Webaslan Forum
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#430998 - Mon Sep 08 2008 00:19 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: postman]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Çok iyi oynamamız lazım demişsiniz.Bence biz normal oynasak onlar iyi oynasa yine bizim olur bu maç.Ama tabi kesinlikle kazanmalıyız.Avrupa elemelerinde gördük ki her maçı ciddiye almalıyız.Malta'ya puan kaptırırsan son maça kadar sürünürsün...

#431004 - Mon Sep 08 2008 00:35 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Hafife almamak lazım çok iyi bir jenerasyon yakaldılar ama daha yolun başındalar,kazanmamak için bir sebep yok,küçümsememek lazım.

#431034 - Mon Sep 08 2008 01:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Bence bizim takımın maç sonuçları tamamen bizim oyunumuza bağlı. Löw de demişti ya Euro2008 de; biz iyi oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok, ama kötü oynadığımızda her takım bizi yener. İstek ve hırs bizim en büyük kozumuz. Galibiyeti istediğimiz anda o maç bitiyor kafalarda.En önemli şey bu bence. Yoksa ki rakip bence o kadar önemli değil.

#431046 - Mon Sep 08 2008 01:20 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: chelik]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Belçika'nın öyle üst düzey takımlarda devamlı oynayan futbolcuları yok(gerçi o bizde de pek yok) ama iyi bi takım oyunu anlayışları var(o bizde hiç yok)...

Sahaya çıkarken Euro 2008'de yaptıklarımız bizim için önemli bi psikolojik koz olacak. Geçen sezon mesela bi Mehmet Topal bu amaç 11'de çıkacak olsa yanlış karar olurdu; ama Euro 2008'den sonra her maçı gözüm kapalı emanet ederim ben olsam. Bu daha biçok futbolcumuz için geçerli.

Kazanırsak bireysel beceriyle kazanırız....

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#431050 - Mon Sep 08 2008 01:29 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ASTURIAS]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Belçika'nın çokda büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum..Kendi futbolumuzu oynarsak çok rahat kazanırız....

#431094 - Mon Sep 08 2008 13:34 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Raist]
Sercangs35 Offline
Yeni üye
**

Yer: İZMİR TAM 35
stoperleri bizden iyi arkadaşlar kompany van buyten orta sahaları da fena değil defour felliani yeni bi jenerasyon yakaladılar dikkatli olmak lazım gerçi son maçta savunmada çok basit hatalar yapmışlar ama bizim maça daha iyi konsantre olacaklardır bizim takıma gelince artk orta saha ikilisinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum emrenin bu saatten sonra bi faydası olmaz bnce orta sahada mehmet topal nuri şahin ikilisi milli takımı 10 sene çok rahat götürür birbirini tamamlayan oyuncular ikisi topal geçen sene şans buldu patlama yaptı bu potansiyelin nuride de olduğuna inanıyorum arda dışında pek yaratıcı oyuncumuz yok ben gerçekten nuri hayranıyım şili maçında 10 dk oynadı kalitesini gösterdi hemen ayrıca fatih terimin gökhan zan sevdasından nezaman vazgeçeğini çok merak ediyorum

#431095 - Mon Sep 08 2008 13:42 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Sercangs35]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: Thykeee
stoperleri bizden iyi arkadaşlar kompany van buyten orta sahaları da fena değil defour felliani yeni bi jenerasyon yakaladılar dikkatli olmak lazım gerçi son maçta savunmada çok basit hatalar yapmışlar ama bizim maça daha iyi konsantre olacaklardır bizim takıma gelince artk orta saha ikilisinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum emrenin bu saatten sonra bi faydası olmaz bnce orta sahada mehmet topal nuri şahin ikilisi milli takımı 10 sene çok rahat götürür birbirini tamamlayan oyuncular ikisi topal geçen sene şans buldu patlama yaptı bu potansiyelin nuride de olduğuna inanıyorum arda dışında pek yaratıcı oyuncumuz yok ben gerçekten nuri hayranıyım şili maçında 10 dk oynadı kalitesini gösterdi hemen ayrıca fatih terimin gökhan zan sevdasından nezaman vazgeçeğini çok merak ediyorum
kompany asıl yeri stoper deil sağ bek.van buyten son maçlarda ve en son oynanan estonya maçını izleyin tam anlamıyla berbat oynamış belçika td si de onu dier maçta oynatmıcam demiş kompany ide tekrar asıl mevkisi sağ beke çekicekmiş yani bizim maçta defans düzenleri tamamen deişiyo.bizim stoperlerimize gelince onlar da tam bi saatli bomba her an çok kolay hatalar yapabilicek futbolcu ikiside.sol bekte h.balta oynuo adamın hiç bi ofansa katkısı yok ön libero da oynayan aurelio gerçekten müthiş bi oyuncu olduğunu ermenistan maçındada kanıtladı öncelikle çok iyi bi top kesici ve ofansa da müthiş yardım edio.emreye gelince fatih terimin ondan vazgeçiceğini zanetmiyorum sakat olmadığı sürece iyi oynasada kötü de oynasa oynatır.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#431108 - Mon Sep 08 2008 16:20 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Kompany asıl olarak sağ bek değil,hem savunmanın gobeğinde hem de ön libero oynayan bir oyuncu.sağ bek olarak vanden borre'yi tercih ediyorlar ve Borre de tehlikeli bir oyuncu,Chelsea,Inter,Bayern gibi takımların istediği bilinior bu sene onu.

#431109 - Mon Sep 08 2008 16:46 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: gambitxx
Kompany asıl olarak sağ bek değil,hem savunmanın gobeğinde hem de ön libero oynayan bir oyuncu.sağ bek olarak vanden borre'yi tercih ediyorlar ve Borre de tehlikeli bir oyuncu,Chelsea,Inter,Bayern gibi takımların istediği bilinior bu sene onu.
ben sağ bek diye biliyorum ama savunmanın her bölgesinde rahatça oynayabilio

yani adam her eve lazım bi oyuncu.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#431114 - Mon Sep 08 2008 18:47 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
aslanyuvası Offline

Belçika ,siz genç kardeşlerimin yetişemediği geçmiş dönemlerde futbolda bir ekoldü.

Bugün futbol literatüre" for-checking sistemini "hediye eden onlardır.Dünyada ilk ileride blok halinde basan,top rakibe geçtiğinde de savunmayı rakip sahadan forvetten başlayarak kuranlar Belçikalılardır.

Anderlect, senelerce tüm avrupanın korkulu rüyası olmuştur.Bugün eski gücünde olmadığı yolundaki inanışlar,Hakan Şükürün Belçika kalecisi Grobelar ın üstünden seken topta kafa ile aşırıp ,attığı gole kadar dayanmaktadır.Ancak yanıltıcıdır.

Belçika,küçük fakat avrupa için stratejik öneme sahip bir refah ülkesidir.

Tıpkı sovyetler Birliğinden kopan ,eski demir perde ülkeleri( litvanya,ukrayna örnekler çoğaltılabilinir ) gibi futbolda kıta avrupasında yeniden söz sahibi olma peşindedirler.Son aldıkları 4. cülük gençlere yaptıkları yatırımları geri almaya başladıklarını göstermektedir.

Çarşamba Akşamı Stadın dolu olması birinci şarttır.Ayrıca rakibi maç başlar başlamaz sahasında basmak,sersemliği üzerlerinden atamadan ilk 15-20 dk da işlerini bitirmek icap etmektedir.

Böylece galibiyet için tüm maç boyunca yırtınmaya gerek kalmayacaktır.Kendi sahamızda golün gelmediği her dakika kendi ,kendimizi strese sokuyoruz çünkü.....

#431117 - Mon Sep 08 2008 19:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: aslanyuvası]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
genç bir takım hafife alınmaması gereken bir ekip ekip bir anlık hata gol atabilir kontratakları çok etkili umarım defansta gökhan zan-servet ikilisi top geçirtmezler

#431118 - Mon Sep 08 2008 20:31 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: malik_dixon]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

Yer: Samsun
çok iyi takım ama savunmada hata yapıyorlar. çok iyi savunmaları var ama uyum sağlayamıyorlar. fransa gibi yani.
Van Buyten-Kompany-Vermaelen önlerinde Fellaini. çok iyi. ama savunmada çok saçma hatalar yapıyorlar. estonyadan yedikleri gollere bakarsanız hataları görürsünüz

#431193 - Tue Sep 09 2008 03:44 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ÇYeni]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Savunmasında çok kaliteli hatta bireysel ele alındığında bizden iyi adamlar olmasına rağmen çok hata yapıyorlar zaten en büyük zaafları o.

#431219 - Tue Sep 09 2008 17:13 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: gambitxx]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Geçen Hsv-Real Madrid maçını izlemiştim.Kompany maça stoper başladı.İkinci yarının ortasına doğru on liberoda oynadı maçın son 5 dakkasında Santrfor oynadı.Evet Kompany aslında stoper mevkisinde oynayıpta 10 numarı giyen ender oyunculardan biridir.Ve çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncudur.....

#431315 - Wed Sep 10 2008 05:18 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: Ali_Cetiner]
dolce_dias Offline
COMPARES TO YOU

Yer: genk-BELGIUM
arkadaslar ben belcikada yasiyorum merak etmeyin butun belcika turkiyeden acayip korkuyor tek guvendikleri sey su anda ramazan ayinda olmamiz onu avantaj goruyorlar maca gelince belcika futbolu fizik gucu ve hiza dayali acikcasi cok hizlilar ve servet oynarsa dikkat etmesi gerekir turkiye normal oyununu oynarsa maci alir burda yasan belcikaliliarin cogu maci 4-0 gibi farkli bir skorla kaybedecegini dusunuyorlar
TURKIE ECHTE NUKE TEGE BELGIE

#431317 - Wed Sep 10 2008 05:38 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: dolce_dias]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
gencç bir takım fakat bizim dişimizde bir rakip değil eğer bahanelerin arkadasına saklanmayıp aslanlar gibi sahaya çıkıp istediğimiz topu oynarsak sonucu farka gotururuz yok eğer yansıtamayıp oyunu acamazsak,bocalarsak işte o zaman vay halimize diyorum ...maçın skoru 2-1

#431324 - Wed Sep 10 2008 09:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: ErenMetin]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
Bakalim digiturkwebtv bu macin da icine edecek mi. Cumartesi macin baslamasina 1 dakika kala trt1 yayini "teknik ariza" yuzunden kesildi ve de mac bittikten sonra yaklasik 2-3 dakika sonra geri geldi. Diger kanallarin hepsi calisiyordu, bir tek trt1 gitti. Amerika'da olan ve de dish network'u seyretme imkani olanlar maci Setanta'dan canli izleyebilir (son maci da canli verdi, yarinkini de canli veriyor).

Insallah Emre'yi oynatmaz diyecegim ama yine de oynatacak nasilsa frown

#431327 - Wed Sep 10 2008 10:27 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: TurKk001]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: TurKk001
Bakalim digiturkwebtv bu macin da icine edecek mi. Cumartesi macin baslamasina 1 dakika kala trt1 yayini "teknik ariza" yuzunden kesildi ve de mac bittikten sonra yaklasik 2-3 dakika sonra geri geldi. Diger kanallarin hepsi calisiyordu, bir tek trt1 gitti. Amerika'da olan ve de dish network'u seyretme imkani olanlar maci Setanta'dan canli izleyebilir (son maci da canli verdi, yarinkini de canli veriyor).

Insallah Emre'yi oynatmaz diyecegim ama yine de oynatacak nasilsa frown
annesi kalp krizi geçirmiş kampdan ayrılmış emrenin oynamayabilir.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#431342 - Wed Sep 10 2008 14:20 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: uA_f@tih]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Son bir haftaya kadar önemsenmeyen, çantada keklin olarak gösterilen Belçika su son günlerde birden büyütülmeye baslandi.. Sadece isimlere ve yüzeysel bir edayla takimin söye bir "son yillarina" bakan medya önce orali bile olmadi, ama birazcik arastirma yapma zahmetine girince Belçika´nin hiç de küçümsenmeyecek bir takim oldugunu anladi.

Elbetteki bir Ispanya´dan bahsetmiyoruz, elbette potansiyelimizin hakkini verdigimiz vakit Ispanya ile el ele bu gruptan çikmamiz gerekir. Ama hersey bu laflar ile bitmiyor, önemli olan sahada nelerin olacagi.

Belçika bizden zayif bir takim, bu kesin. Normal sartlarda da onlari büyük sorun yasamadan geçebilmemiz gerekir. Üstelik de kendi sahamizda oynayacagiz.

Insallah yenecegiz.

#431352 - Wed Sep 10 2008 16:01 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ:TÜRKİYE-BELÇİKA [Re: KingLion]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Biz kendimiz gibi oynayalım Belçika fark yer bunu diyorum

Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı