Webaslan Forum
Page 10 of 10 < 1 2 ... 8 9 10
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#456804 - Fri May 22 2009 18:02 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 ***** [Re: AslAnibal]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: AslAnibal
İlk Gönderen: CENk
.........dogu avrupa'nin kofti takimi, dogu avrupa'nin kofti takiminin basindaki adam senin kendi evinde kupayi muzesine goturdu,

nerede Galatasaray?
calistirdigi bir diger takim Besiktas?

yapma kardeş oynattığı oyunu gördük Bremenli oyuncuları her fırsatta biçerek yıldırdılar hakemin de bir turuncu forma giymediği kalmıştı.... G.Sarayda başarısız oldu diyemeyiz. şampiyon yaptı ve de şamp ligte çeyrek final oynattı ama eğer iyi hocalık diye buna deniliyorsa iyi hocadır yani bugün bülent uygunun sivasta yaptığı gibi olabildiğince sert savunma yap hasbelkader bir gol at sonra üzerine yat bulursan yine atarsın atamazsan da yemezsin.. hani terimin şu meşhur "yenemiyorsan yenilme taktiği"... yunanistanın futbol anlayışı... vs vs vs....

...lucescu'yu adam yerine koymak icin ne basari elde etmesi gerekir birisi buna cevap verirse o basariyi elde etmesini heyecanla bekleyecegim.

Sadece bir tek şey söylüyorum size: Lucescu eğer Shaktar'dan ayrılırsa Shaktar'ı 2-3 yıl daha takip edin bakalım ne hallere düşecek...

luce denilen adam gittiği her takımı acayip bir şekilde içten içe öyle bir mantık yavşamasına sokuyor ki, o gittikten sonra hangi hoca gelirse gelsin o takımlar bir daha uzun süre bellerini doğrultamıyorlar...

ben sana nasil cevap verebilirim ki?

bremen'i yenmis, nasil oynatmis diyorsun, o zaman bremen iyi oynasaymis kazansaymis, hamburg iyi oynasaymis hem bremen'i hem Shakhtar'i yenseymis,

insanlarin ovdugu, yerlere goklere sigdiramadigi terim hem kotu oynatir, hem sonuca gidemez ama o imparator, lucescu cingene!

begenseniz de begenmeseniz de yunanistan da shakhtar da kupayi muzesine goturmus, Galatasaray sezona baslarken hedef neydi Sampiyonlar Ligi ardindan UEFA Kupasi oldu.

Kimse cikip da iyi futbol oynamaktan bahsetmedi. Sayet senin onune bir hedef koyuluyorsa buna ulasip ulasmaman onemli. Yok benim hayat tarzim gemisini yuzduren kaptan degil de, sadece dalgalarla guresen kaptansa onu bilemem.

Lucescu bu;

teni biraz esmer biraz da sariya kacar, elinde kitabi, macin ardindan rakibini alkislar, tebrik eder daha da onemlisi saygi duyar. lucescu dedik ya, lucescu'nun aldigi her sonuc aslinda onun kaybettigidir. kazansa da kaybetse de kupayi da alsa cunku o siradan bir adam ne cin ne de cin olmadan adam carpmaya calisan biri. Uzerinde milyarlik takim elbisesi olmadigi, her sozu spekulatif olmadigi icin hor gormeye devam edin.

Lucescu'yu hor gorenlere; Ozhan canaydin da müstehak, fatih terim de müstehak, bülent korkmaz da müstehak.

Dogru yoldasiniz devam edin.

Tarafından düzenlendi CENk (Fri May 22 2009 18:03 PM)

#456811 - Fri May 22 2009 19:15 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
suskun Offline
Müdavim

hiç kalsaymış gitseymiş demeye gerek yok..
herkes yaptığının bedelini öder..
biz de bedel ödüyoruz..
HELAL OLSUN LUCESCUya...
pek final havasında bi maç olmadı ama yine de etkii oynayan taraf werder bremen değildi,shakhtar donetsk hakeeti aldılar..
çok koydu be.. adamı kovduk adam geldi başka bi takımla bizim hayalimizi gerçekleştirdi...

#456833 - Sat May 23 2009 10:07 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: suskun]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
abicim bu luce hayranligi nedir yaa anlamiyorum. arkadasin biri maclari yazmis. ona sormak isterim bu maclarin kacinda rahat rahat oturarak mac izlemis??? deplasmada barcelonaya karsi ilk yarida futbolcularin cabalariyla 2-0 one gecmissin. 2 yari bir atagimiz yok adamlar 2-2 yapti hatta farki kacirdi. liverpool maci ona keza ayni deplasmanda kalede mondragon degilde orkun olsaydi herhalde besiktastan once biz 8-0 hezimetini yasardik.
yaada icerde yaptigimiz glaskow ve monaco maclari. maclar 10 dakika daha uzun olsaydi herhalde o maclari da alamazdik...
yada ceyrek final macinda luce yerine o zaman fatih terim olsaydi eminim biz o turu gecerdik. ama saolsun dahi!! luce 90 bin kisi onunde 90 dakika defans yapip real madridi eleyebilecegini sandi...

bazi arkadaslar da fatih terimi baya bir elestirmis. ovdugunuz ve elestirdiginiz adami bir kiyaslayin yaa. lucenin basarilarina bakalim bir bizi efsane kadromuzdan sadece hakan yokken onun yerine daha iyisi varken ceyrek finale cikarmis, bir lig sampiyonlugu almis, besiktasta 1 lig sampiyonlugu, shaktarda 1 uefa kupasi.
bide begenmediginiz fatih terime bakalim adam milli takimi 5. torbadan 2. torbaya tasidi. turkieyede sayisiz kupa, uefa kupasi. o siralar italyanin ortalama takimi fiorentinayi kupa finaline tasidi. milanla 2. siradayken yasadigi sorunlar nedeniyle kovuldu. tekrardan bize geldi ilk senesinde sampiyonluk gibi bir sansimiz yoktu. cunku federasyon gibi bir engelimiz vardi ve de tabi hersene 3 dunya yildizi sozu verip son dakikada rumen kitleyen bir canaydin....
bizden sonra milli takima geldi yine. ordada avrupa sampiyonasinda yari finalde elendik. hatta oyunumuzla almanyayi ezdik ama olmadi, buda herhalde iyi oyun icin messi lazim diyen renkdasa en guzel cevaptir...
abicim bir takimin iyi oynayabilmesi icin td nin motivasyon gucu olmasi lazim. buda lucede 0. adamin tek taktik anlayisi var1-0 olsun bizim olsun.

bazi arkadaslar da uefa finaline gitme sansimizi kucumsemisler. hayir. bizim hamburgdan veya baska bir takimdan oraya gitme sansimiz daha fazlaydi. ama saolsun once taraftar, sonra yonetim skibbeyi istemedi. ben skibbeyi savunmuyorum ama bence sanki takim ilk yarinin son 6-7 haftasindan itibaren vir ivme yakalamisti. ama kocaeli maci sonrasi skibbe gitti. uefada sadece 1 gol yiyen takim 3 macta 7 gol yedi.....basimizda eger skibbe olsaydi biz hamburgu gecerdik ve eminim karikoyde o cok sevdiginiz lucenin takimini da yenip kupayi alirdik...

your nightmare is back again

#456837 - Sat May 23 2009 12:37 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: al_bundy]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
İlk Gönderen: al_bundy
abicim bu luce hayranligi nedir yaa anlamiyorum. arkadasin biri maclari yazmis. ona sormak isterim bu maclarin kacinda rahat rahat oturarak mac izlemis??? deplasmada barcelonaya karsi ilk yarida futbolcularin cabalariyla 2-0 one gecmissin. 2 yari bir atagimiz yok adamlar 2-2 yapti hatta farki kacirdi. liverpool maci ona keza ayni deplasmanda kalede mondragon degilde orkun olsaydi herhalde besiktastan once biz 8-0 hezimetini yasardik.
yaada icerde yaptigimiz glaskow ve monaco maclari. maclar 10 dakika daha uzun olsaydi herhalde o maclari da alamazdik...
yada ceyrek final macinda luce yerine o zaman fatih terim olsaydi eminim biz o turu gecerdik. ama saolsun dahi!! luce 90 bin kisi onunde 90 dakika defans yapip real madridi eleyebilecegini sandi...

usta o maçlar Şampiyonlar Ligi maçları..yani bu maçlardan ne olacağı belli olmuyor..öyle kolay değil 3-0 maçları kazanayım..milan finalde 3-0 dan maç verdi livepoola..yani genellemeye bakmak lazım o verdiğim maçlarda..

çeyrek final maçına gelince o sene REAL şampiyon olud..o yıllarda hatırlayın Real Madrid dünyanın en büyük takımıydı...kaldı ki biz 2-0 dan 3-2 yenmemiz bile çok büyük bi başarı..2. sonuç ise normal bana göre...

hatta şunu söylüyorum o sene Real değil başka bi takım gelse biz yarı final hatta finale bile çıkabilirdik...

#456847 - Sat May 23 2009 16:20 PM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: FTH1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Barcelona deplasmanında elindeki takımla 2-0 öne geçmek çok kolay birşeymiş gibi yazılıyor ya enteresan.Aşırı Fatih Terim hayranlığınız olabilir ama bu Lucescu'yu başarısız gibi göstermeye çalışmayı gerektirmez ki verdiğiniz örneklerle komik duruma düşersiniz.Lucescu iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtlamak için daha ne yapmak zorunda anlamıyorum,adam çeyrek final oynatmış bize,toplama kadroyla çeyrek final kapısından dönmüş ama yoruma bakın,kaç maçı rahat izlemişiz,ayıptır günahtır.

#456877 - Sun May 24 2009 00:05 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: gambitxx]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: gambitxx
Barcelona deplasmanında elindeki takımla 2-0 öne geçmek çok kolay birşeymiş gibi yazılıyor ya enteresan.Aşırı Fatih Terim hayranlığınız olabilir ama bu Lucescu'yu başarısız gibi göstermeye çalışmayı gerektirmez ki verdiğiniz örneklerle komik duruma düşersiniz.Lucescu iyi bir teknik direktör olduğunu kanıtlamak için daha ne yapmak zorunda anlamıyorum,adam çeyrek final oynatmış bize,toplama kadroyla çeyrek final kapısından dönmüş ama yoruma bakın,kaç maçı rahat izlemişiz,ayıptır günahtır.

renkdas fatih terim hayranligi falan yok ama. burdagordugum kadariyla lucenin kovulusunda fatih terimin gelisi baya bir elestirilmis. hatta kimi arkadaslar fatih terimin kariyerini yok sayip sanki adam goztepeden gelmis gibi yorum yapilmis...
hala diyorum luce zamaninda kac maci rahat rahat izleyebildiniz cok merak ediyorum...
samiyende bile defans yapan bir insandi luce...bir arkadas demiski barcelona karsisinda 2-0 one gecmek bile zor demis. dogru demis arkadas. ama eger bunu korursan iyi teknik direktorsundur. ama 2. yarida adamlar farki kacirip mac 2-2 bitip koca 45 dakikada defans yaparak bu skoru koruyabilecegini sanirsan iste orda kucuk dusunuyorsun demektir. ben size en az 4-5 mac ornek verdim. ucu ucuna yendigimiz yada gunluk performanslarla kazanilan maclari..
renkdasin biri ilk real macini ornek vermis. unutmayinki o macin tek kahramani vardi ne kadar kendisini sevmesemde. fatih akyelin o gunku muthis performansi luceyi kurtarmistir...
ben yine iddaa ediyorum 2. macta luce yerine gerets gibi bir adam olsaydi orda reali eler donerdik... bu kadar korkak futbolla basari gelecegine inanan bir adamin takimimi 1-0 olsun yeter mantigiyla top oynatmasina o donemlerde icim el vermiyordu.
hatirlarim 4-4 luk fener macini. 5. dakika takim deli gibi bastiriyor ondan sonra 1-0 one geciyoruz. ne oluyor takim ondan sonra skorrun ustune yatmaya calisiyor. ondan sonrada fener 3-1 yapiyor maci. bunun gibi daha onlarca mac vardir luce yuzunden riske giren....

#457016 - Mon May 25 2009 09:03 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: CENk]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
......ben sana nasil cevap verebilirim ki?

bremen'i yenmis, nasil oynatmis diyorsun, o zaman bremen iyi oynasaymis kazansaymis, hamburg iyi oynasaymis hem bremen'i hem Shakhtar'i yenseymis,

kardeş o maçı bir kez daha izlemeni tavsiye ediyorum. Bremenli topçular her atağa kalktıklarında Shaktarlı defans oyuncuyarı tarafından kelle paça al aşağı edildiler... Hakem de maşallah bütün takdir haklarını Shaktardan yana kullandı. buna en güzel örnek 2. uzatmanın sonlarındaki 2 pozisyon... önce bremenli topçu topu aldı golünü attı ama hakem faulle aldın dedi... aradan 30 saniy geçmeden bremen atağında daha 30 saniye evvel faul verdiği pozisyonun dik alasını bremenli topçuya yapan shaktarlı oyuncuya hakem oynayın bişey yok dedi ve devam ettirdi... aut verdi... bu pozisyonu bence maçın en önemli anı olduğu için yazıyorum. yoksa maç içinde bu tip en az 9-10 pozisyon vardı....

sonra mesut özil vakası... eğer diego cezalı olmasaydı da oynasaydı bu mesutun kaçırdığı onlarca pozisyondan en az ikisini gole çevirirdi.... yani öyle bir yazmışsın ki Shaktar oynadı Bremenli topçular aval aval seyretti... maçı izlemesek öyle sanacağız yani....

insanlarin ovdugu, yerlere goklere sigdiramadigi terim hem kotu oynatir, hem sonuca gidemez ama o imparator, lucescu cingene!

Lucescudan daha kötü hoca havası verdiğin terim, lucescudan kaç sene evvel d.bakırdan, akçaabattan, karabükten, sakaryadan topladığı topçularla UEFA kupasını aldı yetmedi şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip süper kupayı aldı... Peki Lucescu Interi çalıştırırken niye alamadı böyle bir kupa?..

...begenseniz de begenmeseniz de yunanistan da shakhtar da kupayi muzesine goturmus, Galatasaray sezona baslarken hedef neydi Sampiyonlar Ligi ardindan UEFA Kupasi oldu.

Kimse cikip da iyi futbol oynamaktan bahsetmedi. Sayet senin onune bir hedef koyuluyorsa buna ulasip ulasmaman onemli. Yok benim hayat tarzim gemisini yuzduren kaptan degil de, sadece dalgalarla guresen kaptansa onu bilemem.

kardeş yapma madem kimse iyi futboldan bahsetmedi de ne diye o zamana kadar UEFAda yolu yarılamış takımın hocasını gönderdik.... Kocaeliden 5 yedik diye mi... madem hedef UEFA kupasıydı önemli olan nasıl olursa olsun bu kupayı almaktı niçin tam yolun yarısını geçmişken hoca değiştirdik?.. ben söyleyeyim... çünkü adamın oynattığı futbol güven vermiyordu, diken üstünde maç izliyorduk.... bir arkadaşın yazdığı gibi luce zamanında da öyleydi.... Fatih Terimli UEFA Kupasını hiç yenilmeden müzesine götüren G.Saray gitmiş her maçı 3 ihtimalli olan bir g.saray gelmiş. arkadaşın biri de o zamanki maçları yazmış.... 1 kazanmışız 1 berabere kalmışız, bir yenilmişiz... ama boru değil terim zamanında namağlup olarak UEFA kupasını almışız yetmemiş süper kupayı almışız... terimi ve son dönem futbol anlayışını sevmediğimi bu platformda defalarca yazdım ama o dönemki oynattığı futbolundan dolayı da hakkını yedirtmem...

... Lucescu'yu hor gorenlere; (...) bülent korkmaz da müstehak.

Allah aşkına Bülent Korkmazın futbol anlayışı ile Lucescunun futbol anlayışı arasında ne fark var bana açıklar mısın?... Lucescunun biraz daha iyi oynattığı 1-0 olsun bizim olsun anlayışının kötü bir uygulayıcısı olmaktan başka nedir Bülentin hocalığı... neticede mantık aynı mantık.... Bülent Uygunun Sivassporu, Bülent Korkmazın G.Sarayı, Yunanistan ve Lucenin gittiği bütün takımlar.... aralarında mantalite olarak gram fark olmayan ama kiminin o mantaliteyi sahaya daha iyi yansıttığı, başarılı olduğu kiminin ise olamadığı bir ilkel futbol anlayışı....

#457019 - Mon May 25 2009 09:24 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: AslAnibal]
al_bundy Offline
Müdavim

kardeş o maçı bir kez daha izlemeni tavsiye ediyorum. Bremenli topçular her atağa kalktıklarında Shaktarlı defans oyuncuyarı tarafından kelle paça al aşağı edildiler... Hakem de maşallah bütün takdir haklarını Shaktardan yana kullandı. buna en güzel örnek 2. uzatmanın sonlarındaki 2 pozisyon... önce bremenli topçu topu aldı golünü attı ama hakem faulle aldın dedi... aradan 30 saniy geçmeden bremen atağında daha 30 saniye evvel faul verdiği pozisyonun dik alasını bremenli topçuya yapan shaktarlı oyuncuya hakem oynayın bişey yok dedi ve devam ettirdi... aut verdi... bu pozisyonu bence maçın en önemli anı olduğu için yazıyorum. yoksa maç içinde bu tip en az 9-10 pozisyon vardı....

sonra mesut özil vakası... eğer diego cezalı olmasaydı da oynasaydı bu mesutun kaçırdığı onlarca pozisyondan en az ikisini gole çevirirdi.... yani öyle bir yazmışsın ki Shaktar oynadı Bremenli topçular aval aval seyretti... maçı izlemesek öyle sanacağız yani....

Lucescudan daha kötü hoca havası verdiğin terim, lucescudan kaç sene evvel d.bakırdan, akçaabattan, karabükten, sakaryadan topladığı topçularla UEFA kupasını aldı yetmedi şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip süper kupayı aldı... Peki Lucescu Interi çalıştırırken niye alamadı böyle bir kupa?..

...begenseniz de begenmeseniz de yunanistan da shakhtar da kupayi muzesine goturmus, Galatasaray sezona baslarken hedef neydi Sampiyonlar Ligi ardindan UEFA Kupasi oldu.

kardeş yapma madem kimse iyi futboldan bahsetmedi de ne diye o zamana kadar UEFAda yolu yarılamış takımın hocasını gönderdik.... Kocaeliden 5 yedik diye mi... madem hedef UEFA kupasıydı önemli olan nasıl olursa olsun bu kupayı almaktı niçin tam yolun yarısını geçmişken hoca değiştirdik?.. ben söyleyeyim... çünkü adamın oynattığı futbol güven vermiyordu, diken üstünde maç izliyorduk.... bir arkadaşın yazdığı gibi luce zamanında da öyleydi.... Fatih Terimli UEFA Kupasını hiç yenilmeden müzesine götüren G.Saray gitmiş her maçı 3 ihtimalli olan bir g.saray gelmiş. arkadaşın biri de o zamanki maçları yazmış.... 1 kazanmışız 1 berabere kalmışız, bir yenilmişiz... ama boru değil terim zamanında namağlup olarak UEFA kupasını almışız yetmemiş süper kupayı almışız... terimi ve son dönem futbol anlayışını sevmediğimi bu platformda defalarca yazdım ama o dönemki oynattığı futbolundan dolayı da hakkını yedirtmem...

Allah aşkına Bülent Korkmazın futbol anlayışı ile Lucescunun futbol anlayışı arasında ne fark var bana açıklar mısın?... Lucescunun biraz daha iyi oynattığı 1-0 olsun bizim olsun anlayışının kötü bir uygulayıcısı olmaktan başka nedir Bülentin hocalığı... neticede mantık aynı mantık.... Bülent Uygunun Sivassporu, Bülent Korkmazın G.Sarayı, Yunanistan ve Lucenin gittiği bütün takımlar.... aralarında mantalite olarak gram fark olmayan ama kiminin o mantaliteyi sahaya daha iyi yansıttığı, başarılı olduğu kiminin ise olamadığı bir ilkel futbol anlayışı....

altina imza atilir....

#457023 - Mon May 25 2009 11:13 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: al_bundy]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
HELAL SANA LUCESCU ....................................

#457024 - Mon May 25 2009 11:14 AM Re: UEFA Kupası 2008-2009 [Re: al_bundy]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: al_bundy

altina imza atilir....

fatih terim bitti sira bulent'i tartismakta mi?

bulent'le lucescu'nun en buyuk farki, bulent'in "burada ben patronum" demesi lucescu'nunsa her oyuncuyu oynatmaya calismasi,

skibbe'ye gelince kimse bu noktaya nasil gelindigini bilmiyor, kimileri diyor adnan sezgin geldi ortaligi karistirdi birileri bam baska birsey, devre arasinda ne olduysa oldu,

bulent gelmeden once "baros golcu degil attigi golleri herkes atar", lincoln icin de "ben olsam oynatmam" dedi ve karismis takimi daha da karistirdi, bulent'in oynatis tarzina hicbir sekilde sozum olmadi su ana kadar, "neden?" derseniz, oraya kadar sozu getirmedi gosterdigi performansla, yaptigi oyuncu degisiklikleri zaten futboldan ne kadar uzak oldugunu gosterdi,

lucescu'ya donersek;

lucescu'nun bu kadar ofansif bir kadro elinde olsa ben sanmıyorum ki savunma ağırlıklı bir oyun sergiletsin en azından Türkiye'de. Avrupa kupalarında da alınan neticelere bakarsak, beklenen puanları almış bir isim hem Galatasaray'la hem de Besiktas'la,

Ülke olarak da en büyük problemimiz olan kendimizi büyük, rakibi ise küçük görmelerimizin sonucunu tarih çok net yazıyor, GS-Chelsea, MANU-FB, Liverpool-BJK ve niceleri,

Donersek "1 gol olsun benim gol olsun" mantigina;

Galatasaray, Fatih Terim'le bir coguna gore "en iyi Galatasaray kadrosu" ile 99-00 sezonunda 77 gol atmis, Lucescu'lu Galatasaray ise bir sezon sonra 77 gol atmis AYNI! Lucescu ile Galatasaray sampiyon olurken, derme catma takimla ise 75 gol atmis, 2 gol az attigina gore demek ki savunma agirlikli oynatmis sari kirmizili takimi!

Lucescu, Besiktas'la sampiyon oldugunda ise attigi gol sayisi 63, Ordine della Stella della Solidarieta'lı terim'in Galatasaray'i ise o sezon sadece 61 gol atmis, terim imparator, lucescu ise zavallı adam!

Lucescu'nun Avrupa maclarinda takimini haddini bilerek oynattigi dogru, elindeki kotu kadroyu iyi kullaniyor olmasini goz ardi etmek sadece ona haksizlik olur.

Tarafından düzenlendi CENk (Mon May 25 2009 11:16 AM)

Page 10 of 10 < 1 2 ... 8 9 10

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı