#430462 - Thu Sep 04 2008 23:09 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE
[Re: Raist]
|
Müdavim
Yer: Samsun
|
Yıllardır stoper sorunu varken egemen korkmaz nie alınmaz şu kadroya anlamam ya gökhandan çok daha kaliteli bi futbolcu bence
kesinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#430475 - Thu Sep 04 2008 23:35 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE
[Re: ÇYeni]
|
|
walla ben bu maçın o kadarda kolay geçeceğini sanmıyorum adamlar portekizlen berabere kaldı ve ünlü bir takımı adını hatırlamıyorum ama yendiler kolay lokma deyil bence artı şu anda futbolcuların üzerinde siyasi bir baskı var anlamk mümkün deyil sanki savaşa gidiyorum yoq cumhurbaşkanı maça gidicek mi yoq millet vekilleri gidecek mi kardeşim ister gidin ister gitmeyin bunu maç öncesi neden reklam ediyosunuz ister istemez futbolcuların üzerinde baskı oluşuyo ne günahı var şimdi servetin semihin volkanın ardanın yenilirseler bütün fatura onlara kesilecek hayret ediyorum bizim şu devletimize bari futbola karıştırmayın lanet olası siyasi fikrinizii
|
|
|
|
|
|
#430516 - Fri Sep 05 2008 10:45 AM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y
[Re: caner3434]
|
Yer: Kiev/Ukrayna/SSCB
|
f.terimi o klup istedi, bu klup istedi, ama bir yere gitmedi! Hani Chelsea talipti? Hani transfer etmek icin bir suru takim kuyrukta idi! Yalan! Kim alir uyduruk hoca yi! Alacak olsada terim bir yere gider mi! Bulmus balli kapiyi! Benim vergilerimi yalayip yutuyor! Arti ne is yapiyor? Yilda iki tane kiytirik maca, hazir olan kadroyu cikariyorsonra hoooop paralar cebe! Simdi ermenistan macini mahsus, cok ciddi hale getiriyorlar! Maci alirsak sanki ermeni soykirimini red edecegiz! Fasarya!
Terimde haysiyet olsa malum mactan sonra istifa ederdi! Etmedi, etmez, etmeyecek!
Afiyet olsun terim! adam ne yaptida böyle elestiriyorsun sen git bizim korkak skibbeyi elestir adam amatör takimlara karsi bile defans agirlikli oynuyor Topigin konusu Skibbe degil! Ulusal Takim! Once konuya bak sonra yaz!
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|