Webaslan Forum
Page 2 of 15 < 1 2 3 4 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#427498 - Tue Aug 26 2008 22:58 PM Re: Milan Baros ***** [Re: enorja_gs]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
İlk Gönderen: enorja_gs
5 numara Meiranın deil mi ondan alıp barosa mı vercekler

Mümkün değil tabi smile

Ümit Karan Hakan Şükür'ün yokluğunda 9 numarya geçebilir, 99'u Baros alabilir ama bana 15'i giyer gibi geliyor; zaten galiba "5 numarayı giyer" diyen arkadaş 15'i kastetmiş ama bir klavye hatası yapmış.

Öyle ya da böyle, attığı gol sayısı kaç olursa olsun; çok gol attıracak. Arkadaşların da dediği gibi o rakip defansı oyalarken, yıpratırken, yaptığı çapraz koşularla sağa sola kaydırırken; diğer golcülerimize çok büyük boşluklar doğacak.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#427502 - Tue Aug 26 2008 23:03 PM Re: Milan Baros [Re: ASTURIAS]
enorja_gs Offline
Yürekli Aslanlar
Yeni üye

Yer: Manisa
Bence de 15 giyer ama ümit 99u bırakmaz bence 2 tane 9 numarayım demeye getirio işi.

ya zaten baros ligde nerdeyse her maç gol atar ama atamasa bile her maç rakip savunma onun yüzünden çok ağlar çünkü Baros Hakan Şüküre benzio bu yönden ama ondan iyi ve kötü yönleri var tabi

İyi yönleri : Çok hızlı , Çok teknik , Çalımları daha iyi , karşı karşıya gol kaçırmıo ,

kötü yönleri : Kafa toplarında etkili değil , top rakipteyken fazla pres yapmıo genelde top kendi takımındayken oynamayı seviyo

tabi arkadaşlar bu özellikleri hakanla karşılaştırarak yazdım yoksa o da kafa
toplarında çok etkili bir oyuncu aslında !

#427514 - Tue Aug 26 2008 23:31 PM Re: Milan Baros [Re: enorja_gs]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yaa transfer listesindeki diğer oyunculardan bence en büyük artısı 30 yaşın altında olması. Hagi Galatasaray'da yeniden doğmuştu, Popescu da öyle... Herkes bittiklerini sanıyordu, Baros için de aynısı olabilir.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#427615 - Wed Aug 27 2008 11:30 AM Re: Milan Baros [Re: ASTURIAS]
s3rq1 Offline
uA45

*

Yer: Turgutlu
Hayırlısı . . .
aL Bu CaNıMıZı . . .

#427628 - Wed Aug 27 2008 12:14 PM Re: Milan Baros [Re: enorja_gs]
Phoebus Offline
Boys of HeLL - uA BhdR
Yeni üye
**

Yer: in dibinden
İlk Gönderen: enorja_gs
kötü yönleri : Kafa toplarında etkili değil , top rakipteyken fazla pres yapmıo genelde top kendi takımındayken oynamayı seviyo

Hırs yaptığı bi maçını gördün mü bilmiyorum dostum ama hırslandığı zaman çok iyi pres yapıyo.. Hızlı da zaten rakip savunmaları tedirgin edebiliyor, zaman zaman top da çalıyor..

Ölüm Varmış, Korku Varmış,
Bu Dünyanın Sonu Varmış..
Bizim için Yoktur Tasa,
Kalbimizde Sen Yaşadıkça..

#427756 - Wed Aug 27 2008 17:27 PM Re: Milan Baros [Re: Phoebus]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Dünyada top rakipteyken pres yapan çok forvet kalmadı zaten.Genelde topun arkasına geçip beklior hepsi,Baros da onu yapsa yeter.

#427781 - Wed Aug 27 2008 19:05 PM Re: Milan Baros [Re: enorja_gs]
kapona24 Offline

baros da geldiğine göre lıncohn artık ben nasıl olsa formayı giyerim diyemeyecek artık daha çok koşması gerekecek yoksa yedek kulübesinde ümit davalayla birlikte oturur

#428095 - Thu Aug 28 2008 01:15 AM Re: Milan Baros [Re: enorja_gs]
devil_39 Offline
2000 ruhu
Yeni üye

15 numarayı giyceğini haldun üstünele bildirmiş
ostrvanın maradonası lakaplı teselli transfer..
bence galatasaraylilik din gibi mezhep gibi yerlesmis koklu bir inanctir.galatasaray&#8217;i iste bunun icin tercih eder ve galatsarayliligimla her zaman gurur duyarim"
m.oktay...

#428192 - Thu Aug 28 2008 09:49 AM Re: Milan Baros [Re: devil_39]
s3rq1 Offline
uA45

*

Yer: Turgutlu
Lincoln klübeye ...
aL Bu CaNıMıZı . . .

#429057 - Fri Aug 29 2008 22:50 PM Re: Milan Baros [Re: s3rq1]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Zaten yabancı sayısının 7 olması midemi bulandırıyor idi, Lincoln devre arasında satılırsa Baros sağolsun fazla koymaz...

#429101 - Sat Aug 30 2008 09:52 AM Re: Milan Baros [Re: ASTURIAS]
ates07 Offline

*

hayırlısı olsun

#429102 - Sat Aug 30 2008 10:55 AM Re: Milan Baros [Re: ates07]
the2recklezz Offline

dünyada kaç tane forvet var bu denli defansı rahatsız edebilecek düzeyde hızlı ve teknik, belki benim futbol bilgim eksiktir fakat bu transfer galatasarayın yapabileceği beklenen en iyi transferden en az 2 kat iyi..kimse ricardo oliveira baros tan iyi demesin fm den filan bakıp lütfen azcık maçları izleyip yorumlar yapalım..nasıl bir mantık baros un gol sayısına göre yorum yapabilir bunu anlamış değilim..hangimiz bundan önce tabiri caizse leblebi gibi gol atan(?) futbolculardan memnun olduk..hep hayalimizde adam eksilten gözümüze hitap eden ortasahayla bağlantısı başarılı olan ve sözde leblebi gibi gol atanlaar göre takım oyununda yer alan bir ileri uç oyuncusu yok muydu? bence muhteşem bir transfer..güiza daha çok gol de atabilir belki ama eminim bu transferle birlikte galatasarayın modern futbol kimlikli görüntüsü daha da belirginleşecek gol atamasa da oyun içindeki katkılarını görecek spor yazarları ve taraftarlar çok anlam ifade eden istatistikleri yorumlamayı bırakacaklardır..umarım güzide takımımıza hayırlı uğurlu olur..

#429136 - Sat Aug 30 2008 14:17 PM Re: Milan Baros [Re: the2recklezz]
realmardinfc Offline
Yeni üye

bize kesinlikle aralara iyi kaçan ve kontra ataklarda kullanabileceğimiz baros tipinde bir forvet lazımdı bu açıdan yerinde bir transfer oldu.
fakat bunula beraber hücüma yönelik eldeki oyuncuları sayalım
ümit karan
nonda
yaser
baros
kewel
arda
lincoln
hasan şaş
tam sekiz hücumcu var bunlardan en fazla beşini birarada oynatabiliriz(ki bence bu bile imkansız) geri kalanlardan yeser dışında hangisi yedek kalsa sorun olur.
-------------aykut--------------
sabri---servet---meira---h.balta
---------m.topal---------------
arda---lincoln--------kewel
----nonda---baros------
bu şekilde bir kadroyla savunmamız çok zayıf olur çok maç kaybedebiliriz. ki muhtemelen bu kadroda en azından topala yardımcı olabilecek ayhan barış veye linderothtan biri hücumculardan birnin yerine oynamalı.fakat bu sefer de baros hiç birzaman tek forvet oynayabilecek bir oyuncu olmadığı için ya yedek oturcak ve bu transfer boşa gidecek yada arda kewll lincolnden bir çıkacak. bu durumda da klubede mesela kewell, hasan şaş, ümit karan gibi bir tabloyla karşılacaz ve bu oyuncuların yedek kalmaktan hiç memnun kalacağını sanmıyorum.

#429156 - Sat Aug 30 2008 15:10 PM Re: Milan Baros [Re: realmardinfc]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: realmardinfc
bize kesinlikle aralara iyi kaçan ve kontra ataklarda kullanabileceğimiz baros tipinde bir forvet lazımdı bu açıdan yerinde bir transfer oldu.
fakat bunula beraber hücüma yönelik eldeki oyuncuları sayalım
ümit karan
nonda
yaser
baros
kewel
arda
lincoln
hasan şaş
tam sekiz hücumcu var bunlardan en fazla beşini birarada oynatabiliriz(ki bence bu bile imkansız) geri kalanlardan yeser dışında hangisi yedek kalsa sorun olur.
-------------aykut--------------
sabri---servet---meira---h.balta
---------m.topal---------------
arda---lincoln--------kewel
----nonda---baros------
bu şekilde bir kadroyla savunmamız çok zayıf olur çok maç kaybedebiliriz. ki muhtemelen bu kadroda en azından topala yardımcı olabilecek ayhan barış veye linderothtan biri hücumculardan birnin yerine oynamalı.fakat bu sefer de baros hiç birzaman tek forvet oynayabilecek bir oyuncu olmadığı için ya yedek oturcak ve bu transfer boşa gidecek yada arda kewll lincolnden bir çıkacak. bu durumda da klubede mesela kewell, hasan şaş, ümit karan gibi bir tabloyla karşılacaz ve bu oyuncuların yedek kalmaktan hiç memnun kalacağını sanmıyorum.

Bence artık ç,ift forvet oynatacak. Dediğiğn gibi 4 forvetten 3ü yedek oyurmaz. Bu görülmüş duyulmuş şey değildir. Zaten hoca elimdeki oyunculara göre taktik belirliyorum demiş ve bir anlamda bunun sinyalini vermişti.Dolayısıyla forvet hattı Baros-Nonda , Baros-Ümit veya Ümit-Nonda olacak. Yaser kulübeye demir atacak gibi bu sene. Orta sahada ise Lincoln efendiye kulübe gözüküyor. Linderoth , Arda ve Kewell şu anda yeri garanti olanlar. Barış sağ bekte olcaksa eğer, geriye de Hasan ,Ayhan ve Aydın kalıyor. Onlar da gerekirse bazen yedek olacak bazen tribüne çıkacak. Bu iş böyle geniş kadro olunca kim iyiyse formayı o giyecek.

#429660 - Mon Sep 01 2008 00:45 AM Re: Milan Baros [Re: chelik]
devil_39 Offline
2000 ruhu
Yeni üye

çift forvet oynarsak iyi olur bu adamda 5 4 1 in adamı değil gibime gelio
yanılırım inş. uygun taktik 4 4 2 dir bu kadroya nonda ve baros iyi ikili olur..:))
bence galatasaraylilik din gibi mezhep gibi yerlesmis koklu bir inanctir.galatasaray&#8217;i iste bunun icin tercih eder ve galatsarayliligimla her zaman gurur duyarim"
m.oktay...

#429666 - Mon Sep 01 2008 00:56 AM Re: Milan Baros [Re: devil_39]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Kesinlikle Baros tek forvet adamı değil öle oynayamaz zaten ama Skibbe onu böle bi maçta bile tek forvet oynattı Baros çift forvet adamı ama bunu anlicak kadar zeki olduğunu sanmıyorum skibbenin

#429740 - Mon Sep 01 2008 11:49 AM Re: Milan Baros [Re: devil_39]
realmardinfc Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: devil_39
çift forvet oynarsak iyi olur bu adamda 5 4 1 in adamı değil gibime gelio
yanılırım inş. uygun taktik 4 4 2 dir bu kadroya nonda ve baros iyi ikili olur..:))

4-4-2 oynasak kim oturacak bence sorun o.

#431289 - Wed Sep 10 2008 01:08 AM Re: Milan Baros [Re: realmardinfc]
***krnfl*** Offline

4-4-2 oynarsak bence baros ve ümit oynar forvette. bu ikili de eski formlarını yakalayabilirlerse çok canlar yakarız biz takım olarak laugh

#431297 - Wed Sep 10 2008 01:43 AM Re: Milan Baros [Re: ***krnfl***]
SekMeTh Offline
1 yılda doğmadık 1 sözle ölelim! Varsa ASLANIMA laf atan,şöyle çıksında bir görelim
Yeni üye

liverpool da uzun süre tek forvet oynadı yokluktan laugh
craunc lamı oynadı hayır...
tabiki çift forvet başlamamız lazım kolay rakiplerede karşıda taraftara birşeyler sunmamak ayıp olur.fakat kimse baros tek forvet oynayamaz diyemez:D

#431470 - Thu Sep 11 2008 13:57 PM Re: Milan Baros [Re: SekMeTh]
realmardinfc Offline
Yeni üye

maalesef bence de tek forvet oynayamaz.

Page 2 of 15 < 1 2 3 4 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı