#431394 - Wed Sep 10 2008 23:28 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA
[Re: KingLion]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
Ne biçim bi gol yedik anlamadım ki, hadi Servet rakibin kıvırcık 17 numarasını tutuyodu; kardeşim Sonck'u Mehmet Topal mı tutar, Gökhan Zan nerde?
Arda'yı alnından öpmek lazım. Arkasında maç boyunca sadece 1'i başarısız olmak üzere 2 bindirme yapan bi bekle bu kadar etkili olabildiği için. Ayrıca solda oynamasına rağmen sağ taraftan açtığı orta sayısı Colin'den daha fazla.
Tuncay'ın sakatlanması mevzu değil, Euro 2008'den beri bi icraatını göremedik zaten. Ha yok bu maç patlama yapacağı maç olacaktıysa kötü olmuş tabi. Yanlız Mehmet Topuz dururken niye Halil?
Mehmet Topuz demişken; "Ben ağzımla kuş tutsam bu takımda kalıcı olamam" havasındaydı. Eee, tanıyo Fatih Terim'i... Elinden geleni yaptıysa da mental konsantrasyon yeterli olmayınca bi işe yaramıyor.
Terim, şu takımı 10 kişi oynatan Emre'ye tahammül etmekle kalmayıp bi de kaptan yaptın ya; sana daha lafım yok, muhattabım değilsin...
Emre; hiç ananı bahane etme, Ermenistan maçını da, Portekiz maçını da unutmuş değilim, Terim'e dua et. Ayhan hakeme "Hadi lan!" der, LigTV'de haftalarca manşet olur; bu herifin, hakem dilimizi anlamıyo diye, adamın yüzüne yüz "ananı s......... senin" dediğini medya görmezden gelir...
Semih'e top taşıyamadık, o da atamadı; bu kadar basit. Kanatların n kadar çalışırsa Semih'ten o kadar randıman bekleyeceksin.
Mevlüt nerde oynadı anlayan var mı?
|
|
|
|
|
#431397 - Wed Sep 10 2008 23:37 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA
[Re: Ali_Cetiner]
|
Yer: Hannover
|
Mevlüt Erdinç i ,Emre Belözoğlu nu ve Fatih Terim i bu takımda görmeye tahammul edemiyorum.Evet söylediklerim size belki saçma gelicek ama Fatih Terim in Euro 2008 de içinde olmak üzere Milli Takımın başına geldiği günden beri inanılmaz taktiksel hataları oldu.Sadece bu maç için değil genelde hep bu şekilde.... İki yıldan beri yan toplarda zaafımız olmasına rağmen Fatih Terim bir türlü defans oyuncularına yan toplardaki adam paylaşımına alıştıramadı. İki yıldan beri başladığımız tüm maçlara kötü başladık ve ilk golü kalemizde gören hep biz olduk. Birisi bana Fatih Terim in Emre ve Mevlut uzerinde bu kadar durmasını açıklasın.Bugun ki maç için konuşursak.İlk yarı organize olamamamızın sebebi Emre ydi.Defans tan aldığı topları ileriye taşıyamadı.Bundan dolayı ilk yarı oynayamadık.Allah ınızı severseniz söleyin MEvlüt ü hangi pozisyonda oynattı?Mevlüt tek bir pas atabildimi? Gökhan Ünal ın oynaması için ne yapması lazım. Emre nin yerine Selçuk İnan veya Mehmet Topuz un oynaması gerekmezmiydi.Sol kanatta pasif kaldığımızı görmesine rağmen neden o bolgeye takviye yapmaktan kaçındı ? Fatih Terim i severim ama kişilik olarak.Teknik direktörlüğünü bizde başarılar kazandığı zaman bile sevmedim.Evet Fatih Terim futbolu sadece yürek oyunu olarak görmeyi bırakmadığı sürece Milli Takım ın işi zor.Ancak yürek le beraber akıllı oynamayı öğrenirse o zman hakettiğimiz noktaya geliriz.... +++1905
Tarafından düzenlendi BartuSs (Wed Sep 10 2008 23:37 PM)
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24