Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#430409 - Thu Sep 04 2008 17:30 PM sportif A.Ş ve futbol A.Ş
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
Birleşme tamamlanıyor!

Son 10 yılda Sportif A.Ş'nin şirket yapısı yüzünden her yıl 5-6 milyon dolar gelir kaybına uğrayan kulübümüz, bozuk şirket yapısını yeniden organize etmek için resmen harekete geçti. Sarı kırmızılı yöneticiler bu yüzden Sportif A.Ş ve Futbol A.Ş'yi birleştirmek için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyorlardı. Ancak şirket birleşmesi için gereken nakit 60-70 milyon doların bulunamaması birleşmeyi engelliyordu. Daha önce İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan bu girişimler de nakit sıkıntısı yüzünden gerçekleşmemişti.

Adnan Polat yönetimi şirket birleşmesini sağlayacak nakit girdisi için Goldman Sachs International ile anlaşma sağladı. Bu anlaşmaya göre G.Saray bu şirketi yeni yapılanmada aracı kurum olarak yetkilendirmiş durumda. Anlaşmaya göre G.Saray 100 milyon dolar kredi alacak ve bu kredinin 50 ile 70 milyon dolarını şirket birleşmesi için ayıracak. Şirketlerin birleşimi ile oluşacak olan yeni yapılanma ise "Galatasaray Grubu" olarak anılacak.

G.Saray Yönetimi'nin bu şirket birleşimini sağlamak için bu konuda genel kuruldan onay alması gerekiyor. Sarı kırmızılı yönetim şirket birleşimi için bütün gerekli koşulları sağladı ve 25 ekim cumartesi günü genel kurulu olağanüstü toplantıya çağırdı.

#430413 - Thu Sep 04 2008 18:25 PM Re: sportif A.Ş ve futbol A.Ş [Re: malik_dixon]
answer111 Offline
Yeni üye
**

ŞARDAN: ''GALATASARAY ÇOK FARKLI OLACAK''-

Galatasaray Kulübü Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, hayata geçirilen projeler sonrası kulübün çok farklı bir hale geleceğini söyledi.

Şardan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş'nin birleşmesi, kulüp içi idari yapılanma ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin tamamlanmasının, kendileri için üç önemli eşik olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Şimdi yapmayı planladığımız projeler için, genel kuruldan yetki isteyeceğiz. Yetkiyi aldığımız takdirde şirket birleşmesiyle birlikte, borçların yapılandırılası için kaynak sağlanacak. Zaten bunun üzerinde uzun süredir çalışıyoruz. Galatasaray'ın durumunun düzelmesi için birtakım çalışmalar gerekiyordu. Türk Telekom'la önemli bir anlaşma yaptık. Ali Sami Yen Spor Kompleksi de gelecek yıl tamamlanacak. İdari yapılanmanın da kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Bu işleri tamamladığımızda Galatasaray artık çok farklı olacaktır.''

İnşallah..=)

Profesyonelliği bahane eden şarlatanlara en iyi cevap. PROFESYONEL OLMA EFSANE OL.. Tüm Galatasaraylılar üye olalım

http://www.facebook.com/group.php?gid=22478673713

#430520 - Fri Sep 05 2008 11:45 AM Re: sportif A.? ve futbol A.? [Re: answer111]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

e?er birle?tirilirse gs gelirlerinin üstünden bir kambur kalkacak

#430602 - Sat Sep 06 2008 02:08 AM Re: sportif A.? ve futbol A.? [Re: malik_dixon]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
ya simdi bu sirketler birlesince nie bize gelir geliyo bi turlu anlamam smile madem oyleydi nie bastan birlesik kurmadik simdi bi ton para veriyoz kendi kendini amorti etmesi zaten 15 y?la yak?n surecek ayrica biz bu parayi kime veriyoz ?irketler bizim deilmi ister ay?r?r?z ister birlestiririz.. yanl?s m?y?m smile

#430641 - Sat Sep 06 2008 12:05 PM Re: sportif A.? ve futbol A.? [Re: postman]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

İlk Gönderen: postman
ya simdi bu sirketler birlesince nie bize gelir geliyo bi turlu anlamam smile madem oyleydi nie bastan birlesik kurmadik simdi bi ton para veriyoz kendi kendini amorti etmesi zaten 15 y?la yak?n surecek ayrica biz bu parayi kime veriyoz ?irketler bizim deilmi ister ay?r?r?z ister birlestiririz.. yanl?s m?y?m smile

yanlış o zamanki yönetim çok büyük bir hata yaptı öyle yabancı yatırımcılar size para verelim şirket açalım ama kombine,bilet,forma vb. %25 i alırız dediler o zamanki yönetim de kabul edip hayatının hatasını yaptı

#459208 - Wed Jun 17 2009 17:10 PM Re: sportif A.? ve futbol A.? [Re: malik_dixon]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Renktaşlar Aslantepe stadı bittiği gün eminim bu sorun hakkında daha sağlıklı fikirler üretilecektir...

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı