arkadaslar ben sizin milan barosun künyesinde belirtilmis performansi hakkinda yorumlarinizi okumak ve tartismak istiyorum. bana sorarsaniz ben bu transferden memnun degilim! adam kariyerinde kac gol atmis aman allahim. hepte gerilemis: 23 gol-19 gol-9 gol-7 gol-0 gol! bana sorarsaniz pek basarili degil!!! onun liverpool, aston villa ve lyon takimlarina transfer olmasindaki sebeb bence cek milli takiminda göstermis oldugu iyi performanstir! cek milli takiminda 59 macta 31 gol atmis! ama kulüb bazinda bana sorarsaniz basarili bir golcü degil!!!! bence iyi bir transfer degil! 10 golün üzerinde bir performans cizebilirse, avrupa kupasindada 1-2 gol atabilirse ozaman tatmin olabilirim. onun disinda asla!
Burda biz sadece gol atsın die adam almadık,takımın oynamak istediği oyuna uygun bir futbol oynayabilen rekabeti arttırcak biri lazımdı ve alındı,Galatasaray gol problemi yaşamıo zaten,forvetin dışında Arda,Kewell,Lincoln,Hasan,Barış,Topal,Balta,Servet,Meira da dahil bunların hepsi gol atabilir,Galatasarayın farkı bir oyuncuya bağlı kalmayışı,Baros yeteneklerini sahaya yansıtsın yeter 25-30 gol bklediğimiz falan yok.