#428585 - Thu Aug 28 2008 21:43 PM
Re: UEFA Kupası 2008-2009
[Re: malik_dixon]
|
Üye

Yer: New York
|
Korktugum basimiza geldi. Daha once "yeni kaleciye gerek var mi?" basligi altinda Aykut'un cok hata yaptigini, her kalecinin hata yapacagini, ancak bizim az hata yapan kaleciye ihtiyacimiz oldugunu soylemistim. Yine ayni mesajda kalenin bir takim icin en onemli pozisyon oldugunu, halede yapilacak hatanin telafisi olmadigini soylemistim. Bazi arkadaslar Milan, Barcelona, ManUnited gibi takimlar genc ve tecrubesiz kalecilerine guveniyorsa biz niye guvenmeyelim diye karsi cikmisti. Buna cevaben gonderdigim mesajda ise bu takimlarin hucum guclerinin cok yuksek oldugunu, kalede yaptiklari bir hatayi telafi edebileceklerini, ancak son donemde bizim Avrupa karnemize bakarak gol bulmakta zorlandigimizi ve Aykut'un bir hatasnin bize lig sampiyonluduna (Sivas macindaki gibi) ya da sampiyonlar ligine ve dolayisiyla buyuk bir gelir kaybina mal olabilecegini anlatmistim. Ne yazik ki soyledigim senaryo gercek oldu. Aykut'un sacmaligi sonucu turu Istanbul'da cok zora soktuk, Bukres'te de biraktik. Kasamiza girecek 5.5 milyon Euro'nun yani sira tur atlamamiz halinde, ki ben hangi grupta olursak olalim ikinci tura cikacagimiza inaniyordum, kasamiza girecek yaklasik 20 milyon Euro'ya da mal oldu, Aykut'un bu hatasi. Futbol cok onemli bir endusturi ve Sampiyonlar Ligi de bu endusturinin en ust noktasi. Biz yillarca elimizde tuttugumuz bu avantaji simdi rakibimie kaptiriyoruz. Mali yonden zaten bize gore iyi durumda olan rakibimiz Sampiyonlar Liginin sagladigi gelir ile daha da rahatlarken, biz ekonumik sikintiyi biraz olsun hafifletecek bu imkandan faydalanamiyoruz. Kadikoy'de kupa kaldirma hevesi ile UEFA'yi isteyen arkadaslar vardi. Amerikalilarin bir lafi vardir, eldeki bir kus, havadaki iki kustan daha iyidir diye. Sampiyonlar ligi, kupayi alamasak da bir gelir kapisi idi bizim icin. UEFA'yi alirsak ne ala ama yari finalde elenirsek elimize ne gececek? Nitekim, UEFA kupasini alip onu da paraya cevirebildik mi ? Dileyelim, UEFA kupasini bir kez daha kaldiralim ve Avrupa'da sesimizi yine duyurmaya baslayalim. Turkiye liginde her sene il kiki icinde olan ve her sene Sampiyonlar Ligine katilma sansi olan bir takimiz. Bu imkani simdiye kadar iyi degerlendiremedik ancak bundan sonra umarim iyi degerlendiririz. Buradan gelecek gelir hem kulubumuzun imkanlarini ve kalitesini arttiracak hem de bir gun alacagimiza emin oldugum Sampiyonlar Ligi sampiyonlugunun yolunu acacaktir.
Tarafından düzenlendi CimBomAsigi (Thu Aug 28 2008 21:46 PM)
|
|
|
|
|
|
#428587 - Thu Aug 28 2008 21:47 PM
[Re: CimBomAsigi]
|
BLaCk
Yeni üye
Yer: istanbul
|
Korktugum basimiza geldi. Daha once "yeni kaleciye gerek var mi?" basligi altinda Aykut'un cok hata yaptigini, her kalecinin hata yapacagini, ancak bizim az hata yapan kaleciye ihtiyacimiz oldugunu soylemistim. Yine ayni mesajda kalenin bir takim icin en onemli pozisyon oldugunu, halede yapilacak hatanin telafisi olmadigini soylemistim. Bazi arkadaslar Milan, Barcelona, ManUnited gibi takimlar genc ve tecrubesiz kalecilerine guveniyorsa biz niye guvenmeyelim diye karsi cikmisti. Buna cevaben gonderdigim mesajda ise bu takimlarin hucum guclerinin cok yuksek oldugunu, kalede yaptiklari bir hatayi telafi edebileceklerini, ancak son donemde bizim Avrupa karnemize bakarak gol bulmakta zorlandigimizi ve Aykut'un bir hatasnin bize lig sampiyonluduna (Sivas macindaki gibi) ya da sampiyonlar ligine ve dolayisiyla buyuk bir gelir kaybina mal olabilecegini anlatmistim. Ne yazik ki soyledigim senaryo gercek oldu. Aykut'un sacmaligi sonucu turu Istanbul'da cok zora soktuk, Bukres'te de biraktik. Kasamiza girecek 5.5 milyon Euro'nun yani sira tur atlamamiz halinde, ki ben hangi grupta olursak olalim ikinci tura cikacagimiza inaniyordum, kasamiza girecek yaklasik 20 milyon Euro'ya da mal oldu, Aykut'un bu hatasi. Futbol cok onemli bir endusturi ve Sampiyonlar Ligi de bu endusturinin en ust noktasi. Biz yillarca elimizde tuttugumuz bu avantaji simdi rakibimie kaptiriyoruz. Mali yonden zaten bize gore iyi durumda olan rakibimiz Sampiyonlar Liginin sagladigi gelir ile daha da rahatlarken, biz ekonumik sikintiyi biraz olsun hafifletecek bu imkandan faydalanamiyoruz. Kadikoy'de kupa kaldirma hevesi ile UEFA'yi isteyen arkadaslar vardi. Amerikalilarin bir lafi vardir, eldeki bir kus, havadaki iki kustan daha iyidir diye. Sampiyonlar ligi, kupayi alamasak da bir gelir kapisi idi bizim icin. UEFA'yi alirsak ne ala ama yari finalde elenirsek elimize ne gececek? Nitekim, UEFA kupasini alip onu da paraya cevirebildik mi ? Dileyelim, UEFA kupasini bir kez daha kaldiralim ve Avrupa'da sesimizi yine duyurmaya baslayalim. Turkiye liginde her sene il kiki icinde olan ve her sene Sampiyonlar Ligine katilma sansi olan bir takimiz. Bu imkani simdiye kadar iyi degerlendiremedik ancak bundan sonra umarim iyi degerlendiririz. Buradan gelecek gelir hem kulubumuzun imkanlarini ve kalitesini arttiracak hem de bir gun alacagimiza emin oldugum Sampiyonlar Ligi sampiyonlugunun yolunu acacaktir. güzel değerlendirme ancak ne yapabiliriz ki CLden elendik bare bu bizim için teselli olsun prestij açısından
|
|
|
|
#428600 - Thu Aug 28 2008 22:46 PM
[Re: malik_dixon]
|
|
eufa da gruplara direk mi geçtik , yoksa gruplardan önce yine bir ön eleme oynuyacakmıyız ?
Bilen varsa bilgilendirsin beni lütfen???????
Tarafından düzenlendi gsgsgs (Thu Aug 28 2008 22:46 PM)
|
|
|
|
|
|
#428601 - Thu Aug 28 2008 22:49 PM
[Re: gsgsgs]
|
Müdavim
Yer: Samsun
|
eufa da gruplara direk mi geçtik , yoksa gruplardan önce yine bir ön eleme oynuyacakmıyız ?
Bilen varsa bilgilendirsin beni lütfen??????? öneleme var birtane daha. yarın kurası çekilecek
|
|
|
|
|
|
#428604 - Thu Aug 28 2008 22:48 PM
[Re: ÇYeni]
|
Müdavim

Yer: Ankara