#429827 - Mon Sep 01 2008 17:12 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: ERMENİSTAN-TÜRKİYE
[Re: ÇYeni]
|
Müdavim

Yer: Ankara
|
|
|
|
|
|
|
#430162 - Tue Sep 02 2008 16:49 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ: ERMENİSTAN-TÜRKİYE
|
|
|
|
|
|
|
|
#430415 - Thu Sep 04 2008 18:46 PM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?YE
[Re: chelik]
|
Yer: kaf dağının ardı
|
bu maç grup elemelerinden de ötedir...siyasi konuşmak istemem ama maalesef özellikle avrupada bu maç sadece futbol karşılaşması deildir..alınan nefes bile tansiyonu ve dış ilişkileri etkileyecektir.. kağıt üzerinde baktığınız zaman türkiye ermenistanı hayli hayli yenecek düzeydedir...fakat provakatif olaylar ceryan ederse işte o zmn işin rengi değişir..ermenistan takımının bi önceki elemelerde başarılı daha doğrusu şaşırtıcı sonuçlar aldığını görmekteyiz.. işimizin kağıt üzerindeki kadar kolay olmayacağını düşnüyorum..
|
|
|
|
|
|
#430462 - Thu Sep 04 2008 23:09 PM
[Re: Raist]
|
Müdavim
Yer: Samsun
|
Yıllardır stoper sorunu varken egemen korkmaz nie alınmaz şu kadroya anlamam ya gökhandan çok daha kaliteli bi futbolcu bence
kesinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#430475 - Thu Sep 04 2008 23:35 PM
|
|
walla ben bu maçın o kadarda kolay geçeceğini sanmıyorum adamlar portekizlen berabere kaldı ve ünlü bir takımı adını hatırlamıyorum ama yendiler kolay lokma deyil bence artı şu anda futbolcuların üzerinde siyasi bir baskı var anlamk mümkün deyil sanki savaşa gidiyorum yoq cumhurbaşkanı maça gidicek mi yoq millet vekilleri gidecek mi kardeşim ister gidin ister gitmeyin bunu maç öncesi neden reklam ediyosunuz ister istemez futbolcuların üzerinde baskı oluşuyo ne günahı var şimdi servetin semihin volkanın ardanın yenilirseler bütün fatura onlara kesilecek hayret ediyorum bizim şu devletimize bari futbola karıştırmayın lanet olası siyasi fikrinizii
|
|
|
|
|
|
#430516 - Fri Sep 05 2008 10:45 AM
Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y
[Re: caner3434]
|
Yer: Kiev/Ukrayna/SSCB
|
f.terimi o klup istedi, bu klup istedi, ama bir yere gitmedi! Hani Chelsea talipti? Hani transfer etmek icin bir suru takim kuyrukta idi! Yalan! Kim alir uyduruk hoca yi! Alacak olsada terim bir yere gider mi! Bulmus balli kapiyi! Benim vergilerimi yalayip yutuyor! Arti ne is yapiyor? Yilda iki tane kiytirik maca, hazir olan kadroyu cikariyorsonra hoooop paralar cebe! Simdi ermenistan macini mahsus, cok ciddi hale getiriyorlar! Maci alirsak sanki ermeni soykirimini red edecegiz! Fasarya!
Terimde haysiyet olsa malum mactan sonra istifa ederdi! Etmedi, etmez, etmeyecek!
Afiyet olsun terim! adam ne yaptida böyle elestiriyorsun sen git bizim korkak skibbeyi elestir adam amatör takimlara karsi bile defans agirlikli oynuyor Topigin konusu Skibbe degil! Ulusal Takim! Once konuya bak sonra yaz!
|
|
|
|
#430531 - Fri Sep 05 2008 14:21 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
Müdavim
|
Valla kolay yenece?imize inan?yorum..... in?allah. ?öyle 5,6 falan atsak (imkans?z) ermeniler yerin dibine geçer. Belki Obamada "Sözde" Ermeni Soyk?r?m?n? desteklemez 
|
|
|
|
|
|
#430594 - Sat Sep 06 2008 00:38 AM
[Re: Ali_Cetiner]
|
Müdavim
|
Valla şimdi dünya basınına baktım adamlar maçı ölüm kalım meselesi olarak görüyolar.Hatta Ermenistan takımının antremanlarda Ermeni milli marşları eşliğinde çalıştıkları filan yazılmış.İnşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar...... milli marşta mı çalışıyorlar? işte türk farkı. biz milli marşımızı hazırolda dinleriz. onlar topmu oynuyor. işte türk milletinin farkı bu
|
|
|
|
|
|
#430615 - Sat Sep 06 2008 09:37 AM
[Re: FatihYILDIZ]
|
Müdavim
|
Ben Halil Altıntop varken Mevlüt ü oynatmazdım. boşuna mı yazıyorum mevlüt formda olduğu için ilk 11de
|
|
|
|
|
|
#430623 - Sat Sep 06 2008 10:08 AM
[Re: FatihYILDIZ]
|
Müdavim
|
yazıyosun diye bende mi öyle düşünmeliyim ? Mevlüt istediği kadar formda olsun benim futbol anlayışımda yeri olmayan bir forvet tipi. iyide bundan bana ve fatih terimden ne?
|
|
|
|
|
|
#430639 - Sat Sep 06 2008 12:03 PM
[Re: malik_dixon]
|
Müdavim
|
onu bunu bırakında saha acayip kötüymüş ya fatih terim haklıymış bizde çok teknik oyuncular olduğu için sahayıda bilerek düzeltmiyorlarmış çünkü onlarda hep kazma futbolcular olduğu için portekize de öyle yenilmediler zaten . of ya. başka türlü yenemezler zaten :-<
|
|
|
|
|
|
#430640 - Sat Sep 06 2008 12:04 PM
[Re: beste]
|
Müdavim
|
beğenmezsen beğenme ne yapayım. ama mevlüt formda. formayı sonuna kadar hakediyor. bn buna ağzmla değpil başka bi tarfmla gülerim mevlüte gelene kadar ne forvetler var be:D gökhan ünalı 891207634913894729834 kere tercih ederim mevlüte FORMDA DİYORUM!!! FORMDA!!!! KÖTÜ OLABİLİR. AMA FORMDA!!!! FORMDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#430642 - Sat Sep 06 2008 12:04 PM
|
Müdavim
|
beğenmezsen beğenme ne yapayım. ama mevlüt formda. formayı sonuna kadar hakediyor. bn buna ağzmla değpil başka bi tarfmla gülerim mevlüte gelene kadar ne forvetler var be:D gökhan ünalı 891207634913894729834 kere tercih ederim mevlüte Ne tarafınla gülersen gül banane. O senin problemindir. Düzgün yerden gülemiyorsan
|
|
|
|
|
|
#430643 - Sat Sep 06 2008 12:05 PM
|
Üye

Yer: istanbul
|
beğenmezsen beğenme ne yapayım. ama mevlüt formda. formayı sonuna kadar hakediyor. bn buna ağzmla değpil başka bi tarfmla gülerim mevlüte gelene kadar ne forvetler var be:D gökhan ünalı 891207634913894729834 kere tercih ederim mevlüte FORMDA DİYORUM!!! FORMDA!!!! KÖTÜ OLABİLİR. AMA FORMDA!!!! FORMDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben forma değil demedimki forvet var forvet var bu iki forvet arasında dağlar kadar fark var;)
|
|
|
|
|
|
#430645 - Sat Sep 06 2008 12:08 PM
|
Müdavim
|
[quote=ÇYeni]beğenmezsen beğenme ne yapayım. ama mevlüt formda. formayı sonuna kadar hakediyor. bn buna ağzmla değpil başka bi tarfmla gülerim mevlüte gelene kadar ne forvetler var be:D gökhan ünalı 891207634913894729834 kere tercih ederim mevlüte FORMDA DİYORUM!!! FORMDA!!!! KÖTÜ OLABİLİR. AMA FORMDA!!!! FORMDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben forma değil demedimki forvet var forvet var bu iki forvet arasında dağlar kadar fark var;)[/quote] evet o yüzden gökhan trabzonda oynarken, mevlüt geçen senelerde fransada avrupaya oynayan sochauxun yıldızı. Bana göre mevlüt daha iyi oyuncu
|
|
|
|
|
|
#430655 - Sat Sep 06 2008 12:24 PM
|
Müdavim
|
Bir kere Mevlütle Gökhan karşılaştırılamaz. Gökhan santrafor (pivot) Mevlüt forvet. sonuç itibariyle oyun bölgeleri aynı ikisininde işi aynı bu durumda bize karşılaştırma sanada susma hakk doğuyor. niye susayım sorması ayıp
|
|
|
|
|
|
#430661 - Sat Sep 06 2008 12:36 PM
|
Müdavim
|
Yazdıklarım okuduğunu anlayana;) Arkdaşlar ben bu maçın önüne siyasetin fazlasıyla gçtiğini düşünüyorum bu yüzden maçın pekte bir önemi kalmadı.Bu gözler önünde .Seyir zevki yüksek bir maçta olmayacak oda kesin.Kısacası ben forma için seyredicem maçı yoksa bir numara olmaz bu maçtan evet katılıyorum biraz öncede yazdım zaten. milli maç olmasa yüzüne bakmam bu maçın ispanya-bosna dururken bunu mu izleyeceğim derim yani. ABDullah Gülün Ermenistan ziyareti olayı karıştırdı. Baykal haklı bencede çok gereksiz bir gezi oldu. Maça gitmemeliydi. Bu arada arkadaşlar maçtan önce aşırı milliyetçi ermeniler gösteri yapacakmış. ama güvenlikler tam. 8 sniper varmış. Keskin nişancı. Heryer dolu güvenlikle. Protokol kurşun geçirmez camla kaplanmış.
|
|
|
|
|
|
#430670 - Sat Sep 06 2008 12:44 PM
|
Müdavim
|
ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen
|
|
|
|
|
|
#430672 - Sat Sep 06 2008 12:44 PM
|
Müdavim
|
ben karıştırmadım farkındaysan sadece maçın önüne geçen bu şeyin maçında seyir zevkinin düşük olmasından söz ettm cumhurbaşkanların isimleriyle oynamak ne zamandır sporla ilgili bir şey oldu onu ben yazdım. beste renktaşı suçlama boşuna
|
|
|
|
|
|
#430675 - Sat Sep 06 2008 12:51 PM
|
Üye

|
ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen futbol bunlardan ibaret değildir bunu anlamıyorsunki tamam takdir ediyorum iyi bir takipçi olabilirsin ama şimdiden kendini kaf dağnın ardında görmek ahmaklıktır herkes gibi olmaya çalış ve burdaki kimseyede şöylesiniz böylesiniz deme;)
|
|
|
|
|
|
#430677 - Sat Sep 06 2008 12:51 PM
|
Müdavim
|
ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen futbol bunlardan ibaret değildir bunu anlamıyorsunki tamam takdir ediyorum iyi bir takipçi olabilirsin ama şimdiden kendini kaf dağnın ardında görmek ahmaklıktır herkes gibi olmaya çalış ve burdaki kimseyede şöylesiniz böylesiniz deme;) ben hiçbir zaman kimseye şöylesiniz böylesiniz demedim. konuyu sen açtın zaten
|
|
|
|
|
|
#430694 - Sat Sep 06 2008 14:12 PM
|
|
ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen Tartışmaya girmek istemiyorum ama söyledikleriniz dikkatimi çekti.Oyuncuları not alınca veya cm de birinci olunca mı futbol bilgisi anlaşılıyor...Zannedersem yaş biraz küçük
|
|
|
|
|
|
#430695 - Sat Sep 06 2008 14:47 PM
[Re: Battosai_gs]
|
Müdavim
|
ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen Tartışmaya girmek istemiyorum ama söyledikleriniz dikkatimi çekti.Oyuncuları not alınca veya cm de birinci olunca mı futbol bilgisi anlaşılıyor...Zannedersem yaş biraz küçük ne alakası var yahu? evet 13 yaşındayım ama 3 yaşından beri futbol izliyorum. 3,5 yaşında okuma yazmayı söktükten sonra hep futbola ilgi duydum. Sürekli izledim. Futbol bilgimle sizi mahvederim. Lütfen dikkatli olun. Beni ezmeye çalışmayın. Madem çok bilgilisiniz gösterin o zaman. Taktik yazmakla atıp tutmakla olmuyor. İzleyin futbolu. İzleyip konuşursanız saygı duyarım. Ama beni ezmeye çalışmayın rica ediyorum
|
|
|
|
|
|
#430699 - Sat Sep 06 2008 15:14 PM
|
|
[quote=beste]ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen Tartışmaya girmek istemiyorum ama söyledikleriniz dikkatimi çekti.Oyuncuları not alınca veya cm de birinci olunca mı futbol bilgisi anlaşılıyor...Zannedersem yaş biraz küçük ne alakası var yahu? evet 13 yaşındayım ama 3 yaşından beri futbol izliyorum. 3,5 yaşında okuma yazmayı söktükten sonra hep futbola ilgi duydum. Sürekli izledim. Futbol bilgimle sizi mahvederim. Lütfen dikkatli olun. Beni ezmeye çalışmayın. Madem çok bilgilisiniz gösterin o zaman. Taktik yazmakla atıp tutmakla olmuyor. İzleyin futbolu. İzleyip konuşursanız saygı duyarım. Ama beni ezmeye çalışmayın rica ediyorum [/quote] Yazdıklarından yaşın anlaşıldığı üzere tartışmaya gerek duymuyorum...
|
|
|
|
|
|
#430700 - Sat Sep 06 2008 15:13 PM
[Re: Serhat1905]
|
Müdavim
|
Olum senin OKS zamanın gelmiş artık öle hergün maç izleme falan olmicak ben sana sölim  oks kalktı hocam  SBS var. 6.sınıfta girdim. 500 yapmak istiyordum olmadı 478 de kaldık. olsun önümüze bakıyoruz 
|
|
|
|
|
|
#430701 - Sat Sep 06 2008 15:14 PM
[Re: Battosai_gs]
|
Müdavim
|
[quote=ÇYeni][quote=beste]ya afedersin sen ne izliyorsun!!ve bizi bu kadar aşağılama hakkını kendinde nerden buluyorsun.Emin ol burdaki çoğu kişi seni futbol bilgisiyle ezer.Bilgiçlik taslamak 3-5 maç izleyip iyi admdır demek değil. mevlütü beğenmiyorum bu kadar basit isterse mevlüt gelecekte dünya starı olsun nasılki hayatım boyunca robinhodan nefret ettim hiç sevmedim aynı şekilde mevlütede kanım ısınmad bunun başlıca sebebi tipik yabancı ülkede yaşayan türk tavrı takınması. neden bahsediyorsun sen ya. hiçde ezemez. ben günde 5 maç izliyorum çok maç izliyorum diye annemler bana kızmaktan bunaldı. bütün oyuncuları not alıyorum. 18 tane defter bitti. Sporla ilgili haberleri yazdığım. Yıllardır cm oynuyorum. Cm dünya lideri oldum. Bana e-mail yolladılar futbol bilginizden ötürü kutluyoruz diye. senin seviyene inmeyeceğim. beni tanımadan konuşma lütfen Tartışmaya girmek istemiyorum ama söyledikleriniz dikkatimi çekti.Oyuncuları not alınca veya cm de birinci olunca mı futbol bilgisi anlaşılıyor...Zannedersem yaş biraz küçük ne alakası var yahu? evet 13 yaşındayım ama 3 yaşından beri futbol izliyorum. 3,5 yaşında okuma yazmayı söktükten sonra hep futbola ilgi duydum. Sürekli izledim. Futbol bilgimle sizi mahvederim. Lütfen dikkatli olun. Beni ezmeye çalışmayın. Madem çok bilgilisiniz gösterin o zaman. Taktik yazmakla atıp tutmakla olmuyor. İzleyin futbolu. İzleyip konuşursanız saygı duyarım. Ama beni ezmeye çalışmayın rica ediyorum [/quote] Yazdıklarından yaşın anlaşıldığı üzere tartışmaya gerek duymuyorum...[/quote] tartışmaya gerek duymuyorsun ha? Ezebildiğin kadar ez yaşım küçük diye. Ayrıca tartışmaya gerek duymamak ne demek sen benimle tartışabilecek seviyede değilsinki
|
|
|
|
|
|
#430708 - Sat Sep 06 2008 16:42 PM
|
Müdavim
|
He bu arada işin çok zor 6.snflarda çok fazla full yapan varmış harbi önüne bakman lazım:D evet yahu. nasıl full yapamadım aklım almıyor. normalde bırak fullü 30 dakikada yapıp çıkacağım sınav. kankam full yaptı yaw 
|
|
|
|
|
|
#430712 - Sat Sep 06 2008 17:38 PM
|
Müdavim
|
6.sınflar çok kolaydı 7lere kazık sormuşlar fizik sorularına baktım 7.snfta bunları göstermeleri cidden ilginç.meb yine tökezledi diğer sınavlarda oldğu gibi. bu arada bellinzona maçının saati değiştirilmiş hem stad hem saat değişti işe bak  Buarada bence daha zor sormalıydılar. Benimde işime gelirdi doğrusu. Çünkü ben kolay soruları yapamıyorum zor sorularda 490'dan aşağı inmiyorum 
|
|
|
|
|
|
#430714 - Sat Sep 06 2008 17:40 PM
|
Müdavim
|
6.sınflar çok kolaydı 7lere kazık sormuşlar fizik sorularına baktım 7.snfta bunları göstermeleri cidden ilginç.meb yine tökezledi diğer sınavlarda oldğu gibi. bu arada bellinzona maçının saati değiştirilmiş valla hiçbirşey anlamıyorum bu işten. türkçede sosyalde ingilizcede full yap git en iyi olduğun fenle matematikte yanlış yap. saçmaladım gerçekten
|
|
|
|
|
|
#430715 - Sat Sep 06 2008 17:41 PM
|
Müdavim
|
3.5 yaşında okumayı sökmüş yahu bırakın çocğu :S yada imlaları çok kötü asıl anlatmak istediğini anlatamamış. imlalarım iyi. 3.5 yaşında okumayı söktüm 4.5 yaşında ingilizce 100'e kadar sayabiliyordum. Övünmek gibi olmasın ama. 10 değil 100
|
|
|
|
|
|
#430724 - Sat Sep 06 2008 18:06 PM
|
Müdavim
|
burda senin kaç yaşında olduğunu veya hangi sınava gireceğini tartışıcak değiliz lütfen gereksiz mesajlarla forumu kirletme çok mesaj yollayana madalya vermiyorlar sen ne dediğini sanıyorsun. madalya vermiyorlarmış. önceki mesajlarıma bak bide kendi mesajlarına bak. ayrıca ben konuyu zaten kapattım son mesajımla. gerginlik yaratma lütfen. maç yaklaşıyor. bu arada maçtan sonra ntvsporda milli basket maçı var. MİLLİ GÜN anlayacağınız
|
|
|
|
|
|
#430745 - Sat Sep 06 2008 18:35 PM
|
1 yılda doğmadık 1 sözle ölelim! Varsa ASLANIMA laf atan,şöyle çıksında bir görelim
Yeni üye
|
bu nedir arkadaşlar... kreştemiyiz.. lütfen biraz futbola donelim.
|
|
|
|
#430747 - Sat Sep 06 2008 18:39 PM
|
1 yılda doğmadık 1 sözle ölelim! Varsa ASLANIMA laf atan,şöyle çıksında bir görelim
Yeni üye
|
lafı uzatmyn dedk kaç kere be:S inat mı ediyorsunuz tamam kapadık konuyu ermenistn maçına dönelim foruma gireli 5 dakika oldu renkdaşlarımın yorumlarını okuyayım diye ayırdıgım zamanda komediden başka birşey yoktu.şimdide senin çıkışman ne yapmaya çalışıyorsunuz...
|
|
|
|
#430751 - Sat Sep 06 2008 18:43 PM
|
Yeni üye
|
sana tek sevgim galatasaraylı oluşundan yoksa çocuklara ayırcak zamanım yok. herkese keyifli seyirler renkdaşlar umarım istedigimiz sonuçla doneriz...
|
|
|
|
#430753 - Sat Sep 06 2008 18:44 PM
[Re: SekMeTh]
|
Yeni üye
|
3. lük maçı die bir maç yoktu belki fakat statü geregi türkiyenin puanı daha yüksek oldugundan 3. lük bize verildi.
|
|
|
|
#430754 - Sat Sep 06 2008 18:46 PM
|
BLaCk
Yeni üye
|
buarada ben fatih terimin sürekli avrupa 3.süyüz demesine sinir olmaya başladım. Biz üçüncü olmadıkki. Yarı final oynadık. 3.lük maçı mı vardı ki Benim bildiğim 1980 Avr.Futbol Şampiyonasındaki Çekoslovakya-İtalya üçüncülük maçı çok sıkıcı geçtiği için UEFA kaldırmıştı 3.lük maçlarını avrupa şampiyonalarında yarı finalde elenilirse 3. olunur direk
|
|
|
|
#430755 - Sat Sep 06 2008 18:45 PM
|
Müdavim
|
sana tek sevgim galatasaraylı oluşundan yoksa çocuklara ayırcak zamanım yok. herkese keyifli seyirler renkdaşlar umarım istedigimiz sonuçla doneriz... ya bıktım bu çocuk ezme işinden. yeter artık. benden yaşça büyüksünüz diye beni ezme hakkını nerden buluyorsunuz. yaşımı söylemesem normal tartışacaktık. 13 dk kaldı. benim merakım istanbulda ermenistan maçı ne olacak. şükrü saraçoğlunda olursa ermeniler korkup kaçar gibi geliyor bana 
|
|
|
|
|
|
#430756 - Sat Sep 06 2008 18:46 PM
|
Müdavim
|
3. lük maçı die bir maç yoktu belki fakat statü geregi türkiyenin puanı daha yüksek oldugundan 3. lük bize verildi. öyle bir statü yok. resmi olarak üçüncü veya dördüncü kimse yok
|
|
|
|
|
|
#430757 - Sat Sep 06 2008 18:46 PM
|
Müdavim
|
buarada ben fatih terimin sürekli avrupa 3.süyüz demesine sinir olmaya başladım. Biz üçüncü olmadıkki. Yarı final oynadık. 3.lük maçı mı vardı ki Benim bildiğim 1980 Avr.Futbol Şampiyonasındaki Çekoslovakya-İtalya üçüncülük maçı çok sıkıcı geçtiği için UEFA kaldırmıştı 3.lük maçlarını avrupa şampiyonalarında yarı finalde elenilirse 3. olunur direk ne güzel dördüncü yok. saçmalama lütfen öyle bir şey yok. üçüncü ve dördüncü seçilmiyor avr.şampiyonasında
|
|
|
|
|
|
#430761 - Sat Sep 06 2008 18:48 PM
|
Müdavim
|
dördüncü yok doğru ama ama yarı finalde elenen iki takım üçüncülüğü paylaşırlar (türkiye,rusya) resmi olarak değil ama. pratikte sadece öyle
|
|
|
|
|
|
#430768 - Sat Sep 06 2008 19:01 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#430785 - Sat Sep 06 2008 20:19 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#430788 - Sat Sep 06 2008 20:21 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#430793 - Sat Sep 06 2008 20:27 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#430800 - Sat Sep 06 2008 20:35 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#430803 - Sat Sep 06 2008 20:36 PM
|
Üye

|
|
|
|
|
|
|
#430808 - Sat Sep 06 2008 20:52 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#430812 - Sat Sep 06 2008 21:05 PM
|
|
Vasat bir oyun oynasak da kazanmayı bildik.Gerçi bu kötü zeminde nası futbol oynanır ayrı konu...Ben özellikle Terim in oyuna müdahalelerini beğendim
|
|
|
|
|
|
#430822 - Sat Sep 06 2008 22:18 PM
[Re: lion18]
|
http://s14.bitefight.net/c.php?uid=92950
|
olması gerken oldu ve maçı aldık grup elemelerine 3 puan la başladık sıra belçikada
|
|
|
|
|
|
#430834 - Sat Sep 06 2008 23:36 PM
|
__
Müdavim

Yer: T.C
|
6.sınflar çok kolaydı 7lere kazık sormuşlar fizik sorularına baktım 7.snfta bunları göstermeleri cidden ilginç.meb yine tökezledi diğer sınavlarda oldğu gibi. bu arada bellinzona maçının saati değiştirilmiş valla hiçbirşey anlamıyorum bu işten. türkçede sosyalde ingilizcede full yap git en iyi olduğun fenle matematikte yanlış yap. saçmaladım gerçekten Yazdıklarım okuduğunu anlayana;) Arkdaşlar ben bu maçın önüne siyasetin fazlasıyla gçtiğini düşünüyorum bu yüzden maçın pekte bir önemi kalmadı.Bu gözler önünde .Seyir zevki yüksek bir maçta olmayacak oda kesin.Kısacası ben forma için seyredicem maçı yoksa bir numara olmaz bu maçtan evet katılıyorum biraz öncede yazdım zaten. milli maç olmasa yüzüne bakmam bu maçın ispanya-bosna dururken bunu mu izleyeceğim derim yani. ABDullah Gülün Ermenistan ziyareti olayı karıştırdı. Baykal haklı bencede çok gereksiz bir gezi oldu. Maça gitmemeliydi. Bu arada arkadaşlar maçtan önce aşırı milliyetçi ermeniler gösteri yapacakmış. ama güvenlikler tam. 8 sniper varmış. Keskin nişancı. Heryer dolu güvenlikle. Protokol kurşun geçirmez camla kaplanmış. Bu foruma nolmuş böle yaa Hatırlıyorumda eskiden herkese birbirine karşı saygılı edepli hareket ederdi.Şimdi ne yazıkki bunlardan çok uzağız.Bıraktım saygı yı sevgiyi millet siyasi olaylarada başlamış.Yaptığın gafı ve onlarca gereksiz kelimeyi düzeltmen için illa ban yemen mi lazımdı.Burdan Moderator arkadaşlarada tavsiye lutfen biraz daha foruma vakit ayırsınlar artık millet günlük hayatta neler yaşadığını bile topiclerde konuşmaya başlamış.Valla şuanda burda bu tur manzaraları görünce ayırdığım vakit verdiğim emeğe acıyorum ne yazıkki!!!!!!
|
|
|
|
#430847 - Sun Sep 07 2008 00:13 AM
[Re: brkisilak]
|
|
fransada tam aksine çok iyi bir forvet görüntüsü çiziyor mevlüt.Takıma uyumunu sağlarsa bence çok iyi olur Bencede Mevlüt de potansiyel var.İnşallah Türkiye ye falan gelmez de burada sönüp gitmez...
|
|
|
|
|
|
#430873 - Sun Sep 07 2008 05:23 AM
[Re: benimdünyam]
|
Müdavim
Yer: Las Vegas
|
Canli yayin izlemek isteyenlerin maci canli seyredip, dinleyip ya da okuyacaklari siteler var, burasi canli yayin forumu degil yorum forumu. Her top geldiginde mesaj atilmazdi buraya. Gol atildi, kart yendi tamam anladik da her topa dokunusumuzda bir mesaj var. Zaten milli takim bolumu var forumda, burasi yeri degil milli macin. Eskiden ihtar gelirdi, konu tasinirdi gerekli foruma.
Mac fena degildi, Ermenistan cok sert oynuyor, hakem de fena olmamasina ragmen iki tarafin da faullerine goz yumdu. Teknik olarak kotuler epey ama hirs olarak cok hirsliydilar, ilk mac olarak deplasmanda aldigimiz 2-0'lik net skor cok iyi bir baslangic oldu. Belcika bu kadar sert oynamaz, onlara karsi daha rahat oynariz. Kim iyiydi, kim kotuydu diye bir sey demeyecegim ama Emre'nin degil milli takimda ilk 11, milli takim kampinin bile yanina yaklastirilmasi lazim. Fener'e filan gitmesi hic umurumda degil, profesyonel futbolcu istedigi takima gider ama gercek su ki karaktersizin allahi. Bir savas cikarmadigi kaldi macta, ne o laubali hareketler ve de kasti fauller? Bir keresinde acti kollari dondu 360 derece ki faulu yapan adamin bir yerlerine vursun ama tutturamadi. Hakem'e bagirir, rakibe bagirir, bizimkilere bagirir. Kesin seyirciye el kol hareketi filan da yapar dedim de cok sukur yaniltti beni. Arda'nin cok guzel kaleye cektigi pozisyonda da okuz gibi durdu 10 saniye. Fatih de mactan sonra dedi zaten Arda'nin 3-5 degil 11, 21 kere o hareketleri yapmasi lazim diye. Her neye, degil milli takima, hic bir takima kaptanlik yapacak kisilikte bir insan degil bence ve de Fatih'in Emre sevdasindan cok gec olmadan gecmesi lazim.
|
|
|
|
|
|
#430891 - Sun Sep 07 2008 12:46 PM
|
|
harbiden ya anında mesaj yolluyorlar aynı topice günde en az 20-30 mesaj yolluyorlar Öyle deme arkadaşım,bu arkadaşlar bizleri futbol bilgileriyle çok rahat yenerler...
|
|
|
|
|
|
#430905 - Sun Sep 07 2008 14:17 PM
[Re: Serhat1905]
|
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim

Yer: Eskişehir
|
İyi oynamadık, oynamamız da gerekmiyordu zaten. İlk yarı nasıl ols abi ara atarız havasındaydı takım, ama böyle şeyler normal geliyor bana. Ermenistan'la final oynuyo olsak( yuh!  ) ilk yarıdan farka giderdi maç, böyle maçlar ölçü değil... Mevlüt'ün çıkmasını pek doğru bulmadım; ilk 11'de başlayan Semih yine hayatının en kötü maçlarından birini oynadı. Başka bi başlıkta söylemiştim galiba Mevlüt'ün karşı karşıya pozisyonlarda çok gol kaçırdığını. Ama çok doğru yerlere koşu yaptı ve kaçırdığı pozisyonların oluşmasında payı büyüktü, oyunda kalsa gol atacaktı bence. Zaten güvene ihtiyacı vardı, atacağı bi gol onu kazandırabilirdi bize; Semih alınsa oyundan daha doğru olurdu. Gelelim asıl mevzuya. Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum; ARDA İSTEDİĞİ PASLARI ALAMIYOR! Emre mecbur kalmadıkça Arda'ya dönmüyor, Arda önünde boşluk bulmuşken taa diğer kanattan Tuncay yanına kadar gelip önünü kapatıyor, bi tek Aurelio'nun güzel bikaç pası vardı. Onun dışında ayağına aldığı topların hepsini güç bela kendisi kovalayarak rakipten aldı. Son 1 sezonda Arda'Nın futbolunun defansif yönü çok gelişti, bi C.Ronldo'nun bu kadar pres yapıp top kazandığını göremezsiniz  . EMRE KESİNLİKLE YETERSİZ! Şu "Terim'İn Damadı..." muhabbetlerini ilk duyduğumda gülüp geçmiştim, hala da saçma geliyor o ayrı konu; ama Terim bu dedikodulara büyüme fırsatı vermek istemiyorsa, Emre gerçeğini görsün artık. En azından şu haliyle ilk 11'i hak etmiyor. Sözde top dağıtımı yapacak, bizi hücuma çıkaracak adam; kabiliyetsiz bi libero gibi oynadı. M.Topal bile oynasa hücumda daha etkili olurdu. G.Gönül'e n'olmuş? Umarım geçirdiği sakatlığın etkisidir çünkü şu sağ bek sorunu fazla uzadı artık. En kısa zamanda eski formuna kavuşmalı, Türk futbolu ekol olmaya yakın bir çizgide şu an; çakma sağ beklerle(hamit, sabri) oynamak yakışmıyor. Diğer futbolcular normal performanslarıyla oynadılar, pek söyleyecek bişey yok onlar için. Sıkıcı bi maçtı...
|
|
|
|
|
#430908 - Sun Sep 07 2008 14:31 PM
[Re: ASTURIAS]
|
Yer: GELCEN Mİ ?
|
emre nın nısanlı oldugunu duymustum ben. zaten nısanlısı ıstedıgı ıcın turkıye ye gelmışşş...
|
|
|
|
#430910 - Sun Sep 07 2008 14:37 PM
[Re: TurKk001]
|
Müdavim
|
Canli yayin izlemek isteyenlerin maci canli seyredip, dinleyip ya da okuyacaklari siteler var, burasi canli yayin forumu degil yorum forumu. Her top geldiginde mesaj atilmazdi buraya. Gol atildi, kart yendi tamam anladik da her topa dokunusumuzda bir mesaj var. Zaten milli takim bolumu var forumda, burasi yeri degil milli macin. Eskiden ihtar gelirdi, konu tasinirdi gerekli foruma.
Mac fena degildi, Ermenistan cok sert oynuyor, hakem de fena olmamasina ragmen iki tarafin da faullerine goz yumdu. Teknik olarak kotuler epey ama hirs olarak cok hirsliydilar, ilk mac olarak deplasmanda aldigimiz 2-0'lik net skor cok iyi bir baslangic oldu. Belcika bu kadar sert oynamaz, onlara karsi daha rahat oynariz. Kim iyiydi, kim kotuydu diye bir sey demeyecegim ama Emre'nin degil milli takimda ilk 11, milli takim kampinin bile yanina yaklastirilmasi lazim. Fener'e filan gitmesi hic umurumda degil, profesyonel futbolcu istedigi takima gider ama gercek su ki karaktersizin allahi. Bir savas cikarmadigi kaldi macta, ne o laubali hareketler ve de kasti fauller? Bir keresinde acti kollari dondu 360 derece ki faulu yapan adamin bir yerlerine vursun ama tutturamadi. Hakem'e bagirir, rakibe bagirir, bizimkilere bagirir. Kesin seyirciye el kol hareketi filan da yapar dedim de cok sukur yaniltti beni. Arda'nin cok guzel kaleye cektigi pozisyonda da okuz gibi durdu 10 saniye. Fatih de mactan sonra dedi zaten Arda'nin 3-5 degil 11, 21 kere o hareketleri yapmasi lazim diye. Her neye, degil milli takima, hic bir takima kaptanlik yapacak kisilikte bir insan degil bence ve de Fatih'in Emre sevdasindan cok gec olmadan gecmesi lazim.
arkadaşım zaten ben bu konuyu milli takımlara açtım. moderatörler göz önünde olsun diye buraya koydu. lütfen dikkatli konuş
|
|
|
|
|
|
#431085 - Mon Sep 08 2008 11:27 AM
|
Yeni üye
|
işte insanlar buyüzden seviyelrinde adam arıyorlar... terciyesizlik yapmak haddinemi senin nebiçim konusuyorsun. burası sadece yorum yapacagın bi alan insanlara hakaret edebilecegin bi alan diil bu yüzden sana büyü biraz deniliyor.
|
|
|
|
| |