Webaslan Forum
Page 2 of 10 < 1 2 3 4 ... 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#430417 - Thu Sep 04 2008 19:01 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: kacarow]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
-------------Volkan------------
Gökhan---Servet---Gökhan---U.Boral
Gökdeniz---M.Topuz---Selçuk--Arda
-------------Tuncay---Semih------------

Aurelio,E.Belezoğlu,H.Balta'nın sakat olduğunu duyduğum için böyle bir kadro çıkardım..

#430418 - Thu Sep 04 2008 19:02 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: lion18]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
çok zor bi deplesman yenilebiliriz veya berabere de kalabiliriz ermeniler bizden puan alabilmek için her şeyi yapıcaklardır hele bi de yenik duruma düşersek vay halimize.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#430419 - Thu Sep 04 2008 19:07 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: lion18]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

şöle bi 11 le çıkabiliriz

__________________Volkan____________________
__Gökhan___Servet______G.Zan____H.Balta_____
__________________M.Topal____________________
__________________Emre_______________________
__Kazım___________________________Arda________
_____________Semih______Tuncay_________________

Tarafından düzenlendi yfthcn (Thu Sep 04 2008 22:05 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#430420 - Thu Sep 04 2008 19:33 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: uA_f@tih]
lion18 Offline

Yer: kaf dağının ardı
2 tane semih var hocam kadronda...birini değiştir istersen smile

#430430 - Thu Sep 04 2008 21:04 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: malik_dixon]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
İlk Gönderen: malik_dixon
yanlış yerde değilmi

milli maç sonuçta,daha göz önünde olmalı diye bu başlığa aldık...

#430452 - Thu Sep 04 2008 21:55 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: 9#Elano]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Yıllardır stoper sorunu varken egemen korkmaz nie alınmaz şu kadroya anlamam ya gökhandan çok daha kaliteli bi futbolcu bence

Bence ilk 11 ;
_____________________ Volkan____________________

Gökhan__________ Servet___________Gökhan___________Hakan

Arda-___________M.Topal___________M.Topuz____________Tuncay

_______________Gökhan___________Semih ________________

#430454 - Thu Sep 04 2008 22:06 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: lion18]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: lion18
2 tane semih var hocam kadronda...birini değiştir istersen smile
tuncay yapcaktım semih yapmışım smile

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#430458 - Thu Sep 04 2008 23:04 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: malik_dixon]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

Yer: Samsun
İlk Gönderen: malik_dixon
yanlış yerde değilmi

konuyu ben zaten milli takımlara açtım. modlar göz önünde olsun diye buraya almış renktaş

#430461 - Thu Sep 04 2008 23:08 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: ÇYeni]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

_______________________________Volkan_________________________________

__Gökhan Gönül__________Servet________Gökhan Zan_____________H.Balta_

________________________________M.Topal_______________________________

_________________________________Emre_________________________________
(M.Topuz veya Ayhan)

__Arda_______________________________________________________Kazım____

______________________________Tuncay_____Semih_______________________
(Mevlüt veya Halil)

#430462 - Thu Sep 04 2008 23:09 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: Raist]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: raist1905
Yıllardır stoper sorunu varken egemen korkmaz nie alınmaz şu kadroya anlamam ya gökhandan çok daha kaliteli bi futbolcu bence

kesinlikle katılıyorum

#430475 - Thu Sep 04 2008 23:35 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: ÇYeni]
Curva_Nord_GS Offline

walla ben bu maçın o kadarda kolay geçeceğini sanmıyorum adamlar portekizlen berabere kaldı ve ünlü bir takımı adını hatırlamıyorum ama yendiler kolay lokma deyil bence artı şu anda futbolcuların üzerinde siyasi bir baskı var anlamk mümkün deyil sanki savaşa gidiyorum yoq cumhurbaşkanı maça gidicek mi yoq millet vekilleri gidecek mi kardeşim ister gidin ister gitmeyin bunu maç öncesi neden reklam ediyosunuz ister istemez futbolcuların üzerinde baskı oluşuyo ne günahı var şimdi servetin semihin volkanın ardanın yenilirseler bütün fatura onlara kesilecek hayret ediyorum bizim şu devletimize bari futbola karıştırmayın lanet olası siyasi fikrinizii

#430483 - Fri Sep 05 2008 00:26 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: Curva_Nord_GS]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

işimiz zor. ermenistan deplasmanı çok zor. hele türkiye olunca.

#430490 - Fri Sep 05 2008 02:01 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: ÇYeni]
Baikal_GS Offline

*

Yer: Kiev/Ukrayna/SSCB
Abuk subuk takimlar yuksek yerlerde oynuyor, bizde kendimizi dev aynasinda goruyoruz! Mac cepte! Sayet bu mac garanti degilse hangi mac garanti olacak! Hangi macta farkli kazanacagiz? Ama gorun ki terim bu macada on kazmali(liberolu) cikacak! allah rizasi icin, bir mactada hucum destekli cikalim! Hucum oynayalim, 5 gol yiyelim ama zavk verelim! O cesaret kimde? 2-3 hoca kaldi! Onlarida kimse tanimaz, soylesek te begenmez!

Tarafından düzenlendi chackhaL (Sat Sep 06 2008 17:33 PM)

#430495 - Fri Sep 05 2008 03:47 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE [Re: Baikal_GS]
Baikal_GS Offline

*

f.terimi o klup istedi, bu klup istedi, ama bir yere gitmedi! Hani Chelsea talipti? Hani transfer etmek icin bir suru takim kuyrukta idi! Yalan! Kim alir uyduruk hoca yi! Alacak olsada terim bir yere gider mi! Bulmus balli kapiyi! Benim vergilerimi yalayip yutuyor! Arti ne is yapiyor? Yilda iki tane kiytirik maca, hazir olan kadroyu cikariyorsonra hoooop paralar cebe! Simdi ermenistan macini mahsus, cok ciddi hale getiriyorlar! Maci alirsak sanki ermeni soykirimini red edecegiz! Fasarya!

Terimde haysiyet olsa malum mactan sonra istifa ederdi! Etmedi, etmez, etmeyecek!

Afiyet olsun terim!

#430496 - Fri Sep 05 2008 04:24 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Baikal_GS]
caner3434 Offline
Üye
*

Yer: Münih
İlk Gönderen: Baikal_GS
f.terimi o klup istedi, bu klup istedi, ama bir yere gitmedi! Hani Chelsea talipti? Hani transfer etmek icin bir suru takim kuyrukta idi! Yalan! Kim alir uyduruk hoca yi! Alacak olsada terim bir yere gider mi! Bulmus balli kapiyi! Benim vergilerimi yalayip yutuyor! Arti ne is yapiyor? Yilda iki tane kiytirik maca, hazir olan kadroyu cikariyorsonra hoooop paralar cebe! Simdi ermenistan macini mahsus, cok ciddi hale getiriyorlar! Maci alirsak sanki ermeni soykirimini red edecegiz! Fasarya!

Terimde haysiyet olsa malum mactan sonra istifa ederdi! Etmedi, etmez, etmeyecek!

Afiyet olsun terim!
adam ne yaptida böyle elestiriyorsun sen git bizim korkak skibbeyi elestir adam amatör takimlara karsi bile defans agirlikli oynuyor

#430500 - Fri Sep 05 2008 08:58 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: caner3434]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

bu maç banko 0 sölemedi demeyin iddada da 0 oynucam smile

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#430510 - Fri Sep 05 2008 09:56 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: uA_f@tih]
flazof Offline
EczK
Yeni üye

Yer: sakarya
hocam b?z kolay mac kazanamay?z yan? bu mac yen?le b?l?r?zde
ben fat?h hocay?da anlam?yorum art?k abuk sabuk adamlar alm?s y?ne kadroya
emre sen?n bir numaral? adam?n onuda anlad?k al ama sakat oynamama r?sk? var onuda al ama yan?na y?ld?ray?al oynamassa o oynar ama olurmu kend? sahs? kapr?sler? var anlam?yorum fat?h tekken?n olmamas?n? hala anlam?yorum
yan? ben ac?kcas? fat?h hocay? anlam?yorum

#430516 - Fri Sep 05 2008 10:45 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: caner3434]
Baikal_GS Offline

*

İlk Gönderen: caner3434
İlk Gönderen: Baikal_GS

Afiyet olsun terim!
adam ne yaptida böyle elestiriyorsun sen git bizim korkak skibbeyi elestir adam amatör takimlara karsi bile defans agirlikli oynuyor

Topigin konusu Skibbe degil! Ulusal Takim! Once konuya bak sonra yaz!

#430527 - Fri Sep 05 2008 14:09 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Baikal_GS]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Nolmuş forumda yaa millet birbirini yemiş.Yeni gelen arkadaşlar biraz uslubunuza dikkat edin.Bu arada Admin arkadaş bi zahmet bi versiyon atsa güzel olur laugh

#430529 - Fri Sep 05 2008 14:19 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: Ali_Cetiner]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

maç ya berabere biter yada 1-0 al?r?z. inan?lmaz zor bir deplasman. malum olaylardan dolay? de?il. gerçekten zor. polonyay? yendiler, portekizle berabere kald?lar, kazakistan? yendiler, s?rbistana gol att?rmad?lar.

Çok iyi bir stadda oynuyorlar maçlar?n?. Bo?ucu bir atmosferi var

Page 2 of 10 < 1 2 3 4 ... 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı