#417809 - Sat Aug 02 2008 00:50 AM
Re: #10 Cassio Lincoln
[Re: 9#Elano]
|
cambazzz
Yeni üye
Yer: dünya
|
harbiden bu ne sinir
|
|
|
|
#417813 - Sat Aug 02 2008 01:00 AM
[Re: dişi aslan]
|
|
evet aynen katılıyorum.antrenmanda ardayla çarpışmışlar.bir anda yere yığılıp kalkamamış.herkes şok olmuş.hatta arda ben hiç bir şey yapmadım.sert bi çarpışmada olmadı demiş.adam antrenmanı bırakıp gitmiş.ben bu sene ondan birşeyler beklemiyorum.yaparsa kendi kazanır.çünkü cimbom bir adamın eline bakmaz.çıkar aslanlar gibi topumuzu oynarız.artık taraftar da herşeyi görüyor.
|
|
|
|
|
|
#417846 - Sat Aug 02 2008 11:06 AM
[Re: papaz1905]
|
uA35
Yeni üye

Yer: izmir
|
“Lincoln’e haddini bildiriniz”!
Başlık, rahmetli Ecevit’in Meclis’e türban sokmaya çalışan Merve Kavakçı’ya isyanı kadar sert oldu ama çare yok; Lincoln de çok oldu. Koca sezonu “bir dargın bir barışık” geçirdi kendisi. Hadi, Kalli ile frenkansı tutmadı dedik. Hakan Şükür’den bildik. “Alışacak” diye ümit ettik. Eeee... Yeni sezon, yeni hoca... Beyefendi sezon açılışına yetişemiyor. Gerekçe yok. Yarım ağızla bir özür diliyor o kadar. Belli ki, evinin havuzunda güneşlenirken düşünmüş; “Ya, birkaç gün sallasam ne olur”? Sonra da kendi sorusuna yanıt bulmuş: “Özür mözür, idare ederiz”! Yahu bir “yalan” bile düşünmemiş adam. Üşenmiş... Ya da hiç iplemiyor bizi. Galatasaray kulağının üzerine yatmak için bir yığın ekonomik gerekçeler, takım içi dengeler falan ileri sürebilir. Lakin birçok Galatasaraylı ile birlikte futbola göz değdirmiş kimsenin hazmedeceği iş değildir bu “ithal” aşağılanma. Akaretler’de iki yerli yıldız “Beşiktaş disiplini” ana fikirli kavgaya tutuşuyor; ikisi de şut... Brezilyalı, Galatasaray’a Amazon yerlilerinin köy takımı gibi davranıyor; tık yok. Niye?.. Çünkü burası üçüncü dünya ülkesi!.. Eksik olmasın, Lincoln’ün burada bulunması bile bir lütuf bize!.. Eğer Lincoln böyle düşünmediyse, Dünya böyle düşünüyor artık. Dünya düşünmüyorsa ben düşünüyorum. Eksik olsun ondan gelecek hayır. Göstermelik 104 bin Euro cezanın tahsilatı gerçekleşmeden bu sefer de sakatlık uyduran şımarık, Almanya kampına bile gitmiyor. Sezon açılışında yok, kampta yok, ligde olacak mı bakalım? Olsa da fark etmez, olmasa da. Hatta böyle olacaksa hiç olmasın. Çünkü, Galatasaray’ın sorunu olmaktan çıktı bu iş. Yeni hocası hır çıkarmadan takımı toparlamak için ses etmeyen, yönetimi rakibin nakit parası karşısında ezilmemek için yoktan var etmeye çalışan Galatasaray’ı aştı. Türk futbolunun yarası haline geldi. En büyük tehlike de “örnek” olması. Bundan sonra Türkiye’ye gelen yıldızlar “lunapark”a gittiklerini düşünmesin diye Galatasaray Lincoln’e haddini bildirmeli. Kime “yarar” bilemem... Aksi halde “zarar” hepimize.
Ercan Güven - Ters Köşe --------------------------------- Milliyet
adam söylencek her şeyi söylemiş.. helal olsun
|
|
|
|
#417904 - Sat Aug 02 2008 14:43 PM
[Re: chelik]
|
cambazzz
Yeni üye
Yer: dünya
|
şutlansın
|
|
|
|
#417990 - Sat Aug 02 2008 16:56 PM
[Re: b@d0]
|
Yeni üye
|
Gönderin lütfen... Ve bir dahada Güney Amerika'lı adam almayın.. Kaç oldu bu? lincoln,carrusca,felipe,pinto,... Zaten savaşçı ruhu olmayan güney amerika'lılar aslında Galatasaray'ın futbol ruhu ve felsefesine aykırı.
|
|
|
|
|
|
#418204 - Sun Aug 03 2008 00:45 AM
[Re: immortal]
|
Yeni üye
|
lincoln artık iyi oynayıp herkese ders vermeli ondan çok iyi şeyler bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#418251 - Sun Aug 03 2008 03:57 AM
[Re: dişi aslan]
|
Yeni üye
|
sinirlenmeyin arkadaslar herifin 1 aylik sansi kaldi. 1 ay icinde kendini gosterdi gosterdi yoksa yuhalariz yonetim de gonderir. Bu da biraz pahali transfer yildiz transfer bilmem ne meraklilarina ders olsun. Elin herifine gosterdigin ilgi alakanin yarisini kendi genc oyuncularina gostermezsen basina gelen hersey mustehaktir.
|
|
|
|
|
|
#418817 - Tue Aug 05 2008 08:42 AM
[Re: gambitxx]
|
Yeni üye
|
sinirlenmeyin arkadaslar herifin 1 aylik sansi kaldi. 1 ay icinde kendini gosterdi gosterdi yoksa yuhalariz yonetim de gonderir. Bu da biraz pahali transfer yildiz transfer bilmem ne meraklilarina ders olsun. Elin herifine gosterdigin ilgi alakanin yarisini kendi genc oyuncularina gostermezsen basina gelen hersey mustehaktir. Kendi genç oyuncularına da taraftar her türlü sevgiyi ve ilgiyi gösterio bırakın bu basının gazlamasını,Arda formaları her yerde,Topla herkesin kalbinde Vieira gibi olmuş zaten daha napalım gençlere ilgi için. Renkdas isin basinda guveneceksin genclerine. Arda arda olduktan sonra, servet servet olduktan sonra sevgi gosterileri zaten normal degil mi? Bu adamlari artik tum dunya taniyor. Onemli olan ilk takima geldiklerinde guvenmek. Ornek verirsek Linderoth sakatlanmasa, Carrusca berbat cikmasa arda yi da mehmet topal'i da kimse tanimiyor olurdu su an. Gecen senenin forumlarina bakarsaniz herkes Servet icin "fenerin kovdugu kazmanin bizde isi ne" diyordu. Bu adamlar degerini 5'e katladi. Senin yorumlarini begeniyorum yanlis anlama bu sozler senin icin degil ama genclere onem vermek icin mesela bu sezon aydin ve baris'a gozu kapali guvenmeliyiz. Ben olsam Bursa macindaki duruma gore Lincoln yerine Baris veya Aydini Bukres macinda banko oynatirim. Hic olmazsa canini disine takar 90 dk savasirlar. Ama ters bi sonuc ciksa herkes "lincoln lincoln" diye bagirmaya baslar, sanki oynasa cok bi halt edecekmis gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24