Canli yayin izlemek isteyenlerin maci canli seyredip, dinleyip ya da okuyacaklari siteler var, burasi canli yayin forumu degil yorum forumu. Her top geldiginde mesaj atilmazdi buraya. Gol atildi, kart yendi tamam anladik da her topa dokunusumuzda bir mesaj var. Zaten milli takim bolumu var forumda, burasi yeri degil milli macin. Eskiden ihtar gelirdi, konu tasinirdi gerekli foruma.
Mac fena degildi, Ermenistan cok sert oynuyor, hakem de fena olmamasina ragmen iki tarafin da faullerine goz yumdu. Teknik olarak kotuler epey ama hirs olarak cok hirsliydilar, ilk mac olarak deplasmanda aldigimiz 2-0'lik net skor cok iyi bir baslangic oldu. Belcika bu kadar sert oynamaz, onlara karsi daha rahat oynariz. Kim iyiydi, kim kotuydu diye bir sey demeyecegim ama Emre'nin degil milli takimda ilk 11, milli takim kampinin bile yanina yaklastirilmasi lazim. Fener'e filan gitmesi hic umurumda degil, profesyonel futbolcu istedigi takima gider ama gercek su ki karaktersizin allahi. Bir savas cikarmadigi kaldi macta, ne o laubali hareketler ve de kasti fauller? Bir keresinde acti kollari dondu 360 derece ki faulu yapan adamin bir yerlerine vursun ama tutturamadi. Hakem'e bagirir, rakibe bagirir, bizimkilere bagirir. Kesin seyirciye el kol hareketi filan da yapar dedim de cok sukur yaniltti beni. Arda'nin cok guzel kaleye cektigi pozisyonda da okuz gibi durdu 10 saniye. Fatih de mactan sonra dedi zaten Arda'nin 3-5 degil 11, 21 kere o hareketleri yapmasi lazim diye. Her neye, degil milli takima, hic bir takima kaptanlik yapacak kisilikte bir insan degil bence ve de Fatih'in Emre sevdasindan cok gec olmadan gecmesi lazim.
arkadaşım zaten ben bu konuyu milli takımlara açtım. moderatörler göz önünde olsun diye buraya koydu. lütfen dikkatli konuş