benimdünyam
bir tutkudur galatasaray
Müdavim
Yer: konya
İlk Gönderen: b@d0
İlk Gönderen: tayfa525
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim
lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı
sasa pasa bambaskaydı.hiç unutamayacağım topçularımızdan biri olarak kalcak gönlümde.
Yer: Danimarka
birde hollandadan alinan bir oyuncu vardi mustafa denizli zamaninda adi watson du yaniliyorsam 90-91 yillari falandi, hollanda takiminda iki tane watson varmis biri iyi biri kötü tabi bizimkilerde iyi olani aldik zannedip kötü olani almislar eee ikiside watson, sonra birkac mac sonra geri yollanmisti giderken havaalaninda gazetecilere aciklama yapmisti "GS beni yanlislikla aldi" diye, tabi o zamanlar tv falan yok yurtdisinda izlemek icin, bunlari o zamanki hürriyetten hatirliyorum.
Sabestian Perez;bugünlerde Eurosport dan yayınlanan dünya plaj futbolu turnuvasında Fransa takımında oynuyor.İyi bir oyuncuydu bizdeyken...
EVET RENKDAŞ ONU BENDE GÖRDÜM YAHU.FRANSA DA OYNUYO TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ DE BEN JOGA BANİTO REKLAMLARINDAN TANIYORUM AMA ÇOK BÜYÜK FUTBOLCUYMUŞ ADI CANTONA MAN. UTD-GS MAÇINDA OYNAMIŞ GALİBA BENİM DOĞDUUM SENE HANİ ŞU 3-3 LÜK MAÇTA.FUTBOLU BIRAKAN PLAJA gidio
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim
lincoln die bizim dünya starımız warya hocam hani milli takım formasını bile doğru düzgün giymemiş bi star... beyefendi gelecek die paşayı gönderdiler.. ama sonuç ortada.. hayal kırıklığı
sasa pasa bambaskaydı.hiç unutamayacağım topçularımızdan biri olarak kalcak gönlümde.
şu anda PAŞAYLA anadolu takımlarımızdan biri ilgileniomuş ama eski İLİÇ deil diye almamışlar.
malkocoglu_DK
Yeni üye
Yer: Danimarka
birde hasan vezir ve mustafa yücedag vardi büyük umutlarla alinan ikiside bekleneni veremedi sonra mustafa yücedag fenere gitmisti hasan da bakirköyspora.
kacarow
Müdavim
Yer: Konya
Ben en çok Prates ve Sebastian Perezin gitmesine üzülmüşümdür.. Ama Perez olayında da Basın Mensubu arkadaşlar Fatih Terim'e sormuşlardı Perez'i niye gönderdiniz diye.. Fatih Terim: 'ben göndermedim ben geldiğimde zaten gitmişti' cevabını vermiştir..
_________________________ webaslan.com bu mesajın içerdiği bilginin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir garanti vermemekte ve içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir.
conqueror
Avrupa Fatihi Ýlk ve Tek TÜRK Takýmý
Müdavim
Yer: İSTanbul
İlk Gönderen: chackhaL
Ben en çok Prates ve Sebastian Perezin gitmesine üzülmüşümdür.. Ama Perez olayında da Basın Mensubu arkadaşlar Fatih Terim'e sormuşlardı Perez'i niye gönderdiniz diye.. Fatih Terim: 'ben göndermedim ben geldiğimde zaten gitmişti' cevabını vermiştir..
evet perez kiralık gelmişti onla beraber florquin vardı oda iyi topçuydu Cl de Barcaya gol atmıştı hatta.
10_Hagi_MetinOKT
Yer: istanbul
Arkadaşlar bnim dikkat çekmek istediğim halay kırıklğı da TOLUNAY KAFKAStır!O geldiğinde ben dahil herkes ondan çok çok süper işler beklemiyorduk ama oynadğından çok daha iyisini bekliyorduk.