Webaslan Forum
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#419124 - Tue Aug 05 2008 19:40 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: UaHeLL92]
youurt Offline
S. Nonda 20 cm

İlk Gönderen: UaHeLL92
Bülent,Hakan,Arif ve Ergün...Bu Adamlar Galatasaray'da Çok Büyük Emek Sahibi İnsanlar...Bunlara Çok Büyük Vefasızlık Yapıldı...Yaşlandılar Diye,Direk Takımdan Gönderildiler...Hakan Şükür Gibi Adama Yapılırmıydı Bu? Sözleşmeye Boş Mukavele İmzalayan Adama Kesinlikle Yapılmaması Gereken Birşeydi...Çok Ayıp Ettiler...

kardes mesela bülent ve hakana gel jübile yap denmis, onlar yapmamis...yönetimin ne sucu var???

Bizim oyuncular 40 yasina kadar oynuyorlar masallah...camia büyüktür...

#419128 - Tue Aug 05 2008 19:43 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: sErKeWeLl]
UaHeLL92 Offline
UaHeLL! | Hangi Yüzle Geleceksin Sami Yen'e Nankör Emre?? |

Yer: Ankara
Takımdan Yaşlı Diye Yollamak Vefasızlık Diil de,Nedir Renkdaş?? Bi Jübileyle Cözülcek İş Diil 15-20 Seneler...

#419135 - Tue Aug 05 2008 19:51 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: UaHeLL92]
youurt Offline
S. Nonda 20 cm

tamamda baska ne olacak, avrupadada böyle adamlar sonucta profosyöneller, her oyuncuyada jübile nasip olmuyor hani, yasi gectikten sonra takimlan yollari ayriliyor, haa sen dersen adamlar ümit davala gibi kendilerini gelistirdiler, hizmet edebilirler...ama hakan cok asparagaslastirdi olayi artik aciklamadi bir türlü ne yapicagini...

#419232 - Tue Aug 05 2008 22:04 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: youurt]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

yaw hala mi hakan sukur? tamam emekleri gecmistir, kabul ama yas olmus 37, zaten en fazla 45 dk oynayabilirsin, o da gecen seneki halin ortada. guzellikle birak gitsin, yeter yaw. Adamin hayati polemik. Gitti bi de basbakan cumhurbaskaniyla gorustu, orda da polemik yaratti. Yeter Hakan TESEKKURLER!

#419422 - Wed Aug 06 2008 09:52 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: CaliveraGS]
WaNTeD Offline
Yeni üye

merak ediyorum acaba kulüü vefasızlıkla suçlayanlar ne istiyorlar? yani bu zamana kadar başa gelen yönetimler ne yaptıkları zaman vefalı davranmış olacaklardı? amacım polemik yaratmak değil sadece merakımdan soruyorum.

#419442 - Wed Aug 06 2008 10:40 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: UaHeLL92]
murat berkay Offline
Yeni üye

Yer: istanbul
hakan şükür diyecek lafım yok ama hakan şükürede yönetim tarafından yapılan teklifler hangi futbolcuya yapıldı hakan oynamak istiyor ama gençlerin önü kapanıyor bence hakan abi gs uzun süre yönetimde hizmet etmeliydi...

#419500 - Wed Aug 06 2008 12:03 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: WaNTeD]
sErKeWeLl Offline
sERkAn-kEwElL

İlk Gönderen: WaNTeD
merak ediyorum acaba kulüü vefasızlıkla suçlayanlar ne istiyorlar? yani bu zamana kadar başa gelen yönetimler ne yaptıkları zaman vefalı davranmış olacaklardı? amacım polemik yaratmak değil sadece merakımdan soruyorum.

Ya renkdaş zaten yönetimimizin tek kötü yanı bu.Ben kim ne derse desinböylesine hizmet vermiş,bir kere bile ihanet etmemiş bir adamın(KRAL) bir sene daha oynama isteğini kabul edilebilir olarak görüyorum.Emre fb de oynamak istedi diye kızıyoruz ve bence taraftar olarak haklıyız.E Hakan Şükür ben Gs de oynamak istiyorum diyor izin vermiyosun.Ya futbolu bırak diyosun ya da GİT.bence bu vefasızlıktır.Ayrıca konunun başlığını da ben yazdım yöneticiler isterse değiştirebilir.Özür dilerim

#419528 - Wed Aug 06 2008 12:51 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: sErKeWeLl]
chelik Offline
Müdavim
*

Nereye kadar bir sene ya. Adam geçen sene de aynı şeyleri yaptı, bir sene daha oynasın dendi. Sonra kendisi de açıkladı bu sene son senem diye. Sonra ölünceye kadar oynayacam dese oynatmak zorundamı yönetim. Herşeyin bir haddi hesabı var. Haysiyetinle onurunla gel sana bi jübile yapalım zaten tarihe geçmiş olan adını Florya'ya verelim dediler ama bu ağam inat etti oynıycam diye. Sonra da baktı oynayamıyacak futbolu bıraktım dedi. Yönetimin bence bu konuda hatası yok. Son yıllarda gelmiş geçmiş en iyi kulüp yönetimi şu an bizde. Onlara sahip çıkalım.Kendi işllerini bırakıp canla başla kulüp için çalışıyorlar.

#421295 - Fri Aug 08 2008 21:02 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: UaHeLL92]
freestyler Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul
sadece b.korkmaza üzülürüm gerisi önemli değil takımımızı satıp giden bu adamlr değilmiyidi?

#421297 - Fri Aug 08 2008 21:06 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: freestyler]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Bir futbolcu sadece geçmişte yaptıkları yüzünden 37 yaşında oynama hakkı kazanmaz,hakan ve bülent eski performanslarından çok uzaklaşmışlardır,ve Hakan bunun yanında takım içinde de Fethullah rüzgarı estirme çabasından hiç vazgeçmedi,yönetimin onu göndermesinde bu durumun da payı büyüktür.

#421302 - Fri Aug 08 2008 21:17 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: gambitxx]
youurt Offline
S. Nonda 20 cm

af buyur ne yapmiski, adam namazinda niyazinda diye türkiyede fethullahci yaptilar, sonunda ergenekoncu bilem cikartacaklar adami ne bicim ülke ya...

#421316 - Fri Aug 08 2008 21:56 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: youurt]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: youurt
af buyur ne yapmiski, adam namazinda niyazinda diye türkiyede fethullahci yaptilar, sonunda ergenekoncu bilem cikartacaklar adami ne bicim ülke ya...

Fethullahçı mı yaptılar?Her fırsatta fethullahın yanına gider,üstüne üstlük her röportajında saygıyla anar fethullahı,kimsenin uydurduğu bişey deil.

#421391 - Sat Aug 09 2008 01:23 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: gambitxx]
|uAlone|.. Offline
dalmışım sarhoşluğuna galatasaray
Yeni üye
*

Yer: izmir
kimse kimsenin namazına bişe dediqi yok ama hakan ın fetullahcı olduqunu herkes bilio simdi qereksiz yere bu konuda kimse onu korumasın..galatasaray da artk oynayamacak duruma qelen herkes qider öyle olmazsa nası büyüyecek kulüp ya

#421462 - Sat Aug 09 2008 14:23 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: |uAlone|..]
conqueror Offline
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim

Yer: İSTanbul
İlk Gönderen: |uAlone|..
kimse kimsenin namazına bişe dediqi yok ama hakan ın fetullahcı olduqunu herkes bilio simdi qereksiz yere bu konuda kimse onu korumasın..galatasaray da artk oynayamacak duruma qelen herkes qider öyle olmazsa nası büyüyecek kulüp ya
sence hakan şükür oynamıycak durumdamıydı.geçen sene nonda ve ümitle aynı sayıda gol atmış biri ve takımdaki gençlere abilik eden biri.şimdi bükreş maçı öncesi elde kalan tek isim nonda bi de hakan şükür olsaydı kötümü olurdu.ama ne o yaşlanmış.evet maldiniyide görüyoz milanda adam 40 yaşında hala çatır çatır oynuo.

#421518 - Sat Aug 09 2008 18:42 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: conqueror]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: conqueror
İlk Gönderen: |uAlone|..
sence hakan şükür oynamıycak durumdamıydı.geçen sene nonda ve ümitle aynı sayıda gol atmış biri ve takımdaki gençlere abilik eden biri.şimdi bükreş maçı öncesi elde kalan tek isim nonda bi de hakan şükür olsaydı kötümü olurdu.ama ne o yaşlanmış.evet maldiniyide görüyoz milanda adam 40 yaşında hala çatır çatır oynuo.

Hakanınki abilikten öteye geçiordu,takımdaki tüm dengeleri kontrol etme çabası içinde olurdu ve Fettullah olayındaki tutumunu takım içine yaymaya çalışıordu,bunlar en önemli sebepler,bu tarz şeylere kalkışmasa yine tkımda kalabilirdi ama yanlış işler yapıordu.

#421772 - Mon Aug 11 2008 00:15 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: gambitxx]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
arkadaslar bu fetulahçı lafına sinir oluyorum.size ne ya adamın dünya görüşünden.ister ateist olur ister tarikatçı olur.lütfen olaylara bu gözle bakmayalım.KRALIN DA DÜNYA GÖRÜŞÜNE VE İNANÇLARINA SAYGI DUYALIM.ayrıca takım içinde fetullahçılığı yayıyor lafı fatih altaylı denen adamın çıkarttığı bir safsatadır.baskan adnan polat ilk seçildiğinde divan toplantısında bu konunun cevabını verdi ve böyle bişey yok dedi.yani bişey yaydığı falan yok kralın.

ayrıca şu cu bu cu o cu diye insan yargılanması beni çok rahatsız ediyor.herkes neyi severse sevsin kimi severse sevsin biz futbolu konuşalım.

KRALIMIZ HAKAN ŞÜKÜRÜN beni ilgilendiren kısmı çok iyi bir galatasaraylı oluşu efsane golcümüz oluşu ve ADAM GİBİ ADAM OLUŞU dur.siz de bence bu konuları tartışın.fetullahçı filan bu forumun yeri değil bence.

yönetim krala bir teklif yapmıştır.kralda yönetime bir teklif yapmıştır.ikiside teklifleri kabul etmemiştir.yönetim yine canımız galatasarayımızın yönetimidir.kral da yine TÜRKİYENİN 2.METİN OKTAYIDIR.yani polemik falan demişsiniz ama polemiğe giren kral değil bizleriz.kral hayatını devam ettirmeye devam ediyor.adam polemik olacak diye evden de çıkmasın o zaman.

yani bu konuya bakış açım su ki:ne galatasaray krala vefasızlık yapmıştır,ne de kral galatasaraya vefasızlık yapmıştır.ben kralı çok özleyeceğim.ama her efsane gibi o da tarihin altın sayfalarında artık.

yolun açık olsun kral.ben seninle gurur duyuyorum...

#421777 - Mon Aug 11 2008 00:30 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: benimdünyam]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Aslında bu konu tartışılır ama siyasete girer,biz kimsenin inançlarına karışmayız ama Fethullahın olayı bellidir,sıkıntı ordan kaynaklanıor,yoksa istediğini sever istediğini sayar kendi tercihidir.

#421825 - Mon Aug 11 2008 11:19 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: gambitxx]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
Renktas ben o tip olayları takım içinde yayıyor laflarına inanmıyorum.baskanımız adnan polat çok yakın zamanda bizzat belirtmiştir böyle bişey yok diye.

olayı bellimidir değilmidir ben yorum yapmam o konu hakkında.seveni de çok sevmeyeni de.zaten dediğin gibi yeri de burası değil.

#421830 - Mon Aug 11 2008 12:12 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: benimdünyam]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Valla haklı olabilirsiniz ama bu topic bize yakışmaz.Yani f5 lilerin ekmeğine yağ sürüyosunuz.Bazı yanlış şeyler oldu ama en iyisi içimizde kalması....

#421832 - Mon Aug 11 2008 12:26 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Ali_Cetiner]
sErKeWeLl Offline
sERkAn-kEwElL

İlk Gönderen: alicetiner_
Valla haklı olabilirsiniz ama bu topic bize yakışmaz.Yani f5 lilerin ekmeğine yağ sürüyosunuz.Bazı yanlış şeyler oldu ama en iyisi içimizde kalması....

renkdaş sorun buysa değiştirsin yetkililer topiğin adını benim hatam belki de konu başlıına yazdıım şeyi konunun içine yazmalıydım.Ayrıca Bence dinine bağlı futbolculardan zarar gelmez.Avrupalılar futbolcu alırken önce İSA ya tapan futbolcu mu?(dini bütün),yoksa ölesine hristiyan mı olduuna bakılıo.Mesela kezman alex,kaka bunlardan.Bufutbolcular vücutlarına çok iyi bakılar sadece futbolla ve aileleriylke ilgileniolar.Bu yüzden klupler bunları tercih edio.Ama bir de ronaldo,ronaldinho gibi gece klubu eğlence falan tipi oyuncular var.Avrupa da bile bu iş böleyken bizde şu yapılana bak.Fatih Altaylı kendia ağzıyla Dinine bağlı futbolcuların gönderildiini söylüuo.Naapmışlar namaz kıldıkları için maça mı çıkmamışlar

Tarafından düzenlendi sErKeWeLl (Mon Aug 11 2008 12:26 PM)

Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı