#420458 - Thu Aug 07 2008 18:02 PM
Re: BEIJING 2008 OLİMPİYAT OYUNLARI
[Re: ÇYeni]
|
Müdavim
Yer: Samsun
|
Bugün Erkekler Futbolunda alınan skorlar
A Grubu Avustralya 1-1 Sırbistan Arjantin 2-1 Fildişi Sahilleri (Messi,Agüero,Riquelme gibi oyuncular oynadı) B Grubu Hollanda 0-0 Nijerya (Babel,Emanuelson,Makaay gibi oyuncular oynadı) ABD 1-0 Japonya C Grubu Brezilya 1-0 Belçika (Ronaldinho,Anderson, Lucas, Neves,Diego, Marcelo, Kompany, De Mul gibi oyuncular oynadı 2 kırmızı kart çıktı) Çin H.C. 1-1 Yeni Zelanda D Grubu Honduras 0-3 İtalya (İtalya 2, Honduras 1 penaltı attı) Kore Cumhuriyeti 1-1 Kamerun
YARIN AÇILIŞ TÖRENİ VAR!
|
|
|
|
|
|
#421740 - Sun Aug 10 2008 21:34 PM
|
Müdavim
|
TAKIM SPORLARI
BASKETBOL *Rusya Federasyonu 71-49 İran *Almanya 95-66 Angola *İspanya 81-66 Yunanistan *Litvanya 79-75 Arjantin *Avustralya 82-97 Hırvatistan *ABD 101-70 Çin
FUTBOL *Arjantin 1-0 Avustralya (Gol: Ezequiel Lavezzi) *Nijerya 2-1 Japonya (Goller: Victor Obinna, Victor Anichebe(NİJ) Yohei Toyoda(JAP) *Y.Zelanda 0-5 Brezilya (Goller: Anderson,Pato,Ronaldinho(2), Rafael Sobis(BRE) *Kamerun 1-0 Honduras (Gol: Stephane Mbia(KAM) *Sırbistan 2-4 Fildişi Sah (Goller: Sekou Cisse, Salomon Kalou, Gervinho(FİL) Miljan Mrdakovic, Slobodan Rajkovic, Djordje Rakic(SIR) Sırplar bir golü kendi kalesine attı) *ABD 2-2 Hollanda (Goller: Ryan Babel, Gerald Sibon (HOL) Sascha Kljestan, Jozy Altidore (ABD) *Belçika 2-0 Çin (Goller: Moussa Dembele, Kevin Mirallas (BEL) *İtalya 3-0 G.Kore (Goller: Giusseppe Rossi, Tommaso Rocchi, Riccardo Montolivo(İTA) VOLEYBOL *Sırbistan 1-3 Rusya *İtalya 3-1 Japonya *ABD 3-2 Venezuela *Bulgaristan 3-1 Çin *Polonya 3-0 Almanya
HENTBOL *Hırvatistan 31-29 İspanya *Rusya 31-33 İzlanda *Fransa 34-26 Brezilya *Almanya 27-23 Güney Kore *Polonya 33-19 Çin *Danimarka 23-23 Mısır
Tarafından düzenlendi ÇYeni (Sun Aug 10 2008 21:37 PM)
|
|
|
|
|
|
#421851 - Mon Aug 11 2008 13:44 PM
[Re: mania]
|
Müdavim
|
vala oyle yuzucumuz derya ne yaptı bugun sanırım yarışacaktı.. topicte arıyorum bulamadım ilk turda elendi.
|
|
|
|
|
|
#421968 - Mon Aug 11 2008 20:53 PM
[Re: 9#Elano]
|
Müdavim
|
valla ben eurosporttan ve trt 3ten izliyorum sporx, eurosport.yahoo.com ve olimpiyatların resmi sitesinden yazıyorum.. basketbol maçlarını trt veriyor mu?özellikle abd bayan takımının?augustusu izlemek istiyorumda ondan sordum  sanırım sadece erkekler basketbol maçlarını veriyorlar. bayan basketi bende izlemek istiyorum ama malesef hiçbir yerde bulamadım.. bu arada bu topicte augustusun istatistiklerini vermeye devam edeceğim..
|
|
|
|
|
|
#421972 - Mon Aug 11 2008 21:22 PM
|
Yeni üye
Yer: ankara
|
ya ben bayan basketbol maclarını trt3te bgördüm bi kac kere
|
|
|
|
|
|
#421985 - Mon Aug 11 2008 22:21 PM
|
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
valla ben eurosporttan ve trt 3ten izliyorum sporx, eurosport.yahoo.com ve olimpiyatların resmi sitesinden yazıyorum.. basketbol maçlarını trt veriyor mu?özellikle abd bayan takımının?augustusu izlemek istiyorumda ondan sordum  sanırım sadece erkekler basketbol maçlarını veriyorlar. bayan basketi bende izlemek istiyorum ama malesef hiçbir yerde bulamadım.. bu arada bu topicte augustusun istatistiklerini vermeye devam edeceğim.. sağolasın renkdaş,bu topiği sırtladın valla helal olsun 
|
|
|
|
#422006 - Tue Aug 12 2008 00:41 AM
[Re: 9#Elano]
|
Müdavim
|
[quote=ÇYeni]valla ben eurosporttan ve trt 3ten izliyorum sporx, eurosport.yahoo.com ve olimpiyatların resmi sitesinden yazıyorum.. basketbol maçlarını trt veriyor mu?özellikle abd bayan takımının?augustusu izlemek istiyorumda ondan sordum  sanırım sadece erkekler basketbol maçlarını veriyorlar. bayan basketi bende izlemek istiyorum ama malesef hiçbir yerde bulamadım.. bu arada bu topicte augustusun istatistiklerini vermeye devam edeceğim.. sağolasın renkdaş,bu topiği sırtladın valla helal olsun  [/quote] sizlerle bunları paylaşmak benim için bir zevk...
|
|
|
|
|
|
#422205 - Wed Aug 13 2008 01:04 AM
[Re: enorja_gs]
|

|
Sporda da her konuda olduğu gibi "dökme suyla değirmen döndürmeye "kalktığımzdan, günü kurtarma derdindeki sözde yetkililer bu sonuçlardan sonra bir yerlerine kına yakmalıdırlar. Naim Süleymanoğlu ile başlayan "el pişirsin biz yiyelim" mantığı artık görülüyor ki iflas etmiştir.Nadir yetişen cevherler (örneğin :Süreyya Ayhan) zamanında başta hıncal uluç olmak üzere çok destek görmesine rağmen elin hanzolarına "al bu kızı tepe,tepe kullan "misali teslim edince ,beklentimiz başka ne olabilirdi.?.... 11 milyon kemiksiz nufüslu yunanistan pekin de hemen her kulvarda boy göstermeye çalışırken,başta atasporu yaftalı güreş olmak üzere nal topluyor oluşumuz takdirlere ( ?) şayandır.
Gelelim Süreyya meselesine...bu kızımız parlak bir yetenek olarak kendini göstermeye başladığı yıllarda yeni kaybettiğimiz Cüneyt Koryürek üstamız ki Atletizm konusunda bir duayendi...Süreyyanın mutlaka bilimsel veriler ışığında antreman yapmasını,bir mentörünün ve deneyimli bir antreman ekibinin olmasını yurt dışında bu işin uzmanları tarafından eğitilmesini şiddetle tavsiye etmesine rağmen,Süreyyanın yanındaki dallıkavak ,( ki şu anda nikahlı kocasıdır ) kızı önce alıp,plansız,programsız dağda bayırda koşturmuş bu koşular esnasında uygun olmayan pist koşullarında Süreyyanın kalça ekleminde onarılmaz hasarlar meydana gelmiş...bu durum kamuoyundan gizlenmek için yarış programları sudan bahanelerle iptal edilmiş, en yakın rakipleri her gün biraz daha üstüne koyarken ,Süreyya kendi kendini bu arabesk koşullarda yoketmiştir.Devşirme "Elvan "da yarayı bir süre sadece pansuman edebilmiş,vatandaşı Mefarret Defar ın çıkışıyla ufak,ufak yerini kaybetmiştir.Bu esnada federasyon derin uykuda olduğundan" yumurta kapıya geldiğinde "iş işten geçmiştir.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da" salla gitsin "mantalitesinde olan yetkililer, "nasılsa birileri çıkar ,dötü kurtarırız "zihniyetine sarıldıklarından,bekletimiz her ne ise, bu seferde yaya kalmış durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Elin oğulları "daha hızlı,daha uzağa,daha yükseğe "ulaşmak için bire bin koyarken,semirmekten döt göbek birbirine karışmış yetkililer, bu işin sonunda bu faturayı zavallı yurdum sporcusuna çıkaracaklardır.bundan adım gibi eminim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#422208 - Wed Aug 13 2008 01:13 AM
[Re: aslanyuvası]
|
Yürekli Aslanlar
Yeni üye

Yer: Manisa
|
Sporda da her konuda olduğu gibi "dökme suyla değirmen döndürmeye "kalktığımzdan, günü kurtarma derdindeki sözde yetkililer bu sonuçlardan sonra bir yerlerine kına yakmalıdırlar. Naim Süleymanoğlu ile başlayan "el pişirsin biz yiyelim" mantığı artık görülüyor ki iflas etmiştir.Nadir yetişen cevherler (örneğin :Süreyya Ayhan) zamanında başta hıncal uluç olmak üzere çok destek görmesine rağmen elin hanzolarına "al bu kızı tepe,tepe kullan "misali teslim edince ,beklentimiz başka ne olabilirdi.?.... 11 milyon kemiksiz nufüslu yunanistan pekin de hemen her kulvarda boy göstermeye çalışırken,başta atasporu yaftalı güreş olmak üzere nal topluyor oluşumuz takdirlere ( ?) şayandır.
Gelelim Süreyya meselesine...bu kızımız parlak bir yetenek olarak kendini göstermeye başladığı yıllarda yeni kaybettiğimiz Cüneyt Koryürek üstamız ki Atletizm konusunda bir duayendi...Süreyyanın mutlaka bilimsel veriler ışığında antreman yapmasını,bir mentörünün ve deneyimli bir antreman ekibinin olmasını yurt dışında bu işin uzmanları tarafından eğitilmesini şiddetle tavsiye etmesine rağmen,Süreyyanın yanındaki dallıkavak ,( ki şu anda nikahlı kocasıdır ) kızı önce alıp,plansız,programsız dağda bayırda koşturmuş bu koşular esnasında uygun olmayan pist koşullarında Süreyyanın kalça ekleminde onarılmaz hasarlar meydana gelmiş...bu durum kamuoyundan gizlenmek için yarış programları sudan bahanelerle iptal edilmiş, en yakın rakipleri her gün biraz daha üstüne koyarken ,Süreyya kendi kendini bu arabesk koşullarda yoketmiştir.Devşirme "Elvan "da yarayı bir süre sadece pansuman edebilmiş,vatandaşı Mefarret Defar ın çıkışıyla ufak,ufak yerini kaybetmiştir.Bu esnada federasyon derin uykuda olduğundan" yumurta kapıya geldiğinde "iş işten geçmiştir.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da" salla gitsin "mantalitesinde olan yetkililer, "nasılsa birileri çıkar ,dötü kurtarırız "zihniyetine sarıldıklarından,bekletimiz her ne ise, bu seferde yaya kalmış durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Elin oğulları "daha hızlı,daha uzağa,daha yükseğe "ulaşmak için bire bin koyarken,semirmekten döt göbek birbirine karışmış yetkililer, bu işin sonunda bu faturayı zavallı yurdum sporcusuna çıkaracaklardır.bundan adım gibi eminim. Saygılarımla.
%100 katılıorum !!
|
|
|
|
#423085 - Fri Aug 15 2008 21:15 PM
|

|
Ona inanmadığım için Elvandan özür dilerim.Bu küçük çelimsiz görünüşlü , dev yürekli kadın , tüm taş koymalara rağmen bayrağımı dalgalandırmayı başardı....zamanında bir mentöre teslim edilmenin,bir ekiple çalışmış olmanın meyveleridir bunlar...Süreyyanın bugün esamesinin okunmaması yanındaki kocası olacak dallamanın eseridir.Önce kızı yanlış parkurlarda salakça koşturup kalçasını çkartmış,daha sonrada yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı faturayı sağa,sola kesmeye kalkmıştır.Doping konusu ayrı bir fiyaskodur.İki kez numune alınıp,ikisinde de pozitif çıkması ile sadece kendini rezil etmekle kalmamış,tüm türkiyeyi de yerin dibine sokmuştur.yıllar önce hatırlayanınız mutlaka olacaktır,kanadalı dünya ve olimpiyat şampiyonu Benjamin Johnsonda doping çıkmış ,hemen akabinde kanada hükümeti tarafından vatandaşlıktan çıkarılmıştı. Elvanın bugünkü yarışındaBirinci olan kadının son dünya şampiyonu olduğunu da düşünecek olursak, yaptığı işin önemi bir kat daha artmaktadır.Şu an tek eksiği 10000 metrenin son 8500-9000 mt lerinde rakibinin siprintine cevap verememesidir.Rus antrenörünün bu konuya eğilmesi ve siprint çalıştırması gerekmektedir. Uluslararası kulvarlarda bundan sonra koşulacak yarışlarda, çıtayı çok daha yukarılara çıkarıcağına ve bu spora gönül vermiş gençler içinde olumlu motivasyon yaratacağına inanıyorum.Atletizm tarihine geçen Ruhi Sarıalp ve Eşref Apak a ait önceki bronzların yanına, bu gümüş pek yakıştı. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#423222 - Sat Aug 16 2008 12:46 PM
[Re: enorja_gs]
|
Müdavim
|
offf ya o şikibaba son 300 metrede beygir gibi koşmasa şu anda Olimpiyat rekoru kırmış Altın madalyalı bir şekilde evimize döncektik zaten tek altın umudum Elvandı o da gitti bakalım nolcak şimdi ! Bu arada HLL OLSUN ELVAN SÜPERSİN !! dibabanın geçeceği belliydi zaten...
|
|
|
|
|
|
#424637 - Wed Aug 20 2008 18:48 PM
[Re: gangsta_kewell]
|

|
Tuvalet bekçisi olamayacak yönetici bozmaları saklandıkları inlerinden birer,birer çıkıp gencecik çocuklarımızın alın terleri üzerinden polemik yapmaya başladılar.Belediye başkanlarına kadar herkesin senelerce DUYGU SÖMÜRÜSÜ MALZEMESİ yapıp, ense yaptıktan sonra,korkarım bu seferde başarılı olmuş bu gençler üzerinden aynı senaryo ile karşı karşıya kalacağız.
"alem pişirsin sen ye" bir spor politikası olamaz.Svetlana sudak,simsiyah gündüz feneri gibi selim bilmemkim,mary çeng(adı bu olmayabilir önemi de yok zaten ) gurur verici felan değil, sadece sinir bozucudur.şu altın alan dağıstan orijinli türk çocuğu tam da şu an sipikerle televizyonda tercüman aracılığı ile görüşüyor.....
Peki ne yapılmalı derseniz...biz 70 milyonluk çoğunluğu gençlerden oluşmuş köklü bir milletiz.kesinlikle bu "devşir,mamasını ye "mantığından vazgeçilmelidir. ilkokullardan başlayan taramalarla tüm yurt çapında yetenekli gençler tespit edilerek,iki kelimeyi bir araya getiremeyen kifayetsiz antrenör bozuntularına değil,bu konuda uzmanlaşmış ekiplere teslim edilmelidir.Yani soğanın üstüne yumruğu vur.kavurmayı ekmeğin içine bas sonra ne halt edersen et yerine,vucut yağ yakma oranlarına göre tespit edilmiş,kalori hesapları belli bilinçli beslenilmesi sağlanmalıdır.Atlerimizin hepsine tüm kafileye bir mentör ayarlayıp,yönetici tafyasına eş,dost köpek sürüsü gibi kontenjan ayarlamak yerine , her sporcu ile bire bir ilgilenecek mentörler sağlanmalıdır.bu bir topyekün politika oluşturma meselesidir.bunun için sosyal yönü doğru tespit edilmiş spor yöneticilerine ihtiyaç vardır.Atalay Şahin gibi belediyede iş takipçiliği yaparken hasbelkader müdür olmuş kifayetsizlerle bu işin olamayacağı da açıktır. Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#424638 - Wed Aug 20 2008 19:05 PM
[Re: aslanyuvası]
|
Müdavim
|
Tuvalet bekçisi olamayacak yönetici bozmaları saklandıkları inlerinden birer,birer çıkıp gencecik çocuklarımızın alın terleri üzerinden polemik yapmaya başladılar.Belediye başkanlarına kadar herkesin senelerce DUYGU SÖMÜRÜSÜ MALZEMESİ yapıp, ense yaptıktan sonra,korkarım bu seferde başarılı olmuş bu gençler üzerinden aynı senaryo ile karşı karşıya kalacağız.
"alem pişirsin sen ye" bir spor politikası olamaz.Svetlana sudak,simsiyah gündüz feneri gibi selim bilmemkim,mary çeng(adı bu olmayabilir önemi de yok zaten ) gurur verici felan değil, sadece sinir bozucudur.şu altın alan dağıstan orijinli türk çocuğu tam da şu an sipikerle televizyonda tercüman aracılığı ile görüşüyor.....
Peki ne yapılmalı derseniz...biz 70 milyonluk çoğunluğu gençlerden oluşmuş köklü bir milletiz.kesinlikle bu "devşir,mamasını ye "mantığından vazgeçilmelidir. ilkokullardan başlayan taramalarla tüm yurt çapında yetenekli gençler tespit edilerek,iki kelimeyi bir araya getiremeyen kifayetsiz antrenör bozuntularına değil,bu konuda uzmanlaşmış ekiplere teslim edilmelidir.Yani soğanın üstüne yumruğu vur.kavurmayı ekmeğin içine bas sonra ne halt edersen et yerine,vucut yağ yakma oranlarına göre tespit edilmiş,kalori hesapları belli bilinçli beslenilmesi sağlanmalıdır.Atlerimizin hepsine tüm kafileye bir mentör ayarlayıp,yönetici tafyasına eş,dost köpek sürüsü gibi kontenjan ayarlamak yerine , her sporcu ile bire bir ilgilenecek mentörler sağlanmalıdır.bu bir topyekün politika oluşturma meselesidir.bunun için sosyal yönü doğru tespit edilmiş spor yöneticilerine ihtiyaç vardır.Atalay Şahin gibi belediyede iş takipçiliği yaparken hasbelkader müdür olmuş kifayetsizlerle bu işin olamayacağı da açıktır. Saygılarımla sana kesinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#425641 - Sat Aug 23 2008 01:31 AM
|

|
Yine "Elvana "dua etsinler.....!!!
İkinci kez o göğüsüne gümüşünü takarken, ama ne gururlandık.....taa ki bize has bir andavallıkla ,1,5 milyar insanın gözleri önünde ülkemizin adını bir kez daha duyurma fırsatını tepene kadar.....
Önce inanılmaz bir sprintle geçen dünya şampiyonasından belalısı mefareti geçti...ardından motor takmış dişi üsein bolt a ( trinesh dibaba ) kök söktürdü.ipi işte yine başardım haykırışları ile göğüsledi....derken kendi kişisel şovu uğruna ramazan şahin altına uzandığında ramazanın altınını takmaya gelen Sergei Bubka nın elinden altını kapıp, kameralara salya-sümük alabildiğine riyakar sırıtan yönetici tayfası ihtimal "çokoprens almaya gittiklerinden " bir bayrak bulupta şu kıza sevincini yaşatamadık.
Önce eski arkadaşlarına yönelip,tebrik etmeye yeltendi...öteden beri türkiye adına yarışmasına gıcık mefaret ile trinesh kıçlarını döndüler."Bari sevincimi turda yaşayayım" ümidiyle bir türk bayrağı arandı.hayal kırıklığına uğradı...tabii ekranları başında bizlerde bu utanca ortak olmuş olduk.
Bu arada tırnak içinde" köylülükten" bir türlü yakasını sıyıramayan yurdum insanı da elvana altan alta "Sen hala bizden biri değilsin" mesajını göndermiş oldu.,Oysa eğer aşağılık kompleksimizi yenmiş olsaydık, finiş çizgisine bir bayrak yetiştirebilecek organizasyonu pekala yapabilirdik.Ama bizzat her birimiz bu işte suçluyuz .
Çünkü Elvana hala güvenmediğimiz anlaşılıyor. Burada bir parantez açalım Elvan bu ülkeye geldiğinde, henüz 13 yaşındaydı.Yani bizzat bu toprakların yetiştirdiği bir yıldızdır.
Oysa senelerce "cep herkülü "diye anılmış naim süleymanoğlu, zaten naum şalamanov olarak bulgaristandan olgun bir sporcu iken ülkemize gelmişti.Yani o zaten bir yıldızdı ve bir şampiyondu.Bu farkı iyi anlamak gerekir diye düşünüyorum.
Bakın,"Olimpiyatlar" denince bu işin " amiral gemisi " her zaman "Atletizm "dir.
Phepls in havuzdan çıkardığı 8 altın madalya ,bugün Bolt denen insan üstü yaratığın şu an için aldığı 3 altın madalyanın yanında sönük kalmıştır.Yarın sabah türkiye saatiyle 7 de futbolun finali arjantin ile nijerya arasında....onun bile Atletizmin yarattığı ilgi karşısında esamesi bile okunmuyor.Sen bir haftada 45 kilo ağırlığındaki bu çocukla ,pistlerden hemde 10 000 in ardından 5 000 metreden iki gümüş çıkarıyorsun.
İki rakip fellah ,etopya bayrağını çizgiyi geçer geçmez boynuna dolayıp,sevincini gururla dünya ile paylaşıyor.Sen boynu bükük ,içinde birşeyler kırılmış öyle kalakalıyorsun.....Üstelik kıçını yırtsan yapamayacağın ülke reklamından mahrum kalıyorsun.......
O federasyon başkanı bir gün yerinde durmamalıdır.
Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and