Gönderen: ex1969
bence şu an futbol spor olmaktan çıkıp siyasi bir satranç halini aldı başta federasyon olmak üzere
ayrıca terim çok ballı HAGİ gibi bir virtiöz sayesinde yıldızı parladı 10un sayesinde başarı kazandı 10suz bir hiçtir terim bu böyle biline

Yavaş...

Tamam, Terim'e çok şey borçluyuz. Ama bu adam Terim değil; Terim'e duyduğumuz saygıyı sömüren, onun mirasını yiyip bitiren pis bi mirasyedi...

İkisini birbirine karıştırmayalım...

#438484 - Mon Nov 03 2008 03:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
murat_19 Offline

bazı arkadaşlar hariç tabide diğerleri sanki yorum değil ütopya yazıyor:S alla alla

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı