Webaslan Forum
Page 10 of 10 < 1 2 ... 8 9 10
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#430910 - Sun Sep 07 2008 14:37 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: TurKk001]
ÇYeni Offline
Müdavim
*

Yer: Samsun
İlk Gönderen: TurKk001
Canli yayin izlemek isteyenlerin maci canli seyredip, dinleyip ya da okuyacaklari siteler var, burasi canli yayin forumu degil yorum forumu. Her top geldiginde mesaj atilmazdi buraya. Gol atildi, kart yendi tamam anladik da her topa dokunusumuzda bir mesaj var. Zaten milli takim bolumu var forumda, burasi yeri degil milli macin. Eskiden ihtar gelirdi, konu tasinirdi gerekli foruma.

Mac fena degildi, Ermenistan cok sert oynuyor, hakem de fena olmamasina ragmen iki tarafin da faullerine goz yumdu. Teknik olarak kotuler epey ama hirs olarak cok hirsliydilar, ilk mac olarak deplasmanda aldigimiz 2-0'lik net skor cok iyi bir baslangic oldu. Belcika bu kadar sert oynamaz, onlara karsi daha rahat oynariz. Kim iyiydi, kim kotuydu diye bir sey demeyecegim ama Emre'nin degil milli takimda ilk 11, milli takim kampinin bile yanina yaklastirilmasi lazim. Fener'e filan gitmesi hic umurumda degil, profesyonel futbolcu istedigi takima gider ama gercek su ki karaktersizin allahi. Bir savas cikarmadigi kaldi macta, ne o laubali hareketler ve de kasti fauller? Bir keresinde acti kollari dondu 360 derece ki faulu yapan adamin bir yerlerine vursun ama tutturamadi. Hakem'e bagirir, rakibe bagirir, bizimkilere bagirir. Kesin seyirciye el kol hareketi filan da yapar dedim de cok sukur yaniltti beni. Arda'nin cok guzel kaleye cektigi pozisyonda da okuz gibi durdu 10 saniye. Fatih de mactan sonra dedi zaten Arda'nin 3-5 degil 11, 21 kere o hareketleri yapmasi lazim diye. Her neye, degil milli takima, hic bir takima kaptanlik yapacak kisilikte bir insan degil bence ve de Fatih'in Emre sevdasindan cok gec olmadan gecmesi lazim.

arkadaşım zaten ben bu konuyu milli takımlara açtım. moderatörler göz önünde olsun diye buraya koydu. lütfen dikkatli konuş

#430916 - Sun Sep 07 2008 15:08 PM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: ÇYeni]
beste Offline
Üye

Yer: istanbul
Dvranış notunu düşürüyorsun:P Lütfen herkes mod gibi davranmayı kessin.Sen ne kadar yararlanıyorssan siteye üye herkes kuralların izin verdiğim yere kadar yararlarnır.Çyenin uygunsuz bir harekette bulunmamış.Herkese susmak düşer;)

#431084 - Mon Sep 08 2008 09:56 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: beste]
FatihYILDIZ Offline

*

Yer: İstanbul
Çok merak ediyordum Webaslan forumlarını. Meğer çoluk çocuğun girdiği, en çok mesaj atanın büyük adam olacağının zannedildiği, seviyesi düşük bir forummuş. Yazık.

Tarafından düzenlendi FY1905 (Mon Sep 08 2008 09:57 AM)

#431085 - Mon Sep 08 2008 11:27 AM Re: 2010 DÜNYA KUPASI ELEMELER?: ERMEN?STAN-TÜRK?Y [Re: ÇYeni]
SekMeTh Offline
1 yılda doğmadık 1 sözle ölelim! Varsa ASLANIMA laf atan,şöyle çıksında bir görelim
Yeni üye

işte insanlar buyüzden seviyelrinde adam arıyorlar...
terciyesizlik yapmak haddinemi senin nebiçim konusuyorsun.
burası sadece yorum yapacagın bi alan insanlara hakaret edebilecegin bi alan diil bu yüzden sana büyü biraz deniliyor.

Page 10 of 10 < 1 2 ... 8 9 10

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı