Scolariyi begenerim,Mourinhoyuda begenirim iyi teknik direktör ama cok konusuyor,bir teknik direktör sahada konusur Mourinhoda bir çene var,daha italyaya geleli cok az olmasina ragmen kavga etmedigi kimse kalmadi,Di Monacolar,Ranieriler vs.Özellikle Ranieriyi yillarca ingilterede kaldi,daha good moorning ve good afternoon demekte zorluk cekiyor diye asagilamasi cok cirkindi.Mourinho böyle birisi.Ama Portoda da Chealsede kadrosu cok iyiydi.Ben öyle italyan ve ingiliz basinin iddaa ettigi gibi The Special One olduguna inanmiyorum.iyi hoca karizmatik,motivasyonda harika,genclere güveniyor ama bunlar yetmez.Ancelottiyide begenirim ama korkak buluyorum ve motivasyonda bir o kadar zayif.Cok kupa aldi ama Milan cok daha fazla kazanabilirdi Ancelotti yüzünden kaybedilenlerde var.
Daha sonra Lippi var o da cok iyi.Spalettiyide Van Bastenide pek begenmem.Hiddink,Wenger,Ferguson hepside cok iyiler.Rafa Benitezde cok iyi.hernekadar rotasyonu abartsada.zaten bu yüzden Liverpool hep yarida birakiyor Sampiyonluk yarislarini.Ranieriyide pek begenmem ama genc oyuncular icin o da bir sans.