#419124 - Tue Aug 05 2008 19:40 PM
Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi
[Re: UaHeLL92]
|
S. Nonda 20 cm
|
Bülent,Hakan,Arif ve Ergün...Bu Adamlar Galatasaray'da Çok Büyük Emek Sahibi İnsanlar...Bunlara Çok Büyük Vefasızlık Yapıldı...Yaşlandılar Diye,Direk Takımdan Gönderildiler...Hakan Şükür Gibi Adama Yapılırmıydı Bu? Sözleşmeye Boş Mukavele İmzalayan Adama Kesinlikle Yapılmaması Gereken Birşeydi...Çok Ayıp Ettiler... kardes mesela bülent ve hakana gel jübile yap denmis, onlar yapmamis...yönetimin ne sucu var??? Bizim oyuncular 40 yasina kadar oynuyorlar masallah...camia büyüktür...
|
|
|
|
|
|
#419135 - Tue Aug 05 2008 19:51 PM
[Re: UaHeLL92]
|
S. Nonda 20 cm
|
tamamda baska ne olacak, avrupadada böyle adamlar sonucta profosyöneller, her oyuncuyada jübile nasip olmuyor hani, yasi gectikten sonra takimlan yollari ayriliyor, haa sen dersen adamlar ümit davala gibi kendilerini gelistirdiler, hizmet edebilirler...ama hakan cok asparagaslastirdi olayi artik aciklamadi bir türlü ne yapicagini...
|
|
|
|
|
|
#419232 - Tue Aug 05 2008 22:04 PM
[Re: youurt]
|
Yeni üye
|
yaw hala mi hakan sukur? tamam emekleri gecmistir, kabul ama yas olmus 37, zaten en fazla 45 dk oynayabilirsin, o da gecen seneki halin ortada. guzellikle birak gitsin, yeter yaw. Adamin hayati polemik. Gitti bi de basbakan cumhurbaskaniyla gorustu, orda da polemik yaratti. Yeter Hakan TESEKKURLER!
|
|
|
|
|
|
#419500 - Wed Aug 06 2008 12:03 PM
[Re: WaNTeD]
|
sERkAn-kEwElL
|
merak ediyorum acaba kulüü vefasızlıkla suçlayanlar ne istiyorlar? yani bu zamana kadar başa gelen yönetimler ne yaptıkları zaman vefalı davranmış olacaklardı? amacım polemik yaratmak değil sadece merakımdan soruyorum. Ya renkdaş zaten yönetimimizin tek kötü yanı bu.Ben kim ne derse desinböylesine hizmet vermiş,bir kere bile ihanet etmemiş bir adamın(KRAL) bir sene daha oynama isteğini kabul edilebilir olarak görüyorum.Emre fb de oynamak istedi diye kızıyoruz ve bence taraftar olarak haklıyız.E Hakan Şükür ben Gs de oynamak istiyorum diyor izin vermiyosun.Ya futbolu bırak diyosun ya da GİT.bence bu vefasızlıktır.Ayrıca konunun başlığını da ben yazdım yöneticiler isterse değiştirebilir.Özür dilerim
|
|
|
|
|
|
#421302 - Fri Aug 08 2008 21:17 PM
[Re: gambitxx]
|
S. Nonda 20 cm
|
af buyur ne yapmiski, adam namazinda niyazinda diye türkiyede fethullahci yaptilar, sonunda ergenekoncu bilem cikartacaklar adami ne bicim ülke ya...
|
|
|
|
|
|
#421518 - Sat Aug 09 2008 18:42 PM
[Re: conqueror]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
kimse kimsenin namazına bişe dediqi yok ama hakan ın fetullahcı olduqunu herkes bilio simdi qereksiz yere bu konuda kimse onu korumasın..galatasaray da artk oynayamacak duruma qelen herkes qider öyle olmazsa nası büyüyecek kulüp ya sence hakan şükür oynamıycak durumdamıydı.geçen sene nonda ve ümitle aynı sayıda gol atmış biri ve takımdaki gençlere abilik eden biri.şimdi bükreş maçı öncesi elde kalan tek isim nonda bi de hakan şükür olsaydı kötümü olurdu.ama ne o yaşlanmış.evet maldiniyide görüyoz milanda adam 40 yaşında hala çatır çatır oynuo. Hakanınki abilikten öteye geçiordu,takımdaki tüm dengeleri kontrol etme çabası içinde olurdu ve Fettullah olayındaki tutumunu takım içine yaymaya çalışıordu,bunlar en önemli sebepler,bu tarz şeylere kalkışmasa yine tkımda kalabilirdi ama yanlış işler yapıordu.
|
|
|
|
#421832 - Mon Aug 11 2008 12:26 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
sERkAn-kEwElL
|
Valla haklı olabilirsiniz ama bu topic bize yakışmaz.Yani f5 lilerin ekmeğine yağ sürüyosunuz.Bazı yanlış şeyler oldu ama en iyisi içimizde kalması.... renkdaş sorun buysa değiştirsin yetkililer topiğin adını benim hatam belki de konu başlıına yazdıım şeyi konunun içine yazmalıydım.Ayrıca Bence dinine bağlı futbolculardan zarar gelmez.Avrupalılar futbolcu alırken önce İSA ya tapan futbolcu mu?(dini bütün),yoksa ölesine hristiyan mı olduuna bakılıo.Mesela kezman alex,kaka bunlardan.Bufutbolcular vücutlarına çok iyi bakılar sadece futbolla ve aileleriylke ilgileniolar.Bu yüzden klupler bunları tercih edio.Ama bir de ronaldo,ronaldinho gibi gece klubu eğlence falan tipi oyuncular var.Avrupa da bile bu iş böleyken bizde şu yapılana bak.Fatih Altaylı kendia ağzıyla Dinine bağlı futbolcuların gönderildiini söylüuo.Naapmışlar namaz kıldıkları için maça mı çıkmamışlar
Tarafından düzenlendi sErKeWeLl (Mon Aug 11 2008 12:26 PM)
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24