#428665 - Fri Aug 29 2008 00:36 AM
Re: UEFA Kupası 2008-2009
[Re: Shahin Sharifov]
|
Müdavim
Yer: Las Vegas
|
Biz 35. siradayiz, muhtemel rakipler 46, 51, 62, 67 ve 78. siradaki takimlar olacak. 46 Dinamo Zagreb (Hirvatistan) 51 Maritimo Funchal (Portekiz) 62 Banik Ostrava (Cek Cumhuriyeti) 67 Young Boys (Isvicre) 78 Honka Espoo (Finlandiya) Shahin galiba Bellinzona 68. sirada, Young Boys 67. takim. Her halukarda ben Honka'yi istiyorum hehe. Onlar olmazsa da farketmez 
|
|
|
|
|
|
#428671 - Fri Aug 29 2008 00:47 AM
[Re: TurKk001]
|
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
|
Biz 35. siradayiz, muhtemel rakipler 46, 51, 62, 67 ve 78. siradaki takimlar olacak. 46 Dinamo Zagreb (Hirvatistan) 51 Maritimo Funchal (Portekiz) 62 Banik Ostrava (Cek Cumhuriyeti) 67 Young Boys (Isvicre) 78 Honka Espoo (Finlandiya) Shahin galiba Bellinzona 68. sirada, Young Boys 67. takim. Her halukarda ben Honka'yi istiyorum hehe. Onlar olmazsa da farketmez  ben ce 30 cu siradayiz Bir de ayni ulkeden olan takimlar ayni kura grupunda bulunamaz
|
|
|
|
|
|
#428693 - Fri Aug 29 2008 01:29 AM
|
Müdavim
Yer: Las Vegas
|
Galatasaray'in torbasi:
3 14 19 30 35 46 51 62 67 78 Valencia, Brugge, Sparta Prag, Galatasaray, Portsmouth'un eslesecegi takimlar Dinamo Zagreb, Maritimo Funchal, Banik Ostrava, Young Boys, Honka Espoo
Besiktas'in torbasi:
1 16 17 32 33 48 49 64 65 80 AC Milan, Besiktas, Spartak Moskova, Hertha, Partizan'imn eslesecegi takimlar Zurih, Wolfsburg, Motherwell, Metalist Kharkiv, St. Patrick's
Kayserispor'un torbasi:
2 15 18 31 34 47 50 63 66 79 Sevilla, Rapid Bukres, PSG, Sampdoria, Nancy'nin eslesecegi takimlar St. Etienne, Wisla Krakow, Kayserispor, Salzburg, Kaunas.
|
|
|
|
|
|
#428701 - Fri Aug 29 2008 02:19 AM
[Re: CasusfirardA]
|
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
|
konuyle pek alakalı degıl ama bırsey soylemek ıstıoyrum on eleme macından sonra hocayı lıncolnu ayhanı aykutu ılk aklıma gelen bunlar herkesı elestırdık demı bende elestırdım tabıkı bız ne yaptık pekı alı samı yendekı macda renkdaslar karsı takımın hocası bıle dalga gecmedımı bumu cehennem dıye bugun bjknın macını seyrettım bırazda adamlar resmen trıbun sohw yapıp eglenıyorlar kı bızım su an begenmedıgımız ama 2000de aldıgımız uefa kupasında oynuyorlar bız sampıyonlar lıgı on eleme macında daha trıbunlerı dolmurmuyoruz sonra atıt tutuyoruz nıye transfer yok nıye soyle nıye boyle dıye bız gorevımızı bı yapalım sonr abaskalarını elestırelım bence renktas yüzde yüz bu yazdıklarının arkasındayım.renktaslar biz bu steaua ya elenmemizde hakemlerin etkisi olmadı mı? oldu. peki steau taraftarı nasıl baskı altına aldı hakemleri gördünüz di mi? biz neden alisamiyen de baskı altına alamadık hakemleri.niye sesimizle inletmedik.lincolne yapılan penaltıyı neden verdirtemedik?şimdi eleştirelim.haklısınız eleştirmekte ama casusfirarda renktasın dediği gibi kendimizide eleştirelim.
|
|
|
|
#428709 - Fri Aug 29 2008 02:55 AM
|
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
|
Galatasaray'in torbasi:
3 14 19 30 35 46 51 62 67 78 Valencia, Brugge, Sparta Prag, Galatasaray, Portsmouth'un eslesecegi takimlar Dinamo Zagreb, Maritimo Funchal, Banik Ostrava, Young Boys, Honka Espoo
Besiktas'in torbasi:
1 16 17 32 33 48 49 64 65 80 AC Milan, Besiktas, Spartak Moskova, Hertha, Partizan'imn eslesecegi takimlar Zurih, Wolfsburg, Motherwell, Metalist Kharkiv, St. Patrick's
Kayserispor'un torbasi:
2 15 18 31 34 47 50 63 66 79 Sevilla, Rapid Bukres, PSG, Sampdoria, Nancy'nin eslesecegi takimlar St. Etienne, Wisla Krakow, Kayserispor, Salzburg, Kaunas. arkadaslar mevcut takımlar arsında zaten şu çıksın bu çıksın diyecek halimiz yok.hepsini elememiz lazım.ANCAK BEN su 78.sırada görünen finlandiya takımını istemiyorum.en kolay görünsede ben iskandinav takımını istemiyorum.tamamen içgüdüsel....
|
|
|
|
#428713 - Fri Aug 29 2008 03:32 AM
[Re: benimdünyam]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
konuyle pek alakalı degıl ama bırsey soylemek ıstıoyrum on eleme macından sonra hocayı lıncolnu ayhanı aykutu ılk aklıma gelen bunlar herkesı elestırdık demı bende elestırdım tabıkı bız ne yaptık pekı alı samı yendekı macda renkdaslar karsı takımın hocası bıle dalga gecmedımı bumu cehennem dıye bugun bjknın macını seyrettım bırazda adamlar resmen trıbun sohw yapıp eglenıyorlar kı bızım su an begenmedıgımız ama 2000de aldıgımız uefa kupasında oynuyorlar bız sampıyonlar lıgı on eleme macında daha trıbunlerı dolmurmuyoruz sonra atıt tutuyoruz nıye transfer yok nıye soyle nıye boyle dıye bız gorevımızı bı yapalım sonr abaskalarını elestırelım bence renktas yüzde yüz bu yazdıklarının arkasındayım.renktaslar biz bu steaua ya elenmemizde hakemlerin etkisi olmadı mı? oldu. peki steau taraftarı nasıl baskı altına aldı hakemleri gördünüz di mi? biz neden alisamiyen de baskı altına alamadık hakemleri.niye sesimizle inletmedik.lincolne yapılan penaltıyı neden verdirtemedik?şimdi eleştirelim.haklısınız eleştirmekte ama casusfirarda renktasın dediği gibi kendimizide eleştirelim. Bilet fiyatları son yıllarda çok yükseldi özellikle bizim ve f5in,bununla beraber maçlarda en ateşli desteği sağlayan kitle çok azaldı artık maraton tribünleri tamamen tribün tabiriyle ''sosyeteleşti''
|
|
|
|
#428745 - Fri Aug 29 2008 09:48 AM
[Re: gambitxx]
|
Yeni üye

Yer: İstanbul
|
konuyle pek alakalı degıl ama bırsey soylemek ıstıoyrum on eleme macından sonra hocayı lıncolnu ayhanı aykutu ılk aklıma gelen bunlar herkesı elestırdık demı bende elestırdım tabıkı bız ne yaptık pekı alı samı yendekı macda renkdaslar karsı takımın hocası bıle dalga gecmedımı bumu cehennem dıye bugun bjknın macını seyrettım bırazda adamlar resmen trıbun sohw yapıp eglenıyorlar kı bızım su an begenmedıgımız ama 2000de aldıgımız uefa kupasında oynuyorlar bız sampıyonlar lıgı on eleme macında daha trıbunlerı dolmurmuyoruz sonra atıt tutuyoruz nıye transfer yok nıye soyle nıye boyle dıye bız gorevımızı bı yapalım sonr abaskalarını elestırelım bence renktas yüzde yüz bu yazdıklarının arkasındayım.renktaslar biz bu steaua ya elenmemizde hakemlerin etkisi olmadı mı? oldu. peki steau taraftarı nasıl baskı altına aldı hakemleri gördünüz di mi? biz neden alisamiyen de baskı altına alamadık hakemleri.niye sesimizle inletmedik.lincolne yapılan penaltıyı neden verdirtemedik?şimdi eleştirelim.haklısınız eleştirmekte ama casusfirarda renktasın dediği gibi kendimizide eleştirelim. Bilet fiyatları son yıllarda çok yükseldi özellikle bizim ve f5in,bununla beraber maçlarda en ateşli desteği sağlayan kitle çok azaldı artık maraton tribünleri tamamen tribün tabiriyle ''sosyeteleşti'' olay budur.arkadaşım ciddi bir firmada ciddi bir iş yapıyorum.maçın ertesinde afedersiniz sesim bi taraftan çıkıyor.ama bakıyorum tv seyircisi geliyor maça.habilet fiyatlarıda pahalı.geçen yine buradan yazdım ama pek yorum gelmedi.bugün bu ülkede asgari ücret ve altında gelir sağlayan çok insan var.bu insanların maça gelmesi çok zor.sabahın 3 ünde maça grimek için samiyene geldiğimi hatırlıyorum ki ben şuan 30 yaşındayım.bırakın arkadaşlar taraftarımızda ruh kalmamaış.hem bilet fiyatları hemde taraftardaki durgunluk.bu iş çok zor.samiyen cehennemini ben bu yıl göremedim .eziklerle samiyende saha hatta stat yanıyordu valla ben ürktüm o maçta ne taraftarımız varmış vay canına diye.ama geçti artık.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|