İyi oynamadık, oynamamız da gerekmiyordu zaten. İlk yarı nasıl ols abi ara atarız havasındaydı takım, ama böyle şeyler normal geliyor bana. Ermenistan'la final oynuyo olsak( yuh!

) ilk yarıdan farka giderdi maç, böyle maçlar ölçü değil...
Mevlüt'ün çıkmasını pek doğru bulmadım; ilk 11'de başlayan Semih yine hayatının en kötü maçlarından birini oynadı. Başka bi başlıkta söylemiştim galiba Mevlüt'ün karşı karşıya pozisyonlarda çok gol kaçırdığını. Ama çok doğru yerlere koşu yaptı ve kaçırdığı pozisyonların oluşmasında payı büyüktü, oyunda kalsa gol atacaktı bence. Zaten güvene ihtiyacı vardı, atacağı bi gol onu kazandırabilirdi bize; Semih alınsa oyundan daha doğru olurdu.
Gelelim asıl mevzuya. Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum; ARDA İSTEDİĞİ PASLARI ALAMIYOR! Emre mecbur kalmadıkça Arda'ya dönmüyor, Arda önünde boşluk bulmuşken taa diğer kanattan Tuncay yanına kadar gelip önünü kapatıyor, bi tek Aurelio'nun güzel bikaç pası vardı. Onun dışında ayağına aldığı topların hepsini güç bela kendisi kovalayarak rakipten aldı. Son 1 sezonda Arda'Nın futbolunun defansif yönü çok gelişti, bi C.Ronldo'nun bu kadar pres yapıp top kazandığını göremezsiniz

.
EMRE KESİNLİKLE YETERSİZ! Şu "Terim'İn Damadı..." muhabbetlerini ilk duyduğumda gülüp geçmiştim, hala da saçma geliyor o ayrı konu; ama Terim bu dedikodulara büyüme fırsatı vermek istemiyorsa, Emre gerçeğini görsün artık. En azından şu haliyle ilk 11'i hak etmiyor. Sözde top dağıtımı yapacak, bizi hücuma çıkaracak adam; kabiliyetsiz bi libero gibi oynadı. M.Topal bile oynasa hücumda daha etkili olurdu.
G.Gönül'e n'olmuş? Umarım geçirdiği sakatlığın etkisidir çünkü şu sağ bek sorunu fazla uzadı artık. En kısa zamanda eski formuna kavuşmalı, Türk futbolu ekol olmaya yakın bir çizgide şu an; çakma sağ beklerle(hamit, sabri) oynamak yakışmıyor.
Diğer futbolcular normal performanslarıyla oynadılar, pek söyleyecek bişey yok onlar için. Sıkıcı bi maçtı...