Webaslan Forum
Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#431357 - Wed Sep 10 2008 16:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
chelik Offline
Müdavim
*

Kimse farkında değil ama bu eleme sisteminde gruptan sadece 1 takım çıkıyor. İkinci olanın şansı her takımı eşit güçte kabul edersek 4/9 yani %44. Bu sebepten işi şansa bırakmamak için gruptan direk çıkmamız lazım.Onun için de her maçımızı kazanmamız lazım. Ta ki İspanya deplasmanına kadar.

#431359 - Wed Sep 10 2008 17:21 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: chelik]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Hakan Balta da sakatlanmış yav. Aurelio sorun değildi ama, şimdi o mevkiide sanırım Uğur Boral oynayacak. Volkan Yaman kadroda yoktu herhalde. Uğur'un defansı zayıf, sol bekimiz sıkıntılı; G.Gönül Ermenistan maçındaki gibi oynarsa sağ bekimiz de sıkıntılı...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#431376 - Wed Sep 10 2008 21:54 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
Ermenistan macindan daha iyi oynuyoruz. Emre topa degil rakibe konsantre olmus gibi. Tuncay'in sakatlanmasi kotu oldu ama yine de fena oynamiyoruz.

Golde adami tutan olmadi, Gokhan Zan kaleye bile yakin degildi. Mehmet Topal son anda yakalamaya calisti ama yetisemedi. Volkan'in 1 metre yanindan yedik, adam hareket bile etmedi. Oyle onden gelen topu Aykut filan rahat cikariridi. Ikinci golu de neredeyse yiyorduk, Volkan ona da cikacagina yerinden kimildamadi ve de seyretti. Bu adamin yerine baska bir kaleci bulmak sart.

Setanta'dan seyrediyorum, Ingiliz spiker son 4-5 macta oldugu gibi acik acik Turkiye'nin kazanmasini istiyor yine hehe. Tek sinir ettigi konu ise Caglar'a Hakan Balta deyip duruyor, tum yari Hakan Balta dedi. Bakalim 2. yari duzelten olacak mi.

#431377 - Wed Sep 10 2008 21:56 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: TurKk001]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Halil girdi ama çok etkisiz şu anda,Emre değil de Mehmet Topuzu denese orda 2. yarı sanki daha iyi olur gibi.

#431381 - Wed Sep 10 2008 22:06 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
yenilirse bahane hazır hıncal uluç eee doğru söyleyeni dokuz köyden misali

#431384 - Wed Sep 10 2008 22:25 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
semih ve mehmet topal hıncal uluç yüzünden sarı kart kart gördü ah hıncal ah öyle mübarek dini bütün müslüman çocuğa o lafları nasıl edersin sen bakem

#431385 - Wed Sep 10 2008 23:04 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Terim'in hatalari...

Tuncay'in karsiligi Halil olmamaliydi. Hic sevmedim Halil'i.. Tek özellikli bir oyuncu cünkü. Sutlarindan baska birseyi göremezsin. Tuncay'in yeri Halil mi olmaliydi?? Nitekim macta esamesi bile okunmadi sahada olan adamin; Halil'i araki bulasin, yoktu ortalarda.

Mevlüt ise hala bir muamma. En azindan milli takim baglaminda. Yerlestirildigi mevkii de tuhaf idi.. Hic birseycik yapamadi.

Semih gününde degildi, yakaladiklarini ne yazik ki cömertce harcadi.

Ben olsam Emre Belözoglu'na pek tahamül etmezdim. Koyardim Topuz'u basindan..

Sahada olumlu anlamda göze carpanlardan özellikle gayretiyle Arda vardi..

Yedigimiz gol bir Türk hastaligi; yan top, duran toplarda adam paylasma özürlüsüyüz. En önemli adamlarini bombos biraktik, kim inanir? Bir profesyonel üst düzey takimda bunlar oluyor.. En azindan bizde oluyor.

Genel taktik de yanlisti. Adamlarin defansi uzun ve güclü, bunlari Semih gibi minyatürler ile doldur bosalt modeliyle gececek degilsin ki..?? Ya da ben mi birseyden anlamiyorum??

Su bir gercek ki bu takima bir Hakan Sükür daha cok zor gelir...

---

Isimizi yine ve yeniden ta basindan cok zora soktuk. Simdi sen git Belcika'yi deplasmanda yen, Ispanya karsilasmalarindan 3 puan cikar, Bosna'yi deplasmanda yen... Ohoooo..

Belcika ile ikincilik mücadelesi zor olacak gibi görünüyor.

#431386 - Wed Sep 10 2008 23:09 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ex1969]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
lan belçikayı bile kendi sahamızda yenemedik yaa ne diyim artık yine şu duran top sorunumuz yüzünden dandik bi gol yedik adam bomboştu solbek çağlar ardayı yalnız bıraktı soldan hiç gelemedik kısacası istediğimiz gibi oynayamadık forvetlerle bağlantıyı iyi kurmayınca bugünkü gibi gol atmada çok zorlanırsınız inşallah diğer maçlarımızı yeneriz

#431388 - Wed Sep 10 2008 23:13 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Serhat1905]
KingLion Offline
Müdavim

Ayrica Ugur Boral dururken bu Caglar nedir yahu?? Adam kazik gibi kaldi yerinde, ileriye ya bir ya iki sefer cikma cesareti gözterebildi.

Macta en sinir oldugum sey Halil & Semih ikilisinin etkisizligiydi. Bunu cözemeyen Terim'e de ne kadar kizsak az olur. Ne Halil ne de Semih "patlayabilen" oyuncular.. Onlara anca top verirsin, onlar da düzeltir atar.. Ama hic biri topu alip da 10-20-30 metre sürüp, adam gececek tip degiller.. Bunun icin cok daha öncesi ileride Mevlüt denenmeliydi... Cocugu sen al sag kanada koy kurtarici diye..

Bir not da su profesyonel Belcika'lilara.. FIFA su islere el koysa artik.. Futbolun icine ediyor bu hareketler.. Gecen sene de Bordeaux karsisinda biz yapmistik bu asagilik hareketleri.. Cikin adam gibi futbolunuzu oynayin, ne artist gibi yere yigilip zirliyorsunuz? Futbol oynuyoruz burda futbol, yesil saha burasi, Hollywood degil...

#431392 - Wed Sep 10 2008 23:17 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
KingLion Offline
Müdavim

"Belcika ile 2. mücadelesi cok zor olacak" demistim de... Bosna Estonya'yi 7-0 dagitmis.. Ilk üce girebilecek miyiz, onu hesaplayalim...

#431393 - Wed Sep 10 2008 23:18 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Çağlar olayı malesef Fatih Terim'in rakibi küçümsemesidir,koy Uğuru savunması çok iyi değil ama Belçikanın gelmek gibi bir niyeti zaten yok belli,Arda çok yalnız kaldı ne zaman alsa karşısında 2 kişi vardı e doğal olarak çok kolay orta şansı bulamadı.

#431394 - Wed Sep 10 2008 23:28 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Ne biçim bi gol yedik anlamadım ki, hadi Servet rakibin kıvırcık 17 numarasını tutuyodu; kardeşim Sonck'u Mehmet Topal mı tutar, Gökhan Zan nerde?

Arda'yı alnından öpmek lazım. Arkasında maç boyunca sadece 1'i başarısız olmak üzere 2 bindirme yapan bi bekle bu kadar etkili olabildiği için. Ayrıca solda oynamasına rağmen sağ taraftan açtığı orta sayısı Colin'den daha fazla.

Tuncay'ın sakatlanması mevzu değil, Euro 2008'den beri bi icraatını göremedik zaten. Ha yok bu maç patlama yapacağı maç olacaktıysa kötü olmuş tabi. Yanlız Mehmet Topuz dururken niye Halil?

Mehmet Topuz demişken; "Ben ağzımla kuş tutsam bu takımda kalıcı olamam" havasındaydı. Eee, tanıyo Fatih Terim'i... Elinden geleni yaptıysa da mental konsantrasyon yeterli olmayınca bi işe yaramıyor.

Terim, şu takımı 10 kişi oynatan Emre'ye tahammül etmekle kalmayıp bi de kaptan yaptın ya; sana daha lafım yok, muhattabım değilsin...

Emre; hiç ananı bahane etme, Ermenistan maçını da, Portekiz maçını da unutmuş değilim, Terim'e dua et. Ayhan hakeme "Hadi lan!" der, LigTV'de haftalarca manşet olur; bu herifin, hakem dilimizi anlamıyo diye, adamın yüzüne yüz "ananı s......... senin" dediğini medya görmezden gelir...

Semih'e top taşıyamadık, o da atamadı; bu kadar basit. Kanatların n kadar çalışırsa Semih'ten o kadar randıman bekleyeceksin.

Mevlüt nerde oynadı anlayan var mı?

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#431395 - Wed Sep 10 2008 23:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
o soruyu fatih hocaya sormak lazım???????????

#431396 - Wed Sep 10 2008 23:34 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Mevlüt Erdinç i ,Emre Belözoğlu nu ve Fatih Terim i bu takımda görmeye tahammul edemiyorum.Evet söylediklerim size belki saçma gelicek ama Fatih Terim in Euro 2008 de içinde olmak üzere Milli Takımın başına geldiği günden beri inanılmaz taktiksel hataları oldu.Sadece bu maç için değil genelde hep bu şekilde....
İki yıldan beri yan toplarda zaafımız olmasına rağmen Fatih Terim bir türlü defans oyuncularına yan toplardaki adam paylaşımına alıştıramadı.
İki yıldan beri başladığımız tüm maçlara kötü başladık ve ilk golü kalemizde gören hep biz olduk.
Birisi bana Fatih Terim in Emre ve Mevlut uzerinde bu kadar durmasını açıklasın.Bugun ki maç için konuşursak.İlk yarı organize olamamamızın sebebi Emre ydi.Defans tan aldığı topları ileriye taşıyamadı.Bundan dolayı ilk yarı oynayamadık.Allah ınızı severseniz söleyin MEvlüt ü hangi pozisyonda oynattı?Mevlüt tek bir pas atabildimi? Gökhan Ünal ın oynaması için ne yapması lazım.
Emre nin yerine Selçuk İnan veya Mehmet Topuz un oynaması gerekmezmiydi.Sol kanatta pasif kaldığımızı görmesine rağmen neden o bolgeye takviye yapmaktan kaçındı ?
Fatih Terim i severim ama kişilik olarak.Teknik direktörlüğünü bizde başarılar kazandığı zaman bile sevmedim.Evet Fatih Terim futbolu sadece yürek oyunu olarak görmeyi bırakmadığı sürece Milli Takım ın işi zor.Ancak yürek le beraber akıllı oynamayı öğrenirse o zman hakettiğimiz noktaya geliriz....

#431397 - Wed Sep 10 2008 23:37 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
BartuSs Offline

*

Yer: Hannover
İlk Gönderen: alicetiner_
Mevlüt Erdinç i ,Emre Belözoğlu nu ve Fatih Terim i bu takımda görmeye tahammul edemiyorum.Evet söylediklerim size belki saçma gelicek ama Fatih Terim in Euro 2008 de içinde olmak üzere Milli Takımın başına geldiği günden beri inanılmaz taktiksel hataları oldu.Sadece bu maç için değil genelde hep bu şekilde....
İki yıldan beri yan toplarda zaafımız olmasına rağmen Fatih Terim bir türlü defans oyuncularına yan toplardaki adam paylaşımına alıştıramadı.
İki yıldan beri başladığımız tüm maçlara kötü başladık ve ilk golü kalemizde gören hep biz olduk.
Birisi bana Fatih Terim in Emre ve Mevlut uzerinde bu kadar durmasını açıklasın.Bugun ki maç için konuşursak.İlk yarı organize olamamamızın sebebi Emre ydi.Defans tan aldığı topları ileriye taşıyamadı.Bundan dolayı ilk yarı oynayamadık.Allah ınızı severseniz söleyin MEvlüt ü hangi pozisyonda oynattı?Mevlüt tek bir pas atabildimi? Gökhan Ünal ın oynaması için ne yapması lazım.
Emre nin yerine Selçuk İnan veya Mehmet Topuz un oynaması gerekmezmiydi.Sol kanatta pasif kaldığımızı görmesine rağmen neden o bolgeye takviye yapmaktan kaçındı ?
Fatih Terim i severim ama kişilik olarak.Teknik direktörlüğünü bizde başarılar kazandığı zaman bile sevmedim.Evet Fatih Terim futbolu sadece yürek oyunu olarak görmeyi bırakmadığı sürece Milli Takım ın işi zor.Ancak yürek le beraber akıllı oynamayı öğrenirse o zman hakettiğimiz noktaya geliriz....

+++1905

Tarafından düzenlendi BartuSs (Wed Sep 10 2008 23:37 PM)

#431398 - Wed Sep 10 2008 23:40 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
Medusa126 Offline
Üye
**

Yer: Karanlıkların İçinden
İlk olarak şunu söyliyim hem Galatasaray'ın hem bugünkü milli takımın sorunu galiba belli oldu.Mehmet Topal'ın defansif meziyetlerine ve futbolculuğuna bi şey diyemem ama eğer orta sahada iki tene oyuncu oynuyacaksa Mehmet Topal'ın o takımda 11'de işi yok tek ön libero oynanıcaksa bir numara ama bu sistemde hem takımı yavaşlatıyor, hücum yönünü zayıflatıyor yanındaki adamın çok yalnız kalmasına neden oluyor ve dolayısıyla bu oynanan sistem çökmüş oluyor.Zaten Aurelio geldikten sonra M.Topal oynayamaz ama bizimde acilen orta sahamızı Ayhan-Lindeoth ikilisinden kurmamız lazım.

Maça gelirsek Mehmet Topal çıkana kadar bir şey yapamadık.Topal çıktıktan sonra biraz sistem olarak kendimize geldiğimiz için iyi oynuyor görüntüsü verdik ama bu seferde doğru oyuncular sahada değildi.Uğur Boral oynamalıydı.Topal'ın yerine giren oyuncu Ayhan olmalıydı.Mehmet Topuz sağa geçmeliydi.Birde işin şu boyutu var Tabi bu benim batıl inancım Saraçoğlu uğursuz stat biz ne yaparsak yapalım orada istediğimiz sonucu alamayız.Son sözde ATV'ye bir dahaki sefere fanatik olmayan yorumcu koyun oraya.Selçuk Yula sadece Fenerbahçeli futbolcular üzerine yorum yaptı.Bana kalsa Gökhan Gönül hariç hiç birini milli takma almam gerçi hala hayret ediyorum Gökhan Gönül nasıl Fenerbahçeliyse eminim gerçekte Galatasaray'lıdır...

#431400 - Wed Sep 10 2008 23:55 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Medusa126]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Topal çıktıktan sonra iyi oynamaya başladığımıza katılmıyorum. Yarı sahadan içeri doldurduk, savunma çıkardı sonra aynı şeyi bi daha yaptık yine karavana...

Mehmet Topal topu oyuna sokmakta zaaf gösterdi ama orta sahadaki direncimizdi, oyunda kaldığı sürece Belçika atakları hep Mehmet'te bitti. Fakat pas verirken de çok top kaybetti Mehmet, ona bişey diyemem.

Eğer Emre, Mehmet'in şut çekmek için ihtiyacı olan boşlukları sağlayabilseydi bu maçı almamız işten bile değildi.

#431401 - Thu Sep 11 2008 00:01 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Medusa126 Offline
Üye
**

Yer: Karanlıkların İçinden
Alıntı:
Eğer Emre, Mehmet'in şut çekmek için ihtiyacı olan boşlukları sağlayabilseydi bu maçı almamız işten bile değildi.

Eğer Emre o yetenekte olsaydı zaten Fenerbahçede değil Barcelona'da falan oynuyor olurdu.M.Topal'a boşluğu ancak Xavi, İniesta gibi futbolcular yaratabilir...

Tarafından düzenlendi Medusa126 (Thu Sep 11 2008 00:03 AM)

#431402 - Thu Sep 11 2008 00:08 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
timafey Offline
Yeni üye
**

Gokhan zan nasil olurda ilk 11 oynatilir anlayamiyorum.
Benim goremedigim bi ozellikmi var bu adamda?
Benim gordugum Gokhan zan saatli bir bomba ve kazmadir.

#431403 - Thu Sep 11 2008 00:06 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Medusa126]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yav harikalar yaratsın demiyoruz, boşluk yaratsın diyoruz. İşine geldi mi 3 kişinin arasına çalım yaparak girmeyi biliyo, birini sürükleyi sağa sola götüremez mi?

Onun bencilliği evimizde kaybedilen 2 puana mal oldu...

Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı