18 Eylul'e cok var, o zamana kadar ne Lincoln, ne Skibbe yorumu yapiyorum ama kaza kurbanina gidersek ben de baslarim herhalde

Baros insallah kolay adapte olur ama bizim sorun golculer degil, golculere pas veren adamlar. Soyle hizli kornere inip de Prekazi gibi muz orta yapan belki kondisyonu yerinde bir Kewell olur, baskasi da yok. Arda goze hos geliyor ama calimlayarak sifira inene kadar tum defans geri donuyor. Kontrataktan da gol mol atamiyoruz. Linderoth defansin onunden direk golculeri beslerdi eski takimlarinda ama onu da sakatligi yuzunden henuz goremedik. Baros orta saha oyuncusu olsaydi bir calimciyla daha ayvayi yerdik, cok sukur golcu adam. Madem orta yapan adam yok o zaman sanki Hakan'a oynarmis gibi doldurup durmamizi anlayamiyorum. Gecen senede ayni problem vardi. Galatasaray'da oynayacak kapasitesdesin, yerden hizli ve de tek pas oynamak o kadar mi zor?
Skibbe'nin de daha alismasi lazim, bize ezerek yendiler gecen sene, Steaua maclarinda oldugu gibi sansli bir sekilde degil. Adam Leverkusen'i ceyrek finale tasidi, 4-2 elendikleri Zenit bugun tam kadro oynayan Manchester United'i darmadagin etti. Skor 2-1 ama belki son 20 dakika disinda tum mac ustun oynadilar. Bu arada Kalli de sallamaya devam ediyor, yok Ocak'ta calismaya baslamamiz lazimmis da Mehmet Topuz'i istemismis de. Ne diye calistirmadin o zaman?
Her neyse insallah duzeliriz, duzelirsek kimseler tutamaz bizi..
Bu arada Umit Ozat macta fenalasmis, bizim basin yine ucuyor kalp krizi diye. Insallah degildir.