Webaslan Forum
Page 9 of 10 < 1 2 ... 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#456633 - Wed May 20 2009 17:40 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 ***** [Re: E05]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Show TV veriyor maçı saat 21:45 te..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#456651 - Wed May 20 2009 18:38 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: uA_f@tih]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
sagol renkdas.. insallah show turk'de veriyordur..

#456665 - Thu May 21 2009 00:14 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: E05]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Kupa Lucescu lu Shaktar'ın oldu..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#456666 - Thu May 21 2009 00:16 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: uA_f@tih]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Tamamını izleyemedim ama kesinlikle iğrenç bi maçtı.Tribünler zaten maçtan beterdi; sürekli fb marşları dinledik durduk.Neyse hayırlı olsun Shaktar için...

#456667 - Thu May 21 2009 00:26 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: E05]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
İlk Gönderen: E05
renkdaslar size bir sorum olacak, bugun ki final macini hangi kanal vericek ? (lutfen star demeyin)

Keşke star verseydi..Show gibi adiler veriyor.Düdük çalar çalmaz reklama giriyorl şerefsizler.adamların sevinçlerini vs. göstermek yerine reklam reklam reklam..

#456668 - Thu May 21 2009 00:30 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: İskender Türk]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
bizim oynadığımız final maçı ile bu maç arsında dağlar var...aslında diğer finallerde öyleydi ama daha bi yavandı..

geçen gün bizim finali izledim Şampiyonlar Ligi finali havsında...tabi bunda Arsenallin olmasınında payı var

#456669 - Thu May 21 2009 00:29 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: İskender Türk]
İskender Türk Offline
Üye
**

Özhan canaydın allah belanı versin..Lucescu gibi adamı yedin Terim bo....na
şimdi kafanı vur duvarlara,sen gibi adamın allah belasını versin.Galatasarayımızın bugünlerdeki kötü gününün sebebi sen ve çakma imparator terimdir.

#456672 - Thu May 21 2009 00:50 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: İskender Türk]
sinan Offline
Yeni üye

Ozhan her sene bir yildiz katicam dedi en onemli yildizi kaydirdi.o yildiz su an son UEFA kupasini hemde Turkiyede hemdeeeee saracoglund kaldirdi...Simdi bize TD mu gerekiyorrrr akilli bir yonetimmii???? Gunumuzde futbol businness e donustu, demekki akilli ve parali bir is adami gerekiyor.Kalbiyle degil beyniyle hareket eden bir yonetici.Taraftara her sene yeni bir yildiz degil ufku acik,basariya endeksli bir takim vaadetmeli ve BASARMALI...

#456675 - Thu May 21 2009 01:28 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: sinan]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Lucescu yu kim tanıyordu bizim başımızdayken basınından taraftarına herkes gitmesini istiyordu kötü defansif Galatasaray'a yakışmayan bi oyun oynattığı için..Özhan Canaydın'da Galatasaray'la Uefa Kupasını kazanmış daha sonra dünyanın en önemli takımlarından Milanda çalışmış Fatih Terimi tekrar getirmek için bi seçim kozu kullanıyordu o zamanın şartlarında gayette mantıklıydı ama gel gelelim işler öyle olmadı İmparator gittiği gibi gelmedi Sinyor olmuştu artık..
Son Yimpaş Yozgatspor maçı 5-0 öndeyiz şampiyonluğumuzu garantilemişiz 3.yıldızımızı takmışız göğsümüze tribünlerde İmparator Fatih Terim !.. sesleri..ve Lucescunun tribünlere doğru manidar bakışları..
Ertesi gün Lucescu takımdan kovuluyor hemen beşiktaş a imzayı basıyordu..Fatih Terim de takımımızın başına büyük umutlarla getiriliyordu ama o günden bu güne Luce nin ahı mı tuttu nedir şansızlıklar başarıszlıklar biş türlü peşimizi bırakmadı maalesef..
2003-2009 6 senede elde kalan tek şey 2 Türkiye ligi şampiyonluğu ve 1 türkiye kupası Avrupa da ise koca bir SIFIR !

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#456681 - Thu May 21 2009 04:59 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: uA_f@tih]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: uA_f@tih
Lucescu yu kim tanıyordu bizim başımızdayken basınından taraftarına herkes gitmesini istiyordu kötü defansif Galatasaray'a yakışmayan bi oyun oynattığı için..Özhan Canaydın'da Galatasaray'la Uefa Kupasını kazanmış daha sonra dünyanın en önemli takımlarından Milanda çalışmış Fatih Terimi tekrar getirmek için bi seçim kozu kullanıyordu o zamanın şartlarında gayette mantıklıydı ama gel gelelim işler öyle olmadı İmparator gittiği gibi gelmedi Sinyor olmuştu artık..
Son Yimpaş Yozgatspor maçı 5-0 öndeyiz şampiyonluğumuzu garantilemişiz 3.yıldızımızı takmışız göğsümüze tribünlerde İmparator Fatih Terim !.. sesleri..ve Lucescunun tribünlere doğru manidar bakışları..
Ertesi gün Lucescu takımdan kovuluyor hemen beşiktaş a imzayı basıyordu..Fatih Terim de takımımızın başına büyük umutlarla getiriliyordu ama o günden bu güne Luce nin ahı mı tuttu nedir şansızlıklar başarıszlıklar biş türlü peşimizi bırakmadı maalesef..
2003-2009 6 senede elde kalan tek şey 2 Türkiye ligi şampiyonluğu ve 1 türkiye kupası Avrupa da ise koca bir SIFIR !

renkdas herseye katiliyorum. sonucta luce zamaninda cag disi futbol oynatiyordu takima... ayrica fatih terim gelmeden once fiorentinayi italya kupasinda finale cikarmis milandan ayrilirkende takim 2. sirada sampiyonluk sansini surduruyordu ancak yonetimlerle yasadiklari sorunlardan dolayi ayrilmak durumunda kaldi. zaten galatasarayda yasadigi basarilardan sonra vede lucenin oynundan dolayi fatih terimin getirilmesi doal bir sonuctu ama isler yolunda gitmedi. bence fatih terim olayinda ozhan biz taraftarlari kandirdigi gibi fatih terimide iyi kadro kurulacai konusunda kandirip transferin son dakikalarinda 2 tane ise yaramaz rumenle kandirmistir. fatih terimin iyi galatasarayliligindan dolayi ses cikarmamistir.....
tek katilmadigim nokta luceyi kimsenin tanimamasbu adam bizden once inter gibi bir takimi calistirmistir....

your nightmare is back again

#456687 - Thu May 21 2009 09:26 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: al_bundy]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
"çeri başı" dediler ama köpekler istedi diye atların ölmediğini bir kez daha gösterdi, helal olsun lucescu'ya,

italya'dan alışveriş yapıp neye karizma denmemesi gerektiğini bir kez daha kanıtladı,

rakiplerimizin en sevdiği başkan canaydın dün gece rahat uyuyabildi mi ki?

#456689 - Thu May 21 2009 09:36 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
valla renkdas acikcasi benim icim rahat. lucenin gitmesini en cok isteyenlerden biriydim. cunku oynattigi futbol su anda yasadigimiz durumun aynisiydi.... 1 i atalim ondan sonra yatalim. 90 dakika bole biterse iyidir.... bole adamlara gerek yok.... gerekirse yenilelim ama sahada defans yapan bir galatasaray gormeye tahammul edemiyordum simdide edemiyorum. ondan luce bizden uzak allaha yakin olsun diyorum.....:))
keske hiddink gelseydi ama biraz gec..

your nightmare is back again

#456701 - Thu May 21 2009 13:15 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: al_bundy]
tshabalala
Müdavim

İlk Gönderen: al_bundy
valla renkdas acikcasi benim icim rahat. lucenin gitmesini en cok isteyenlerden biriydim. cunku oynattigi futbol su anda yasadigimiz durumun aynisiydi.... 1 i atalim ondan sonra yatalim. 90 dakika bole biterse iyidir.... bole adamlara gerek yok.... gerekirse yenilelim ama sahada defans yapan bir galatasaray gormeye tahammul edemiyordum simdide edemiyorum. ondan luce bizden uzak allaha yakin olsun diyorum.....:))

Lucescu'nun gitmesinin ardından ne kazandık?

Turk futbolu, en buyuk sebebi fatih terim olmak, uzere 100lerce basarisiz isimle tanisti,

peki ya bu kayiplarin ekonomik boyutu ne oldu? elde edilebilecek prestij, tromsolara elenerek kaybedilen prestij! kendi kendimizi tatmin ettigimiz "we are the best" sacmaligi vs.

"goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin?

Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. Lionel Messi ile kac tane Galatasaray satin alabilirsin? Ya da Messi gibi Dunya'da kac futbolcu var?

"Goze gelen futbol" yalani var olan takimlarin %99'u icin sadece bir utopya.

Lucescu goze gelen futbolu Bulent Akin'la mi oynayacakti?

Sampiyon oldugu seneye bak;

"Faryd Ali Mondragon, Kerem İnan, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Capone Oliveria, Victoria Gustova, Sebastian Perez, Vedat İnceefe, Hakan Ünsal, Erhan Namlı, Gheorghe Popescu, Ergün Pembe, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Berkant Göktan, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Andres Jose Fleurquin, Bülent Akın, Joan Batista, Ümit Davala, Faruk Atalay, Pavel Horvath, Robert Spehar, Arif Erdem, Ümit Karan, Serkan Aykut, Radu Niculescu, Murat Sözkesen"

Bu takimdan kac tane Messi Xavi vs. cikar? Yoksa bu kadroda C.Ronaldo, Ronaldinho ya da dengi oyuncu vardi da biz mi kacirdik.

Basta Ozhan Canaydin, ardindan Fatih Terim ve ikisinin ortak hayallerini, pembe ruyalarini herkese inandirdilar ve sonuc ortada. Birileri cikmis da diyor ki "Savunmaya cekiliyor begenmezdim".

Lucescu'nun boslugunu kimse dolduramadi. Ne aldigi basarilariyla, ne oynattigi futbolla ne de durusuyla.

Lucescu zamaninda guzel bir laf etmisti, bugunlere denk dusen, "O Barcelona" diye. Alcakgonullu olmayi, herseyden oncesi kendini bilmeyi hedeflerini ona gore koymayi ama anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

Dun aksam macta cevremdeki kufur edip duruyordu, "Burada biz olmaliydik" diye. Bizlere kendi evimizde dersini verdi ve gitti, Bremen'li oyunculari alkislayarak.

Kendi kendilerine gelin güvey olanlar gibi caka satmadi basin toplantisinda, alinan sampiyonlugun D.Avrupa ulkelerinin bir basarisi oldugunu ve burada bu ulkelerin de var olabileceginden bahsetti.

Hala birileri cikip da diyorsa Terim, Milan'dan 2.'yken ayrildi denilebiliniyorsa, bunun sebebi gercegi gormek istememektir.

Tarafından düzenlendi CENk (Thu May 21 2009 13:16 PM)

#456702 - Thu May 21 2009 13:18 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: CENk
İlk Gönderen: al_bundy

Lucescu'nun gitmesinin ardından ne kazandık?

Turk futbolu, en buyuk sebebi fatih terim olmak, uzere 100lerce basarisiz isimle tanisti,

peki ya bu kayiplarin ekonomik boyutu ne oldu? elde edilebilecek prestij, tromsolara elenerek kaybedilen prestij! kendi kendimizi tatmin ettigimiz "we are the best" sacmaligi vs.

"goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin?

Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. Lionel Messi ile kac tane Galatasaray satin alabilirsin? Ya da Messi gibi Dunya'da kac futbolcu var?

Lucescu goze gelen futbolu Bulent Akin'la mi oynayacakti?

Sampiyon oldugu seneye bak;

"Faryd Ali Mondragon, Kerem İnan, Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Capone Oliveria, Victoria Gustova, Sebastian Perez, Vedat İnceefe, Hakan Ünsal, Erhan Namlı, Gheorghe Popescu, Ergün Pembe, Hasan Şaş, Ayhan Akman, Berkant Göktan, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Andres Jose Fleurquin, Bülent Akın, Joan Batista, Ümit Davala, Faruk Atalay, Pavel Horvath, Robert Spehar, Arif Erdem, Ümit Karan, Serkan Aykut, Radu Niculescu, Murat Sözkesen"

Bu takimdan kac tane Messi Xavi vs. cikar? Yoksa bu kadroda C.Ronaldo, Ronaldinho ya da dengi oyuncu vardi da biz mi kacirdik.

Basta Ozhan Canaydin, ardindan Fatih Terim ve ikisinin ortak hayallerini, pembe ruyalarini herkese inandirdilar ve sonuc ortada. Birileri cikmis da diyor ki "Savunmaya cekiliyor begenmezdim".

Lucescu'nun boslugunu kimse dolduramadi. Ne aldigi basarilariyla, ne oynattigi futbolla ne de durusuyla.

Lucescu zamaninda guzel bir laf etmisti, bugunlere denk dusen, "O Barcelona" diye. Alcakgonullu olmayi, herseyden oncesi kendini bilmeyi hedeflerini ona gore koymayi ama anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

Dun aksam macta cevremdeki kufur edip duruyordu, "Burada biz olmaliydik" diye. Bizlere kendi evimizde dersini verdi ve gitti, Bremen'li oyunculari alkislayarak.

Kendi kendilerine gelin güvey olanlar gibi caka satmadi basin toplantisinda, alinan sampiyonlugun D.Avrupa ulkelerinin bir basarisi oldugunu ve burada bu ulkelerin de var olabileceginden bahsetti.

Hala birileri cikip da diyorsa Terim, Milan'dan 2.'yken ayrildi denilebiliniyorsa, bunun sebebi gercegi gormek istememektir.

imzemı atarım hepsine....

''Lucescu goze gelen futbolu Bulent Akin'la mi oynayacakti? '' yani...

#456705 - Thu May 21 2009 14:43 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: uA_f@tih]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Lucescu yu kim tanıyordu bizim başımızdayken basınından taraftarına herkes gitmesini istiyordu kötü defansif Galatasaray'a yakışmayan bi oyun oynattığı için..

aynen öyle renktaş ben de dahil kimse beğenmiyordu oynanan futbolu. ilk sene geçiş aşaması dedik ileride daha iyi top oynatır dedik hatta ilk sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık ama 2. sene de bi baktık aynı salak futbol devam ediyor ve bence Özhan Canaydın en mantıklısını yaptı ve Lucescuyu kovdu. yaptığı en hayırlı iş bu olmuştur heralde... dünkü maçı izleyince bunu bir kez daha anladım... her fırsatta rakibi çeken, yere düşüren, faul yapan ve oyun oynatmak istemeyen Shaktardı... Bremenliler de müthiş bir sabır sınavından sinir savaşından çıktılar... 120. dakkada atılan buz gibi golü faul diye vermeyen aynı hakem aradan 30 saniye geçmeden Shaktarlıların ceza sahası kenarında golü iptal ettiği hareketten daha ağırını bremenliye yaptıkları halde aut kararı verdi... bence hakem maçın içine etti hatta daha ileri gidiyorum bu hakem bu maçı satmıştı... neticede oyun oynamak isteyen Bremene karşı, onlara oyun oynatmak istemeyen ve her fırsatta onları yere indirip kontralarla gol arayan bir Shaktar vardı sahada... aynı Lucesculu zamandaki G.Saray gibi.... iğrençti ve her zaman dediğim gibi bu eski rusya ülkelerinin takımlarının avrupa kupalarına alınmamaları lazım... yunanistanın 2 gol atarak avrupa şampiyonu olması gibi futbola ihanettir bu ülkelerin takımlarının kupalara alınmaları....

.....o günden bu güne Luce nin ahı mı tuttu nedir şansızlıklar başarıszlıklar biş türlü peşimizi bırakmadı maalesef..

ahı mahı tutmadı kardeş... köpekler istedi diye atlar ölmez... (bu söz Lucescuya aittir hatırlayın).... Lucescu hangi takıma gittiyse rezil futbol mantığını onlara enjekte etmiş ve o oradan ayrıldıktan sonra o takımlar çökmüştür... 2 örnek.... birisi bizim takım... adam bizden gittikten sonra bizim eski hocamız milanı çalıştırmış olan Fatih Terimi getirdik o bile takımı toparlayamadı bi türlü.... diğer örnek Beşiktaş.... Luce Beşiktaştan ayrıldıktan sonra adamlar Real Madridin hocası Del Bosqueyi getirdiler o bile takımı toparlayamadı... üstelik Luce bizdeyken bir Süper Lig Şampiyonluğu bir de Şampiyonlar Liginde çeyrek finali başarısı yakalamış olmasına rağmen beşiktaşta hiçbir şey yapamadı... ha diyeceksiniz ki onları da Süper lig şampiyonu yaptı ya... hayır o şampiyonluk beşiktaşın 100. yılı şerefine Sinan Engin-Alaaddin Çakıcı ortak çalışması bir üründü ve Lucenin hiç katkısı yoktu... neden? örnek beşiktaşlı Zago... bu adam her maçta kasap gibi rakibin ayağına girerdi ve ne hikmetse hiç bir maçta da oyundan atılmazdı rakipler de yılardı sakatlanmayayım diye rahat rahat oynayamazdı.. tıpkı dün geceki Shaktarlı kasaplar gibi... ne zamanki 100. yıl bitti ertesi sene bu zago her maç atılmaya başladı ve 2. sene sonunda hem zago hem de luce şutlandı... sonradan hatta alaaddin çakıcı yakalanınca açıkladı bunları... bana forma gönderdi sinan dedi bizi şampiyon yap dedi biz de yaptık... bu sene de g.saray forma göndermiş işin yoksa bu sene de onlarla uğraş... ama çakıcı yakalanınca biz 100. yılımızda babayı aldık...

yani diyeceğim Lucescu hoca falan değil... dün gece bir kez daha anladım bunu... inşallah onu bizim takımın başına getirmezler.... Bremenli oyuncuları da can-ı gönülden kutluyorum bizim oyunculardan biri olsaydı dün o sahada garanti kan akardı... üstelik mesut özil o kadar da pozisyonu harcamasaydı diego cezalı olmasaydı hakem adil olsaydı bremen bu kupayı söki söke alırdı vesselam....

dediklerimi teyit için Lucenin Shaktardan ayrılmasını bekleyin ve görün bakalım Shaktar ne hale gelecek.. adam hangi takımdan ayrılsa takım çöküyor dünyanın en iyi hocasını getirsen yine de belini doğrultamıyor....

#456707 - Thu May 21 2009 14:59 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
AslAnibal Offline
Müdavim

.... "goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin?

Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. ....

kardeş göze hoş gelen futbol ille de messiyle oynanacak diye birşey yok....
metalist kharkiv denen takımın oyunu, O. Lyon'un oyunu, Barcelona-Bayern Mühih maçı, ya da en güzel örnek G.Sarayın efsane kadrosu ve futbolu...

lucescu için sayıp dökmüşsün bu adamlarla mı oynatacaktı diye de ben sana hatırlatmak isterim ki Terim (Terimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) Akçaabat Sebatspordan aldığı kaleci Mehmetle, D.Bakırdan aldığı Ümit Davala ile Karabükten aldığı Hakan Ünsal ile avrupada ne başarılar elde etti.... bir kere takım, takım oyunu oynadıktan sonra messi falan hikaye.... nasıl ki biz 2002 dünya kupasında Brezilyayı oyun olarak ezerken Şenol Güneşin salaklığından ve korkaklığından dolayı yenememişsek demek ki takım oyunu oynayınca her şey olabiliyormuş... hatırlayın 2002 dünya kupasını, brezilya o kadar sıkışmıştı ki, rivaldo falan kendini yalandan yere atıp bari penaltı yaptıralım diye uğraşıyordu.. ama onlara gerek kalmadan Şenol hoca imdata yetişti ve yıldırayı oyundan aldı da brezilya rahatladı ve bizi 2 maçta da yendi maalesef ama takım oyunun iyi oynadık.. biz de messi mi vardı?... yok yine bildik G.Saray omurgası üstünde fenerden falan istepnelerle oynuyorduk...

bana kimse Lucescuyu övmesin.. bir kere ne hikmetse adam beşiktaştan da kovuldu bizden de... yani bizim iki kulüp birden salak da bi lucescu mu doğru... lucescu o kadar iyi hocaydıysa niye bir avrupa kulübü onu istemedi de doğu avrupanın koftiden takımlarına gitmek zorunda kaldı.... terimi sevmem ama kusura bakılmasın ama Lucescu Terimin yanında ancak top toplayıcılık yapar....

#456709 - Thu May 21 2009 15:04 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: uA_f@tih]
İskender Türk Offline
Üye
**

Ve bi dünya maddi zarar.terim'in aldırdığı lüzumsuz topçulara verilen transfer ücretleri..

#456727 - Thu May 21 2009 17:45 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: AslAnibal]
tshabalala
Müdavim

İlk Gönderen: AslAnibal
.... "goze hos gelen futbol" bunu yapabilen uygulayabilen bir tane takim gosterebilir misin ki Galatasaray'la ayni sartlara sahip olabilsin?

Medya bir diline dolamis Real Madrid - Barcelona macini, soyle oynanir boyle oynanir laflarini. ....

kardeş göze hoş gelen futbol ille de messiyle oynanacak diye birşey yok....
metalist kharkiv denen takımın oyunu, O. Lyon'un oyunu, Barcelona-Bayern Mühih maçı, ya da en güzel örnek G.Sarayın efsane kadrosu ve futbolu...

lucescu için sayıp dökmüşsün bu adamlarla mı oynatacaktı diye de ben sana hatırlatmak isterim ki Terim (Terimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) Akçaabat Sebatspordan aldığı kaleci Mehmetle, D.Bakırdan aldığı Ümit Davala ile Karabükten aldığı Hakan Ünsal ile avrupada ne başarılar elde etti.... bir kere takım, takım oyunu oynadıktan sonra messi falan hikaye.... nasıl ki biz 2002 dünya kupasında Brezilyayı oyun olarak ezerken Şenol Güneşin salaklığından ve korkaklığından dolayı yenememişsek demek ki takım oyunu oynayınca her şey olabiliyormuş... hatırlayın 2002 dünya kupasını, brezilya o kadar sıkışmıştı ki, rivaldo falan kendini yalandan yere atıp bari penaltı yaptıralım diye uğraşıyordu.. ama onlara gerek kalmadan Şenol hoca imdata yetişti ve yıldırayı oyundan aldı da brezilya rahatladı ve bizi 2 maçta da yendi maalesef ama takım oyunun iyi oynadık.. biz de messi mi vardı?... yok yine bildik G.Saray omurgası üstünde fenerden falan istepnelerle oynuyorduk...

bana kimse Lucescuyu övmesin.. bir kere ne hikmetse adam beşiktaştan da kovuldu bizden de... yani bizim iki kulüp birden salak da bi lucescu mu doğru... lucescu o kadar iyi hocaydıysa niye bir avrupa kulübü onu istemedi de doğu avrupanın koftiden takımlarına gitmek zorunda kaldı.... terimi sevmem ama kusura bakılmasın ama Lucescu Terimin yanında ancak top toplayıcılık yapar....

terim zamanin da lucescu'ya zavalli adam demisti, sen de cikmis top toplayacilik yapar demissin, hala adami kucumsuyorsunuz, dogu avrupa'nin kofti takimi, dogu avrupa'nin kofti takiminin basindaki adam senin kendi evinde kupayi muzesine goturdu,

nerede Galatasaray?
calistirdigi bir diger takim Besiktas?

peki ya Fenerbahce'n Trabzonspor'un?
gelecek sene Sivasspor mu mucadele edebilecek?

Turkiye'ye begenmediginiz lucescu gibi adamlar gelir ancak sayet birileri kucumsenecekse! aragones 90 yasindan sonra, mourinho ancak danisman olarak,

sen Real Madrid'ten del bosque'yi getirirsen, komplekslerine yenik düşen milan'ın attığı adamı takıma getirir eline bülent akın ayarında adamları verirsen kusura bakma ama mourinho'yu da getirsen birşey yapamaz,

ozhan canaydin, kendi taraftarlari tarafindan lanet okunan bir adam, demiroren de kendi camiasinda ayni sekilde. cikip bir de diyorsun ki bunlar bilmiyor da kim biliyor futbolu,

bilmedikleri futbolu ortada,

faruk suren'in UEFA Kupasi'yla resimi yok, demiroren takimla Turkiye Kupasi kaldiriyor,

lucescu'yu adam yerine koymak icin ne basari elde etmesi gerekir birisi buna cevap verirse o basariyi elde etmesini heyecanla bekleyecegim.

#456733 - Thu May 21 2009 18:41 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Lucescu yönetiminde 2000-2002 yılları arası Şampiyonlar ligi maçlarımız ;;;;;;;

....2000-2001 SEZONU....

2000-2001 Sezonu(09-08-2000)FC ST. Gallen- GALATASARAY: (1-2)

2000-2001 Sezonu(22-08-2000) GALATASARAY-FC ST. Gallen: (2-2)

2000-2001 Sezonu(12-09-2000) GALATASARAY-AS Monaco (3-2)

2000-2001 Sezonu(20-09-2000)SK Strum Graz- GALATASARAY (3-0)

2000-2001 Sezonu(27-09-2000) GALATASARAY-Glasgow Rangers (3-2)

2000-2001 Sezonu(17-10-2000)Glasgow Rangers- GALATASARAYAntrenör:Mircea LUCESCU (0-0)
GOLLER:
2000-2001 Sezonu(25-10-2000)AS Monaco- GALATASARAY (4-2)

2000-2001 Sezonu(07-11-2000) GALATASARAY-SK Strum Graz (2-2)

2000-2001 Sezonu(21-11-2000)Milan- GALATASARAY (2-2)

2000-2001 Sezonu(06-12-2000) GALATASARAY-FC Paris St Germain (1-0)

2000-2001 Sezonu(14-10-2001) GALATASARAY-Deportivo L.C. (1-0)

2000-2001 Sezonu(20-02-2001)Deportivo L.C.- GALATASARAY (2-0)

2000-2001 Sezonu(07-03-2001) GALATASARAY-Milan (2-0)

2000-2001 Sezonu(13-03-2001)FC Paris St Germain- GALATASARAY (2-0)

2000-2001 Sezonu(03-04-2001) GALATASARAY-Real Madrid FC (3-2)

2000-2001 Sezonu(18-04-2001)Real Madrid FC- GALATASARAY (3-0)

....2001-2002 SEZONU....

11 Eylül 2001 Galatasaray:1 Lazio:0

19 Eylül 2001 PSV:3-Galatasaray:1

26 Eylül 2001 Nantes:0-Galatasaray:1

16 Ekim 2001 Galatasaray:0-Nantes:0

24 Ekim 2001 Lazio:1-Galatasaray:0

30 Ekim 2001 Galatasaray:1-PSV:0

20 Kasım 2001 Galatasaray:1-Liverpool:1

5 Aralık 2001 Galatasaray:2-Barcelona:0

20 Şubat 2002 Galatasaray:1-Liverpool:1

13 Mart 2002 AS Roma:1-Galatasaray:1

19 Mart 2002 Galatasaray:0-Barcelona:1

2 sene içinde yendiğimiz veya berabere kaldığımız takımlar arkadaşlar ;;

REAL MADRİD-MİLAN-BARCELONA-LİVERPOOL-ROMA-LAZİO-MONACO-PSG-DEPORTİVO-GLASGOW.R-PSV

sonuç ortada....sizce önümüzdeki 2 sene içinde bu başarıyı yakalayabilecek bi takım ve hoca varmı Türkiye de..

Tarafından düzenlendi FTH1905 (Thu May 21 2009 18:45 PM)

#456772 - Fri May 22 2009 09:07 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
AslAnibal Offline
Müdavim

.........dogu avrupa'nin kofti takimi, dogu avrupa'nin kofti takiminin basindaki adam senin kendi evinde kupayi muzesine goturdu,

nerede Galatasaray?
calistirdigi bir diger takim Besiktas?

yapma kardeş oynattığı oyunu gördük Bremenli oyuncuları her fırsatta biçerek yıldırdılar hakemin de bir turuncu forma giymediği kalmıştı.... G.Sarayda başarısız oldu diyemeyiz. şampiyon yaptı ve de şamp ligte çeyrek final oynattı ama eğer iyi hocalık diye buna deniliyorsa iyi hocadır yani bugün bülent uygunun sivasta yaptığı gibi olabildiğince sert savunma yap hasbelkader bir gol at sonra üzerine yat bulursan yine atarsın atamazsan da yemezsin.. hani terimin şu meşhur "yenemiyorsan yenilme taktiği"... yunanistanın futbol anlayışı... vs vs vs....

...lucescu'yu adam yerine koymak icin ne basari elde etmesi gerekir birisi buna cevap verirse o basariyi elde etmesini heyecanla bekleyecegim.

Sadece bir tek şey söylüyorum size: Lucescu eğer Shaktar'dan ayrılırsa Shaktar'ı 2-3 yıl daha takip edin bakalım ne hallere düşecek...

luce denilen adam gittiği her takımı acayip bir şekilde içten içe öyle bir mantık yavşamasına sokuyor ki, o gittikten sonra hangi hoca gelirse gelsin o takımlar bir daha uzun süre bellerini doğrultamıyorlar...

Page 9 of 10 < 1 2 ... 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı