Webaslan Forum
Page 9 of 10 < 1 2 ... 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#430807 - Sat Sep 06 2008 20:39 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: ÇYeni]
beste Offline
Üye

Yer: istanbul
semih çıktı gökhan oyuna laugh yardımcı oluyorum;)

#430808 - Sat Sep 06 2008 20:52 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: beste]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

Yer: Samsun
maç bitti 2-0

#430810 - Sat Sep 06 2008 21:04 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: ÇYeni]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

ilk yarı biraz korktuk ama 2. yarı çok iyi oynadık (ardanın çalımları harikaydı ya)

#430811 - Sat Sep 06 2008 21:04 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: malik_dixon]
beste Offline
Üye

futbol içaçıcı değil ama skor güzel.Daha iyi olcaz inşallah

#430812 - Sat Sep 06 2008 21:05 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: malik_dixon]
Battosai_gs Offline

Vasat bir oyun oynasak da kazanmayı bildik.Gerçi bu kötü zeminde nası futbol oynanır ayrı konu...Ben özellikle Terim in oyuna müdahalelerini beğendim

#430822 - Sat Sep 06 2008 22:18 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: lion18]
Emre_gs_33 Offline
http://s14.bitefight.net/c.php?uid=92950

olması gerken oldu ve maçı aldık grup elemelerine 3 puan la başladık sıra belçikada

#430825 - Sat Sep 06 2008 22:25 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: Emre_gs_33]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
çok zorlu bi deplasmandan 3 puan çıkarmamız büyük başarı ermeniler avrupa şampiyonası elemelerinde portekiz polonya gib takımların olduğu gruplarda kendi sahasında hiç yenilmemiş.son 360 dk da sadece 1 gol yemişlerdi.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#430834 - Sat Sep 06 2008 23:36 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: ÇYeni]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: ÇYeni
İlk Gönderen: beste
6.sınflar çok kolaydı 7lere kazık sormuşlar fizik sorularına baktım 7.snfta bunları göstermeleri cidden ilginç.meb yine tökezledi diğer sınavlarda oldğu gibi. bu arada bellinzona maçının saati değiştirilmiş

valla hiçbirşey anlamıyorum bu işten. türkçede sosyalde ingilizcede full
yap git en iyi olduğun fenle matematikte yanlış yap. saçmaladım
gerçekten

İlk Gönderen: ÇYeni
İlk Gönderen: beste
Yazdıklarım okuduğunu anlayana;)
Arkdaşlar ben bu maçın önüne siyasetin fazlasıyla gçtiğini düşünüyorum bu yüzden maçın pekte bir önemi kalmadı.Bu gözler önünde .Seyir zevki yüksek bir maçta olmayacak oda kesin.Kısacası ben forma için seyredicem maçı yoksa bir numara olmaz bu maçtan

evet katılıyorum biraz öncede yazdım zaten. milli maç olmasa yüzüne
bakmam bu maçın ispanya-bosna dururken bunu mu izleyeceğim derim yani.
ABDullah Gülün Ermenistan ziyareti olayı karıştırdı. Baykal haklı bencede
çok gereksiz bir gezi oldu. Maça gitmemeliydi. Bu arada arkadaşlar maçtan önce aşırı milliyetçi ermeniler gösteri yapacakmış. ama güvenlikler tam.
8 sniper varmış. Keskin nişancı. Heryer dolu güvenlikle. Protokol kurşun
geçirmez camla kaplanmış.

Bu foruma nolmuş böle yaa frown
Hatırlıyorumda eskiden herkese birbirine karşı saygılı edepli hareket ederdi.Şimdi ne yazıkki bunlardan çok uzağız.Bıraktım saygı yı sevgiyi millet siyasi olaylarada başlamış.Yaptığın gafı ve onlarca gereksiz kelimeyi düzeltmen için illa ban yemen mi lazımdı.Burdan Moderator arkadaşlarada tavsiye lutfen biraz daha foruma vakit ayırsınlar artık millet günlük hayatta neler yaşadığını bile topiclerde konuşmaya başlamış.Valla şuanda burda bu tur manzaraları görünce ayırdığım vakit verdiğim emeğe acıyorum ne yazıkki!!!!!!

#430840 - Sat Sep 06 2008 23:55 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Ali_Cetiner]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Çok kötü bir zeminde kötü başlamamıza rağmen 3 puanı aldık,artık böyle maçlarda sürprizlere yer vermemek lazım ve iyi bir başlangıç olmuş oldu bu bağlamda,ben bu Mevlüt'teki ısrarı çözmekte zorlanıyorum ilk yarı kaçırdığı goller hiç de umut vermedi daha zamanı var 11 için bence.

#430845 - Sun Sep 07 2008 00:03 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
fransada tam aksine çok iyi bir forvet görüntüsü çiziyor mevlüt.Takıma uyumunu sağlarsa bence çok iyi olur

#430847 - Sun Sep 07 2008 00:13 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: brkisilak]
Battosai_gs Offline

İlk Gönderen: brkisilak
fransada tam aksine çok iyi bir forvet görüntüsü çiziyor mevlüt.Takıma uyumunu sağlarsa bence çok iyi olur

Bencede Mevlüt de potansiyel var.İnşallah Türkiye ye falan gelmez de burada sönüp gitmez...

#430849 - Sun Sep 07 2008 00:18 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Battosai_gs]
beste Offline
Üye

Linderoth sakatlanmış yine bu şekilde yürümez ksnlkle feshedilsin sözleşmesi çünkü bu gidişle oynayamadan ölücek aadam.

#430862 - Sun Sep 07 2008 02:05 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: beste]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Macin sadece son 20 dakikasina falan bakabildim. Gördügüm kadariyla zemin berbatti, ayrica ikinci yarida aleyhimize rahatsiz edici bir rüzgar. Pek kalite yoktu, Ermenistan´da da zaten pek is yokmus. En önemlisi psikolojik savasi kazanmakti; milli marsimizi isliklamislar, daha ne yaptilar bilemem, ama bizimkiler gayet profesyonel bir edayla oynuyorlardi, netice de geldi iste. Takimimizi bu güzel mücadelesinden ve yaklasimindan ötürü tebrik etmemek elde degil. Sonuc da güzel ayrica. Darisi Belcika macina insallah.

#430866 - Sun Sep 07 2008 02:07 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: KingLion]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
Allah bereket versin.psikolojik olarak zor bi maçtı.3 puana ve zafere bakıp sevinmek lazım.ben zaten güzel futbol beklemiyordum.

#430873 - Sun Sep 07 2008 05:23 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: benimdünyam]
TurKk001 Offline
Müdavim
*

Yer: Las Vegas
Canli yayin izlemek isteyenlerin maci canli seyredip, dinleyip ya da okuyacaklari siteler var, burasi canli yayin forumu degil yorum forumu. Her top geldiginde mesaj atilmazdi buraya. Gol atildi, kart yendi tamam anladik da her topa dokunusumuzda bir mesaj var. Zaten milli takim bolumu var forumda, burasi yeri degil milli macin. Eskiden ihtar gelirdi, konu tasinirdi gerekli foruma.

Mac fena degildi, Ermenistan cok sert oynuyor, hakem de fena olmamasina ragmen iki tarafin da faullerine goz yumdu. Teknik olarak kotuler epey ama hirs olarak cok hirsliydilar, ilk mac olarak deplasmanda aldigimiz 2-0'lik net skor cok iyi bir baslangic oldu. Belcika bu kadar sert oynamaz, onlara karsi daha rahat oynariz. Kim iyiydi, kim kotuydu diye bir sey demeyecegim ama Emre'nin degil milli takimda ilk 11, milli takim kampinin bile yanina yaklastirilmasi lazim. Fener'e filan gitmesi hic umurumda degil, profesyonel futbolcu istedigi takima gider ama gercek su ki karaktersizin allahi. Bir savas cikarmadigi kaldi macta, ne o laubali hareketler ve de kasti fauller? Bir keresinde acti kollari dondu 360 derece ki faulu yapan adamin bir yerlerine vursun ama tutturamadi. Hakem'e bagirir, rakibe bagirir, bizimkilere bagirir. Kesin seyirciye el kol hareketi filan da yapar dedim de cok sukur yaniltti beni. Arda'nin cok guzel kaleye cektigi pozisyonda da okuz gibi durdu 10 saniye. Fatih de mactan sonra dedi zaten Arda'nin 3-5 degil 11, 21 kere o hareketleri yapmasi lazim diye. Her neye, degil milli takima, hic bir takima kaptanlik yapacak kisilikte bir insan degil bence ve de Fatih'in Emre sevdasindan cok gec olmadan gecmesi lazim.

#430887 - Sun Sep 07 2008 12:05 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: TurKk001]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

harbiden ya anında mesaj yolluyorlar aynı topice günde en az 20-30 mesaj yolluyorlar

#430891 - Sun Sep 07 2008 12:46 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: malik_dixon]
Battosai_gs Offline

İlk Gönderen: malik_dixon
harbiden ya anında mesaj yolluyorlar aynı topice günde en az 20-30 mesaj yolluyorlar

Öyle deme arkadaşım,bu arkadaşlar bizleri futbol bilgileriyle çok rahat yenerler...

#430901 - Sun Sep 07 2008 13:45 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Battosai_gs]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Bu zeminde bu rüzgarda zaten iyi bi futbol olması zor da biz gerekeni yaptık zaten tabi Belçika maçına daha iyi futbol lazım Ermenistan deplasmanında puan kaybedenler olcaktır özellikle yerden oynayan İspanya çok zorlanıcak biz bu engeli kayıpsız aştığımız için şanslıyız

#430905 - Sun Sep 07 2008 14:17 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Serhat1905]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İyi oynamadık, oynamamız da gerekmiyordu zaten. İlk yarı nasıl ols abi ara atarız havasındaydı takım, ama böyle şeyler normal geliyor bana. Ermenistan'la final oynuyo olsak( yuh! smile ) ilk yarıdan farka giderdi maç, böyle maçlar ölçü değil...

Mevlüt'ün çıkmasını pek doğru bulmadım; ilk 11'de başlayan Semih yine hayatının en kötü maçlarından birini oynadı. Başka bi başlıkta söylemiştim galiba Mevlüt'ün karşı karşıya pozisyonlarda çok gol kaçırdığını. Ama çok doğru yerlere koşu yaptı ve kaçırdığı pozisyonların oluşmasında payı büyüktü, oyunda kalsa gol atacaktı bence. Zaten güvene ihtiyacı vardı, atacağı bi gol onu kazandırabilirdi bize; Semih alınsa oyundan daha doğru olurdu.

Gelelim asıl mevzuya. Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum; ARDA İSTEDİĞİ PASLARI ALAMIYOR! Emre mecbur kalmadıkça Arda'ya dönmüyor, Arda önünde boşluk bulmuşken taa diğer kanattan Tuncay yanına kadar gelip önünü kapatıyor, bi tek Aurelio'nun güzel bikaç pası vardı. Onun dışında ayağına aldığı topların hepsini güç bela kendisi kovalayarak rakipten aldı. Son 1 sezonda Arda'Nın futbolunun defansif yönü çok gelişti, bi C.Ronldo'nun bu kadar pres yapıp top kazandığını göremezsiniz wink .

EMRE KESİNLİKLE YETERSİZ! Şu "Terim'İn Damadı..." muhabbetlerini ilk duyduğumda gülüp geçmiştim, hala da saçma geliyor o ayrı konu; ama Terim bu dedikodulara büyüme fırsatı vermek istemiyorsa, Emre gerçeğini görsün artık. En azından şu haliyle ilk 11'i hak etmiyor. Sözde top dağıtımı yapacak, bizi hücuma çıkaracak adam; kabiliyetsiz bi libero gibi oynadı. M.Topal bile oynasa hücumda daha etkili olurdu.

G.Gönül'e n'olmuş? Umarım geçirdiği sakatlığın etkisidir çünkü şu sağ bek sorunu fazla uzadı artık. En kısa zamanda eski formuna kavuşmalı, Türk futbolu ekol olmaya yakın bir çizgide şu an; çakma sağ beklerle(hamit, sabri) oynamak yakışmıyor.

Diğer futbolcular normal performanslarıyla oynadılar, pek söyleyecek bişey yok onlar için. Sıkıcı bi maçtı...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#430908 - Sun Sep 07 2008 14:31 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: ASTURIAS]
ultraslan_33 Offline

Yer: GELCEN Mİ ?
emre nın nısanlı oldugunu duymustum ben. zaten nısanlısı ıstedıgı ıcın turkıye ye gelmışşş...

Page 9 of 10 < 1 2 ... 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı