#428223 - Thu Aug 28 2008 11:34 AM
Re: UEFA Kupası 2008-2009
[Re: 88A88]
|
|
Hehe olsun canım kardeşim  yeni gördüm kusura bakma...
|
|
|
|
|
|
#428234 - Thu Aug 28 2008 11:48 AM
[Re: sıradısı]
|
|
Galatasarayın UEFA da oynucak güzel bir kadrosu var ama takımın başında duran o teknik hocayla gs mize kesinlikle şans vermiyorum.St.Bükreş maçı gibi bizi oralardada rezil eder.
|
|
|
|
|
|
#428327 - Thu Aug 28 2008 14:04 PM
[Re: benimdünyam]
|
Yeni üye
Yer: istanbul/Türkiye
|
Takımda bi problem yokda bu skibbe koskocaman bir soru işareti :S
|
|
|
|
#428347 - Thu Aug 28 2008 14:38 PM
[Re: 88A88]
|
Yeni üye
Yer: Hollanda
|
ben uefa kupasında fınal oynarız dıyoyorum çok kalıtelı kadromuz var yeterkı futbolcular dogru yerde oynatılsın karamsar olmaya gerek yok 2 kupayıda alırız
|
|
|
|
#428585 - Thu Aug 28 2008 21:43 PM
[Re: malik_dixon]
|
Üye

Yer: New York
|
Korktugum basimiza geldi. Daha once "yeni kaleciye gerek var mi?" basligi altinda Aykut'un cok hata yaptigini, her kalecinin hata yapacagini, ancak bizim az hata yapan kaleciye ihtiyacimiz oldugunu soylemistim. Yine ayni mesajda kalenin bir takim icin en onemli pozisyon oldugunu, halede yapilacak hatanin telafisi olmadigini soylemistim. Bazi arkadaslar Milan, Barcelona, ManUnited gibi takimlar genc ve tecrubesiz kalecilerine guveniyorsa biz niye guvenmeyelim diye karsi cikmisti. Buna cevaben gonderdigim mesajda ise bu takimlarin hucum guclerinin cok yuksek oldugunu, kalede yaptiklari bir hatayi telafi edebileceklerini, ancak son donemde bizim Avrupa karnemize bakarak gol bulmakta zorlandigimizi ve Aykut'un bir hatasnin bize lig sampiyonluduna (Sivas macindaki gibi) ya da sampiyonlar ligine ve dolayisiyla buyuk bir gelir kaybina mal olabilecegini anlatmistim. Ne yazik ki soyledigim senaryo gercek oldu. Aykut'un sacmaligi sonucu turu Istanbul'da cok zora soktuk, Bukres'te de biraktik. Kasamiza girecek 5.5 milyon Euro'nun yani sira tur atlamamiz halinde, ki ben hangi grupta olursak olalim ikinci tura cikacagimiza inaniyordum, kasamiza girecek yaklasik 20 milyon Euro'ya da mal oldu, Aykut'un bu hatasi. Futbol cok onemli bir endusturi ve Sampiyonlar Ligi de bu endusturinin en ust noktasi. Biz yillarca elimizde tuttugumuz bu avantaji simdi rakibimie kaptiriyoruz. Mali yonden zaten bize gore iyi durumda olan rakibimiz Sampiyonlar Liginin sagladigi gelir ile daha da rahatlarken, biz ekonumik sikintiyi biraz olsun hafifletecek bu imkandan faydalanamiyoruz. Kadikoy'de kupa kaldirma hevesi ile UEFA'yi isteyen arkadaslar vardi. Amerikalilarin bir lafi vardir, eldeki bir kus, havadaki iki kustan daha iyidir diye. Sampiyonlar ligi, kupayi alamasak da bir gelir kapisi idi bizim icin. UEFA'yi alirsak ne ala ama yari finalde elenirsek elimize ne gececek? Nitekim, UEFA kupasini alip onu da paraya cevirebildik mi ? Dileyelim, UEFA kupasini bir kez daha kaldiralim ve Avrupa'da sesimizi yine duyurmaya baslayalim. Turkiye liginde her sene il kiki icinde olan ve her sene Sampiyonlar Ligine katilma sansi olan bir takimiz. Bu imkani simdiye kadar iyi degerlendiremedik ancak bundan sonra umarim iyi degerlendiririz. Buradan gelecek gelir hem kulubumuzun imkanlarini ve kalitesini arttiracak hem de bir gun alacagimiza emin oldugum Sampiyonlar Ligi sampiyonlugunun yolunu acacaktir.
Tarafından düzenlendi CimBomAsigi (Thu Aug 28 2008 21:46 PM)
|
|
|
|
|
|
#428587 - Thu Aug 28 2008 21:47 PM
[Re: CimBomAsigi]
|
BLaCk
Yeni üye
Yer: istanbul
|
Korktugum basimiza geldi. Daha once "yeni kaleciye gerek var mi?" basligi altinda Aykut'un cok hata yaptigini, her kalecinin hata yapacagini, ancak bizim az hata yapan kaleciye ihtiyacimiz oldugunu soylemistim. Yine ayni mesajda kalenin bir takim icin en onemli pozisyon oldugunu, halede yapilacak hatanin telafisi olmadigini soylemistim. Bazi arkadaslar Milan, Barcelona, ManUnited gibi takimlar genc ve tecrubesiz kalecilerine guveniyorsa biz niye guvenmeyelim diye karsi cikmisti. Buna cevaben gonderdigim mesajda ise bu takimlarin hucum guclerinin cok yuksek oldugunu, kalede yaptiklari bir hatayi telafi edebileceklerini, ancak son donemde bizim Avrupa karnemize bakarak gol bulmakta zorlandigimizi ve Aykut'un bir hatasnin bize lig sampiyonluduna (Sivas macindaki gibi) ya da sampiyonlar ligine ve dolayisiyla buyuk bir gelir kaybina mal olabilecegini anlatmistim. Ne yazik ki soyledigim senaryo gercek oldu. Aykut'un sacmaligi sonucu turu Istanbul'da cok zora soktuk, Bukres'te de biraktik. Kasamiza girecek 5.5 milyon Euro'nun yani sira tur atlamamiz halinde, ki ben hangi grupta olursak olalim ikinci tura cikacagimiza inaniyordum, kasamiza girecek yaklasik 20 milyon Euro'ya da mal oldu, Aykut'un bu hatasi. Futbol cok onemli bir endusturi ve Sampiyonlar Ligi de bu endusturinin en ust noktasi. Biz yillarca elimizde tuttugumuz bu avantaji simdi rakibimie kaptiriyoruz. Mali yonden zaten bize gore iyi durumda olan rakibimiz Sampiyonlar Liginin sagladigi gelir ile daha da rahatlarken, biz ekonumik sikintiyi biraz olsun hafifletecek bu imkandan faydalanamiyoruz. Kadikoy'de kupa kaldirma hevesi ile UEFA'yi isteyen arkadaslar vardi. Amerikalilarin bir lafi vardir, eldeki bir kus, havadaki iki kustan daha iyidir diye. Sampiyonlar ligi, kupayi alamasak da bir gelir kapisi idi bizim icin. UEFA'yi alirsak ne ala ama yari finalde elenirsek elimize ne gececek? Nitekim, UEFA kupasini alip onu da paraya cevirebildik mi ? Dileyelim, UEFA kupasini bir kez daha kaldiralim ve Avrupa'da sesimizi yine duyurmaya baslayalim. Turkiye liginde her sene il kiki icinde olan ve her sene Sampiyonlar Ligine katilma sansi olan bir takimiz. Bu imkani simdiye kadar iyi degerlendiremedik ancak bundan sonra umarim iyi degerlendiririz. Buradan gelecek gelir hem kulubumuzun imkanlarini ve kalitesini arttiracak hem de bir gun alacagimiza emin oldugum Sampiyonlar Ligi sampiyonlugunun yolunu acacaktir. güzel değerlendirme ancak ne yapabiliriz ki CLden elendik bare bu bizim için teselli olsun prestij açısından
|
|
|
|
#428600 - Thu Aug 28 2008 22:46 PM
|
|
eufa da gruplara direk mi geçtik , yoksa gruplardan önce yine bir ön eleme oynuyacakmıyız ?
Bilen varsa bilgilendirsin beni lütfen???????
Tarafından düzenlendi gsgsgs (Thu Aug 28 2008 22:46 PM)
|
|
|
|
|
|
#428601 - Thu Aug 28 2008 22:49 PM
[Re: gsgsgs]
|
Müdavim
Yer: Samsun
|
eufa da gruplara direk mi geçtik , yoksa gruplardan önce yine bir ön eleme oynuyacakmıyız ?
Bilen varsa bilgilendirsin beni lütfen??????? öneleme var birtane daha. yarın kurası çekilecek
|
|
|
|
|
|
#428604 - Thu Aug 28 2008 22:48 PM
[Re: ÇYeni]
|
Müdavim

Yer: Ankara
|
|
|
|
|
|
|
#428619 - Thu Aug 28 2008 23:32 PM
[Re: tamer gsgs]
|
Ankaralı Aslanlar
Üye
Yer: Ankara
|
http://www.youtube.com/watch?v=LPMuC2Ctisw&feature=relatedbi eskıden olan goruntulere bakın bıde gecenkı maca 2000den sonra gelen en ıyı takım demıyormuyuz bu takım ıcın hanı destek hanı yardım hanı motıve etme
|
|
|
|
#428621 - Thu Aug 28 2008 23:37 PM
|
Müdavim
Yer: Las Vegas
|
Seri basiyiz, Milan gibi takimlar dusmez. Simdilik tur atlayan muhtemel rakipler soyle: Borac Nordsjælland Vaslui H. Tel-Aviv Honka Austria Wien Moskva Brondby Stuttgart Litex Salzburg Rosenborg Apoel Rennes St Patrick's Young Boys Slaven Kalmar Kopenhag Zilina Bellinzona Aston Villa Cherno More Zurih Omonia Napoli Manchester City Braga Hertha Lech Poznan Deportivo WIT Gurcistan'daki Austria Wien macini Rize'ye aldirdi ama sonradan seyahat edemedikleri icin mac iptal edildi ve de Austria Wien ilk mac sonucu 2-0'la tur atladi. En zor tur gecen takimlar: Manchester City penaltilarla 4-2 kazandi ama uyduruk Midtjylland ile iki macta 1-0 bitti. Zurih Sturm Graz'la iki macta da 1-1 kaldiktan sonra penaltilarla 5-3 kazandi. Dnipro - Bellinzona 4-4. Deplasman golleriyle Bellinzona tur atladi. Slaven Aris'i, Litex'de Kiryat Shmona FC'yi. Borac ise Lokomotiv Sofia'yi 2-1'le gecti. Son 3 takimdan biri ciksa epey memnun olacagim 
Tarafından düzenlendi TurKk001 (Fri Aug 29 2008 00:07 AM) Değişiklik nedeni: Kizilyildiz son dakikada elendi, APOEL'i ekledim..
|
|
|
|
|
|
#428622 - Thu Aug 28 2008 23:37 PM
|
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
|
renktaş peki gruplara kaldıktan sonra bu seneki maçlar deplasmanlı mı olucak yoksa yine herkes birbiriyle tek maç mı yapıcak evet aynisi olucak.. Yani 1 raundu gecen takimlar yani 40 takim... 5 er takimli 8 grupa ayrilacaktir.. Bu da tabiki raiting siralamasina gore olucaktir... Gruplarda takimlar 45 mac oynayacak her takimla bir defa olma sarti ile kura geregi 2 takimla deplasmanda 2 takimla ise ic sahada oynanacak.. Gruplari ilk 3 sirada bitirienler tur atlayacaktirlar(Gelcek sezondan ise bu kural degisiyor)
|
|
|
|
|
|
#428625 - Thu Aug 28 2008 23:43 PM
[Re: TurKk001]
|
Koyuk
Üye

|
Seri basiyiz, Milan gibi takimlar dusmez.
Simdilik tur atlayan muhtemel rakipler soyle: Borac Nordsjælland Vaslui H. Tel-Aviv Honka Austria Wien Moskva Brondby Stuttgart Litex Salzburg Rosenborg Crvena Zvezda (Kizilyildiz) Rennes St Patrick's Young Boys Slaven Kalmar Kopenhag Zilina Bellinzona Aston Villa Cherno More Zurih Omonia Napoli Manchester City Braga Hertha Lech Poznan Deportivo yazdigin takimlarin icinde seri basi olan takimlar vardir Kobenhaven Austra Wien Herta Mancestr City Stutgar gibi bunlar Bu tur bizim rakipimiz olmamayacklardir...
|
|
|
|
|
|
#428645 - Fri Aug 29 2008 00:08 AM
|
Koyuk
Üye

|
Evet, bunlar bugunku sonuclar. Besiktas'la beraber 32 takim arti 8 tane de CL'den gelen takim'la 40 ediyor. Diger 40 takim yarin belli olur. Hangilerinin seri basi oldugundan emin degilim. Su an biliniyor hangi takimlarin seri basi oldugu... Simdi eger bir hata yapmadiysam Bizim Kura yarin 3 Grupta cekilecek... Bu grupta demnin soyledigim gibi 10 takim olucak 5 seri basi 5 seri basi olmayan Biz seri basi oldugumuz icin.. 5 tane seri basi olmayan takimlardan biriylke eslesecegiz... 3 Group seri basi olan takimlar -Valencia -Club Bruggge -Sparta Praha -GALATASARAY -Portsmouth FC seri basi olmayan takimlar ve muhtemel rakiplerimiz..(Bunlardan birini cekicegiz kurayla) -Dinamo Zagreb(hirvatistan) -Maritimo Funchal(portekiz) -Branik Ostrava(cek cum. MILAN BAROSUN ILK takimi) -AC BEllinzona (isvicre) -Honka Espoo (Finlandiya) Hayirli ugurlu olsun Bir tek Dinamo Zagreb iclerinde fena takim degil gibime geliyor
|
|
|
|
|
|
#428665 - Fri Aug 29 2008 00:36 AM
[Re: Shahin Sharifov]
|
Müdavim
|
Biz 35. siradayiz, muhtemel rakipler 46, 51, 62, 67 ve 78. siradaki takimlar olacak. 46 Dinamo Zagreb (Hirvatistan) 51 Maritimo Funchal (Portekiz) 62 Banik Ostrava (Cek Cumhuriyeti) 67 Young Boys (Isvicre) 78 Honka Espoo (Finlandiya) Shahin galiba Bellinzona 68. sirada, Young Boys 67. takim. Her halukarda ben Honka'yi istiyorum hehe. Onlar olmazsa da farketmez 
|
|
|
|
|
|
#428671 - Fri Aug 29 2008 00:47 AM
|
Koyuk
Üye

|
Biz 35. siradayiz, muhtemel rakipler 46, 51, 62, 67 ve 78. siradaki takimlar olacak. 46 Dinamo Zagreb (Hirvatistan) 51 Maritimo Funchal (Portekiz) 62 Banik Ostrava (Cek Cumhuriyeti) 67 Young Boys (Isvicre) 78 Honka Espoo (Finlandiya) Shahin galiba Bellinzona 68. sirada, Young Boys 67. takim. Her halukarda ben Honka'yi istiyorum hehe. Onlar olmazsa da farketmez  ben ce 30 cu siradayiz Bir de ayni ulkeden olan takimlar ayni kura grupunda bulunamaz
|
|
|
|
|
|
#428693 - Fri Aug 29 2008 01:29 AM
|
Müdavim
|
Galatasaray'in torbasi:
3 14 19 30 35 46 51 62 67 78 Valencia, Brugge, Sparta Prag, Galatasaray, Portsmouth'un eslesecegi takimlar Dinamo Zagreb, Maritimo Funchal, Banik Ostrava, Young Boys, Honka Espoo
Besiktas'in torbasi:
1 16 17 32 33 48 49 64 65 80 AC Milan, Besiktas, Spartak Moskova, Hertha, Partizan'imn eslesecegi takimlar Zurih, Wolfsburg, Motherwell, Metalist Kharkiv, St. Patrick's
Kayserispor'un torbasi:
2 15 18 31 34 47 50 63 66 79 Sevilla, Rapid Bukres, PSG, Sampdoria, Nancy'nin eslesecegi takimlar St. Etienne, Wisla Krakow, Kayserispor, Salzburg, Kaunas.
|
|
|
|
|
|
#428701 - Fri Aug 29 2008 02:19 AM
[Re: CasusfirardA]
|
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
|
konuyle pek alakalı degıl ama bırsey soylemek ıstıoyrum on eleme macından sonra hocayı lıncolnu ayhanı aykutu ılk aklıma gelen bunlar herkesı elestırdık demı bende elestırdım tabıkı bız ne yaptık pekı alı samı yendekı macda renkdaslar karsı takımın hocası bıle dalga gecmedımı bumu cehennem dıye bugun bjknın macını seyrettım bırazda adamlar resmen trıbun sohw yapıp eglenıyorlar kı bızım su an begenmedıgımız ama 2000de aldıgımız uefa kupasında oynuyorlar bız sampıyonlar lıgı on eleme macında daha trıbunlerı dolmurmuyoruz sonra atıt tutuyoruz nıye transfer yok nıye soyle nıye boyle dıye bız gorevımızı bı yapalım sonr abaskalarını elestırelım bence renktas yüzde yüz bu yazdıklarının arkasındayım.renktaslar biz bu steaua ya elenmemizde hakemlerin etkisi olmadı mı? oldu. peki steau taraftarı nasıl baskı altına aldı hakemleri gördünüz di mi? biz neden alisamiyen de baskı altına alamadık hakemleri.niye sesimizle inletmedik.lincolne yapılan penaltıyı neden verdirtemedik?şimdi eleştirelim.haklısınız eleştirmekte ama casusfirarda renktasın dediği gibi kendimizide eleştirelim.
|
|
|
|
#428709 - Fri Aug 29 2008 02:55 AM
|
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
|
Galatasaray'in torbasi:
3 14 19 30 35 46 51 62 67 78 Valencia, Brugge, Sparta Prag, Galatasaray, Portsmouth'un eslesecegi takimlar Dinamo Zagreb, Maritimo Funchal, Banik Ostrava, Young Boys, Honka Espoo
Besiktas'in torbasi:
1 16 17 32 33 48 49 64 65 80 AC Milan, Besiktas, Spartak Moskova, Hertha, Partizan'imn eslesecegi takimlar Zurih, Wolfsburg, Motherwell, Metalist Kharkiv, St. Patrick's
Kayserispor'un torbasi:
2 15 18 31 34 47 50 63 66 79 Sevilla, Rapid Bukres, PSG, Sampdoria, Nancy'nin eslesecegi takimlar St. Etienne, Wisla Krakow, Kayserispor, Salzburg, Kaunas. arkadaslar mevcut takımlar arsında zaten şu çıksın bu çıksın diyecek halimiz yok.hepsini elememiz lazım.ANCAK BEN su 78.sırada görünen finlandiya takımını istemiyorum.en kolay görünsede ben iskandinav takımını istemiyorum.tamamen içgüdüsel....
|
|
|
|
#428713 - Fri Aug 29 2008 03:32 AM
[Re: benimdünyam]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
konuyle pek alakalı degıl ama bırsey soylemek ıstıoyrum on eleme macından sonra hocayı lıncolnu ayhanı aykutu ılk aklıma gelen bunlar herkesı elestırdık demı bende elestırdım tabıkı bız ne yaptık pekı alı samı yendekı macda renkdaslar karsı takımın hocası bıle dalga gecmedımı bumu cehennem dıye bugun bjknın macını seyrettım bırazda adamlar resmen trıbun sohw yapıp eglenıyorlar kı bızım su an begenmedıgımız ama 2000de aldıgımız uefa kupasında oynuyorlar bız sampıyonlar lıgı on eleme macında daha trıbunlerı dolmurmuyoruz sonra atıt tutuyoruz nıye transfer yok nıye soyle nıye boyle dıye bız gorevımızı bı yapalım sonr abaskalarını elestırelım bence renktas yüzde yüz bu yazdıklarının arkasındayım.renktaslar biz bu steaua ya elenmemizde hakemlerin etkisi olmadı mı? oldu. peki steau taraftarı nasıl baskı altına aldı hakemleri gördünüz di mi? biz neden alisamiyen de baskı altına alamadık hakemleri.niye sesimizle inletmedik.lincolne yapılan penaltıyı neden verdirtemedik?şimdi eleştirelim.haklısınız eleştirmekte ama casusfirarda renktasın dediği gibi kendimizide eleştirelim. Bilet fiyatları son yıllarda çok yükseldi özellikle bizim ve f5in,bununla beraber maçlarda en ateşli desteği sağlayan kitle çok azaldı artık maraton tribünleri tamamen tribün tabiriyle ''sosyeteleşti''
|
|
|
|
#428745 - Fri Aug 29 2008 09:48 AM
[Re: gambitxx]
|
Yeni üye

Yer: İstanbul
|
konuyle pek alakalı degıl ama bırsey soylemek ıstıoyrum on eleme macından sonra hocayı lıncolnu ayhanı aykutu ılk aklıma gelen bunlar herkesı elestırdık demı bende elestırdım tabıkı bız ne yaptık pekı alı samı yendekı macda renkdaslar karsı takımın hocası bıle dalga gecmedımı bumu cehennem dıye bugun bjknın macını seyrettım bırazda adamlar resmen trıbun sohw yapıp eglenıyorlar kı bızım su an begenmedıgımız ama 2000de aldıgımız uefa kupasında oynuyorlar bız sampıyonlar lıgı on eleme macında daha trıbunlerı dolmurmuyoruz sonra atıt tutuyoruz nıye transfer yok nıye soyle nıye boyle dıye bız gorevımızı bı yapalım sonr abaskalarını elestırelım bence renktas yüzde yüz bu yazdıklarının arkasındayım.renktaslar biz bu steaua ya elenmemizde hakemlerin etkisi olmadı mı? oldu. peki steau taraftarı nasıl baskı altına aldı hakemleri gördünüz di mi? biz neden alisamiyen de baskı altına alamadık hakemleri.niye sesimizle inletmedik.lincolne yapılan penaltıyı neden verdirtemedik?şimdi eleştirelim.haklısınız eleştirmekte ama casusfirarda renktasın dediği gibi kendimizide eleştirelim. Bilet fiyatları son yıllarda çok yükseldi özellikle bizim ve f5in,bununla beraber maçlarda en ateşli desteği sağlayan kitle çok azaldı artık maraton tribünleri tamamen tribün tabiriyle ''sosyeteleşti'' olay budur.arkadaşım ciddi bir firmada ciddi bir iş yapıyorum.maçın ertesinde afedersiniz sesim bi taraftan çıkıyor.ama bakıyorum tv seyircisi geliyor maça.habilet fiyatlarıda pahalı.geçen yine buradan yazdım ama pek yorum gelmedi.bugün bu ülkede asgari ücret ve altında gelir sağlayan çok insan var.bu insanların maça gelmesi çok zor.sabahın 3 ünde maça grimek için samiyene geldiğimi hatırlıyorum ki ben şuan 30 yaşındayım.bırakın arkadaşlar taraftarımızda ruh kalmamaış.hem bilet fiyatları hemde taraftardaki durgunluk.bu iş çok zor.samiyen cehennemini ben bu yıl göremedim .eziklerle samiyende saha hatta stat yanıyordu valla ben ürktüm o maçta ne taraftarımız varmış vay canına diye.ama geçti artık.
|
|
|
|
#428757 - Fri Aug 29 2008 10:44 AM
[Re: brkisilak]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

|
Bazı renkdaşları anlamıorum sanki müzemizde 3 Şampiyonlar ligi,4 uefa kupası war da UEFA kupasını küçümsüoruz,tamam biz de çok üzgünüz elendiğimiz için ama hedefsiz değiliz. katıldım ben de...
|
|
|
|
#428779 - Fri Aug 29 2008 12:38 PM
[Re: FTH1905]
|
Kıdemsiz üye :)
Yeni üye

Yer: dünya
|
ÜSTÜNEL'İN 14 AY ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMALARIN AKILLARA GETİRDİĞİ KOMPLO TEORİSİ.. G.SARAY DEVLER LİGİNE BİLEREK Mİ KALMADI?
Galatasaray, Steaua Bükreş'e elenerek Şampiyonlar ligini "Elveda" dedi. Sarı Kırımızılı takım futbolcuları her ne kadar sahada mücadele etmmişse de G.SARAY FUTBOL ŞUBESİNDEN SORUMLU YÖNETİCİ ÜYESİ HALDUN ÜSTÜNEL, G.Saray'ın hedefinin Şampiyonlar ligi olmadığını, tüm transferlerini, hesaplarını ve planlarını 2009 Yılında Fenerbahçe Rüştü Saraçoğlu Stadında UEFA Finali olduğunu önce DHA, sonra da toplu transfelerin imza töreninde tüm medya mensuplarının önünde dile getiriyordu.. BUGÜN YAŞANANLARLA, O GÜN SÖYLENENLER BİRLEŞTİRİLİNCE ORTAYA BAKIN NASIL BİR KOMPLO TEORİSİ ÇIKIYOR..?
G.SARAY YÖNETİMİ ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KALMAK İSTEME Dİ Mİ? GALATASARAY İLE DOĞAN MEDYA GRUBUNU ARASINDA GİZLİ ANLAŞMA MI VAR? Evet, bu soruyu biz sormuyoruz, bu soruyu bize sorduran HALDUN ÜSTÜNEL'in açıklamaları..
ŞİMDİ OLAYI AÇALIM.. Tarih 12.05.2007 Bu tarihte ne oldu?
GALATASARAY - D SMART İLE ANLAŞTI.. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek, ünlü isimleri bir arada barındıracak bir kadro kurmanın hazırlığına giren Galatasaray, mali olarak kendine büyük bir ferahlık sağlayacak dev bir projeye imza attı. Sarı - kırmızılılar, Avrupa Kupaları'ndaki yayın haklarını, dört yıllığına D-Smart'a verdi.
Galatasaray'ın yayın haklarına sahip olduğu, Şampiyonlar Ligi ön eleme, UEFA Kupası eleme ve grup karşılaşmalarıyla, yurt içinde ve yurt dışında oynayacağı tüm özel maçlar da artık D-Smart'da yayınlanacak.
Bu anlaşma Galatasaray'ın geleceğini teminat altına mı almıştır, yoksa ipotek mi koymuştur bu ayrı bir tartışma, ancak buradaki HABER İKİ KURUM ARASINDA YAPILMIŞ DOĞAL BİR ANLAŞMA..
HALDUN ÜSTÜNEL D SMART İLE ANLAŞMA YAPILDIKTAN SONRA KENDİSİNİ NEDEN ŞU AÇIKLAMAYI YAPMAK ZORUNDA HİSSETTİ..
D SMART İLE YAPILAN ANLAŞMADAN SONRA, SUSKUNLUĞUNU BOZAN ÜSTÜNEL BAKIN DOGAN HOLDİNGE BAGLI DOĞAN HABER AJANSI NA (DHA) ŞU AÇIKLAMADA BULUNUYORDU..
Geçen sezon lig şampiyonluğu kaçırdıktan sonra, özellikle Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe maçında ağır bir yıkım yaşayan Galatasaray'ın transferde inanılmaz bir atak içinde olması taraftarlarını memnun ederken, futbol camiasını da şaşkına çevirmiş durumda. Galatasaray taraftarlarını sevince boğan bu transferlerin, gizli kahramanı olan yönetici Haldun Üstünel ise günler sonra suskunluğunu bozarak DHA'ya konuştu.Haldun Üstünel son 10 günde gerçekleşen olayların 8 aylık planlı bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtip şöyle konuştu. "
BÜTÜN PLANLARIMIZ KADIKÖY'DEKİ UEFA FİNALİNİ OYNAMAK İÇİN..
"Yeni bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Amacımız bu sezon takımı hazır hale getirmek. Bir sene sonra Türkiye'ye ayağa kaldıracak sürprizi gerçekleştirip, ardından 2009 yılında Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazanmak. UEFA 2009 yılında final maçını Kadıköy'e verdi. Finali orada oynayıp, kazanmak. Bütün hazırlıklarımız bu yönde gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız transferler, genç futbolcularımız ve yapılanmamız bu hesaplar üstüne kurulu. Kadıköy'de kupa kaldırmak taraftarımıza verilebilecek en büyük armağan olacak."
EVET bundan 14 ay önce Haldun Üstünel hiç gerek yokken, D Smart ile yapılan anlaşmada neden bunları söylemişti.. HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE KADAR GİTMEK, DEĞİL, 2009 DA F.BAHÇE STADINDAKİ UEFA FİNALİNİ OYNAMAK..
Üstünel üstüne basa basa yaptıkları transferlerle amaçlarının 2008 sezonunda takımı hazır hale getirip, 2009 da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlunda 2009 UEFA finali oynamak olduğunu açıklıyor..
ve Bütün hazırlıklarımız bu yönde gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız transferler, genç futbolcularımız ve yapılanmamız bu hesaplar üstüne kurulu. Kadıköy'de kupa kaldırmak taraftarımıza verilebilecek en büyük armağan olacak."diyor..
NEDEN BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPTI ACABA DOĞAN HABER AJANSI HABERİ YANLIŞMI DEŞİFRE ETTİ DERKEN, ÜSTÜNEL TRANSFERLERİN TOPLU İMZA TÖRENİNDE YİNE AYNI AÇIKLAMAYI ÜSTÜNE BASA BASA YAPTI..
tarih 26.06.2007
Dış transferde hızlı davranan Galatasaray dün imza şov yaparak 5 yeni futbolcuya aynı törende imza attırdı. Sivasspor`dan Servet Çetin, Erciyesspor`dan kaleci Orkun Usak, Kaiserslautern`den İsmail Bouzid ile Almanya`nın Essen takımından Barış Özbek ve Serkan Çalık kendilerini Galatasaray`a bağlayan sözleşmeleri Florya Metin Oktay Tesisleri`nde imzaladılar. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte törende hazır bulunan yönetici Haldun Üstünel, `Transferlerin maddi kaynağını şimdilik gizli tutuyoruz. En kısa sürede bilgilendirme yapacağız. Hedefimiz 2009 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanacak UEFA Kupası finalinde mutlu sona ulaşmak` diye konuştu.
ÜSTÜNEL'İN BİR KAÇ GÜN ARA İLE AYNI AÇIKLAMAYI YAPMASI O GÜN BELKİ BİR ANLAM TAŞIMIYORDU, AMA BUGÜN FARKLI BİR ANLAM TAŞIYOR.. ANCAK O GÜNDE BU DURUMU GARİPSEYEN VE KÖŞESİNE AKTARAN YAZARLARDAN RADİKAL GAZETESİ YAZARI UGUR VARDAN ŞUNLARI YAZIYORDU.
....... Ve bir başka ilginç yaklaşım; yönetici Haldun Üstünel hedeflerinin 2009'da Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak final maçı sonrası UEFA Kupası'nı kaldırmak olduğunu söylemiş. Bu haberi ilk duyduğumda, sanırım öylesine bir muhabbet (yaz ortasında manşetleri kurtarmak kabilinden) diye düşünmüştüm. Lakin bu görüş, önceki günkü basın toplantısında da tekrarlandı. Gerçi Radikal Spor Servisi olarak bu haberi ilk defa sayfalarımıza taşıdığımızda altına yorumumuzu da koymuştuk ama madem Üstünel tekrarladı ben de tekrarlayayım; biz buradan Galatasaray'ın hedefinin UEFA Kupası'nda mücadele etmek olduğunu mu anlamalıyız? Geçmişte başarılmış bir noktaya tekrar geri dönmek için mi bütün bu mücadele? Şampiyonlar Ligi'ni kazanıp, Saracoğlu'ndan galip gelenle 'Süper Kupa'da oynamak, daha heyecan verici bir 'hayal' değil mi?
ACABA D SMART G.SARAY'IN GELECEĞİNİ TEMİNATI MI, YOKSA GELECEĞİNE İPOTEK KONAN BİR ANLAŞMA MI?
G.Saray'ın D Smart ile yaptığı anlaşmayı Beşiktaş Kulübü şöyle değerlendiriyordu..
Beşiktaşlı yöneticiler Galatasaray’ın D-Smart ile geniş kapsamlı bir anlaşma yaptığını, Beşiktaş’ın ise kulübün menfatlerini doğrultusunda böyle bir anlaşma yapmasının mümkün olmadığını dile getirdiler. Galatasaray Kulübü’nün reklam gelirlerini de D-Smart’a verdiğini söyleyen Beşiktaşlı idareciler, Beşiktaş Kulübü yönetiminin de bu yıl sonunda Doğan Medya Grubu ile tekrar masaya oturacaklarını ve BJK TV’nin yayını konusunda kararlar alacaklarını söylediler.
EVET NEDEN DEVLER LİGİ VE SONRASINDA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ DEĞİLDE, TÜM HESAPLAR UEFA FİNALİ İÇİN...
o GÜN BİR BİR ÇOK YAZARIN GÖZÜNDEN KAÇAN, BU ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR BUGÜN FARK ŞEYLER İFADE EDİYOR VE AKILLARA BAŞKA SORULAR GETİRİYOR..
ACABA STEAUA MAÇLARINDA BU HEDEF DOĞRULTUSUNDA MI HAREKET EDİLDİ..
ACABA D SMART İLE GİZLİ BİR ANLAŞMA MI VAR?
Başkan Adnan Polat'ın dün yaptığı açıklamada olduğu gibi Galatasaray'ın yarısı olan bir takıma G.Saray nasıl elendi.?
İŞTE KRİTİK SORU.. Galatasaray Şampiyonlar ligine kalsa idi, ne kadar alacaktı? Galatasaray şampiyonlar ligine kalırsa maçları hangi kanalda yayınlanacaktı?
Bundan 14 ay önce iki kere üst üste yapılan açıklamalar insanın aklına bu soruları getiriyor..
ÜSTÜNEL'İN AÇIKLAMALARI VE KOMPLO TEORİLERİ.. Bu sorularının cevabında ise yine insanın aklına ŞU KOMPLE TEORİSİ DE GELİYOR..
Galatasaray şampiyonlar ligine kalsaydı, Galatasaray'ın bundan sonraki karşılaşmalarını STAR TV verecekti..
Yani Galatasaray'ın D smart defteri bu yıl için kapanacaktı.. Bu da D Smart ın reklam gelirinin bitmesi ve dekorder satmasının bitişi anlamına gelecekti..
Ancak şimdi ; şampiyonlar ligine katılamayan ve UEFA'da yolu devam edecek olan Galatasaray'ın maçlarını yine D SMART yayınlaycak.. Yani G.Saray'ın devler ligine kalmaması demek, D Smart'ın G.Saray ın Avrupa kupalarındaki maçları için yeni bir sayfa açması ve onbinlerce dekorder satması anlamına gelmekte..
G.Saray şampiyonlar ligine kalsa idi, 5.5 milyon euro alacaktı, acaba UEFA da yoluna devam etmesi ve yine bu maçların D SMART tarafından verilecek olması ile (Ceyrek final maçına kadar olan karşılaşmaları D Smart verecek) UEFA'da yoluna devam etmek için DOĞAN MEDYA GRUBU ile 5.5 milyon eurodan çok daha karlı gizli bir anlaşma imzalamış olabilir mi? 5.5 milyon euro yerine tıptı Lincoln'de olduğu gibi yeni bir transfer için kaynak sağlanmış olabilir mi?
Son gelinen noktada, UEFA ön eleme ve grup maçlarını verecek olan D Smart memnun..,
14 ay önce hedefini açık ve net bir şekilde ifade eden ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda UEFA finali oynama hedefini koyan G.Saray yoluna devam ediyor, bir yerde sarı kırmızılı takım da hedefine gittiği için memnun...
ACABA TARAFTAR BU DURUMDAN MEMNUN MU?
ACABA BU KOMPLO TEORİSİ, NE KADAR KOMPLE TEORİSİ..? SON KARAR SİZİN..
TURKSPOR.NET ÖZEL..
buyrun cenazeye....sbence sacma ama yarın bütün gazeteler bunları yazar
|
|
|
|
#428780 - Fri Aug 29 2008 12:40 PM
[Re: FTH1905]
|
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
1. Tur Kuraları Bugün Çekiliyor
UEFA Kupası'nda 1. Tur kuraları, bugün (29 Ağustos 2008 Cuma) saat 14:00'te Monaco'da çekilecek. Galatasaray, kura çekimine seri başı olarak katılacak.
Galatasaray, 4. grupta Benfica (Portekiz), Everton (İngiltere), FC Dinamo 1948 Bucuresti (Romanya) ve Real Santander (İspanya) ile seri başı olarak yer alırken eşeleşebileceğimiz takımlar şunlar olarak belirlendi: Napoli (İtalya), Standard Liege (Belçika), NEC Nijmegen (Hollanda), AC Bellinzona (İsviçre), FC Honka Espoo (Finlandiya)
1. Tur ilk maçları 18 Eylül'de, rövanş 2 Ekim'de oynanacak. Tur atlayan takımlar, gruplara katılma hakkı kazanacak. UEFA Kupası'nda grup maçları 23 Ekim - 18 Aralık tarihleri arasında yapılacak.
UEFA Kupası finali, 20 Mayıs 2009'da, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.
yalnız s.liege ve napoli puan olarak düşük olsalar da kadro olarak çok güçlüler diyebilirim.muhtemel rakiplerimiz arasından bellinzona,nijmegen veya honkayı isterdim...
|
|
|
|
#428788 - Fri Aug 29 2008 13:03 PM
[Re: xmen_kaan]
|
|
Ben gs nin bilerek CL kalmadığına inanmıyorum,neticede 3. olunca da UEFA ya gidiliyor,katılır paramızı alır öle giderdik böyle bir düşünceleri varsa
|
|
|
|
|
|
#428807 - Fri Aug 29 2008 13:34 PM
|
2000 ruhu
Yeni üye
|
kim gelse farketmez bu sene favoriler arasındayız.. shalke 04 ve milan ciddi rakipler..
|
|
|
|
#428815 - Fri Aug 29 2008 14:11 PM
[Re: recoba53]
|
Müdavim
|
Simdiki kadar aptal bir insan dunyada olmadigindan Osama degil kim gelirse gelsin fena olmaz, yeter ki zekasi 60'in ustunde olsun. Kim gelirse gelsin dis politikalari yumusayacak nasilsa.. Ismi bozuk ama Bush'dan kotusu olamaz  Pismis kellenin teki cikti sahneye hala konusuyor. UEFA 1 dakika gec baslatti yayini Can Bartu'yu da cikardilar hahaa. Seneye alalim su UEFA'yi, Hincal'i koyariz, savas cikarir haha  Besiktas'a Metalist cikti.
|
|
|
|
|
|
#428816 - Fri Aug 29 2008 14:14 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#428817 - Fri Aug 29 2008 14:17 PM
|
Müdavim
|
Simdiki kadar aptal bir insan dunyada olmadigindan Osama degil kim gelirse gelsin fena olmaz, yeter ki zekasi 60'in ustunde olsun. Kim gelirse gelsin dis politikalari yumusayacak nasilsa.. Ismi bozuk ama Bush'dan kotusu olamaz  Pismis kellenin teki cikti sahneye hala konusuyor. UEFA 1 dakika gec baslatti yayini Can Bartu'yu da cikardilar hahaa. Seneye alalim su UEFA'yi, Hincal'i koyariz, savas cikarir haha  Besiktas'a Metalist cikti. Adamın soyadı Obama , Osama değil.
|
|
|
|
|
|
#428822 - Fri Aug 29 2008 14:23 PM
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#428826 - Fri Aug 29 2008 14:29 PM
|
|
rakip bellinzona isviçre takımı sanırım akıllı olurlar ve elerler bi tromso faciası daha yaşamayalım ilk maç deplasman bizim için çok büyük avantaj biraz GALATASARAY ın kendine gelip gücünü göstermesi lazım inşallah bu sene orada kupayı kaldırıp tesadüf tü diyenleri utandırırız
|
|
|
|
|
|
#428828 - Fri Aug 29 2008 14:30 PM
[Re: iyi1isiyim]
|
|
ilk maç 18 eylül de isviç rede
|
|
|
|
|
|
#428830 - Fri Aug 29 2008 14:30 PM
[Re: mute]
|
Müdavim
|
|
|
|
|
|
|
#428831 - Fri Aug 29 2008 14:30 PM
[Re: iyi1isiyim]
|
|
ikinci maç 2 eylül A.S.Y.
|
|
|
|
|
|
#428874 - Fri Aug 29 2008 16:00 PM
[Re: DOuble_MD]
|
Müdavim
|
yok kardeş yorumlara bakılırsa çıkacak en kolay rakip çıkmış kayeseriye.:)) yok renktaş yhaa keşkee wien çıksaydı PSg zorlar Kayseriyi arkadaşlar wien çıkamazdı çünkü takımlar gruplara bölündü. Kayseri 2. gruptaydı. Sevilla-PSG-Portsmouth-Rapid Buçureşti veya Sampdoria çıkacaktı. En iyisi Rapid olurdu ama PSG çok formsuz.
|
|
|
|
|
|
#428938 - Fri Aug 29 2008 18:49 PM
[Re: imona27]
|
Müdavim
|
halı saha da oynarız kadrolarda 7 şerlik olur artık..:)) roma kardeş kulubuymuş ya vermiştir dandik bi futbolcusunu..yaf en temizi biz bu adamlar verelim parasını hiç cılmasınlar maçlara nede bizi yorsunlar oraya kadar bu turu gecelim kafadan..:)) Ya arkadaş ciddi bişey yaz da okuyalım. Ne bu böyle çoluk çocuk muhabbeti.Futbol forumu burası dalga geçme yeri değil. Ayrıca adamlar küçücük bir kasabanın takımı. Hasbelkader İsviçre kupasında final oynamışlar ve Uefaya kalmışlar. Niye dalga geçiyon ki. PSG kAyseriyle dalga geçiyo mudur sence şu anda?
|
|
|
|
|
|
#429030 - Fri Aug 29 2008 21:09 PM
|
Müdavim
|
10 gune 1 yil ekle hehe  Her neyse insallah Almanya'ya alirlar, UEFA maci olunca 40-50 bin kisiyi doldurabiliriz. Adamlara da iyilik olur, o mactan elde edecekleri para herhalde 10 yillik transferlerine yeter  Gerci boyle durumlar sayesinde bazi adil duyulmamis takimlar para kazanmaya basliyor. Kayseri fena degil ama 1-2 sene evvelki gibi degil bence. PSG de cok uyduruk olmasina ragmen yine de hafiften daha sansli goruyorum ama belli olmaz. Yuregi olan kazanir. Bakalim hafta sonu sakatlik vermemek icin ligi agirdan mi alacaklar yoksa tam guc bize dis mi sokturecekler..
|
|
|
|
|
|
#429035 - Fri Aug 29 2008 21:58 PM
[Re: Phoebus]
|
Müdavim
|
Basina zaten guven olmaz, UEFA aciklayana kadar 20 yer soylerler. Makale der stad 8 bin kisi, altta istatistikler bolumunde ise 6 bin. En komigi bir kac gazetede cikti "AS Roma'dan transfer edilen Andrea Conti" diye. Hmmm. Andrea Conti 1996-1997'de Roma'da yedekten 2 maca baslamis ve islerine yaramadigindan dolayi bonservisiyle yollanmis. 2003-2005 arasindaki 2 yillik donem haric, her sene baska bir uyduruk takimda oynamis ve de bu sene Bellizona'da 2. yili olacak. 1996'dan beri oynadigi takimlar sirasiyla: AS Roma Carpi Fano Nocerina Lecco (Lecce degil, Lecco 1912) Castel di Sangro Brescello Lanciano Ancona Lanciano AC Bellinzona 1997'den beri serie B ve C takimlarinda oynadiktan sonra bu sene ilk defa bir ulkenin birinci liginde oynayacak. Keske kuralar erken cekilseydi belki basinin doldurusuna kanip Azize kurtarici diye Josico'nun yerine bunu getirirdi 
|
|
|
|
|
|
#429093 - Sat Aug 30 2008 02:43 AM
[Re: Serhat1905]
|
Müdavim
|
18 Eylul'e cok var, o zamana kadar ne Lincoln, ne Skibbe yorumu yapiyorum ama kaza kurbanina gidersek ben de baslarim herhalde  Baros insallah kolay adapte olur ama bizim sorun golculer degil, golculere pas veren adamlar. Soyle hizli kornere inip de Prekazi gibi muz orta yapan belki kondisyonu yerinde bir Kewell olur, baskasi da yok. Arda goze hos geliyor ama calimlayarak sifira inene kadar tum defans geri donuyor. Kontrataktan da gol mol atamiyoruz. Linderoth defansin onunden direk golculeri beslerdi eski takimlarinda ama onu da sakatligi yuzunden henuz goremedik. Baros orta saha oyuncusu olsaydi bir calimciyla daha ayvayi yerdik, cok sukur golcu adam. Madem orta yapan adam yok o zaman sanki Hakan'a oynarmis gibi doldurup durmamizi anlayamiyorum. Gecen senede ayni problem vardi. Galatasaray'da oynayacak kapasitesdesin, yerden hizli ve de tek pas oynamak o kadar mi zor? Skibbe'nin de daha alismasi lazim, bize ezerek yendiler gecen sene, Steaua maclarinda oldugu gibi sansli bir sekilde degil. Adam Leverkusen'i ceyrek finale tasidi, 4-2 elendikleri Zenit bugun tam kadro oynayan Manchester United'i darmadagin etti. Skor 2-1 ama belki son 20 dakika disinda tum mac ustun oynadilar. Bu arada Kalli de sallamaya devam ediyor, yok Ocak'ta calismaya baslamamiz lazimmis da Mehmet Topuz'i istemismis de. Ne diye calistirmadin o zaman? Her neyse insallah duzeliriz, duzelirsek kimseler tutamaz bizi.. Bu arada Umit Ozat macta fenalasmis, bizim basin yine ucuyor kalp krizi diye. Insallah degildir.
|
|
|
|
|
|
#429094 - Sat Aug 30 2008 08:25 AM
|
Müdavim
|
Yeni topic acmak istemedim, burasi da pek yeri degil ama yazayim dedim. Umit Ozat'in tansiyonu dusunce bayilmis, sorun dilinin bogazina takilmasiymis ama hic bir kalici seyi yokmus. Kalp krizi gecirdi diye sansasyon yaratmaya calisan her yazari lanetliyorum. Bir de kendilerini internet haber sitesi sanan bazi yerlerde manset aynen soyle "İŞTE ÜMİT ÖZAT'IN ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEKİ O ANIN KARELERİ". Artik bela okumaktan baska bir sey de yapamiyorum. Enteresan bir haber: "Ümit Özat'ın yaşadığı rahatsızlık Türkiye'de de geniş yankı buldu. Eski Fenerbahçeli futbolcu için ezeli rakip Galatasaray, sitesinden saat 22.37'de 'geçmiş olsun' mesajı yayınlarken, fenerbahce.org'da ise Ümit'le ilgili bir haber yer almadı." Webaslan'da AA'dan alip basmis haberi, AA haberi yalan yazmis. GS sitesi tansiyon diyor, AA ise GS sitesinde kalp krizi dedigini iddia ediyor. Cok bozuluyorum yalanla insanlari haber okumaya zorlayan makalelere 
|
|
|
|
|
|
#429151 - Sat Aug 30 2008 14:56 PM
|
Müdavim
|
kafan mı gusel yasın kaç senn de coluk cocuk muhabbetinden bahsedosun sen..??eglenmeye hakkımız yok mu renkdaslarımızla hep ciddi mi takılcaz..?? begenmiosan okumazsın... 10 gunluk uyesin zaten ilk kez senden geldi böle bi tepki...!!! Bu mesajı yazdıktan sonra yerinde olmak istemezdim. Gerçekten çok komik duruma düşmüşsün.Kaldı ki ben bu foruma 2000 yılından beri yani www.galatasaray.com zamanından beri üyeyim.Ama sen o zamanlar belki de futboldan bile anlamıyordun. Ayrıca şoparlık yapmak istiyorsan sirke gideceksin. Burası o iş için münasip bir yer değil.Yazdığın mesajlar bilerine birşeyler vermeli bilgi alışverişi yapılabilmeli.Ben burda çok kişiyle tartıştım ama hepsinden birşeyler öğrendim.Belki onlarda benden öğrenmişlerdir.Ama buradaki insanların senin yazdığın saçmalıklardan öğrenebilecekleri hiçbirşey malesef yok. İstersen yazdığın mesajları dön tekrar bir oku.Yazdıklarının ne kadar boş, lüzumsuz cıvıklıklar olduğunu göreceksin.
|
|
|
|
|
|
#429236 - Sat Aug 30 2008 19:28 PM
|
Müdavim
|
Yeni topic acmak istemedim, burasi da pek yeri degil ama yazayim dedim. Umit Ozat'in tansiyonu dusunce bayilmis, sorun dilinin bogazina takilmasiymis ama hic bir kalici seyi yokmus. Kalp krizi gecirdi diye sansasyon yaratmaya calisan her yazari lanetliyorum. Bir de kendilerini internet haber sitesi sanan bazi yerlerde manset aynen soyle "İŞTE ÜMİT ÖZAT'IN ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEKİ O ANIN KARELERİ". Artik bela okumaktan baska bir sey de yapamiyorum. Enteresan bir haber: "Ümit Özat'ın yaşadığı rahatsızlık Türkiye'de de geniş yankı buldu. Eski Fenerbahçeli futbolcu için ezeli rakip Galatasaray, sitesinden saat 22.37'de 'geçmiş olsun' mesajı yayınlarken, fenerbahce.org'da ise Ümit'le ilgili bir haber yer almadı." Webaslan'da AA'dan alip basmis haberi, AA haberi yalan yazmis. GS sitesi tansiyon diyor, AA ise GS sitesinde kalp krizi dedigini iddia ediyor. Cok bozuluyorum yalanla insanlari haber okumaya zorlayan makalelere  böyle bir topic Dünyadan Futbol bölümünde mevcut
|
|
|
|
|
|
#456672 - Thu May 21 2009 00:50 AM
[Re: İskender Türk]
|
Yeni üye
|
Ozhan her sene bir yildiz katicam dedi en onemli yildizi kaydirdi.o yildiz su an son UEFA kupasini hemde Turkiyede hemdeeeee saracoglund kaldirdi...Simdi bize TD mu gerekiyorrrr akilli bir yonetimmii???? Gunumuzde futbol businness e donustu, demekki akilli ve parali bir is adami gerekiyor.Kalbiyle degil beyniyle hareket eden bir yonetici.Taraftara her sene yeni bir yildiz degil ufku acik,basariya endeksli bir takim vaadetmeli ve BASARMALI...
|
|
|
|
|
|
#456681 - Thu May 21 2009 04:59 AM
[Re: uA_f@tih]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Lucescu yu kim tanıyordu bizim başımızdayken basınından taraftarına herkes gitmesini istiyordu kötü defansif Galatasaray'a yakışmayan bi oyun oynattığı için..Özhan Canaydın'da Galatasaray'la Uefa Kupasını kazanmış daha sonra dünyanın en önemli takımlarından Milanda çalışmış Fatih Terimi tekrar getirmek için bi seçim kozu kullanıyordu o zamanın şartlarında gayette mantıklıydı ama gel gelelim işler öyle olmadı İmparator gittiği gibi gelmedi Sinyor olmuştu artık.. Son Yimpaş Yozgatspor maçı 5-0 öndeyiz şampiyonluğumuzu garantilemişiz 3.yıldızımızı takmışız göğsümüze tribünlerde İmparator Fatih Terim !.. sesleri..ve Lucescunun tribünlere doğru manidar bakışları.. Ertesi gün Lucescu takımdan kovuluyor hemen beşiktaş a imzayı basıyordu..Fatih Terim de takımımızın başına büyük umutlarla getiriliyordu ama o günden bu güne Luce nin ahı mı tuttu nedir şansızlıklar başarıszlıklar biş türlü peşimizi bırakmadı maalesef.. 2003-2009 6 senede elde kalan tek şey 2 Türkiye ligi şampiyonluğu ve 1 türkiye kupası Avrupa da ise koca bir SIFIR ! renkdas herseye katiliyorum. sonucta luce zamaninda cag disi futbol oynatiyordu takima... ayrica fatih terim gelmeden once fiorentinayi italya kupasinda finale cikarmis milandan ayrilirkende takim 2. sirada sampiyonluk sansini surduruyordu ancak yonetimlerle yasadiklari sorunlardan dolayi ayrilmak durumunda kaldi. zaten galatasarayda yasadigi basarilardan sonra vede lucenin oynundan dolayi fatih terimin getirilmesi doal bir sonuctu ama isler yolunda gitmedi. bence fatih terim olayinda ozhan biz taraftarlari kandirdigi gibi fatih terimide iyi kadro kurulacai konusunda kandirip transferin son dakikalarinda 2 tane ise yaramaz rumenle kandirmistir. fatih terimin iyi galatasarayliligindan dolayi ses cikarmamistir..... tek katilmadigim nokta luceyi kimsenin tanimamasbu adam bizden once inter gibi bir takimi calistirmistir....
|
|
|
|
#456701 - Thu May 21 2009 13:15 PM
[Re: al_bundy]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
valla renkdas acikcasi benim icim rahat. lucenin gitmesini en cok isteyenlerden biriydim. cunku oynattigi futbol su anda yasadigimiz durumun aynisiydi.... 1 i atalim ondan sonra yatalim. 90 dakika bole biterse iyidir.... bole adamlara gerek yok.... gerekirse yenilelim ama sahada defans yapan bir galatasaray gormeye tahammul edemiyordum simdide edemiyorum. ondan luce bizden uzak allaha yakin olsun diyorum.....:)) keske hiddink gelseydi ama biraz gec.. Lucescu'nun gitmesinin ardından ne kazandık? Turk futbolu, en buyuk sebebi fatih terim olmak, uzere 100lerce basarisiz isimle tanisti, peki ya bu kayiplarin ekonomik boyutu ne oldu? elde edilebilecek prestij, tromsolara elenerek kaybedilen prestij! kendi kendimizi tatmin ettigimiz "we are the best" sacmaligi vs. "goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin? Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. Lionel Messi ile kac tane Galatasaray satin alabilirsin? Ya da Messi gibi Dunya'da kac futbolcu var? "Goze gelen futbol" yalani var olan takimlarin %99'u icin sadece bir utopya. Lucescu goze gelen futbolu Bulent Akin'la mi oynayacakti? Sampiyon oldugu seneye bak; "Faryd Ali Mondragon, Kerem İnan, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Capone Oliveria, Victoria Gustova, Sebastian Perez, Vedat İnceefe, Hakan Ünsal, Erhan Namlı, Gheorghe Popescu, Ergün Pembe, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Berkant Göktan, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Andres Jose Fleurquin, Bülent Akın, Joan Batista, Ümit Davala, Faruk Atalay, Pavel Horvath, Robert Spehar, Arif Erdem, Ümit Karan, Serkan Aykut, Radu Niculescu, Murat Sözkesen" Bu takimdan kac tane Messi Xavi vs. cikar? Yoksa bu kadroda C.Ronaldo, Ronaldinho ya da dengi oyuncu vardi da biz mi kacirdik. Basta Ozhan Canaydin, ardindan Fatih Terim ve ikisinin ortak hayallerini, pembe ruyalarini herkese inandirdilar ve sonuc ortada. Birileri cikmis da diyor ki "Savunmaya cekiliyor begenmezdim". Lucescu'nun boslugunu kimse dolduramadi. Ne aldigi basarilariyla, ne oynattigi futbolla ne de durusuyla. Lucescu zamaninda guzel bir laf etmisti, bugunlere denk dusen, "O Barcelona" diye. Alcakgonullu olmayi, herseyden oncesi kendini bilmeyi hedeflerini ona gore koymayi ama anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Dun aksam macta cevremdeki kufur edip duruyordu, "Burada biz olmaliydik" diye. Bizlere kendi evimizde dersini verdi ve gitti, Bremen'li oyunculari alkislayarak. Kendi kendilerine gelin güvey olanlar gibi caka satmadi basin toplantisinda, alinan sampiyonlugun D.Avrupa ulkelerinin bir basarisi oldugunu ve burada bu ulkelerin de var olabileceginden bahsetti. Hala birileri cikip da diyorsa Terim, Milan'dan 2.'yken ayrildi denilebiliniyorsa, bunun sebebi gercegi gormek istememektir.
Tarafından düzenlendi CENk (Thu May 21 2009 13:16 PM)
|
|
|
|
#456702 - Thu May 21 2009 13:18 PM
[Re: CENk]
|
Müdavim

Yer: aNKaRa
|
valla renkdas acikcasi benim icim rahat. lucenin gitmesini en cok isteyenlerden biriydim. cunku oynattigi futbol su anda yasadigimiz durumun aynisiydi.... 1 i atalim ondan sonra yatalim. 90 dakika bole biterse iyidir.... bole adamlara gerek yok.... gerekirse yenilelim ama sahada defans yapan bir galatasaray gormeye tahammul edemiyordum simdide edemiyorum. ondan luce bizden uzak allaha yakin olsun diyorum.....:)) keske hiddink gelseydi ama biraz gec.. Lucescu'nun gitmesinin ardından ne kazandık? Turk futbolu, en buyuk sebebi fatih terim olmak, uzere 100lerce basarisiz isimle tanisti, peki ya bu kayiplarin ekonomik boyutu ne oldu? elde edilebilecek prestij, tromsolara elenerek kaybedilen prestij! kendi kendimizi tatmin ettigimiz "we are the best" sacmaligi vs. "goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin? Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. Lionel Messi ile kac tane Galatasaray satin alabilirsin? Ya da Messi gibi Dunya'da kac futbolcu var? "Goze gelen futbol" yalani var olan takimlarin %99'u icin sadece bir utopya. Lucescu goze gelen futbolu Bulent Akin'la mi oynayacakti? Sampiyon oldugu seneye bak; "Faryd Ali Mondragon, Kerem İnan, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Capone Oliveria, Victoria Gustova, Sebastian Perez, Vedat İnceefe, Hakan Ünsal, Erhan Namlı, Gheorghe Popescu, Ergün Pembe, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Berkant Göktan, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Andres Jose Fleurquin, Bülent Akın, Joan Batista, Ümit Davala, Faruk Atalay, Pavel Horvath, Robert Spehar, Arif Erdem, Ümit Karan, Serkan Aykut, Radu Niculescu, Murat Sözkesen" Bu takimdan kac tane Messi Xavi vs. cikar? Yoksa bu kadroda C.Ronaldo, Ronaldinho ya da dengi oyuncu vardi da biz mi kacirdik. Basta Ozhan Canaydin, ardindan Fatih Terim ve ikisinin ortak hayallerini, pembe ruyalarini herkese inandirdilar ve sonuc ortada. Birileri cikmis da diyor ki "Savunmaya cekiliyor begenmezdim". Lucescu'nun boslugunu kimse dolduramadi. Ne aldigi basarilariyla, ne oynattigi futbolla ne de durusuyla. Lucescu zamaninda guzel bir laf etmisti, bugunlere denk dusen, "O Barcelona" diye. Alcakgonullu olmayi, herseyden oncesi kendini bilmeyi hedeflerini ona gore koymayi ama anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Dun aksam macta cevremdeki kufur edip duruyordu, "Burada biz olmaliydik" diye. Bizlere kendi evimizde dersini verdi ve gitti, Bremen'li oyunculari alkislayarak. Kendi kendilerine gelin güvey olanlar gibi caka satmadi basin toplantisinda, alinan sampiyonlugun D.Avrupa ulkelerinin bir basarisi oldugunu ve burada bu ulkelerin de var olabileceginden bahsetti. Hala birileri cikip da diyorsa Terim, Milan'dan 2.'yken ayrildi denilebiliniyorsa, bunun sebebi gercegi gormek istememektir. imzemı atarım hepsine.... ''Lucescu goze gelen futbolu Bulent Akin'la mi oynayacakti? '' yani...
|
|
|
|
|
|
#456705 - Thu May 21 2009 14:43 PM
[Re: uA_f@tih]
|
Müdavim

|
Lucescu yu kim tanıyordu bizim başımızdayken basınından taraftarına herkes gitmesini istiyordu kötü defansif Galatasaray'a yakışmayan bi oyun oynattığı için.. aynen öyle renktaş ben de dahil kimse beğenmiyordu oynanan futbolu. ilk sene geçiş aşaması dedik ileride daha iyi top oynatır dedik hatta ilk sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık ama 2. sene de bi baktık aynı salak futbol devam ediyor ve bence Özhan Canaydın en mantıklısını yaptı ve Lucescuyu kovdu. yaptığı en hayırlı iş bu olmuştur heralde... dünkü maçı izleyince bunu bir kez daha anladım... her fırsatta rakibi çeken, yere düşüren, faul yapan ve oyun oynatmak istemeyen Shaktardı... Bremenliler de müthiş bir sabır sınavından sinir savaşından çıktılar... 120. dakkada atılan buz gibi golü faul diye vermeyen aynı hakem aradan 30 saniye geçmeden Shaktarlıların ceza sahası kenarında golü iptal ettiği hareketten daha ağırını bremenliye yaptıkları halde aut kararı verdi... bence hakem maçın içine etti hatta daha ileri gidiyorum bu hakem bu maçı satmıştı... neticede oyun oynamak isteyen Bremene karşı, onlara oyun oynatmak istemeyen ve her fırsatta onları yere indirip kontralarla gol arayan bir Shaktar vardı sahada... aynı Lucesculu zamandaki G.Saray gibi.... iğrençti ve her zaman dediğim gibi bu eski rusya ülkelerinin takımlarının avrupa kupalarına alınmamaları lazım... yunanistanın 2 gol atarak avrupa şampiyonu olması gibi futbola ihanettir bu ülkelerin takımlarının kupalara alınmaları.... .....o günden bu güne Luce nin ahı mı tuttu nedir şansızlıklar başarıszlıklar biş türlü peşimizi bırakmadı maalesef..
ahı mahı tutmadı kardeş... köpekler istedi diye atlar ölmez... (bu söz Lucescuya aittir hatırlayın).... Lucescu hangi takıma gittiyse rezil futbol mantığını onlara enjekte etmiş ve o oradan ayrıldıktan sonra o takımlar çökmüştür... 2 örnek.... birisi bizim takım... adam bizden gittikten sonra bizim eski hocamız milanı çalıştırmış olan Fatih Terimi getirdik o bile takımı toparlayamadı bi türlü.... diğer örnek Beşiktaş.... Luce Beşiktaştan ayrıldıktan sonra adamlar Real Madridin hocası Del Bosqueyi getirdiler o bile takımı toparlayamadı... üstelik Luce bizdeyken bir Süper Lig Şampiyonluğu bir de Şampiyonlar Liginde çeyrek finali başarısı yakalamış olmasına rağmen beşiktaşta hiçbir şey yapamadı... ha diyeceksiniz ki onları da Süper lig şampiyonu yaptı ya... hayır o şampiyonluk beşiktaşın 100. yılı şerefine Sinan Engin-Alaaddin Çakıcı ortak çalışması bir üründü ve Lucenin hiç katkısı yoktu... neden? örnek beşiktaşlı Zago... bu adam her maçta kasap gibi rakibin ayağına girerdi ve ne hikmetse hiç bir maçta da oyundan atılmazdı rakipler de yılardı sakatlanmayayım diye rahat rahat oynayamazdı.. tıpkı dün geceki Shaktarlı kasaplar gibi... ne zamanki 100. yıl bitti ertesi sene bu zago her maç atılmaya başladı ve 2. sene sonunda hem zago hem de luce şutlandı... sonradan hatta alaaddin çakıcı yakalanınca açıkladı bunları... bana forma gönderdi sinan dedi bizi şampiyon yap dedi biz de yaptık... bu sene de g.saray forma göndermiş işin yoksa bu sene de onlarla uğraş... ama çakıcı yakalanınca biz 100. yılımızda babayı aldık... yani diyeceğim Lucescu hoca falan değil... dün gece bir kez daha anladım bunu... inşallah onu bizim takımın başına getirmezler.... Bremenli oyuncuları da can-ı gönülden kutluyorum bizim oyunculardan biri olsaydı dün o sahada garanti kan akardı... üstelik mesut özil o kadar da pozisyonu harcamasaydı diego cezalı olmasaydı hakem adil olsaydı bremen bu kupayı söki söke alırdı vesselam.... dediklerimi teyit için Lucenin Shaktardan ayrılmasını bekleyin ve görün bakalım Shaktar ne hale gelecek.. adam hangi takımdan ayrılsa takım çöküyor dünyanın en iyi hocasını getirsen yine de belini doğrultamıyor....
|
|
|
|
#456707 - Thu May 21 2009 14:59 PM
|
Müdavim

|
.... "goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin?
Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. ....
"Goze gelen futbol" yalani var olan takimlarin %99'u icin sadece bir utopya.
kardeş göze hoş gelen futbol ille de messiyle oynanacak diye birşey yok.... metalist kharkiv denen takımın oyunu, O. Lyon'un oyunu, Barcelona-Bayern Mühih maçı, ya da en güzel örnek G.Sarayın efsane kadrosu ve futbolu... lucescu için sayıp dökmüşsün bu adamlarla mı oynatacaktı diye de ben sana hatırlatmak isterim ki Terim (Terimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) Akçaabat Sebatspordan aldığı kaleci Mehmetle, D.Bakırdan aldığı Ümit Davala ile Karabükten aldığı Hakan Ünsal ile avrupada ne başarılar elde etti.... bir kere takım, takım oyunu oynadıktan sonra messi falan hikaye.... nasıl ki biz 2002 dünya kupasında Brezilyayı oyun olarak ezerken Şenol Güneşin salaklığından ve korkaklığından dolayı yenememişsek demek ki takım oyunu oynayınca her şey olabiliyormuş... hatırlayın 2002 dünya kupasını, brezilya o kadar sıkışmıştı ki, rivaldo falan kendini yalandan yere atıp bari penaltı yaptıralım diye uğraşıyordu.. ama onlara gerek kalmadan Şenol hoca imdata yetişti ve yıldırayı oyundan aldı da brezilya rahatladı ve bizi 2 maçta da yendi maalesef ama takım oyunun iyi oynadık.. biz de messi mi vardı?... yok yine bildik G.Saray omurgası üstünde fenerden falan istepnelerle oynuyorduk... bana kimse Lucescuyu övmesin.. bir kere ne hikmetse adam beşiktaştan da kovuldu bizden de... yani bizim iki kulüp birden salak da bi lucescu mu doğru... lucescu o kadar iyi hocaydıysa niye bir avrupa kulübü onu istemedi de doğu avrupanın koftiden takımlarına gitmek zorunda kaldı.... terimi sevmem ama kusura bakılmasın ama Lucescu Terimin yanında ancak top toplayıcılık yapar....
|
|
|
|
#456727 - Thu May 21 2009 17:45 PM
[Re: AslAnibal]
|
tshabalala
Müdavim

|
.... "goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin?
Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. ....
"Goze gelen futbol" yalani var olan takimlarin %99'u icin sadece bir utopya.
kardeş göze hoş gelen futbol ille de messiyle oynanacak diye birşey yok.... metalist kharkiv denen takımın oyunu, O. Lyon'un oyunu, Barcelona-Bayern Mühih maçı, ya da en güzel örnek G.Sarayın efsane kadrosu ve futbolu... lucescu için sayıp dökmüşsün bu adamlarla mı oynatacaktı diye de ben sana hatırlatmak isterim ki Terim (Terimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) Akçaabat Sebatspordan aldığı kaleci Mehmetle, D.Bakırdan aldığı Ümit Davala ile Karabükten aldığı Hakan Ünsal ile avrupada ne başarılar elde etti.... bir kere takım, takım oyunu oynadıktan sonra messi falan hikaye.... nasıl ki biz 2002 dünya kupasında Brezilyayı oyun olarak ezerken Şenol Güneşin salaklığından ve korkaklığından dolayı yenememişsek demek ki takım oyunu oynayınca her şey olabiliyormuş... hatırlayın 2002 dünya kupasını, brezilya o kadar sıkışmıştı ki, rivaldo falan kendini yalandan yere atıp bari penaltı yaptıralım diye uğraşıyordu.. ama onlara gerek kalmadan Şenol hoca imdata yetişti ve yıldırayı oyundan aldı da brezilya rahatladı ve bizi 2 maçta da yendi maalesef ama takım oyunun iyi oynadık.. biz de messi mi vardı?... yok yine bildik G.Saray omurgası üstünde fenerden falan istepnelerle oynuyorduk... bana kimse Lucescuyu övmesin.. bir kere ne hikmetse adam beşiktaştan da kovuldu bizden de... yani bizim iki kulüp birden salak da bi lucescu mu doğru... lucescu o kadar iyi hocaydıysa niye bir avrupa kulübü onu istemedi de doğu avrupanın koftiden takımlarına gitmek zorunda kaldı.... terimi sevmem ama kusura bakılmasın ama Lucescu Terimin yanında ancak top toplayıcılık yapar.... terim zamanin da lucescu'ya zavalli adam demisti, sen de cikmis top toplayacilik yapar demissin, hala adami kucumsuyorsunuz, dogu avrupa'nin kofti takimi, dogu avrupa'nin kofti takiminin basindaki adam senin kendi evinde kupayi muzesine goturdu, nerede Galatasaray? calistirdigi bir diger takim Besiktas? peki ya Fenerbahce'n Trabzonspor'un? gelecek sene Sivasspor mu mucadele edebilecek? Turkiye'ye begenmediginiz lucescu gibi adamlar gelir ancak sayet birileri kucumsenecekse! aragones 90 yasindan sonra, mourinho ancak danisman olarak, sen Real Madrid'ten del bosque'yi getirirsen, komplekslerine yenik düşen milan'ın attığı adamı takıma getirir eline bülent akın ayarında adamları verirsen kusura bakma ama mourinho'yu da getirsen birşey yapamaz, ozhan canaydin, kendi taraftarlari tarafindan lanet okunan bir adam, demiroren de kendi camiasinda ayni sekilde. cikip bir de diyorsun ki bunlar bilmiyor da kim biliyor futbolu, bilmedikleri futbolu ortada, faruk suren'in UEFA Kupasi'yla resimi yok, demiroren takimla Turkiye Kupasi kaldiriyor, lucescu'yu adam yerine koymak icin ne basari elde etmesi gerekir birisi buna cevap verirse o basariyi elde etmesini heyecanla bekleyecegim.
|
|
|
|
#456772 - Fri May 22 2009 09:07 AM
|
Müdavim

|
.........dogu avrupa'nin kofti takimi, dogu avrupa'nin kofti takiminin basindaki adam senin kendi evinde kupayi muzesine goturdu,
nerede Galatasaray? calistirdigi bir diger takim Besiktas? yapma kardeş oynattığı oyunu gördük Bremenli oyuncuları her fırsatta biçerek yıldırdılar hakemin de bir turuncu forma giymediği kalmıştı.... G.Sarayda başarısız oldu diyemeyiz. şampiyon yaptı ve de şamp ligte çeyrek final oynattı ama eğer iyi hocalık diye buna deniliyorsa iyi hocadır yani bugün bülent uygunun sivasta yaptığı gibi olabildiğince sert savunma yap hasbelkader bir gol at sonra üzerine yat bulursan yine atarsın atamazsan da yemezsin.. hani terimin şu meşhur "yenemiyorsan yenilme taktiği"... yunanistanın futbol anlayışı... vs vs vs.... ...lucescu'yu adam yerine koymak icin ne basari elde etmesi gerekir birisi buna cevap verirse o basariyi elde etmesini heyecanla bekleyecegim. Sadece bir tek şey söylüyorum size: Lucescu eğer Shaktar'dan ayrılırsa Shaktar'ı 2-3 yıl daha takip edin bakalım ne hallere düşecek... luce denilen adam gittiği her takımı acayip bir şekilde içten içe öyle bir mantık yavşamasına sokuyor ki, o gittikten sonra hangi hoca gelirse gelsin o takımlar bir daha uzun süre bellerini doğrultamıyorlar...
|
|
|
|
#456804 - Fri May 22 2009 18:02 PM
|
tshabalala
Müdavim

|
.........dogu avrupa'nin kofti takimi, dogu avrupa'nin kofti takiminin basindaki adam senin kendi evinde kupayi muzesine goturdu,
nerede Galatasaray? calistirdigi bir diger takim Besiktas? yapma kardeş oynattığı oyunu gördük Bremenli oyuncuları her fırsatta biçerek yıldırdılar hakemin de bir turuncu forma giymediği kalmıştı.... G.Sarayda başarısız oldu diyemeyiz. şampiyon yaptı ve de şamp ligte çeyrek final oynattı ama eğer iyi hocalık diye buna deniliyorsa iyi hocadır yani bugün bülent uygunun sivasta yaptığı gibi olabildiğince sert savunma yap hasbelkader bir gol at sonra üzerine yat bulursan yine atarsın atamazsan da yemezsin.. hani terimin şu meşhur "yenemiyorsan yenilme taktiği"... yunanistanın futbol anlayışı... vs vs vs.... ...lucescu'yu adam yerine koymak icin ne basari elde etmesi gerekir birisi buna cevap verirse o basariyi elde etmesini heyecanla bekleyecegim. Sadece bir tek şey söylüyorum size: Lucescu eğer Shaktar'dan ayrılırsa Shaktar'ı 2-3 yıl daha takip edin bakalım ne hallere düşecek... luce denilen adam gittiği her takımı acayip bir şekilde içten içe öyle bir mantık yavşamasına sokuyor ki, o gittikten sonra hangi hoca gelirse gelsin o takımlar bir daha uzun süre bellerini doğrultamıyorlar... ben sana nasil cevap verebilirim ki? bremen'i yenmis, nasil oynatmis diyorsun, o zaman bremen iyi oynasaymis kazansaymis, hamburg iyi oynasaymis hem bremen'i hem Shakhtar'i yenseymis, insanlarin ovdugu, yerlere goklere sigdiramadigi terim hem kotu oynatir, hem sonuca gidemez ama o imparator, lucescu cingene! begenseniz de begenmeseniz de yunanistan da shakhtar da kupayi muzesine goturmus, Galatasaray sezona baslarken hedef neydi Sampiyonlar Ligi ardindan UEFA Kupasi oldu. Kimse cikip da iyi futbol oynamaktan bahsetmedi. Sayet senin onune bir hedef koyuluyorsa buna ulasip ulasmaman onemli. Yok benim hayat tarzim gemisini yuzduren kaptan degil de, sadece dalgalarla guresen kaptansa onu bilemem. Lucescu bu; teni biraz esmer biraz da sariya kacar, elinde kitabi, macin ardindan rakibini alkislar, tebrik eder daha da onemlisi saygi duyar. lucescu dedik ya, lucescu'nun aldigi her sonuc aslinda onun kaybettigidir. kazansa da kaybetse de kupayi da alsa cunku o siradan bir adam ne cin ne de cin olmadan adam carpmaya calisan biri. Uzerinde milyarlik takim elbisesi olmadigi, her sozu spekulatif olmadigi icin hor gormeye devam edin. Lucescu'yu hor gorenlere; Ozhan canaydin da müstehak, fatih terim de müstehak, bülent korkmaz da müstehak. Dogru yoldasiniz devam edin.
Tarafından düzenlendi CENk (Fri May 22 2009 18:03 PM)
|
|
|
|
#456837 - Sat May 23 2009 12:37 PM
|
Müdavim

Yer: aNKaRa
|
abicim bu luce hayranligi nedir yaa anlamiyorum. arkadasin biri maclari yazmis. ona sormak isterim bu maclarin kacinda rahat rahat oturarak mac izlemis??? deplasmada barcelonaya karsi ilk yarida futbolcularin cabalariyla 2-0 one gecmissin. 2 yari bir atagimiz yok adamlar 2-2 yapti hatta farki kacirdi. liverpool maci ona keza ayni deplasmanda kalede mondragon degilde orkun olsaydi herhalde besiktastan once biz 8-0 hezimetini yasardik. yaada icerde yaptigimiz glaskow ve monaco maclari. maclar 10 dakika daha uzun olsaydi herhalde o maclari da alamazdik... yada ceyrek final macinda luce yerine o zaman fatih terim olsaydi eminim biz o turu gecerdik. ama saolsun dahi!! luce 90 bin kisi onunde 90 dakika defans yapip real madridi eleyebilecegini sandi... usta o maçlar Şampiyonlar Ligi maçları..yani bu maçlardan ne olacağı belli olmuyor..öyle kolay değil 3-0 maçları kazanayım..milan finalde 3-0 dan maç verdi livepoola..yani genellemeye bakmak lazım o verdiğim maçlarda.. çeyrek final maçına gelince o sene REAL şampiyon olud..o yıllarda hatırlayın Real Madrid dünyanın en büyük takımıydı...kaldı ki biz 2-0 dan 3-2 yenmemiz bile çok büyük bi başarı..2. sonuç ise normal bana göre... hatta şunu söylüyorum o sene Real değil başka bi takım gelse biz yarı final hatta finale bile çıkabilirdik...
|
|
|
|
|
|
#456877 - Sun May 24 2009 00:05 AM
[Re: gambitxx]
|
Müdavim

|
Barcelona deplasmanında elindeki takımla 2-0 öne geçmek çok kolay birşeymiş gibi yazılıyor ya enteresan.Aşırı Fatih Terim hayranlığınız olabilir ama bu Lucescu'yu başarısız gibi göstermeye çalışmayı gerektirmez ki verdiğiniz örneklerle komik duruma düşersiniz.Lucescu iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtlamak için daha ne yapmak zorunda anlamıyorum,adam çeyrek final oynatmış bize,toplama kadroyla çeyrek final kapısından dönmüş ama yoruma bakın,kaç maçı rahat izlemişiz,ayıptır günahtır. renkdas fatih terim hayranligi falan yok ama. burdagordugum kadariyla lucenin kovulusunda fatih terimin gelisi baya bir elestirilmis. hatta kimi arkadaslar fatih terimin kariyerini yok sayip sanki adam goztepeden gelmis gibi yorum yapilmis... hala diyorum luce zamaninda kac maci rahat rahat izleyebildiniz cok merak ediyorum... samiyende bile defans yapan bir insandi luce...bir arkadas demiski barcelona karsisinda 2-0 one gecmek bile zor demis. dogru demis arkadas. ama eger bunu korursan iyi teknik direktorsundur. ama 2. yarida adamlar farki kacirip mac 2-2 bitip koca 45 dakikada defans yaparak bu skoru koruyabilecegini sanirsan iste orda kucuk dusunuyorsun demektir. ben size en az 4-5 mac ornek verdim. ucu ucuna yendigimiz yada gunluk performanslarla kazanilan maclari.. renkdasin biri ilk real macini ornek vermis. unutmayinki o macin tek kahramani vardi ne kadar kendisini sevmesemde. fatih akyelin o gunku muthis performansi luceyi kurtarmistir... ben yine iddaa ediyorum 2. macta luce yerine gerets gibi bir adam olsaydi orda reali eler donerdik... bu kadar korkak futbolla basari gelecegine inanan bir adamin takimimi 1-0 olsun yeter mantigiyla top oynatmasina o donemlerde icim el vermiyordu. hatirlarim 4-4 luk fener macini. 5. dakika takim deli gibi bastiriyor ondan sonra 1-0 one geciyoruz. ne oluyor takim ondan sonra skorrun ustune yatmaya calisiyor. ondan sonrada fener 3-1 yapiyor maci. bunun gibi daha onlarca mac vardir luce yuzunden riske giren....
|
|
|
|
#457016 - Mon May 25 2009 09:03 AM
|
Müdavim

|
......ben sana nasil cevap verebilirim ki?
bremen'i yenmis, nasil oynatmis diyorsun, o zaman bremen iyi oynasaymis kazansaymis, hamburg iyi oynasaymis hem bremen'i hem Shakhtar'i yenseymis, kardeş o maçı bir kez daha izlemeni tavsiye ediyorum. Bremenli topçular her atağa kalktıklarında Shaktarlı defans oyuncuyarı tarafından kelle paça al aşağı edildiler... Hakem de maşallah bütün takdir haklarını Shaktardan yana kullandı. buna en güzel örnek 2. uzatmanın sonlarındaki 2 pozisyon... önce bremenli topçu topu aldı golünü attı ama hakem faulle aldın dedi... aradan 30 saniy geçmeden bremen atağında daha 30 saniye evvel faul verdiği pozisyonun dik alasını bremenli topçuya yapan shaktarlı oyuncuya hakem oynayın bişey yok dedi ve devam ettirdi... aut verdi... bu pozisyonu bence maçın en önemli anı olduğu için yazıyorum. yoksa maç içinde bu tip en az 9-10 pozisyon vardı.... sonra mesut özil vakası... eğer diego cezalı olmasaydı da oynasaydı bu mesutun kaçırdığı onlarca pozisyondan en az ikisini gole çevirirdi.... yani öyle bir yazmışsın ki Shaktar oynadı Bremenli topçular aval aval seyretti... maçı izlemesek öyle sanacağız yani.... insanlarin ovdugu, yerlere goklere sigdiramadigi terim hem kotu oynatir, hem sonuca gidemez ama o imparator, lucescu cingene! Lucescudan daha kötü hoca havası verdiğin terim, lucescudan kaç sene evvel d.bakırdan, akçaabattan, karabükten, sakaryadan topladığı topçularla UEFA kupasını aldı yetmedi şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip süper kupayı aldı... Peki Lucescu Interi çalıştırırken niye alamadı böyle bir kupa?.. ...begenseniz de begenmeseniz de yunanistan da shakhtar da kupayi muzesine goturmus, Galatasaray sezona baslarken hedef neydi Sampiyonlar Ligi ardindan UEFA Kupasi oldu.
Kimse cikip da iyi futbol oynamaktan bahsetmedi. Sayet senin onune bir hedef koyuluyorsa buna ulasip ulasmaman onemli. Yok benim hayat tarzim gemisini yuzduren kaptan degil de, sadece dalgalarla guresen kaptansa onu bilemem. kardeş yapma madem kimse iyi futboldan bahsetmedi de ne diye o zamana kadar UEFAda yolu yarılamış takımın hocasını gönderdik.... Kocaeliden 5 yedik diye mi... madem hedef UEFA kupasıydı önemli olan nasıl olursa olsun bu kupayı almaktı niçin tam yolun yarısını geçmişken hoca değiştirdik?.. ben söyleyeyim... çünkü adamın oynattığı futbol güven vermiyordu, diken üstünde maç izliyorduk.... bir arkadaşın yazdığı gibi luce zamanında da öyleydi.... Fatih Terimli UEFA Kupasını hiç yenilmeden müzesine götüren G.Saray gitmiş her maçı 3 ihtimalli olan bir g.saray gelmiş. arkadaşın biri de o zamanki maçları yazmış.... 1 kazanmışız 1 berabere kalmışız, bir yenilmişiz... ama boru değil terim zamanında namağlup olarak UEFA kupasını almışız yetmemiş süper kupayı almışız... terimi ve son dönem futbol anlayışını sevmediğimi bu platformda defalarca yazdım ama o dönemki oynattığı futbolundan dolayı da hakkını yedirtmem... ... Lucescu'yu hor gorenlere; (...) bülent korkmaz da müstehak. Allah aşkına Bülent Korkmazın futbol anlayışı ile Lucescunun futbol anlayışı arasında ne fark var bana açıklar mısın?... Lucescunun biraz daha iyi oynattığı 1-0 olsun bizim olsun anlayışının kötü bir uygulayıcısı olmaktan başka nedir Bülentin hocalığı... neticede mantık aynı mantık.... Bülent Uygunun Sivassporu, Bülent Korkmazın G.Sarayı, Yunanistan ve Lucenin gittiği bütün takımlar.... aralarında mantalite olarak gram fark olmayan ama kiminin o mantaliteyi sahaya daha iyi yansıttığı, başarılı olduğu kiminin ise olamadığı bir ilkel futbol anlayışı....
|
|
|
|
#457019 - Mon May 25 2009 09:24 AM
|
Müdavim

|
bremen'i yenmis, nasil oynatmis diyorsun, o zaman bremen iyi oynasaymis kazansaymis, hamburg iyi oynasaymis hem bremen'i hem Shakhtar'i yenseymis, kardeş o maçı bir kez daha izlemeni tavsiye ediyorum. Bremenli topçular her atağa kalktıklarında Shaktarlı defans oyuncuyarı tarafından kelle paça al aşağı edildiler... Hakem de maşallah bütün takdir haklarını Shaktardan yana kullandı. buna en güzel örnek 2. uzatmanın sonlarındaki 2 pozisyon... önce bremenli topçu topu aldı golünü attı ama hakem faulle aldın dedi... aradan 30 saniy geçmeden bremen atağında daha 30 saniye evvel faul verdiği pozisyonun dik alasını bremenli topçuya yapan shaktarlı oyuncuya hakem oynayın bişey yok dedi ve devam ettirdi... aut verdi... bu pozisyonu bence maçın en önemli anı olduğu için yazıyorum. yoksa maç içinde bu tip en az 9-10 pozisyon vardı.... sonra mesut özil vakası... eğer diego cezalı olmasaydı da oynasaydı bu mesutun kaçırdığı onlarca pozisyondan en az ikisini gole çevirirdi.... yani öyle bir yazmışsın ki Shaktar oynadı Bremenli topçular aval aval seyretti... maçı izlemesek öyle sanacağız yani.... insanlarin ovdugu, yerlere goklere sigdiramadigi terim hem kotu oynatir, hem sonuca gidemez ama o imparator, lucescu cingene! Lucescudan daha kötü hoca havası verdiğin terim, lucescudan kaç sene evvel d.bakırdan, akçaabattan, karabükten, sakaryadan topladığı topçularla UEFA kupasını aldı yetmedi şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip süper kupayı aldı... Peki Lucescu Interi çalıştırırken niye alamadı böyle bir kupa?.. ...begenseniz de begenmeseniz de yunanistan da shakhtar da kupayi muzesine goturmus, Galatasaray sezona baslarken hedef neydi Sampiyonlar Ligi ardindan UEFA Kupasi oldu.
Kimse cikip da iyi futbol oynamaktan bahsetmedi. Sayet senin onune bir hedef koyuluyorsa buna ulasip ulasmaman onemli. Yok benim hayat tarzim gemisini yuzduren kaptan degil de, sadece dalgalarla guresen kaptansa onu bilemem. kardeş yapma madem kimse iyi futboldan bahsetmedi de ne diye o zamana kadar UEFAda yolu yarılamış takımın hocasını gönderdik.... Kocaeliden 5 yedik diye mi... madem hedef UEFA kupasıydı önemli olan nasıl olursa olsun bu kupayı almaktı niçin tam yolun yarısını geçmişken hoca değiştirdik?.. ben söyleyeyim... çünkü adamın oynattığı futbol güven vermiyordu, diken üstünde maç izliyorduk.... bir arkadaşın yazdığı gibi luce zamanında da öyleydi.... Fatih Terimli UEFA Kupasını hiç yenilmeden müzesine götüren G.Saray gitmiş her maçı 3 ihtimalli olan bir g.saray gelmiş. arkadaşın biri de o zamanki maçları yazmış.... 1 kazanmışız 1 berabere kalmışız, bir yenilmişiz... ama boru değil terim zamanında namağlup olarak UEFA kupasını almışız yetmemiş süper kupayı almışız... terimi ve son dönem futbol anlayışını sevmediğimi bu platformda defalarca yazdım ama o dönemki oynattığı futbolundan dolayı da hakkını yedirtmem... ... Lucescu'yu hor gorenlere; (...) bülent korkmaz da müstehak. Allah aşkına Bülent Korkmazın futbol anlayışı ile Lucescunun futbol anlayışı arasında ne fark var bana açıklar mısın?... Lucescunun biraz daha iyi oynattığı 1-0 olsun bizim olsun anlayışının kötü bir uygulayıcısı olmaktan başka nedir Bülentin hocalığı... neticede mantık aynı mantık.... Bülent Uygunun Sivassporu, Bülent Korkmazın G.Sarayı, Yunanistan ve Lucenin gittiği bütün takımlar.... aralarında mantalite olarak gram fark olmayan ama kiminin o mantaliteyi sahaya daha iyi yansıttığı, başarılı olduğu kiminin ise olamadığı bir ilkel futbol anlayışı.... altina imza atilir....
|
|
|
|
#457024 - Mon May 25 2009 11:14 AM
|
tshabalala
Müdavim

|
Kimse cikip da iyi futbol oynamaktan bahsetmedi. Sayet senin onune bir hedef koyuluyorsa buna ulasip ulasmaman onemli. Yok benim hayat tarzim gemisini yuzduren kaptan degil de, sadece dalgalarla guresen kaptansa onu bilemem. kardeş yapma madem kimse iyi futboldan bahsetmedi de ne diye o zamana kadar UEFAda yolu yarılamış takımın hocasını gönderdik.... Kocaeliden 5 yedik diye mi... madem hedef UEFA kupasıydı önemli olan nasıl olursa olsun bu kupayı almaktı niçin tam yolun yarısını geçmişken hoca değiştirdik?.. ben söyleyeyim... çünkü adamın oynattığı futbol güven vermiyordu, diken üstünde maç izliyorduk.... bir arkadaşın yazdığı gibi luce zamanında da öyleydi.... Fatih Terimli UEFA Kupasını hiç yenilmeden müzesine götüren G.Saray gitmiş her maçı 3 ihtimalli olan bir g.saray gelmiş. arkadaşın biri de o zamanki maçları yazmış.... 1 kazanmışız 1 berabere kalmışız, bir yenilmişiz... ama boru değil terim zamanında namağlup olarak UEFA kupasını almışız yetmemiş süper kupayı almışız... terimi ve son dönem futbol anlayışını sevmediğimi bu platformda defalarca yazdım ama o dönemki oynattığı futbolundan dolayı da hakkını yedirtmem... ... Lucescu'yu hor gorenlere; (...) bülent korkmaz da müstehak. Allah aşkına Bülent Korkmazın futbol anlayışı ile Lucescunun futbol anlayışı arasında ne fark var bana açıklar mısın?... Lucescunun biraz daha iyi oynattığı 1-0 olsun bizim olsun anlayışının kötü bir uygulayıcısı olmaktan başka nedir Bülentin hocalığı... neticede mantık aynı mantık.... Bülent Uygunun Sivassporu, Bülent Korkmazın G.Sarayı, Yunanistan ve Lucenin gittiği bütün takımlar.... aralarında mantalite olarak gram fark olmayan ama kiminin o mantaliteyi sahaya daha iyi yansıttığı, başarılı olduğu kiminin ise olamadığı bir ilkel futbol anlayışı.... altina imza atilir.... fatih terim bitti sira bulent'i tartismakta mi? bulent'le lucescu'nun en buyuk farki, bulent'in "burada ben patronum" demesi lucescu'nunsa her oyuncuyu oynatmaya calismasi, skibbe'ye gelince kimse bu noktaya nasil gelindigini bilmiyor, kimileri diyor adnan sezgin geldi ortaligi karistirdi birileri bam baska birsey, devre arasinda ne olduysa oldu, bulent gelmeden once "baros golcu degil attigi golleri herkes atar", lincoln icin de "ben olsam oynatmam" dedi ve karismis takimi daha da karistirdi, bulent'in oynatis tarzina hicbir sekilde sozum olmadi su ana kadar, "neden?" derseniz, oraya kadar sozu getirmedi gosterdigi performansla, yaptigi oyuncu degisiklikleri zaten futboldan ne kadar uzak oldugunu gosterdi, lucescu'ya donersek; lucescu'nun bu kadar ofansif bir kadro elinde olsa ben sanmıyorum ki savunma ağırlıklı bir oyun sergiletsin en azından Türkiye'de. Avrupa kupalarında da alınan neticelere bakarsak, beklenen puanları almış bir isim hem Galatasaray'la hem de Besiktas'la, Ülke olarak da en büyük problemimiz olan kendimizi büyük, rakibi ise küçük görmelerimizin sonucunu tarih çok net yazıyor, GS-Chelsea, MANU-FB, Liverpool-BJK ve niceleri, Donersek "1 gol olsun benim gol olsun" mantigina; Galatasaray, Fatih Terim'le bir coguna gore "en iyi Galatasaray kadrosu" ile 99-00 sezonunda 77 gol atmis, Lucescu'lu Galatasaray ise bir sezon sonra 77 gol atmis AYNI! Lucescu ile Galatasaray sampiyon olurken, derme catma takimla ise 75 gol atmis, 2 gol az attigina gore demek ki savunma agirlikli oynatmis sari kirmizili takimi! Lucescu, Besiktas'la sampiyon oldugunda ise attigi gol sayisi 63, Ordine della Stella della Solidarieta'lı terim'in Galatasaray'i ise o sezon sadece 61 gol atmis, terim imparator, lucescu ise zavallı adam! Lucescu'nun Avrupa maclarinda takimini haddini bilerek oynattigi dogru, elindeki kotu kadroyu iyi kullaniyor olmasini goz ardi etmek sadece ona haksizlik olur.
Tarafından düzenlendi CENk (Mon May 25 2009 11:16 AM)
|
|
|
|
| |