Webaslan Forum
Page 40 of 79 < 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 78 79 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#417803 - Sat Aug 02 2008 00:34 AM Re: #10 Cassio Lincoln **** [Re: b@d0]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
İlk Gönderen: b@d0
arkadaşım defol git artık ya.. nedir senden çektiğimiz... bi defol abisi ya.. yeminle adamı öldürüsün sen sinirden..cinnet geçirtirsin.. seni bu takıma tutan zihniyeti kınıyorum burdan... geçen sezon bitmeden dedik gönderin şu cam bebeği die.. hala bi umut.. verdik ya 20 milyon.. kesin oynar.. onu karalamaya,onu eleştirmeye kimsenin hakkı yok.. alın size lincoln.. şu adam kadar kimseden tiksinmedim galatasaraylı olarak... umarım bir an önce defederler..

sakin biraz kardeşim...

#417809 - Sat Aug 02 2008 00:50 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: 9#Elano]
forever uA Offline
cambazzz
Yeni üye

Yer: dünya
harbiden bu ne sinir

#417810 - Sat Aug 02 2008 00:52 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: forever uA]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
cinnet noktasına gelmiş bir arkadaş daha...
bence çokda haksız sayılmaz çünkü böyle devam ederse bende aynı tepkiyi göstermeye başlayacağım...:(

#417813 - Sat Aug 02 2008 01:00 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: dişi aslan]
bucalıııııı Offline

evet aynen katılıyorum.antrenmanda ardayla çarpışmışlar.bir anda yere yığılıp kalkamamış.herkes şok olmuş.hatta arda ben hiç bir şey yapmadım.sert bi çarpışmada olmadı demiş.adam antrenmanı bırakıp gitmiş.ben bu sene ondan birşeyler beklemiyorum.yaparsa kendi kazanır.çünkü cimbom bir adamın eline bakmaz.çıkar aslanlar gibi topumuzu oynarız.artık taraftar da herşeyi görüyor.

#417818 - Sat Aug 02 2008 01:26 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: bucalıııııı]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

Yer: izmir
ya hocam sinirlendim çünkü bikaç gündür hiç bişeyden haberim yoktu bir girdim herif delirtti beni yine.. adam sabrımızı taşırmak için elindne geleni yapıodu.. ama artık bu kadar da olmaz.. bu büyük ayıp.. kim ki o ya.. sen kime trip atıosun ki.. hocam sadece düz bakmayın artık.. bu adamı savunmayaın.. ne ahlak var ne saygı ne profesyonellik.. babam mı geç katıldı kampa.. paşa paşa ödicek o parayı.. sakat numarası faln.. yakışıyoma formasında galatasaray amblemi taşıyana... bu adam buna layık deil.. bir taraftar kendi futbolcusundan nefret edermi.. ben ediyorumm.. o duruma geldim.. allah nasıl biliyosa öle yabsın onu.. umarım bu sene gönderemesek elimizde kalsa bile.. yine sezon boyunca sakat yatar.. sakat yatar da takımın da ahlakını bozmaz..

#417844 - Sat Aug 02 2008 10:18 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: b@d0]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
suçlu biziz renkdaş adam hiç bir şeyi umursamıyor,
ama el üstünde tutuyoruz hiç bir tepki yok .
ben bi şeyi çok merak ediyorum koseckiyi,
bi kalemde silip atan adnan polat lincole ,
neden bu kadar pirim tanıyor???????????????????

#417846 - Sat Aug 02 2008 11:06 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: papaz1905]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

&#8220;Lincoln&#8217;e haddini bildiriniz&#8221;!

Başlık, rahmetli Ecevit&#8217;in Meclis&#8217;e türban sokmaya çalışan Merve Kavakçı&#8217;ya isyanı kadar sert oldu ama çare yok; Lincoln de çok oldu.
Koca sezonu &#8220;bir dargın bir barışık&#8221; geçirdi kendisi. Hadi, Kalli ile frenkansı tutmadı dedik. Hakan Şükür&#8217;den bildik. &#8220;Alışacak&#8221; diye ümit ettik.
Eeee... Yeni sezon, yeni hoca... Beyefendi sezon açılışına yetişemiyor.
Gerekçe yok. Yarım ağızla bir özür diliyor o kadar.
Belli ki, evinin havuzunda güneşlenirken düşünmüş;
&#8220;Ya, birkaç gün sallasam ne olur&#8221;?
Sonra da kendi sorusuna yanıt bulmuş:
&#8220;Özür mözür, idare ederiz&#8221;!
Yahu bir &#8220;yalan&#8221; bile düşünmemiş adam. Üşenmiş...
Ya da hiç iplemiyor bizi.
Galatasaray kulağının üzerine yatmak için bir yığın ekonomik gerekçeler, takım içi dengeler falan ileri sürebilir. Lakin birçok Galatasaraylı ile birlikte futbola göz değdirmiş kimsenin hazmedeceği iş değildir bu &#8220;ithal&#8221; aşağılanma.
Akaretler&#8217;de iki yerli yıldız &#8220;Beşiktaş disiplini&#8221; ana fikirli kavgaya tutuşuyor; ikisi de şut... Brezilyalı, Galatasaray&#8217;a Amazon yerlilerinin köy takımı gibi davranıyor; tık yok.
Niye?.. Çünkü burası üçüncü dünya ülkesi!..
Eksik olmasın, Lincoln&#8217;ün burada bulunması bile bir lütuf bize!..
Eğer Lincoln böyle düşünmediyse, Dünya böyle düşünüyor artık.
Dünya düşünmüyorsa ben düşünüyorum. Eksik olsun ondan gelecek hayır.
Göstermelik 104 bin Euro cezanın tahsilatı gerçekleşmeden bu sefer de sakatlık uyduran şımarık, Almanya kampına bile gitmiyor.
Sezon açılışında yok, kampta yok, ligde olacak mı bakalım?
Olsa da fark etmez, olmasa da.
Hatta böyle olacaksa hiç olmasın.
Çünkü, Galatasaray&#8217;ın sorunu olmaktan çıktı bu iş. Yeni hocası hır çıkarmadan takımı toparlamak için ses etmeyen, yönetimi rakibin nakit parası karşısında ezilmemek için yoktan var etmeye çalışan Galatasaray&#8217;ı aştı.
Türk futbolunun yarası haline geldi.
En büyük tehlike de &#8220;örnek&#8221; olması.
Bundan sonra Türkiye&#8217;ye gelen yıldızlar &#8220;lunapark&#8221;a gittiklerini düşünmesin diye Galatasaray Lincoln&#8217;e haddini bildirmeli.
Kime &#8220;yarar&#8221; bilemem...
Aksi halde &#8220;zarar&#8221; hepimize.

Ercan Güven - Ters Köşe --------------------------------- Milliyet

adam söylencek her şeyi söylemiş.. helal olsun

#417847 - Sat Aug 02 2008 11:19 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: b@d0]
chelik Offline
Müdavim
*

Hazır talibi varken satılsa hem maddi bir külfetten kutruluruz hem de takımın düzenini bozmamış oluruz. Zaten oyun olarak bir faydası yok.Sahada gezinip duruyor.Takımdaki en yüksek maaşı da o alıyor.

#417904 - Sat Aug 02 2008 14:43 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: chelik]
forever uA Offline
cambazzz
Yeni üye

Yer: dünya
şutlansın

#417929 - Sat Aug 02 2008 15:17 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: forever uA]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

bir arkadaşın dediği gibi bir yıldız futbolcuyu almak zordur ama satması ondanda zordur kimbilir nasıl şartlar var ortada bende bunu düşünmeye başladım zaten bu sezonuda yatarak geçirirse kesin gönderilir

#417951 - Sat Aug 02 2008 15:57 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: dişi aslan]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

bu sezonda yatarak gçirirse ne demek ki.. bu ihtimali nasıl göz önünen alabilirz.. bu adamın aldığı para çok uçuk.. galatasarayımızın da yatan adama tonla akıtacak kadar gücü yok.. derhal gitmeli..

#417990 - Sat Aug 02 2008 16:56 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: b@d0]
omerakkaya Offline
Yeni üye

Gönderin lütfen... Ve bir dahada Güney Amerika'lı adam almayın.. Kaç oldu bu? lincoln,carrusca,felipe,pinto,... Zaten savaşçı ruhu olmayan güney amerika'lılar aslında Galatasaray'ın futbol ruhu ve felsefesine aykırı.

#418055 - Sat Aug 02 2008 18:15 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: omerakkaya]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Güney Amerikalı(Özellikle Brezilyalı) ve Afrikalı oyuncular malesef bu tarz işlerle çok gündeme geliorlar,yetiştikleri yerde sadece top oynamayı öğreniorlar,yeterli mentaliteyi kazanamıorlar ve aynı zamanda çoğu fakir ailelerden yetişiorlar,bu kadar büyük işlere imza atınca da kendilerini çok kolay kaybediorlar malesef,Ronaldo,Rivaldo ve son olarak Ronaldinho'nun Barca'yla yaşadıkları bu duruma en iyi örnek,umarım Lincolnün aklı başına gelir,çünkü bu sene onun son şansı.

#418204 - Sun Aug 03 2008 00:45 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: immortal]
kingpaw Offline
Yeni üye

lincoln artık iyi oynayıp herkese ders vermeli ondan çok iyi şeyler bekliyoruz

#418239 - Sun Aug 03 2008 02:32 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: kingpaw]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

hala ümidi olan biri çıktı...:S ben artık pek inanmıyorum çok çok iyi oynayacağına ama inş. ben yanılırım...

#418251 - Sun Aug 03 2008 03:57 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: dişi aslan]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

sinirlenmeyin arkadaslar herifin 1 aylik sansi kaldi. 1 ay icinde kendini gosterdi gosterdi yoksa yuhalariz yonetim de gonderir. Bu da biraz pahali transfer yildiz transfer bilmem ne meraklilarina ders olsun. Elin herifine gosterdigin ilgi alakanin yarisini kendi genc oyuncularina gostermezsen basina gelen hersey mustehaktir.

#418257 - Sun Aug 03 2008 09:57 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: CaliveraGS]
b@d0 Offline
uA35
Yeni üye

İlk Gönderen: CaliveraGS
sinirlenmeyin arkadaslar herifin 1 aylik sansi kaldi. 1 ay icinde kendini gosterdi gosterdi yoksa yuhalariz yonetim de gonderir. Bu da biraz pahali transfer yildiz transfer bilmem ne meraklilarina ders olsun. Elin herifine gosterdigin ilgi alakanin yarisini kendi genc oyuncularina gostermezsen basina gelen hersey mustehaktir.

söylencek her şeyi söylemişsin hocam..

#418349 - Sun Aug 03 2008 17:59 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: CaliveraGS]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir

Kendi genç oyuncularına da taraftar her türlü sevgiyi ve ilgiyi gösterio bırakın bu basının gazlamasını,Arda formaları her yerde,Topla herkesin kalbinde Vieira gibi olmuş zaten daha napalım gençlere ilgi için.

#418624 - Mon Aug 04 2008 16:16 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
mikrobik Offline
Yeni üye
*

Yer: bursa
ne kadara zarara satılırsa satılsın...

takıma satılmasının büyük kazanç olacağını düşünüyorum...bu adam futbol aynamaya gelmemeiş arkadaşlar..aiton vardı bjk de ben lınchonde bu adamı görüyorum...

hemen gönderilmeli o bolge de ona ihtiyacımız yok..gecen sene buna örnekti..

orta alanda arda ayhan topal hasan şaş..
ilerde kewel karan.şimartılmış bebeğe ihtiyaç yok

#418817 - Tue Aug 05 2008 08:42 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
CaliveraGS Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: gambitxx

Kendi genç oyuncularına da taraftar her türlü sevgiyi ve ilgiyi gösterio bırakın bu basının gazlamasını,Arda formaları her yerde,Topla herkesin kalbinde Vieira gibi olmuş zaten daha napalım gençlere ilgi için.

Renkdas isin basinda guveneceksin genclerine. Arda arda olduktan sonra, servet servet olduktan sonra sevgi gosterileri zaten normal degil mi? Bu adamlari artik tum dunya taniyor. Onemli olan ilk takima geldiklerinde guvenmek. Ornek verirsek Linderoth sakatlanmasa, Carrusca berbat cikmasa arda yi da mehmet topal'i da kimse tanimiyor olurdu su an. Gecen senenin forumlarina bakarsaniz herkes Servet icin "fenerin kovdugu kazmanin bizde isi ne" diyordu. Bu adamlar degerini 5'e katladi.

Senin yorumlarini begeniyorum yanlis anlama bu sozler senin icin degil ama genclere onem vermek icin mesela bu sezon aydin ve baris'a gozu kapali guvenmeliyiz. Ben olsam Bursa macindaki duruma gore Lincoln yerine Baris veya Aydini Bukres macinda banko oynatirim. Hic olmazsa canini disine takar 90 dk savasirlar. Ama ters bi sonuc ciksa herkes "lincoln lincoln" diye bagirmaya baslar, sanki oynasa cok bi halt edecekmis gibi..

Page 40 of 79 < 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 78 79 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı